Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 14, 2012

Κανένα ΜΜΕ δεν θα την πει αυτή την είδηση: ΗΠΑ: Έρευνα δείχνει ότι ο ρατσισμός κατά των λευκών είναι μεγαλύτερος

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Καταγράφεται πλέον σαφώς ότι παρά τις αποτυχημένες προσπάθειες στην κοιτίδα του πολυπολιτισμού, της μαζοποίησης και του υλισμού, η φυλετική ψυχή και καρδιά του κάθε ανθρώπου χτυπά πιο δυνατά, όσο και αν του επιβάλλεται να την απεμπολήσει. 
 
Γιατί το αίμα και η φυλή είναι αυτά που ορίζουν τον άνθρωπο, αυτά που τον διαφοροποιούν και τον οδηγούν στην εξέλιξή του. Που είναι συνδεδεμένα με την βιοψυχική του σύνθεση από τη μέρα που θα γεννηθεί και οδηγούν τα ένστικτά του.
 
Η μελέτη βασίστηκε στις απαντήσεις που έδωσαν περίπου 200 λευκοί και 200 ​​μαύροι, που επιλέχθηκαν τυχαία, από μια εθνική εταιρία δημοσκοπήσεων, η οποία ζήτησε από τους ερωτηθέντες να βαθμολογήσουν ρατσιστικές συμπεριφορές εναντίον των μαύρων και λευκών σε κάθε δεκαετία από το 1950 έως το 2000.
Και οι δύο ομάδες αισθάνθηκαν ότι ο ρατσισμός κατά των μαύρων ήταν σημαντικός στη δεκαετία του 1950 και οι δύο ομάδες συμφώνησαν ότι η κατάσταση έχει βελτιωθεί σημαντικά.
Ωστόσο, οι.....

Κάλεσαν εφέδρους καταδρομείς - Τους ενημέρωσαν για ΑΟΖ - Έλαβαν οδηγίες αποστολής

Έκτακτη άσκηση-ενημέρωση εφέδρων καταδρομέων εκτελέστηκε στην ΣΕΑΠ της Κρήτης με την πρόσκληση και επιχειρησιακή ενημέρωση 135 εφέδρων των οποίων χώρος ανάπτυξης σε περίπτωση κρίσης προβλέπεται να είναι το Καστελόριζο, η Κάρπαθος και η Σαρία που ελέγχει τον δίαυλο με την Ρόδο. Η Σαρία καλύπτει την δεύτερη έξοδο, μετά τον δυτικό δίαυλο Κρήτης-Κυθήρων, από την Μαύρη Θάλασσα και το Αιγαίο προς την Μεσόγειο .
Σήμερα το πρωί στην  Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού, στο χώρο όπου γίνονται και οι συγκεντρώσεις των Δοκίμων Αξιωματικών Πεζικού, οι έφεδροι ενημερώθηκαν από αξιωματικούς της Ανωτέρας Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) και της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ.
Σκοπός της άσκσηης ήταν ... η.....

Μια τεράστια νίκη όλων των Ελλήνων...Διακόπτεται οριστικά το τερατούργημα "corpus Christi"...

Κλάμα για όλους τους αναρχοαριστερούς, "προοδευτικού", κίναιδους, φιλελεύθερους και λοιπούς "δημοκράτες"....

Δείτε πως παρουσιάζουν την είδηση τα καθεστωτικά μέσα, χωρίς καμία επέμβαση. Πάρτε καλού-κακού ένα χαρτομάντηλο δίπλα σας, μην σας πάρουν τα κλάματα..

"Απειλές για την ζωή του δέχεται ο σκηνοθέτης του Corpus Christi - Διακόπτονται οριστικά οι παραστάσεις
Η παράσταση «Corpus Christi» δε θα....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 400 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ!!!

eksodaDNT
Αυτή είναι η 1η Δανειακή σύμβαση που υπογράψαμε με τις χώρες της Ευρωζώνης και τις εμπλεκόμενες τράπεζες. 
Το συνολικό ποσό που δανειστήκαμε είναι 80 δις ευρώ. 
Ξέρετε πόσα λεφτά πληρώνουμε για διοικητικά έξοδα, διαμονή, σπίτια, ταξίδια και λοιπές λειτουργικές δαπάνες;;;
Πληρώνουμε το .....

Το ΓΕΣ και το θέατρο “Χυτήριο”...Η επιλεκτική ευαισθησία του καθεστώτος

Μόλις πριν λίγες ημέρες, έγινε εισβολή στο Γενικό Επιτελείο Στρατού από απεργούς. Σπάσανε τζαμαρίες, σπάσανε πόρτες, οι εκτελούντες χρέη σκοπού υπεχώρησαν ατάκτως και όλα αυτά έγιναν παρουσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ. Όμως, δεν είδαν τίποτε τα κανάλια..
 
