Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 28, 2012

Τσίπρας και Σούλτς (εκπρόσωπος των διεθνών τοκογλύφων): Από κοινού να αντιμετωπίσουμε την Χρυσή Αυγή

Συνάντηση με τον Γερμαναρά πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς (για τον οποίο προ ολίγων ετών ο Μπερλουσκόνι είχε πει πως είναι σαν φύλακας στρατοπέδου συγκεντρώσεως…), είχε ο δήθεν αντι-συστημικός Αλέκος Τσίπρας, στα πλαίσια του… εξευρωπαϊσμού του, ώστε να τον στηρίξουν οι διεθνείς τοκογλύφοι για να κυβερνήσει (μνημονιακά εννοείται…) την Ελλάδα στο μέλλον.
Μετά το πέρας της μεταξύ τους συζήτησης, οι δύο πολιτικάντηδες έδωσαν κοινή συνέντευξη τύπου, όπου αποκάλυψαν πως ένα από τα θέματα που τους απασχόλησαν ήταν και η συνεχής άνοδος της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, ο δήθεν αντι-συστημικός Τσίπρας πρότεινε στον εκπρόσωπο των διεθνών τοκογλύφων να αντιμετωπίσουν «από κοινού» το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών:  «Τέλος, είχαμε την ευκαιρία να .....

Το παράνομο τουρκοκυπριακό "κράτος" συνέλαβε Έλληνες ψαράδες!!! (Μην περιμένετε καμία σοβαρή αντίδραση...)


Οι κατοχικές αρχές της Κύπρου συνέλαβαν δύο Ελληνοκύπριους και δύο Αιγύπτιους ψαράδες, οι οποίοι βρίσκονταν σε διεθνή ύδατα, 32 ναυτικά μίλια ανοικτά της Αμμοχώστου. Οι ψαράδες, που είχαν ξεκινήσει με ψαροκάικο από τη Λεμεσό, προσεγγίστηκαν από δυο τουρκικές ακταιωρούς που τους ζητούσαν επίμονα να τους ακολουθήσουν. Τούρκοι στρατιώτες επιβιβάστηκαν στο ψαροκάικο και ανάγκασαν τους.....

Julius Evola: "Είσαι κέντρο δύναμης και δράσης"

"Τώρα θ' απομείνεις ολομόναχος. Πρέπει να.....

Περίεργα πράγματα...Οι Αμερικανοσιωνιστές εμφανίζουν χάρτες με διαμελισμένη την Τουρκία..

  σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φυσικά και πρέπει να σταθούμε καχύποπτα σε αυτά τα δημοσιεύματα..Δεν μπορεί το "αγαπημένο" παιδί των Σιωνιστών στη Μέση Ανατολή να το αφήσουν απροστάτευτο..

Μετά το χάρτη που δημοσίευσε χθες η εφημερίδα The New York Times, στον οποίο εκτός από το κουρδικό κράτος στο Βόρειο Ιράκ-Νότιο Κουρδιστάν, που το παρουσίαζε ως ανεξάρτητο, είχε και ένα ευρύτατο κομμάτι της -σημερινής- τουρκικής επικράτειας με διαφορετικό χρώμα και την ένδειξη KURDISH REGION, έρχεται τώρα ο Οργανισμός EUROMINORITY να ταράξει τα νερά στην Άγκυρα, με έναν χάρτη του Κουρδιστάν, ο οποίος έχει διπλή έξοδο έξοδο στη θάλασσα παρακαλώ: Μία στη ΝΑ Μεσόγειο, μεταξύ Αλεξανδρέττας και Μερσίνας και μια στον Εύξεινο Πόντο, βόρεια της Τραπεζούνας, στην περιοχή των αρμενόφωνων μουσουλμάνων και των Λαζών.

Να σημειωθεί ότι....

Χέρι - Χέρι οι γραικύλοι της ΝΔ με τους ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ..."τουρκικό" αίμα ρέει στα...κόμματά τους!!!!


Η «Δημοκρατία» γράφει πως Διευθύντρια του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού ΤRT, Αϊσέλ Ζεϊμπέκ, το οποίο εκπέμπει και στην Θράκη (!!!), είναι η αδερφή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν και ερωτάται «μήπως μετά τους μετανάστες ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει και τα τουρκικά σήριαλ;»!
 
Μήπως όμως ξέχασαν κάτι;;;
Η «αδελφή» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, Αϊσέλ, είναι τελικά «ξαδέλφη» αντί για «αδελφή», το TRT δεν εκπέμπει στην Ελλάδα, παρά μόνο με αποκωδικοποιητή, αλλά είναι όντως Διευθύντρια του TRT!!! Η ίδια όμως ήταν το 2009 ήταν υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ!!!

Δείτε τα ντοκουμέντα....

Πυρ κατά βούληση στους γραικύλους από τη Χρυσή Αυγή..Χρήστος Παππάς:"Όχι στον πολυπολιτισμός..", Παναγιώτης Ηλιόπουλος: "Αφελληνίζεται το Έθνος με τα τουρκικά σήριαλ"

Δείτε και την τοποθέτηση του Παναγιώτη Ηλιόπουλου για τον συνεχή εκτουρκισμού των Ελλήνων βάσει συγκεκριμένου σχεδίου...

