Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 04, 2012

Πλάτων: Τα 4 είδη ξένων και πως θα πρέπει να "φιλοξενούνται"

ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ

«Και λοιπόν περί τεσσάρων ειδών ξένων πρέπει να ομιλήσωμεν εδώ.

Το πρώτον είδος είναι πάντοτε θερινοί επισκέπται καθώς τα διαβατικά πτηνά, και από αυτούς οι περισσότεροι κυριολεκτικώς, καθώς πετούν μέσον θαλάσσης προς χάριν χρηματισμού είναι .....

Νέα πρόκληση των σκοπιανών με την αρωγή της τουρκίας και της Ε.Ε...Ζητούν τη δημιουργία παρατηρητηρίου μειονοτήτων στην Ελλάδα.

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτή η είδηση είναι και η καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς τους υποκριτές και τους θολοκουλτουριάρηδες που απορούν στο γιατί η Χρυσή Αυγή και ο Αρχηγός της κατ' επανάληψη έχουν πει:
"Τους γράφουμε όλους αυτούς τους εγκάθετους της παγκοσμιοποίησης"

 
Η Τουρκία η πρώτη χώρα που υποστηρίζει την πρωτοβουλία.
 
Τα Σκόπια ζητούν από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης- ΚΣΣΕ να υποστηρίξουν το σχέδιο ψηφίσματος που κατέθεσαν για τη δημιουργία Παρατηρητηρίου Μειονοτήτων στην Ελλάδα.
Τα μέλη του Συμβουλίου το βλέπουν θετικά- γράφει το σλαβικό δημοσίευμα - αλλά σχεδόν κανείς δεν τολμά να.....

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ... ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ!!!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η πολιτική ηγεσία του νησιού μας τίμησε χθες 3/10/2012 τους Ιταλούς στρατιώτες που σκοτώθηκαν στην Κεφαλονιά από τους Γερμανούς, κατά την περίοδο της Γερμανικής εισβολής στην Ελλάδα.

Επειδή εμείς ως "κακοί φασίστες" και "ναζιστές" δεν δικαιούμαστε να έχουμε άποψη για τη συγκεκριμένη περίοδο κι επειδή είμαστε και "ανιστόρητοι" και "παραχαράκτες της Ιστορίας", ας μας εξηγήσουν οι.....

Πρώην Ρώσος στρατηγός μιλάει για την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την 9/11 (vid)

Ο Σοβιετικός στρατιωτικός ηγέτης γενικός Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Π. Πετρόφ: που πρόωρα πήρε εξιτήριο από τις Ένοπλες Δυνάμεις (το Νοέμβριο του 1995) μας μιλάει πάνω σε κάποια ενδιαφέροντα ερωτήματα τα οποία περιλαμβάνουν:

-Τις σκέψεις του σχετικά με την παγκόσμια ελίτ
-Παγκόσμια κυβέρνηση, και τις δυτικές δυνάμεις που ελέγχουν τις διαδικασίες της Γης
-​​Το τέλος της ηγεμονίας του δολαρίου στις ΗΠΑ
-Την ενορχήστρωση στις επιθέσεις  9-11 στην Αμερική για να.....

Ο θρίαμβος των Μακεδόνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην μάχη των Γαυγαμήλων σύμφωνα με τον Ιστορικό Αρριανό (330 π. Χ.)

 (Αρριανός βιβλίο Γ΄)

[3,5,1] Ο Δαρείος και ο στρατός του κράτησαν όλη τη νύχτα τις αρχικές τους θέσεις, γιατί δεν είχαν γύρω τους στρατόπεδο με σαφώς καθορισμένα όρια και συγχρόνως φοβούνταν πιθανή νυχτερινή επίθεση των εχθρών. Και έβλαψε ακόμη τους Πέρσες το ότι έμειναν πολλή ώρα ένοπλοι, αλλά και ο φόβος τους, φόβος που γεννιέται πριν από τους μεγάλους κινδύνους· και δε γεννιέται ξαφνικά από ένα τυχαίο συμβάν αλλά μεγαλώνει με το πέρασμα του χρόνου και σκλαβώνει το νου.
[3,5,2] Ο Δαρείος λοιπόν παρέταξε τη στρατιά του μ’ αυτόν τον τρόπο, αν και ο....

Δεν έχει λεφτά το κράτος για τους νεφροπαθείς και για ναύλωση σχολικών λεωφορείων αλλά έχει για εβραϊκή εβδομάδα κινηματογράφου(ομοφυλοφιλία,Ταλμούδ και πορνεία)...!!!

Το Ίδρυμα Κακογιάννη σε συνεργασία με την Ισραηλινή Πρεσβεία προγραμματίζει από τις 18 εώς τις 24 του τρέχοντος μήνα να προβάλλει 7 ταινίες εβραίων (στη μητρική τους γλώσσα φυσικά)..

Μέχρι εδώ όλα καλά..

Τι γίνεται όμως όταν συμμετέχει ως επίσημος φορέας το κράτος και η ελληνική πολιτεία στην "εβδομάδα ισραηλινού κινηματογράφου" και μάλιστα την έχει υπό την αιγίδα της..;(κλικ στην εικόνα)

Ορίστε και η απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Παιδείας..

