Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 11, 2012

Απίστευτη συνωμοσία...Γεμάτη η Βουλή η με "χιτλερικά" σύμβολα των "Χρυσαυγιτών..Να γκρεμιστεί αμέσως!

Πόσες φορές σας έχει συμβεί να σας λένε οι διάφοροι ημιμαθείς, ανιστόριτοι άνθρωποι τριγύρω σας...
"Μα αυτοί της Χρυσής Αυγής έχουν ναζιστικό σύμβουλο για έμβλημα του κόμματό τους"
"Σιγά μην είναι ελληνικό..Γερμανικό είναι.Είναι γεμάτα τα γραφεία τους με σήματα του ναζισμού"
ή το ακόμη πιο γελοίο
"Τι 'μαίανδρος' μου λες...Αυτό μοιάζει με τη σβάστικα"

Και φυσικά έξω από αυτή την ανιστόρητη προπαγάνδα δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι κατ'εξοχήν διαμορφωτές της γνώμης, ΜΜΕ-δημοσιογράφοι και δάσκαλοι..
 Θλιβερό αλλά αληθινό..Πιο πολύ για τους δάσκαλους, λιγότερο για τους άλλους.

Τώρα τι θα λέγατε να κάναμε μια βόλτα στη Βουλή και να βλέπαμε αν αυτό το κτίριο είναι......"Χιτλερικό" κατά την προπαγάνδα των ηλιθίων..;
Και αν σας λέγαμε ότι όλη η Βουλή έχει πάνω της "μαιάνδρους"..
Λέτε να είναι μια ακόμη...συνωμοσία των Χρυσαυγιτών ή των "ναζιστών" για να μολύνουν το "ναό της 'δημοκρατίας';

Για δείτε μερικές φωτογραφίες...

Ντροπή: Είπε την αλήθεια μέσα στη Βουλή για τους "λάθρο" και την διέκοψαν!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Θα πρέπει εδώ να τονίσουμε πως η κοπέλα από την Κρήτη ηταν η μοναδική που "ξέφυγε" λίγο από τη μαρξιστική-διεθνιστική ρητορεία των νεαρών, ωστόσο και πάλι είναι ένα ενθαρρυντικό σημάδι...
Εμείς για τη θλιβερή εικόνα της "βουλής των εφήβων" είχαμε γράψει

Μια φωτογραφία που προκαλεί θλίψη....

 Νεαρή κοπέλα στη Βουλή των εφήβων "ξεβράκωσε" παντελώς το ελληνικό κράτος αποκαλύπτοντας την ανεπάρκειά του ως προς το λαθρομεταναστευτικό και αυτοί φρόντισαν να την διακόψουν προφανώς εμφανώς ενοχλημένοι με τις αλήθειες που είπε για το από που πηγάζει πραγματικά ο "ρατσισμός".
Δεν γνωρίζουμε κατα πόσο οι....

Κασιδιάρης λέει αλήθειες που ΠΟΝΑΝΕ...Προς Βαρεμένο:"Ορφανό του Στάλιν", για Δένδια: "Τέκτονας και δικηγόρος των Rothchild"

Πρώτη φορά ακούγονται τόσες αλήθειες σε πανελλήνιο επίπεδο από βουλευτή..
Και δεν θα μπορούσε να είναι κανείς άλλος εκτός από έναν ιδεολόγο-Εθνικιστή.
Απλά απολαυστικός ο Κασιδιάρης

Υ.Γ.
Προσέξατε πως έκανε η παρουσιάστρια μόλις ακούστηκαν οι "απαγορευμένες" λέξεις όπως "ΕΒΡΑΙΟΣ";
Μην θιχθεί ο "αιώνιος εργοδότης"

Ομολογία τουρκικού ΓΕΕΘΑ: "Ο Στρατός μας είναι "για τα μπάζα" εξ ου και οι ήττες από ΡΚΚ"


