Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2012

Έχουν χάσει κάθε μέτρο οι αλβανοί...τώρα υποστηρίζουν ότι στον Όλυμπο οι θεοί μιλούσαν "αλβανικά"

  σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τώρα τι και αν οι αλβανοί μέχρι το 400μ.χ μιλούσαν με κραυγές, ενώ όπως γράφει ο Αρριανός κατά το 300π.χ. ήταν στις στέπες δεν έχει καμια σημασία..
Η προπαγάνδα στους ηλίθιους να συνεχίζεται.

Μετά τους Τούρκους, και τους Σκοπιανούς, έχουμε και τους Αλβανούς να δηλώνουν πως δεν...υπάρχουμε, αλλά νομίζουμε ότι υπάρχουμε, και το καλύτερο, οι Θεοί του Ολύμπου μιλούσαν Αλβανικά! Οι άνθρωποι είναι θεομπαίχτες,πάει τελείωσε, ας το πάρουμε χαμπάρι. Είναι ικανοί να κρατούν την αναπνοή τους μέχρι να σκασουν αν δεν παραδεχθεί η ανθρωπότητα στον καθένα ξεχωριστά πόσο λάθος έκαναν που δίδασκαν ανύπαρκτη Ελληνική Ιστορία στα πανεπιστήμιά τους. Το ωραίο είναι ότι....

Μέχρι και οι τούρκοι αγανάκτησαν με τον Σουλεϊμάν... Ανιστόρητο και στημένο το σήριαλ λένε τούρκοι ιστορικοί!!

Εδώ και ένα χρόνο περίπου βομβαρδιζόμαστε όλοι μαζικά με Τουρκικές σαπουνόπερες της κακιάς ώρας που κάνουν την δική μας Φωσκολική "Λάμψη" να μοιάζει με αριστούργημα του Σεσίλ ντε Μίλ.

Την τελευταία εβδομάδα διαφημίζεται έντονα, από τον αντ1, η "Ιστορική" Τουρκική παραγωγή με θέμα τον "Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή".
Η σειρά αυτή είναι μια φιλόδοξη πολυδάπανη παραγωγή των Τούρκων που....

Ας δούμε πως ένας υποψήφιος Αμερικάνος πρόεδρος "γλύφει" τους..."περιούσιους"

Τα υπόλοιπα διαβάστε τα ΕΔΩ

Κωστής Παλαμάς για μπολσεβίκους

Βοσκοί, στὴ μάντρα τῆς Πολιτείας οἱ λύκοι! Οἱ λύκοι!
 Στὰ ὅπλα, Ἀκρῖτες! Μακριὰ καὶ οἱ φαῦλοι καὶ οἱ περιττοί,
 καλαμαρᾶδες καὶ δημοκόποι καὶ μπολσεβίκοι,
 γιὰ λόγους ἄδειους ἢ γιὰ τοῦ ὀλέθρου τὰ ἔργα βαλτοί.


Απόσπασμα από το ποίημα με τίτλο "Οι Λύκοι"

Διαβάστε τώρα και πως προλογίζει το βιβλίο "Σύντροφοι Επλανήθημεν" ο μεγάλος Έλληνας ποιητής-στοχαστής:

Έκτακτο!! Βίαιη εξέγερση λαθρομεταναστών στο στρατόπεδο της Κορίνθου!!!

Άρχισαν τα όργανα!....Οι περίπου 450 κρατούμενοι παράνομοι μετανάστες εξεγέρθηκαν εναντίον των αστυνομικών που έχουν ανάλβει την φύλαξη τους. Οι λαθρομετανάστες έκαιγαν στρώματα και κατάστρεφαν τα πάντα γύρο τους.
 
Η κατάσταση είναι και τραγική και επικίνδυνη γιατί κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι θα συμβεί απόψε στην Κόρινθο αν καταφέρουν και σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό...
 
Δείτε και το βίντεο με το ρεπορτάζ:

ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ...

ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΔΗΘΕΝ "ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ...

ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ Η ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΟΣ -ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Η ....

Κασιδιάρης και Χρήστος Παππάς κατακεραυνώνουν τους γραικύλους εντός Βουλής

Κασιδιάρης σε Στουρνάρα
"Κακόμοιρος είσαι εσύ και η κυβέρνηση σου που κάνετε επικύψεις στους τοκοφγλύφους"
Χρήστος Παππάς
"Πινόκιο ο Σαμαράς..."

Τρόμος στο καθεστώς: Τρίτη η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση της VPRC με 12%!!

