Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 08, 2012

Ποτέ μην πεις Έλληνα ότι δεν ήξερες..Είσαι συνένοχος στο έγκλημα κατά του Έθνους σου..28δις ετησίως μας κοστίζουν οι λαθρομετανάστες..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: 
 Ελληνική Φυλή τι φωνάζεις; Μπήκαν κλέφτες στο μανδρί; Εάν Σου βαστά έμπα διώχτους

Περικλής Γιαννόπουλος

- 7 δισ. ευρώ μας κοστίζει η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των λαθρομεταναστών. (Βάσει στοιχείων που έδωσε στην δημοσιότητα ο πρώην Υπουργός Υγείας Α.Λοβέρδος τον Φεβρουάριο του 2011)
 
- 12 δισ. ευρώ υπολογίζεται ότι είναι το συνάλλαγμα που διαρρέει από την Ελλάδα προς τις χώρες καταγωγής των μεταναστών. (Στοιχεία από Τράπεζα της Ελλάδας)
- 9 δισ. ευρώ ετησίως υπολογίζεται ότι είναι το ύψος των διαφυγόντων φόρων και ασφαλιστικών εισφορών από το παραεμπόριο το οποίο ασκείται σχεδόν αποκλειστικά από μετανάστες παράνομους και μη. (Στοιχεία από Υπουργείο Ανάπτυξης)
Έτσι μόνο το άμεσο οικονομικό κόστος της υπόθεσης λαθρομετανάστευση ανέρχεται ετησίως στο αστρονομικό ποσό των 28 δις ευρώ. Το έμμεσο.....

Αναρχομιάσματα βεβήλωσαν και πάλι το μνημείο Γενοκτονίας των Ποντίων στη Θεσσαλονική αλλά η δημοτική αρχή ασχολείται με τη..ΔΕΘ

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Λογικό για τους "περιούσιους" να υπάρξει άμεση τοποθέτηση όλων των "δημοκρατικών δυνάμεων" του τόπου..Τον "πατέρα" της ιδεολογίας σου και χρηματοδότη σου σε πολλές περιπτώσεις πρέπει να τον..προστατέψεις.
Ο Μπουτάρης επίσης είναι γνωστός για την αγάπη του για το Ισραήλ..Εκεί δεν ήταν πριν μια εβδομάδα;

Ακροαριστερά γουρούνια μαγάρισαν και πάλι το μνημείο της Γενοκτονίας... Αλλά αυτά τα γουρούνια, είναι Άγιοι, μπροστά στους λιμοκοντόρους αριστερούς αρθρογράφους, που σκίζονται αν γράψει κάποιος με σπρέι κάτι σε εβραϊκό μνημείο, ξυπνάνε από τα χαράματα για να γράψουν λίβελους για το "αβγό του φιδιού" και να προλάβουν να στείλουν πρώτοι στο CNN και το BBC την είδηση. Τώρα; Για αυτό δεν σας βγαίνει να γράψετε μια λέξη;
Δείτε τι έγραφαν όταν ''βεβηλώθηκε'' το μνημείο Ολοκαυτώματος των εβραίων...

Μόνο οι Αμερικάνοι αναγνωρίζουν το "έργο" του ΓΑΠ....Τώρα αναλαμβάνει και ρόλο στην προεκλογική εκστρτατεία του Ομπάμα..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δεν έχουμε καμια αμφιβολία για τους λόγους επιλογής του Jeffrey από τους αμερικανοσιωνιστές..Ολοκλήρωσε το σχέδιο παράδοσης της εθνικής μας κυριαρχίας και τώρα...απολαμβάνει τα οφέλη!

αντιγράφουμε από το καθεστωτικό "ΒΗΜΑ":

Ενεργό ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία του κ. Μπαράκ Ομπάμα φαίνεται πως έχει αναλάβει ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου. Όπως με πληροφόρησαν οι...