Το τουρκικό Γενικό Επιτελείο Στρατού Ενόπλων Δυνάμεων παραδέχθηκε για πρώτη φορά δημοσίως αυτό που το defencenet.gr έχει σημιεώσει επανειλημμένα και εξηγεί τις συνεχείς τουρκικές ήττες στη ΝΑ Τουρκία και την απώλεια του ελέγχου στην επαρχία Χάκαρι:
Ομολόγησε για πρώτη φορά δημοσίως ότι ο τουρκικός Στρατός που στέλνεται για να αντιμετωπίσει τους αγωνιστές του ΡΚΚ είναι ... "για τα μπάζα"!
Ότι έχουν χαμηλό επίπεδο εκπαίδευσης για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν επαρκώς την μαχητική ικανότητα του ΡΚΚ, ότι είναι "μικρής ηλικίας", σε ηλικίε 18020 ετών που απλώς κάνουν την θητεία τουςκαι ότι δεν μπορούν οι νέοι των 20 ετών να αποδώσουν σε επιχειρήσει υψηλής έτνασης!

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι

Ο Πάκης, προφανώς σε απόσταση ασφαλείας μέσα στη Βουλή, εξαπέλυσε επίθεση στον Κασιδιάρη...!!! Τον αποθέωσε ο ΣΥΡΙΖΑ!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Χέρι, χέρι" 'πατριώτες' και Αριστεροί...Αφού ο πραγματικός εχθρός τους είναι ο Εθνικισμός..


Αριστεροί και δεξιοί κοινό μέτωπο για να πολεμήσουν τη Χρυσή Αυγή... Κατάντια...

Συνέχεια στην κόντρα κυβέρνησης-Χρυσής Αυγής, με αφορμή τα επεισόδια σε Ραφήνα και Μεσολόγγι, έδωσε ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης, υποστηρίζοντας ότι «θα γελάνε και οι πέτρες» αν πάνε κατηγορούμενοι για αντιποίηση αρχής οι βουλευτές του κόμματός του προκαλώντας με αυτές τις δηλώσεις την έντονη αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ, Προκόπη Παυλόπουλου.(Δεν γνωρίζουμε αν ήταν σε απόσταση ασφαλείας ο Πάκης )
Κατά τη συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής της κύρωσης πράξης νομοθετικού περιεχομένου για την άμεση επιδιόρθωση ζημιών που προκλήθηκαν από τα γεγονότα της 12ης Φεβρουαρίου στο Κέντρο Αθηνών, ο κ. Κασιδιάρης ανέφερε χαρακτηριστικά:

Ο Ε-Β-Ρ-Α-Ι-Ο-Σ(φυλετικά) "Άθεος" των ΗΠΑ δηλώνει: «Μας αρρωσταίνει ο σταυρός στο Σημείο Μηδέν και πρέπει να αφαιρεθεί»

Στα δικαστήρια για τον σιδερένιο σταυρό που σχηματίστηκε μόνος του στα ερείπια στο σημείο της επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, (γνωστό ως ‘Σημείο Μηδέν’ / ‘Ground Zero’), κατέφυγαν με αγωγή τους οι άθεοι της οργάνωσης ‘Αμερικάνοι Άθεοι’ οι οποίοι ισχυρίζονται ότι "έχουν υποστεί σοβαρές σωματικές και ψυχικές ασθένειες", επειδή το θρησκευτικό σύμβολο τους κάνει να αισθάνονται "αποκλεισμένοι".
Σχ. ΚΟ: Ο πρόεδρος της οργάνωσης των άθεων είναι ο γεννημένος το 1966, Εβραίος επιχειρηματίας, David Silverman από την Μασαχουσέτη. Όπως λέει ο ίδιος, υπήρξε στα νιάτα του «ζηλωτής» της Ιουδαϊκής θρησκείας.
 
"Ανοησίες. Τα νομικά τους επιχειρήματα είναι παράλογα", λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος του Αμερικανικού Κέντρου για το Νόμο και τη Δικαιοσύνη (American Center for Law and Justice ή ACLJ), Jay Sekulow. Οι Αμερικάνοι άθεοι, είπε....

Η απίστευτη προπαγάνδα των δημοσιογράφων και οι ΑΛΗΘΕΙΕΣ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ από εμάς..

 Αρχικά να πούμε μπράβο για την αξιοπρεπέστατη στάση του Προέδρου των μικροπωλητών που ανέχθηκε τη σύσσωμη επίθεση των δημοσιογράφων, εντούτοις διατηρώντας την ψυχραιμία του απήντησε επαρκώς σε κάθε ερώτηση.