Δεν είδαν τίποτε οι "ευαίσθητοι" δημοσιογράφοι! Είδαν μόνον τους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι οποίοι συμπαραστάθηκαν στην δίκαιη διαμαρτυρία εκατοντάδων Ελλήνων έξω από το θέατρο "Χυτήριο", χωρίς να σπάσουν καμμία πόρτα, χωρίς να πραγματοποιήσουν καμμία εισβολή. Τους άλλους, τους βουλευτές της αριστεράς, που εισέβαλαν μαζί με τους πολίτες στο Γενικό Επιτελείο Στρατού δεν τους είδε κανείς, δεν ασκήθηκε εις βάρος τους καμμία κριτική, δεν ανέφεραν καν τα ονόματά τους...
Θα μου πείτε τι.....

Τα ράφια... μιλούν πολλές γλώσσες εκτός από ελληνικά!!

Χιλιάδες τόνοι αγροκτηνοτροφικών προϊόντων από την Τουρκία και την Αίγυπτο μέχρι το Μεξικό και την Κίνα κατακλύζουν την ελληνική αγορά. «Δεν είχαμε ποτέ εθνική αγροτική πολιτική, γεγονός που συνέβαλε στην απαξίωση του αγροτικού και κτηνοτροφικού επαγγέλματος», λένε οι ειδικοί.

Η ελληνική αγορά κατακλύζεται από εισαγόμενα αγροκτηνοτροφικά προϊόντα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα όσπρια, στην παραγωγή των οποίων η Ελλάδα εμφανίζει μεγάλο έλλειμμα και εισάγει σημαντικές ποσότητες από... εξωτικές χώρες. Ο μεγαλύτερος εισαγωγέας ρεβιθιών είναι....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΠΩΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΣΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Πρωταγωνιστεί ολόκληρος ο ανθελληνικός - αριστερός και μη συρφετός...
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ!

Έκτακτο: Ο τουρκικός Στόλος βγήκε σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο και λαμβάνει θέσεις μάχης...

Όπως μεταδίδουν ρωσικές πηγές, το 80% των κύριων σκαφών επιφανείας καθώς και πυραυλάκατοι των ναυστάθμων από το Aksaz μέχρι την Αλεξανδρέτα (Aksaz, İskenderun, Mersin, Antalya) έχουν αποπλεύσει και λαμβάνουν θέσεις μάχης.

Συγκεκριμένα....

ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: "ΑΝ ΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΘΑ ΚΑΕΙ"...!!!!


ΔΕΝΔΙΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ... Ο ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ..

Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν χθες βράδυ τον τηλεοπτικό σταθμό της Πάτρας Super - B, προκειμένου να ζητήσουν την απελευθέρωση των τεσσάρων που συνελήφθησαν για τα επεισόδια στα Ψηλά Αλώνια τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Διέκοψαν το πρόγραμμα καθώς επιθυμούν να πουν μερικά μηνύματα για τους 4 που κρατούνται.
Τα μηνύματά τους αφορούσαν στη....

Επιλεκτική δικαιοσύνη..

Δικογραφία σχηματίστηκε κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά για την υποτιθέμενη απελευθέρωση προσαχθέντα προχθές έξω από το θέατρο "Χυτήριο". Ας θυμηθούμε μια παρόμοια περίπτωση με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσο Κουράκη και κάντε τη σύγκριση..
Μεγάλη ευαισθησία έδειξε ολόκληρο το....

Ίων Δραγούμης για το πολίτευμα που πρέπει να έχει ο Έλληνας

"Αν είμαστε ζωντανό γένος δε θα....

Τέρμα στην υποκρισία και την προπαγάνδα των ΜΜΕ...Δείτε τι έλεγε για τα νηπιαγωγεία και τα παιδιά των μεταναστών ο Σαμαράς..

Ράπισμα προς τα εγχώρια "αντιρατσιστικά" ΜΜΕ και τις διάφορες, αριστερών φρονημάτων, οργανώσεις (βλέπε ΠΟΕ-ΟΤΑ), που βρίθουν από ρεπορτάζ για την "κακή" Χρυσή Αυγή και τον σύγχρονο "Ηρώδη" Παναγιώταρο, που είχε το "θράσος" να πει στη Βουλή ότι τα δημόσια νηπιαγωγεία έχουν γεμίσει με αλλοδαπούς επειδή βασικό κριτήριο επιλογής είναι το οικονομικό γίγνεσθαι της κάθε οικογένειας, είναι μια προεκλογική συνέντευξη του Σαμαρά στο enikos.gr που μιλά για το θέμα...

Βέβαια τότε ο Σαμαράς γνώριζε ότι χάνει ψήφους από αγανακτισμένους πολίτες που στρέφονταν στο Εθνικιστικό Κίνημα βλέποντας τον ρατσισμό εναντίον τους...

Έλεγε τότε ο "πολιτικός πινόκιο":
«Εχουν γεμίσει τα νηπιαγωγεία με παιδιά μεταναστών και οι Ελληνες δεν μπορούν να μπούν. Αυτό τέρμα»!
Τα ίδια όμως δεν υποσχόταν για το "νόμο-έκτρωμα Ραγκούση" και την ΑΟΖ;

Δεν μας πιστεύετε...;
Δείτε το βίντεο: