Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 10, 2012

Συγκλονιστικό βίντεο από τις σφαγές στη Συρία – Ομαδικές εκτελέσεις Σύρων από ισλαμιστές-μισθοφόρους!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτούς υποστηρίζει ο ΑΒΡΑΜ-όπουλος θεωρώντας τους ταυτόχρονα "απελευθερωτικό-δημοκρατικό στρατό"


Ένα συγκλονιστικό βίντεο από τον ανοικτό πια πόλεμο των ισλαμιστών-μισθοφόρων που διεξάγεται στη Συρία καταδεικνύει με τον πιο γλαφυρό τρόπο τα εγκλήματα που πραγματοποιούνται στην πολύπαθη αυτή χώρα.
Στις σκληρές σκηνές του βίντεο, φαίνονται καθαρά ομαδικές εκτελέσεις Σύρων τους οποίους οι «ακτιβιστές» όπως τους αποκαλούν τα δυτικά αλλά και τα ελληνικά ΜΜΕ(!) έχουν συλλάβει ως υποτίθεται συνεργαζόμενους, όχι με κάποιοι εξωτερικό εχθρό αλλά με την κυβέρνηση της Συρίας! Να σημειωθεί πως κάποιοι από τους εκτελεσθέντες είναι Χριστιανοί και σφαγιάστηκαν και μόνο για την διαφορετική τους πίστη.

Θέλουν να θέσουν εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή...

Κύριο θέμα συζήτησης στην χθεσινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, εκτός από το θέμα περικοπών 11,5 δισ. που ζητά η τρόϊκα ήταν και η αντιμετώπιση του διαρκούς διογκούμενου κύματος λαϊκής υποστήριξης που αρχίζει να απολαμβάνει το εθνικιστικό κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Στο πλαίσιο αυτής της "αντιμετώπισης" αποφασίστηκε να αφαιρεθούν οι αστυνομικοί από την προστασία των βουλευτών του κόμματος, ενέργεια που "σηκώνει πολύ νερό" ως προς την νομιμότητά της.
Έτσι πριν λίγο......

Έχουν "χαζέψει" οι αναρχομπολσεβίκοι...επιτέθηκαν σε τουρίστα στο Μοναστηράκι γιατί φορούσε μπλούζα με την ελληνική σημαία

Όπως μας κατήγγειλε ξενοδοχοϋπάλληλος από την περιοχή του κέντρου και σύμφωνα με την μαρτυρια του ίδιου του τουρίστα,3 άτομα,κατά πάσα πιθανότητα του αντιεξουσιαστικού χώρου επιτέθηκαν και τον χτύπησαν,ενώ του έσκισαν αρχικά την μπλούζα. Από την επίθεση τον έσωσαν ηλικιωμένοι περαστικοί που τον άκουσαν να φωνάζει στα Ισπανικά.
Τότε οι .....

Με απόφαση του Τεντέ επισπεύδεται η διαδικασία για άρση της βουλευτικής ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Εμείς απαντάμε
 "Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου"
EZRA POUND

"Ότι δεν με καταστρέφει με κάνει δυνατότερο"
ΝΙΤΣΕ

«Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννης Τέντες ζήτησε σήμερα από τους κατά τόπον αρμόδιους εισαγγελείς την.....

Γερμενής: ''Όπου η πολιτεία δεν εφαρμόζει το νόμο, παντού θα υπάρχει ένας Χρυσαυγίτης να υπερασπίσει τον απλό Έλληνα''!!

O Γιώργος Γερμενής, βουλευτής της Χρυσής Αυγής, μίλησε στον Βήμα FM για τα επεισόδια στη Ραφήνα και τόνισε ότι «θα συνεχίσουμε τις εφόδους όπου δεν εφαρμόζεται ο νόμος».
Για τα επεισόδια στο πανηγύρι σε βάρος των παράνομων μικροπωλητών:
«Εμείς από τις δύο προηγούμενες ημέρες του πανηγυριού είχαμε ενημερωθεί από τους μικροπωλητές ότι υπάρχει πρόβλημα στα πανηγύρια. Ελάτε να το δείτε κι από μόνοι σας. Εμείς είχαμε πάρει τηλέφωνο και την Αστυνομία και την Δημοτική Αστυνομία να κάνουν ελέγχους. Την ημέρα της πανήγυρης μιλήσαμε με τους μικροπωλητές, αφουγκραστήκαμε τα προβλήματά τους κι είδαμε ότι, πράγματι, πολλές ώρες πριν πάμε εμείς υπήρχαν πάγκοι, μιλάμε για πάνω από 150 άτομα που είχαν την πραμάτειά τους χωρίς χαρτιά, όντες μη νόμιμοι μετανάστες, και να δημιουργούν πρόβλημα στην περιοχή».
Για την παρέμβαση της Αστυνομίας:

Το καθεστώς στερεί από τη Χρυσή Αυγή και την αστυνομική προστασία...!!