Στο βίντεο παρακολουθούμε την προπαγάνδα των καθεστωτικών δημοσιογράφων εναντίον της Χρυσής Αυγής..
Θα πείτε.."σιγά την είδηση".
Επειδή όμως η συκοφαντία και οι αθλιότητες έχουν τα όριά τους ας αρχίσουμε να λέμε και εμείς ΑΛΗΘΕΙΕΣ για τους ρυπαρούς λακέδες του διεθνισμού που σήμερα καλούνται να "αφυπνίσουν" τους Έλληνες μπροστά στο "τέρας του φασισμού)

Η "κυρία" Ελένη Καλογεροπούλου στο βίντεο εμφανίζεται να λέει: "έχουν μαχαίρια, σκοτώνουν, παρακράτος, χτυπούν πισώπλατα, επειδή κάποιοι είναι διαφορετικού χρώματος"
Πέρα του γελοίου ψέματος ας θυμηθούμε ποιά είναι η κυρία..

Λοιπόν η πρώην πολεμική ανταποκρίτρια γνωρίζατε ότι έχει κατηγορηθεί από τον Νίκο Κοτζιά(πρώην σύμβουλος ΓΑΠ) ως ενδοτική και μάλιστα με χειρότερους χαρακτηρισμούς κατά την περίοδο που βρισκόταν στο Υπουργείο Εξωτερικών..;

Γνωρίζατε ότι ήταν στους "εκλεκτούς" του 9,84 που τα "έπαιρναν" χοντρά, χωρίς να δουλεύουν τις περισσότερες φορές, (1500/μήνα) και της ζητήθηκε η παραίτηση..;

Μήπως να της θυμίσουμε ότι....

Και πάλι τα αναρχοάπλυτα βεβήλωσαν εθνικό μνημείο..Αυτή τη φορά ήταν αφιερωμένο στην προσφορά των γυναικών της Ηπείρου το 40..

Τάγματα εφόδου ακροαριστερών φασισταριών βεβήλωσαν το μνημείο για τις Ηπειρώτισσες γυναίκες, που προσέφεραν τα μέγιστα στον αντιφασιστικό(σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αγώνας ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΗΤΑΝ ,όχι "αντιφασιστικός"..Άθλιοι προπαγανδιστές) αγώνα του 1940. Δείτε τις φωτογραφίες από τα "έργα και τις ημέρες" των ανθρωπόμορφων χιμπατζήδων, που βεβηλώνουν τα πάντα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΓΑΛΜΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΣΣΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ 1940 ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΟΥΝΑΡΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον παρ'ολίγον δολοφονηθέντα;! Βαξεβάνη...Θα άφηνε σε μια τέτοια στιγμή τον φίλο;! του "ακάλυπτο" ο Τσίπρας

Για την "ενέδρα" στον Βαξεβάνη υπάρχει μια πολύ καλή ανάρτηση ΕΔΩ
Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ


«Η ενέδρα στο δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη δείχνει το πού μπορούν να φτάσουν σκοτεινοί κύκλοι όταν νιώθουν ότι απειλούνται από τη δημοσιογραφική έρευνα. Σε στιγμές τόσο κρίσιμες για ....

Να και ένα καλό νέο από τα ΜΜΕ..Κλείνει το κομματικό όργανο του ΚΚΕ "τηλεόραση 902"

  Την παύση της λειτουργίας της τηλεόρασης του «902», για οικονομικούς λόγους, ανακοίνωσε επισήμως το ΚΚΕ

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Περισσού, με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, η τηλεόραση του «902» παύει να μεταδίδει το πρόγραμμά της, εξαιτίας του ιδιαίτερα μεγάλου κόστους λειτουργίας της με τη μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση.

Ξεφτιλίστηκαν οι συκοφάντες: Αλλοδαπός ο δολοφόνος του Μαροκινού στην Αναξαγόρα!Δένδια ακούς...;

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Συκοφάντες, προπαγναδιστές και λοιποί λασπολόγοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι, έχετε τα "κότσια" να ζητήσετε σημόσια συγγνώμη..;Μα τι λέμε...Η προπαγάνδα πέτυχε..Πολλοί Έλληνες νομίζουν ότι τις δολοφονίες διαπράττουν Έλληνες και όχι λαθρομετανάστες!

