Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 15, 2012

ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΟΦΗΣΤΕ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!


periptero

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκονται οι καπνοπώλες και οι περιπτερούχοι της χώρας, μετά την εφαρμογή του περίφημου νόμου Ραγκούση, σχετικά με την απελευθέρωη του επαγγέλματος του καπνοπώλη.
Το έγγραφο που έφτασε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στους δήμους όλης της χώρας, έχει προκαλέσει μεγάλο «σοκ» στους περιπτερούχους, γιατί τα τσιγάρα για τους ίδιους, ήταν...κράχτης! Πήγαινε ο κόσμος στο περίπτερο για τσιγάρα και έπαιρνε σοκολάτες, χυμούς κτλ.
Τώρα με την απελευθέρωση του επαγγέλματος ανατρέπονται όλα! Θα.....

Έσπασαν τα γραφεία του συνδικάτου των μικροπωλητών οι αναρχοαριστεριστές

Φυσικά μην περιμένετε να ακούσετε την είδηση σε κάποιο μεγάλο ΜΜΕ....
Δείτε φωτογραφίες από τα "κατορθώματα" των αναρχοαριστερών, μαζί με την προκήρυξη που μοίρασαν στη Δυτική Αττική..

Και συνεχίζεται το σοκ για τον Ευαγγελάτο και λοιπούς "δημοκρατικούς"...Οι Έλληνες βροντοφωνάζουν παντού:"Είμαστε με τη Χρυσή Αυγή"


Δίγλωσσα νηπιαγωγεία στην Θράκη ζητά βουλευτής του “ΣΥΡΙΖΑ”!!

Του Θωμά Σταμούλη για τον Παρατηρητή της Θράκης

 Ο βουλευτής Ροδόπης κ. Αϊχάν Καραγιουσούφ υποστηρίζει το... δικαίωμα της μειονότητας να έχει δίγλωσσα νηπιαγωγεία, όπως τα δίγλωσσα μειονοτικά Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την εφαρμογή του νόμου περί υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης, ως προϋπόθεση για την εγγραφή των παιδιών στα δημοτικά σχολεία.

Θυμίζουμε πως.....

ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΑΣ ΚΑΤΑΣΦΑΖΟΥΝ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ... 15 ΣΕΠΤΕΜΒΙΟΥ 1944 ΣΤΗΝ ΠΗΓΑΔΑ!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ένάντια στην προπαγάνδα των κομμουνιστοσυμμοριτών και της νεοταξικής λαίλαπας καλούμε τον Έλληνα να μάθει την Ιστορία του.

Σεπτέμβριος 1944 οι Γερμανοί φεύγουν κι ο αέρας της Ελευθερίας πνέει στην Πελοπόννησο, αλλά τα βάσανα δεν τελειώνουν! 9 Σεπτεμβρίου 1944, οι κομμουνιστοσυμμορίτες επιτίθενται στη πόλη της Καλαμάτας με δύο Συντάγματα και χιλιάδες χωρικούς που επιστράτευσαν βιαίως.

Μετά από μάχη συντρίβουν την άμυνα της πόλεως και καταλαμβάνουν την Καλαμάτα, σφάζοντας και ρημάζοντας! Μία μεγάλη φάλαγγα από πολεμιστές της Καλαμάτας και πολύς άμαχος πληθυσμός κατευθύνονται προς το Μελιγαλά, για να γλυτώσουν!
Το πρωϊ της 13ης Σεπτεμβρίου 1944 αρχίζει η ....

Τουρκική πρόκληση: "Για ποιο λόγο επιτράπηκε να υψωθεί η Ελληνική σημαία στο Αγαθονήσι;"!!!

Ερώτηση με την οποία κάνει λόγο για «ελληνική κατοχή σε τουρκικά νησιά» στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και το Κρητικό Πέλαγος κατέθεσε στο προεδρείο της τουρκικής εθνοσυνέλευσης ζητώντας να απαντηθεί από τον υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (αξιωματική αντιπολίτευση) Μπουλέντ Τεζτζάν.
Σύμφωνα με....