VPRC για την εφημερίδα "Ελλάδα Αύριο"
"Ο Αγώνας μας είναι απελευθερωτικός"

Χρήστος Παππάς, βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής


Δεν έχει σταματημό το Εθνικιστικό Κίνημα..
Οι Έλληνες φαίνεται, παρ'όλη την προπαγάνδα, ότι αναγνωρίζουν πως η μόνη αντίρροπη δύναμη στο καθεστώς του διεθνισμού-καπιταλισμού είναι η Χρυσή Αυγή και ο αγνός Εθνικισμός..
Και να φανταστεί κάποιος ότι είμαστε μόλις στις αρχές του Σεπτεμβρίου
Τα σχόλια για τα αποτελέσματα περιττεύουν. Πρέπει όμως να ευχηθούμε αυτή η καταγραφή να αποτυπωθεί και σε αγώνες ιδεολογικούς και στα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας που παραμένει δέσμια των διεθνιστικών-φιλελεύθερων ιδεοληψιών.
Οφείλουν όλοι οι Έλληνες που ασπάζονται την ιδεολογία ή έστω αναγνωρίζουν τη Χρυσή Αυγή ως τη μόνη ριζοσπαστική γνήσια δύναμη ανατροπής του σάπιου κατεστημένου να συγκρουστούν και εντός κοινωνίας..
Σε όλους τους χώρους, σε όλες τις εκφάνσεις της..
Μέχρι να έρθει η Τελική Νίκη

Πριν από τις εκλογές του Ιουνίου είχαμε δημοσιεύσει ένα άρθρο με τις εκτιμήσεις των ξένων πρεσβειών για τις εκλογές...
(http://paspartoy.blogspot.gr/2012/06/blog-post_9534.html)
Η Αμερικάνικη ως γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας είχε...προειδοποιήσει!
"Η Χρυσή Αυγή έχει....

Τα Ελληνόπουλα μπορούν να κτίσουν την Ελλάδα των ονείρων μας


Σε λίγες μέρες θα ηχήσει και πάλι το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς. Οι πομπώδεις κούφιες μεγαλοστομίες των πολιτικάντηδων θα προσπαθήσουν να κρύψουν κάτω από το χαλί, τα τόσα προβλήματα που θ’ αντιμετωπίσουν τα Ελληνόπουλα στις διδακτικές αίθουσες όλων των βαθμίδων. Φυσικά και η παιδεία μας δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από το καταρρέον κοινωνικό κράτος της νεοφιλελεύθερης νέας τάξης πραγμάτων, που μεθοδικά αποδομεί κάθε τι το όμορφο, κάθε τι το Ελληνικό, όλα τα χρόνια της αποκαλούμενης μεταπολίτευσης. Οι διεθνείς τοκογλύφοι και ντόπιοι απάτριδες υπάλληλοί τους ξέρουν πολύ καλά τη δύναμη της γνώσης, γι’ αυτό και φροντίζουν είτε να μην την προσφέρουν καθόλου στα Ελληνόπουλα είτε να την δίνουν αλλοιωμένη και παραπλανητική πίσω από το παραμορφωτικό πρίσμα της θολοκουλτούρας. Μεθοδικά φροντίζουν να....

Ο Σιωνισμός ΔΕΝ σταματά:Νέος διωγμός των Χριστιανών στην Ε.Ε.: Ο εργοδότης θα επιτρέπεται να απολύει τους χριστιανούς-εργαζομένους αν...φοράνε Σταυρό..

Την απόφαση πήρε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των "ανθρώπινων δικαιωμάτων" (εκτός Χριστιανών φυσικά...)

 Η Ευρώπη αρχίζει να δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο, δηλαδή την επιθυμία ισοπέδωσης του χριστιανισμού. Στις 4/9/2012 το ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων "Δικαιωμάτων", απεφάνθη σχετικά με το αν ένας εργοδότης έχει το "δικαίωμα" να καταπατά το επίσης ανθρώπινο δικαίωμα του χριστιανού υπαλλήλου του, να έχει κρεμασμένο στον λαιμό του τον Τίμιο Σταυρό. Με βάση λοιπόν την ευρωσιωνιστική αντίληψη για το τί σημαίνει "ανθρώπινο δικαίωμα", το προαναφερθέν δικαστήριο αποφάσισε ότι ο εργοδότης έχει κάθε δικαίωμα να απολύσει τον υπάλληλο που θα επιμείνει να "προκαλεί τους πελάτες" φορώντας το ιερό σύμβολο του Τιμίου Σταυρού.


Η παραπάνω απόφαση ήταν η....

Μια φωτογραφία - "ντροπή" για τους αστυνομικούς...

 Δείτε το...κατάντημα κάποιων αστυνομικών!

Εβραίοι αξιωματούχοι αποκαλύπτουν: "Τούρκοι διοικούν δύο Ταξιαρχίες ανταρτών και μισθοφόρων στην Συρία"!!

Σύμφωνα με πηγές των ισραηλινών υπηρεσιών πληροφοριών, τουλάχιστον δύο ταξιαρχίες των Σύρων ισλαμιστών ανταρτών και των μισθοφίρων είναι Τούρκοι αξιωματικοί, οι οποίοι έχουν στήσει το στρατηγείο τους στην πόλη Γκαζιαντέπ της Νοτιοανατολικής Τουρκίας και έχουν στείλει αριθμό συνδέσμων (liaison officers) κατώτερους αξιωματικούς στην Συρία εξοπλισμένους με σύγχρονα συστήματα δορυφορικών εοικοινωνιών, αλλά και απόστρατους αξιωματικούς (φωτό), έμπειρους σε συγκρούσεις με το ΡΚΚ!
Στους αξιωματικούς μεταβιβάζονται οι πληροφορίες που....