Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 13, 2012

Ηλίας Παναγιώταρος από τις Σέρρες: " Η παράσταση ξεκίνησε με προσαγωγές και χημικά για να πάνε οι λούγκρες να τη δούνε..Θα μας βρουν μπροστά τους"

 Στα πλαίσια των εγκαινίων των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής ο Ηλίας Παναγιώταρος από τις Σέρρες αναφερόμενος στο θέμα των ημερών μεταξύ άλλων είπε:

«Απαντήσαμε στην πράξη σ' αυτά τα αίσχη. Να ξέρουν ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι εκεί για να τους ρίχνει πόρτα. Η παράσταση ξεκίνησε με προσαγωγές και χημικά για να πάνε οι λούγκρες να τη δούνε. Οταν....

Μοναχοί σε Μπουτάρη: "Προδότη, Τούρκε θα πεθάνεις..."

Επεισόδιο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της υποδοχής της εικόνας του «Αξιον Εστί» στο Λευκό Πύργο με πρωταγωνιστές 2 μοναχούς που εξέφρασαν την "αγάπη" τους στο δήμαρχο Μπούταρη, φωνάζοντάς του "Προδότη, Αλήτη, Τούρκε θα πεθάνεις..."

Δείτε το βίντεο...

"Κατάληψη" της Κηφισιάς από Εθνικιστές...

Με μια μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από το Μέτωπο Νεολαίας και την Τ.Ο. Χρυσής Αυγής Βορείων Προαστίων τιμήθηκε ο Ήρωας του Μακεδονικού Αγώνα, Παύλος Μελάς.

Εκατοντάδες εθνικιστές παρευρέθηκαν στην πλατεία Κεφαλαρίου, όπου και βρίσκεται το άγαλμα του Παύλου Μελά, εκδηλώνοντας την πίστη τους για συνέχιση του Αγώνα για τα Ιδανικά του Έθνους και την απέλευθέρωσή του από κάθε μορφής ζυγό.

Πριν και μετά τις ομιλίες έγιναν πορείες και δράσεις ενημέρωσης(φυλλάδια και εφημερίδες) σε ολόκληρο το κέντρο της Κηφισιάς, με πλήθος κόσμου να επιδοκιμάζει τη στάση των Ελλήνων Εθνικιστών.

Υπήρξαν ελάχιστα απρόοπτα(μια "κυρία" για παράδειγμα.....

"Ναζιστικός" χαιρετισμός: Όταν η ηλιθιότητα και η προπαγάνδα ξεπερνά κάθε όριο...

Είναι γνωστή η ρήση του  "συντρόφου" Λένιν:
"Όσο πιο συχνά επαναλαμβάνεις ένα ψέμα, στο τέλος θα γίνει άληθεια"

Και ως κλασσικοί θιασώτες της μαρξιστικής-διεθνιστικής λαίλαπας οι δημοσιογράφοι το τηρούν κατά γράμμα σε κάθε τους ευκαιρία...

Παράδειγμα η "φωτογραφία - ντοκουμέντο" με μια κυρία έξω από το "Χυτήριο" να χαιρετά 'ναζιστικά' κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας στη βλάσφημη παράσταση.
Μέχρι και ερώτηση-υποβολή στον Ηλία Παναγιώταρο έγινε από τον Ευαγγελάτο (με θητεία στο ΚΚΕ στα νιάτα του) καταδίκης και αφορισμού της "αποτρόπαιας" πράξης!!!

Επειδή όμως συμμεριζόμαστε τον "πόνο" των δημοσιογράφων για την καταπάτηση των "δημοκρατικών" ευαισθησιών τους, τους προτείνουμε την επόμενη φορά που έχουν τον Κουβέλη σε συνέντευξη να τον ρωτήσουν...

"Είστε νόσταλγός του Χίτλερ;"
Γιατί;
Για αυτό...

Ο Ίων Δραγούμης για τον Παύλο Μελά

"O θάνατός του είναι ζωή στους κουρασμένους από τη μετριότητα του κόσμου. Ο θάνατός του ανασταίνει τους.....

Και το όνομα αυτής: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...!! Το αποφάσισε η VODAFONE...


Μπορεί να γελάς στην Ελλάδα με τουν Κίτσου και την Τασούλα αλλά η vodafone αποφάσισε για το όνομα των Σκοπίων. Θα είναι.....

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "corpus Christi"

Με ανακοίνωσή του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ ρίχνει "κεραυνούς" για την επίμαχη παράσταση Corpus Christi, κάνοντας λόγο για «βάναυση και κακόβουλη καθύβριση, υπό τό πρόσχημα τής δήθεν τέχνης». Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
 
Ο σκηνοθέτης κ. Λαέρτης Βασιλείου προφανώς από αισθήματα μεγάλης ευγνωμοσύνης πρός τήν Ορθόδοξη Εκκλησία τής Ελλάδος η οποία περιέθαλψε τήν οικογένειά του προσφέρουσα εργασία στόν πατέρα του κ. Ηλία Βασιλείου, ως νεωκόρο επί αρκετά έτη στόν Ι. Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς, όταν οικογενειακώς ήλθαν από τήν γείτονα Αλβανία, ανέσυρε από τή ναφθαλίνη τής παγκόσμιας απόρριψης τό θεατρικό έργο «Corpus Christi» τού Αμερικανού κατά δήλωσή του ομοφυλόφιλου συγγραφέα Τέρενς Μάκ Νάλι πού εγράφη τό 1997 καί ενώ στήν αρχή προανήγγειλε ότι θά.....