Το πρώτο ελληνικό νησί προς ενοικίαση !

Το Πεζονήσι ή Νησί των Ονείρων, ένα ακατοίκητο νησί στην Εύβοια, με έκταση 66 στρεμμάτων, θα είναι το πρώτο νησί που θα δοθεί προς τουριστική αξιοποίηση σε ιδιώτες.
Ο δήμος της Ερέτριας, ο οποίος έχει τη χρήση και την εκμετάλλευση του νησιού έως το έτος 2045 προτίθεται να προκηρύξει το επόμενο διάστημα  τον σχετικό διαγωνισμό για την 25ετή εκμίσθωση του νησιού -έπειτα από ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου- σύμφωνα με την Καθημερινή.

Το ετήσιο μίσθωμα δεν μπορεί να είναι κατώτερο των....

Δίπλα στο δοκιμαζόμενο έλληνα εργάτη και άνεργο η Χρυσή Αυγή..Με πράξεις και όχι λόγια..

Διαβάστε για τη νέα πρωτοβουλία του Εθνικιστικού Κινημάτος

Νέα περίπτωση Κιτσοπούλου... ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΟΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΣΤΕΦΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΕΒΗΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ "ΔΕΞΙΟ" ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΑ "ΟΣΚΑΡ"

Ξέρετε ποια ταινία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα προκριματικά για το φετινό Βραβείο Οσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας; Με απόφαση που υπέγραψε την περασμένη Τρίτη ο… δεξιός υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας, θα μας εκπροσωπήσει η κάργα Ανθελληνική ταινία «Άδικος Κόσμος» του ακροαριστερού σκηνοθέτη Φίλιππου Τσίτου!.. Ποιος είναι αυτός ο Τσίτος; Έγινε γνωστός γιατί παντρεύτηκε την κόρη του Πασοκικού υπουργού Υγείας, ψυχιάτρου Κώστα Στεφανή, γνωστή ανθελληνίδα καλλιτέχνιδα Εύα Στεφανή, το πιο διάσημο έργο της οποίας είναι ένα παλλόμενο γυναικείο αιδοίο από το οποίο ανακρούεται ο Ελληνικός Εθνικός Ύμνος…

Το 2009, ο Τσίτος εξευτέλισε τον Ελληνισμό με την διαβόητη ταινία του....

Αγωγή της Χρυσής Αυγής στον βουλευτή της ΝΔ, Κυριαζίδη για συκοφαντική δυσφήμηση

Ζητείται η καταβολή αποζημίωσης 300.000 ευρώ, η οποία θα διατεθεί εξ' ολοκλήρου στη χρηματοδότηση των κοινωφελών δράσεων της Χρυσής Αυγής.

Με αφορμή την....

ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΓΥΦΤΟΙ, ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ. ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!

Μεγάλης αγριότητας επίθεση σε βάρος 6 φοιτητών (4 γυναικών και 2 αντρών) στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας από ομάδα ανηλίκων τσιγγάνων.
Σύμφωνα με το thebest.gr, όλα έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης (27-09-2012). Οι φοιτητές δέχθηκαν επίθεση από μια ομάδα αγοριών ηλικίας 12 έως 15 ετών τα οποία με απίστευτη επιθετικότητα άρχισαν να χτυπάνε τους φοιτητές και να αρπάζουν ο,τι έβρισκαν πάνω τους ενώ κάποια από αυτά προσπάθησαν να.....

Μουσουλμάνοι Τσάμηδες > Οι Προκλήσεις τους και η Ιστορική Αλήθεια

Γράφει ο Υπτγος ε.α. Γιώργος Γκορέζης *

 - Οι μουσουλμάνοι τσάμηδες κατέφυγαν στην Αλβανία με τη λήξη του Β΄ παγκοσμίου πολέμου. Εγκαθίστανται ως επι το πλείστο στον Β/Ηπειρωτικό χώρο, ιδιαιτέρως στα παράλια, σε εκκλησιαστικά και άλλα περισσότερο προσοδοφόρα μέρη , νοθεύοντας τη πληθυσμιακή αναλογία, και εποφθαλμιούντες τα εγκαταλελειμμένα από τους βορειοηπειρώτες κτήματα. Αμέσως μετά την πτώση του Κομμουνιστικού καθεστώτος ιδρύουν το 1991 την Οργάνωση «Τσαμερία», με παραρτήματα νοτιότερα στη Β. Ήπειρο, όπως Κονίσπολη και Αγ. Σαράντα.

Προκαλούν συχνά προβλήματα στις....

Ezra Paound: "Οι σημαίες θα γυρίσουν ξανά"

«Εκεί που τραγουδά η νεκροκεφαλή , θα γυρίσουν οι στρατιώτες , οι σημαίες ξανά θα .....