Το απαγορευμένο ρωσικό ντοκιμαντέρ: "Τουρκία - Η Κατάρα του Κόσμου" (vid)

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τον Δαρβίνο ακόμα δεν τον έχουν "λογοκρίνει" παρ''ολου που γράφει πολύ χειρότερα για αυτή τη...μογγολική φυλή

Ο Δαρβίνος για την Τουρκική 'φυλή'. "Για να προοδεύσει η ανθρωπότητα πρέπει να εξαφανιστεί"

Ρωσικό ντοκιμαντέρ το οποίο είχε τίτλο  "Τούρκία - Η Κατάρα του Κόσμου" και το οποίο ξεκίνησε να προβάλεται με μεγάλη επιτυχία στις ρωσικές κινηματογραφικές αίθουσες, μετά από διαμαρτυρία της Τουρκίας τελικά κρίθηκε από ρωσικό δικαστήριο ότι προσβάλει το Ισλάμ και τους Τούρκους και απαγορεύθηκε η προβολή του.

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ – το οποίο εξασφάλισε για εσάς παρά την απαγόρεσή του το defencenet.gr - θα τεθεί σε ισχύ σε.....

7-Σεπτεμβρίου- 413 π.Χ Η ναυμαχία των Συρακουσών και η καταστροφή των Αθηναίων!!! (Από τις μεγαλύτερες καταστροφές στην παγκόσμια ιστορία!)



Η μεγάλη σφαγή των Συρακουσών (415-413 π.Χ.): Η εμφάνιση του Αλκιβιάδη στον πολιτικό χώρο συνδέεται με τη μεγάλη καταστροφή των Αθηναίων στη Σικελία. Το τραγικό σε αυτή τη σύρραξη είναι η μεταφορά του εμφυλίου πολέμου της μητροπολιτικής Ελλάδας στον αποικιακό χώρο.
 Εκεί η αιματοχυσία μεταξύ των Ελλήνων πήρε μεγάλες διαστάσεις. Πεπειραμένοι στρατηγοί και βετεράνοι οπλίτες, συνεπικουρούμενοι από νέες στρατιωτικές μονάδες με ευέλικτα σχήματα και νέα αντίληψη των πολεμικών επιχειρήσεων, "έβαλαν φωτιά" στον εύφλεκτο χώρο των πλούσιων αποικιών τους. 
Στη σύγκρουση των...

Η ανακοίνωση απάντηση στις "κραυγές" του Δένδια...

Το του "φόρεσαν" και του Δένδια οι "περιούσιοι.."
Καθ’ όλα νόμιμες οι ενέργειες των μελών μας

Να πάψει το κράτος να κάνει πλάτες σε λαθρέμπορους και λαθρομετανάστες

Οι πολιτικοί προϊστάμενοι του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ πληρώνονται από το υστέρημα του ελληνικού λαού για να κάνουν πλάτες σε λαθρέμπορους και λαθρομετανάστες. Στην απέλπιδα προσπάθειά τους να αιτιολογήσουν την πολύχρονη ανοχή τους στο παρεμπόριο, κατηγορούν βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής για «αντιποίηση αρχής» και «απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας». Για την ιστορία τους υπενθυμίζουμε ότι οι βουλευτές μας διενέργησαν τους ελέγχους ως απλοί Έλληνες πολίτες, που έχουν κάθε δικαίωμα να μάθουν αν ένα προς πώληση αγαθό είναι προϊόν λαθρεμπορίου.

Οι άσχετοι και αστοιχείωτοι αρμόδιοι του ΠΡΟ-ΠΟ, ας ξαναδιαβάσουν το.....

Stop στο παρεμπόριο από τη Χρυσή Αυγή και στο Μεσολόγγι(Βίντεο)


Περισσότερο ρεπορτάζ ΕΔΩ

Ιστορίες κομμουνιστικού «πατριωτισμού»

Μερικές φορές αναρωτιέται κανείς, σκεπτόμενος τις τόσες και τόσες ιστορίες  που η αριστερά έδειξε το έμπρακτο της μίσος απέναντι στην Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό, το πως τώρα στην δύσκολη αυτή στιγμή του Ελληνισμού, τα τρωκτικά επιστρέφουν παριστάνοντας τους φίλους και τους επίδοξους «σωτήρες». Δεν πάει πολύ καιρός από την Μικρασιατική Καταστροφή, όταν ο «Ριζοσπάστης» όχι μόνο εξέφραζε την χαρά του για τον πόνο των Ελλήνων, αλλά τόνιζε ότι το ΚΚΕ το είχε επιδιώξει. Δεν πάει πολύς καιρός όταν η αριστερά εξαπέλυε, παρέα με τις Αλβανούς, Σκοπιανούς μια επίθεση εναντίον του Ελληνικού Λαού, που θα κατέληγε να έχει περισσότερους νεκρούς, για την Ελλάδα, από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Δεν πάει πολύς καιρός για να έχουν ξεχαστεί όλα αυτά!
Μια επιστροφή στο ιδεολογικό παρελθόν των κομμουνιστών, στους προπάτορες και τα ινδάλματα τους, αρκεί για να πείσει για τους σκοπούς τους. Όχι σχετικά με το τι.....

Έλληνας μπλόγκερ "συνέτριψε" τους Σκοπιανούς!

Έλληνας μπλόγκερ ανακάλεσε στην τάξη την πολύδιαδεδομένη παγκόσμια πλατφόρμα του ιστολογίων WordPress για τη χρήση του όρου "Μακεδονία", αντί του σωστού Π.Γ.Δ.Μ. Επέβαλε τον νόμιμα ισχύοντα όρο F.Y.R.O.M. Μέχρι τη στιγμή της αποτελεσματικής αυτής παρέμβασης η πλατφόρμα χρησιμοποιούσε τον εσφαλμένο όρο, χωρίς να είναι γνωστό αν είχε στοχευμένη πρόθεση, ώστε να παραπλανήσει τους Έλληνες χρήστες που δεν το είχαν παρατηρήσει. Το ιστολόγιο του μπλόγκερ που επέβαλε τη διόρθωση ονομάζεται......

Μετά τον Μέγα Αλέξανδρο και ο Προμηθέας έγινε...σκοπιανός!!!

Οι Μακεδόνες εγκαινιάζουν τη ΔΕΘ και οι Σκοπιανοί άγαλμα του ..Προμηθέα Το μνημείο - συνονθύλευμα ελληνικής και Ρωμαϊκής τεχνοτροπίας,εγκαινιάζεται σήμερα Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, Ημέρα Ανεξαρτησίας της FYROM (Ден на независноста).
Βρίσκεται απέναντι από την είσοδο του Κοινοβουλίου της FYROM. Πρόκειται για...

Βίντεο με την πάταξη του παρεμπορίου από τη Χρυσή Αυγή στην Α.Αττική

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής Ανατολικής Αττικής, βρέθηκε σήμερα στον εορτασμό της Παναγίας Παντοβασίλισσας στη Ραφήνα, παρουσία μάλιστα και των Βουλευτών Γ. Γερμενή (Β’ Αθηνών) και Π. Ηλιόπουλου (Μαγνησίας).
Κατά τους ελέγχους που έκαναν τα μέλη της όργανωσης στους αλλοδαπούς μικροπωλητές, μετά από έντονα παράπονα των Ελλήνων της περιοχής ότι λυμαίνονται τις δουλειές και τους πάγκους τους, διαπιστώθηκε ότι αρκετοί δεν έφεραν τα απαραίτητα έγγραφα για να βρίσκονται στο πανηγύρι.
Αρχικά ζητήθηκε επίμονα από την αστυνομία να επιληφθεί του θέματος αλλά δεν προέβει σε καμια πράξη.
Τελικά η Χρυσή Αυγή έκανε αυτό που έπρεπε κάθε Έλληνας να έχει κάνει ήδη..
Έδιωξε τους λαθρομετανάστες από την περιοχή..

Δείτε και το βίντεο με τις δηλώσεις των βουλευτών, Γερμενή, Ηλιόπουλο

Ίων Δραγούμης: "Σκοπός της ζωής"

«Θέλω να είμαι.....