Ρωσία προς Τουρκία: "Μην τολμήσετε να επωφεληθείτε - Ήταν ατύχημα"...

Η Ρωσία πήρε θέση και προειδοποιεί εμμέσως πλην σαφώς την Τουρκία να μην επέμβει, ανανγωρίζοντας ωστόσο ότι το βλήμα που σκότωσε την μητέρα και τα τέσσερα παιδιά, εκτοξεύθηκε από θέσεις του συριακού Στρατού:
 
Πριν λίγο ο Ρώσος ΥΠΕΞ Σεργκέι Λαβρόφ κάλεσε τη Συρία να....

Ο Σιωνισμός πίσω από τον εθνοκτόνο μπολσεβικισμό..Εβραίοι και μαρξισμός – κομμουνισμός - σοσιαλισμός!

«Μερικοί τον λένε Μαρξισμό – Εγώ τον λέω Ιουδαϊσμό» - Ραβίνος Stephen Samuel Wise (The American Bulletin, 5 Μαΐου 1935).
«Ο Μαρξισμός είναι ένας βελτιωμένος Ταλμουδισμός για τους εθνικούς» - Elizabeth Dilling.
 
Από αυτό το βιβλίο(The Jewish Religion: Its Influence Today:Η  Ιουδαϊκή Θρησκεία: Η Επιρροή της Σήμερα - δες εδώ) και από το κεφάλαιο XI : «JEWS AND MARXISMSOCIALISMCOMMUNISM», είναι το παρακάτω απόσπασμα(συγγραφεάς η Elizabeth Dilling) :

Αλλοδαπός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε μαθητή για να του αρπάξει το χαρτζιλίκι!!

Αναστάτωση επικράτησε στα Άνω Λιόσια, στην περιοχή Ζωφριά, όταν ένας αλλοδαπός επιτέθηκε σε μαθητή με κατσαβίδι, την ώρα που έβγαινε από το φροντιστήριο που βρίσκεται επί της λεωφόρου Μ. Αλεξάνδρου, προκειμένου να του αρπάξει το χαρτζιλίκι του.
 
Στο σημείο.....

ΖΩΟ πακιστανός, παρενόχλησε σεξουαλικά 7 κοπέλες και μια αποπειράθηκε να τη βιάσει..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Να πάνε οι "αλληλέγγυοι" να τον....ανακουφίσουν για την ταλαιπωρία που πέρασε

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης στηνΠρέβεζα με θύματα 7 κορίτσια ηλικίας από 17 έως 20 χρονών περίπου και θύτη έναν Πακιστανό ο οποίος αποδείχτηκε ότι και ψεύτης ήταν αλλά και προσπάθησε να ενοχοποιήσει τα κορίτσια για να καλύψει την σεξουαλική λεκτική παρενόχληση που τους έκανε.

Όταν βρεθήκαμε γύρω στις 22:00 μπροστά σε περιστατικό στην Λ. Ειρήνης στην Πρέβεζα, όπου μια παρέα από τρεις κοπέλες και ένα αγόρι προσπαθούσαν να ενημερώσουν αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ για το τι είχε συμβεί λίγο πριν, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε από πού ξεκίνησε και που κατέληξε η ιστορία αυτή.

Το μόνο που.....

Το ΝΑΤΟ "σφυρίζει αδιάφορα": Δεν ενεργοποίησε το άρθρο 4 κατά της Συρίας!!

Δεν ενεργοποίησε το ΝΑΤΟ το άρθρο 4 περί "συμμαχικής συνδρομής" στο νυχτερινό έκτακτο συμβούλιο όπως ζητούσε η Τουρκία προκειμένου να έχει την συμμαχική "νομιμοποίηση" για να εισβάλλει στην Συρία. Αντίθετα εξέδωσε μια ανακοίνωση ελάχιστα πιο "σκληρή" από αυτή που είχε εκδόσει λίγες ώρες πριν, με αόριστες εκφράσεις που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως "πράσινο φως" για την τουρκική εισβολή στη Συρία.
Ιδού ολόκληρη η ανακοίνωση:

Το Νόημα του Αγώνος

Το Νόημα του Αγώνος
Πέρα και μακράν από τις πληρωμένες σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης, οι οποίες διεξάγονται από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, βρίσκεται η πραγματική δυναμική των πολιτικών και ιδεολογικών τάσεων, η οποία προσμετράται μονάχα στους δρόμους και στις γειτονιές της Πατρίδος. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος- Χρυσή Αυγή, παρουσιάζεται ως....

Οι ένοπλες δυνάμεις μας στις επάλξεις στέλνουν το μήνυμα σε άπαντες...Κατάληψη αεροδρομίου από τη Δύναμη "Δ"

Εντυπωσιακά στιγμιότυπα από την σημερινή αιφνιδιαστική άσκηση που πραγματοποιήθηκε στο νησί της Χίου και πιο συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο του νησιού αποδεσμεύτηκαν από το ΓΕΕΘΑ.
 
Δείτε και τις υπόλοιπες εντυπωσιακές φωτό...