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ... ΟΤΙ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΕΦΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΝ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ...!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δικές μας πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ΜΑΤ βρίσκονται ακόμη στα πέριξ του ΕΜΠ...
Δυστυχώς η διαδικτυακή τους "γιάφκα" λειτουργεί ακόμη

Απίστευτα πράγματα που μόνο στην Ελλάδα μπορεί να συμβούν... Έχθές το βράδυ το ιντιμίντια ξεκουβάλησε από το Πολυτεχνείο και σήμερα δεν εκπέμπει αφού κάποιος φρόντισε να τους ειδοποιήσει για αυτό που έρχεται...

Πιό συγκεκριμένα...

Έτοιμη η ΕΛ.ΑΣ. να επέμβει στο ΕΜΠ λόγω Indymedia...;

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Σύμφωνα με πληρποφορίες μας αυτή την ώρα πέριξ του Πολυτεχνείου βρίσκονται αρκετές αστνομικές μονάδες και διμοιρίες των ΜΑΤ..
Ο λόγος, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες ,είναι η επέμβαση εντός της σχολής με στόχο κατάληψη "αυτοδιαχειριζόμενου στεκιού" στη σχολή Χημικών από όπου και εκπέμπει το Indymedia.

Ενώ στο σημείο βρίσκονται πάνω από μια ώρα οι αστυνομικοί ακόμη τηρούν στάση αναμονής, περιμένοντας το πιθανότερο την εισαγγελική άδεια..
 
 Είναι χαρακτηριστικό πως....

Ήταν δυνατόν να λείπει ο Καμίνης από την προπαγάνδα περί "νομιμότητας της Χρυσής Αυγής"

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο δήμαχρος της Αθήνας, Καμίνης και η συζήτηση με τις ερωτήσεις περιστράφηκαν γύρω από τη δράση της Χρυσής Αυγής..
Όπως ήταν αναμενόμενο(από κάθε "δημοκράτη") ο Καμίνης μίλησε για άνομες πράξεις, που γίνονται σε βάρος της πολιτείας και των Ελλήνων πολιτών από τη Χρυσή Αυγή, ενώ άφησε να εννοηθεί πως ενδεχομένως να κινηθεί ο ίδιος και ο δήμος νομικά εναντίον της...
Ο λόγος..;

Αερολογίες και αοριστίες...
Έξαλλος φάνηκε επίσης ο Καμίνης όταν ρωτηθήκε για το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής απαντώντας...
«Πρόκειται για οργάνωση που, σε όλες τις εκδηλώσεις της, δείχνει ότι δρα εναντίον της δημοκρατίας»
Τρικυμία εν κρανίω για τον δήμαρχο των λαθρομετανάστών...

και.....

«Η Ελλάδα ή θα είναι μια Μεγάλη και Κυρίαρχη Δύναμη ή δεν θα είναι καθόλου Ελλάδα!»


«Η Ελλάδα ή θα είναι μια Μεγάλη και Κυρίαρχη Δύναμη ή δεν θα είναι καθόλου Ελλάδα!»

Σύμφωνα με την επιστήμη της γεωπολιτικής ισχύουν τα παρακάτω:
H ύπαρξη ενός κράτους προσδιορίζεται απαραίτητα από τρία συστατικά στοιχεία: α)Τον Χώρο β)Τον Λαό και γ)Την Κυριαρχία.
Εφ' όσον λείπει το τρίτο στοιχείο, υφίσταται μεν τυπικά Κράτος, χωρίς όμως κυρίαρχη εξουσία, μερικά ή ολότελα υποταγμένο σε ένα άλλο Κράτος. Οι άλλες δύο παράμετροι της ύπαρξης του Κράτους, είναι αναγκαίες και «πυρηνικές» για την κρατική υπόσταση. Ο Χώρος και ο Λαός, είναι αντίστοιχα για το Κράτος ότι το σώμα και η ψυχή για κάθε έμβιο όν. Το νεώτερο Ελληνικό κράτος από την πρώτη στιγμή της υπάρξεώς του είχε ....

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΚΡΗΞΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΤΕ ΣΤΕΦΑΝΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ...!!


ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ "ΕΔΕΣΕ" ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ... ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ... ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΠΟΔΟ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΤΑΚΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙA
Τις τακτικές των πολιτικών τοιυ προγόνων είτε είναι οι κομιτατζήδες είτε οι Σνοφίτες, είτε άλλοι κατσαπλιάδες, ζήλεψε στέλεχος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ στα Γιαννιτσά σήμερα το πρωί...

Σε εκδήλωση που...