Το έγκλημα στην Αναξαγόρα που είχαν χαρακτηρίσει από την αρχή κορυφαίοι παράγοντες ρατσιστικό και που με αφορμή αυτές τις αηδίες ο Δένδιας ανακοίνωσε μέχρι την σύσταση ειδικής ομάδας για την αντιμετώπιση του "φαινομένου", έχει τελεστεί από άλλον λαθρομετανάστη όπως εκτιμά σύμφωνα και με τα στοιχεία που έχει μαζέψει η Αστυνομία. Και για να μην τα λένε αυτά οι "γραφικοί" και οι "ακροδεξιοί" αντιγράφουμε από το πολύ καλά ενημερώμενο και καθεστωτικόταο "Βήμα".
Ενας αλλοδαπός φέρεται να είναι ο δράστης της δολοφονίας ενός 20χρονου Μαροκινού -και όχι Ιρακινού όπως είχε αναφερθεί- τον περασμένο Αύγουστο, στο κέντρο της Αθήνας και η οποία είχε αποδοθεί αρχικά σε ρατσιστική επίθεση! Σύμφωνα με.....

Το ανέκδοτο της χρόνιας από τον Δένδια: "Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει η Αθήνα Καμπούλ"

Συνέντευξη στην κρατική ΝΕΤ έδωσε ο "πολύς" Δένδιας σήμερα το πρωί και εκτός της προπαγάνδας για τα "τάγματα εφόδου" και τις "φασιστικές" μεθόσους πολιτικών κομμάτων, αναφέρθηκε και τις κατά τόπους κινητοποιήσεις των Ελλήνων κατοίκων που δεν θέλουν να μετατραπούν στρατόπεδα και λοιποί χώροι σε τόποι συγκέντρωσης λαθρομεταναστών λόγω "Ξένιου Δία"..

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως είναι διακιολογημένες οι διαμαρτυρίες αλλά σε καμια περίπτωση δεν θα σφήσει η "Αθήνα να γίνει Καμπούλ"...

Δηλαδή αν αντιληφθήκαμε σωστά ένα τέτοιο γεγονός θα οφείλεται στην στάση των Ελλήνων που αντιστέκονται στη γκετοποίηση των γειτονιών τους και των περιοχών τους..;
Ας δούμε το φωτορεπορτάζ της σημερινής Αθήνας και βρείτε "διαφορές" με την...Καμπούλ

Ο έλληνας ξυπνά...Κάτοικος του Βοτανικού αποθεώνει στην τηλεόραση τη Χρυσή Αυγή και τον Κασιδιάρη και κατηγορεί ως ψεύτη τον Γεωργιάδη...


"Και κάποια μέρα κάποιος ξυπνά..Και καθήκον έχει να ξυπνήσει και όλους τους άλλους.Μέχρι να ελευθερωθούν όλοι..Αν δεν το πετύχει δεν θα φταίει επειδή προσπάθησε.Αν ξυπνήσουν όμως θα είναι ο Βασιλιάς"

Ας μιλήσουμε λοιπόν για τον Σουλεϊμάν τον… «μεγαλοπρεπή»...!!


Η προβολή από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 του σίριαλ «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής» το οποίο είναι ξεκάθαρα προπαγανδιστικού περιεχομένου με σκοπό να εξωραΐσει την ιστορική πραγματικότητα, έχει προκαλέσει πλήθος διαμαρτυριών από τμήματα της ελληνικής κοινωνίας.
 
Τελευταίο «κρούσμα» αντίδρασης, σημαντικά μέσα ενημέρωσης όπως οι εφημερίδες «Δημοκρατία» και «Real News», ανακοίνωσαν ότι δεν θα διαφημίζονται κατά τη διάρκεια προβολής του συγκεκριμένου σίριαλ.
Ποιος ήταν όμως στην πραγματικότητα ο σύγχρονος πολιτιστικός πολιορκητικός κριός των Τούρκων; Απάντηση στο ερώτημα δίνει ο συνεργάτης μας, στρατιωτικός αναλυτής και δημοσιογράφος Γιάννης Θεοδωράτος, με τίτλο «Σουλεϊμάν και Ναυτική Ισχύς»:

Ένας άψογος Κασιδιάρης αναγκάζει τη Στάη να....συμφωνήσει μαζί του..Άψογος