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΛΑΣ:ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ. ΕΙΧΕ ΛΟΥΦΑΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΣΤΕΟΦΥΛΑΚΙΟ. ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΜΕ 3 ΣΦΑΙΡΕΣ


kifisia11

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για την σύλληψη όλων των κακοποιών, που από χθες το βράδυ ταμπουρώθηκαν κοντά στο 7ο Δημοτικό σχολείο Ν. Φιλαδέλφειας. Ήδη έχει συλληφθεί ο ένας εξ αυτών ο οποίος, όπως είπαμε είναι ο δραπέτης των φυλακών Τρικάλων, ενώ τα ξημερώματα συνελήφθη άλλος ένας κακοποιός, χωμένος μέσα σε οστεοφυλάκιο του κοιμητηρίου! Μάλιστα, παρίστανε τον..άσχετο και τον κακομοίρη. Χαρακτηριστικό είναι ότι.....

Παύλος Μελάς

melas1
“Σαν τέτοια ώρα στο βουνό, ο Παύλος πληγωμένος
μεσ’ το νερό του αυλακιού ήτανε ξαπλωμένος.
Για σύρε, Δήμο μου πιστέ, στην ποθητή πηγή μου
και φέρε μου κρύο νερό να πλύνω την πληγή μου.
Σταλαματιά το αίμα μου, για σε Πατρίς, το χύνω,
για νάχεις δόξα και τιμή, να λάμψεις σαν τον κρίνο.
Είν΄η Ελλάδα μας μικρή, μικρή και ζουλεμένη,
μα ελευθερία έχει πολλή! Μες στο κλουβί δεν μπαίνει!
Παύλος Μελάς κι αν πέθανε, τ΄ αδέλφια του ας ζήσουν,
αυτά θα τρέξουνε μαζί για να τον αναστήσουν!”

(Από “Στα μυστικά του Βάλτου” της Πηνελόπης Δέλτα)



Ο Παύλος Μελάς γεννήθηκε στη Μασσαλία, στις 29 Αυγούστου 1870, από Ηπειρώτη πατέρα και Κεφαλλονίτισσα μάνα. Αργότερα εγκαταστάθηκαν μόνιμα στην Αθήνα. Περνούν τα καλοκαίρια τους, μακριά από την Αθήνα πότε στην Οδησσό, πότε στο Φάληρο, αλλά πιο συχνά στην Κηφισιά, από τότε που κτίζουν εκεί το εξοχικό τους σπίτι. Μεγαλώνοντας ο Παύλος αρχίζει να ξεχωρίζει από τα αδέλφια του για την προθυμία του, την υποχωρητικότητά του και κυρίως για την καλοσύνη και την αγάπη σε κάθε αδύνατο πλάσμα. Η 25η Μαρτίου είναι γι΄αυτόν μεγάλη ημέρα και συμμετέχει στον εορτασμό της με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση. Γενικά αγαπά με πάθος οτιδήποτε έχει σχέση με την Ελλάδα. Δεν ξεχνά την Ηπειρωτική καταγωγή του και η επιθυμία να......

Όταν οι κομμουνιστές έκαναν επεισόδια και απειλούσαν με βόμβες σε κινηματογράφους για την ταινία "Η Ελένη"!!!

Περίεργο πράγμα αυτή η "ελευθερία της έκφρασης"... Η ταινία «Ελένη» (1985), βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Νίκου Γκατζογιάννη , το οποίο αναφέρεται στην περίοδο του εμφυλίου, όταν ο συγγραφέας-δημοσιογράφος ζούσε -παιδί ακόμα- στο χωριό του, τον Λια Θεσπρωτίας.
Τα γεγονότα και τα πρόσωπα της «Ελένης» είναι πραγματικά και.....

Κατά της Δεξιάς!


Η ιδεολογική τρομοκρατία η οποία εφαρμόστηκε από τις δυνάμεις της Αριστεράς, κοινοβουλευτικές και εξωκοινοβουλευτικές, ευθύς μετά την εγκαθίδρυση του Μεταπολιτευτικού Καθεστώτος και για τέσσερις περίπου δεκαετίες, υπήρξε εν μέρει μόνον αποτέλεσμα της αποτελεσματικής τους προπαγανδιστικής τακτικής. Στηρίχτηκε αφ’ ενός στην αβανταδόρικη στάση των καθεστωτικών μέσων ενημέρωσης, μιας και η πλειοψηφία των πληρωμένων κονδυλοφόρων και ρουφιάνων ήταν ενταγμένη σε ακροαριστερές οργανώσεις, και αφ’ ετέρου στην ανοχή και την υποχωρητικότητα της Δεξιάς. Κι αν σήμερα κατηγορούμε μια φορά τους στρατευμένους μεγαλοδημοσιογράφους και εκδότες, τότε θα πρέπει να κατηγορήσουμε στο εκατονταπλάσιο τη δειλή Δεξιά, η οποία άνοιξε το δρόμο στη μαρξιστική άλωση του κρατικού μηχανισμού.
Τις συνέπειες των.....

Τελικά ο Βολταίρος ήταν δημοκράτης και προοδευτικός;

Επειδή οι διάφοροι "προοδευτικοί" δημοιογράφοι, με αφορμή την ελεϊνή παράσταση "corpus Christi", πιπίλιζαν συνεχώς τη ρήση του Βολταίρου για το δικαίωμα κάποιου στην "ελευθερία της έκφρασης και της άποψης"  τους απαντάμε...:

Ήταν και ο Βολταίρος ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ και ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ..;

Για αυτό θα πείτε κάτι "δημοκράτες";
Ή σε αυτή την περίπτωση ο.....

Παναγιώταρος ξεφτιλίζει Τ(Σ)ατσόπουλο, Ευαγγελάτο και ΣΙΑ...

Εκπληκτικά βίντεο....