 Στερούν από εκλεγμένους βουλευτές το δικαίωμα αστυνομικής προστασίας! Φυσικά για τον εαυτό τους το διατηρούν, δεν τίθεται θέμα!
Διαβάστε την κατάπτυστη ανακοίνωση της Αστυνομίας μετά τις ανεκδιήγητες αποφάσεις του Δένδια..

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ... "ΡΕΓΓΑΣ" Ο ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΟΥ ΕΓΔΥΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΑΓΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!


Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΡΕΓΓΑΣ 35 ΕΤΩΝ -Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΣΤΕΡΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ- ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 4 ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΗΛΙΚΑΣ ΜΟΛΙΣ 12,5 ΕΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ.
Ο ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ....

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Παράνομο σχέδιο τρομοκρατίας - Διμοιρίες ΜΑΤ πολιορκούν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής!!!

Από το επίσημο site της Χρυσής Αυγής
 
Διμοιρίες ΜΑΤ πολιορκούν τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής - Συκοφαντική ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ - Μηνύσεις κατά της αστυνομίας από τον Λαϊκό Σύνδεσμο
 
Αυτή τη στιγμή.....

Μονό εκεί κάνουν τους "μάγκες" οι αναρχοαριστεροί..35χρονος αναρχικός "νταής" πήρε τη μπλούζα από 12χρονο ελληνόπουλο επειδή είχε πάνω την ελληνική σημαία..

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για τα πάντα υπάρχουν...συνέπειες..Η φύση το λέει, όχι εμείς

αντιγράφουμε από το protothema.gr

Η θέα της ελληνικής σημαίας και του Σπαρτιάτη βασιλιά Λεωνίδα στην μπλούζα ενός ανήλικου αγοριού… … «ερέθισε» έναν 35χρονο αντιεξουσιαστή, που δεν δίστασε να αναγκάσει το 12χρονο παιδί να… γδυθεί σε κεντρική πλατεία της Λάρισας!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη τη στιγμή που ο 12χρονος έκανε βόλτα στην πλατεία μαζί μ....

Τι έλεγε άραγε η ΝΔ για τους αξιωματικούς του Ελληνικού Στρατού και τους Απόστρατους προεκλογικά;

Δείτε και κρίνετε...

Ένα αυθεντικό βίντεο από τη Σμύρνη του 1922...αυτός είναι "συνωστισμός" για τη Ρεπούση..

Δείτε το:

Είναι "φυσιολογικό" για τους Εβραίους να φτύνουν τους χριστιανούς στους δρόμους της Ιερουσαλήμ, λέει Καθολικός κληρικός



Είναι "φυσιολογικό" για τους Εβραίους να φτύνουν τους χριστιανούς στους δρόμους της Ιερουσαλήμ, δήλωσε ένας ανώτερος Καθολικός κληρικός της πόλης, ο πατέρας Pierbattista Pizzaballa, που έχει τον τίτλο ‘custos’ (στα λατινικά ο κηδεμόνας) των ιερών τόπων για λογαριασμό του Βατικανού.
Μέσα από συνέντευξη που έδωσε στην ισραηλινή εφημερίδα Haaretz μετά την νέα εμπρηστική επίθεση και τους βανδαλισμούς στο Μοναστήρι Trappist στο Latrun, όπου κάποιοι έγραψαν με σπρέι στα εβραϊκά "Ο Ιησούς ήταν ένας πίθηκος", ο Pizzaballa υπενθυμίζει στους Ισραηλινούς το πώς αντιμετωπίζονται οι Χριστιανοί στο Ισραήλ.

Παϊσιος: "Θά βγεί ό Εθνικισμός στήν επιφάνεια καί τότε…"

Σε καιρούς καταστροφικούς όπως οι σημερινοί που ζούμε το να υπάρχουν σημεία της πραγματικότητάς μας, που ταυτίζονται με ρήσεις των Αγίων της Ορθοδοξίας, δεν είναι μόνο κάτι αξιοσημείωτο αλλά και κάτι το οποίο οφείλουμε να το σημειώσουμε και ο καθείς ας κρίνει με την αντίληψη που κουβαλάει.

Το έχουμε ξαναπεί η μόνη σωτηρία μας είναι η επιστροφή στους.....

Ποιό ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης της ελληνόφωνης "τρόϊκας" σήμερα στο Μαξίμου..;

Α. Οι περικοπές που πρέπει να γίνουν για να πάρουμε την επόμενη δόση
Β. Τα επεισόδια και οι πορείες διαμαρτυρίας στη ΔΕΘ
Γ. Ένας ενδεχόμενος ανασχηματισμός που θα γίνει για να κατευνάσει τα οξυμένα πνεύματα
Δ. Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης

ή Ε.....