Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 17, 2012

ΈΚΤΑΚΤΟ: Toυρκικό υποβρύχιο κοντά στην Εύβοια - Παρακολουθείται από το ΠΝ !!

Τουρκικό υποβρύχιο εντοπίστηκε από το ελληνικό σύστημα επιτήρησης να κινείται στο κεντρικό Αιγαίο στην περιοχή της Σκύρου. Πρόκειται για το Type 209/1400 (S358) Canakkale, ένα από τα πλέον σύγχρονα υποβρύχια του τουρκικού Ναυτικού, το οποίο προβαίνει σε ασκήσεις αποκλεισμού νήσων και απαγόρευσης θαλασσίων οδών από το δυτικό ρπος το ανατολικό Αιγαίο. 
 
Το υποβρύχιο απέπλευσε έφυγε από τη ναυτική βάση του Gölcük στις 08:30, σύμφωνα με....

Οι Κούρδοι απειλούν ευθέως την Τουρκία..."Αν επιτεθείτε στη Συρία θα απαντήσουμε..."

Ο ηγέτης του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), Μουράτ Καραγιλάν απείλησε με σοβαρά αντίποινα στην Τουρκία, αν ο τουρκικός στρατός αποφάσιζε να επιτεθεί κατά των Κούρδων της Συρίας.

Σε συνέντευξή του σε....

Βρετανός Star παρουσιαστής υπήρξε ο μεγαλύτερος παιδόφιλος της Βρετανίας..Κανένα ΜΜΕ όμως δεν μας είπε ότι ήταν "περιούσιος" και μασώνος; !!!!

Το γύρο ολόκληρου του διαδικτύου και των ΜΜΕ κάνει η είδηση πως ένας, νεκρός πλέον, star - παρουσιαστής του BBC, ονόματι Jimmy Savile φανερώθηκε ότι υπήρξε ο μεγαλύτερος παιδεραστής της Βρετανίας.

Κατηγορείται μάλιστα, μετά θάνατον, ότι είχε βιάσει και κακοποιήσει σεξουαλικά 60 παιδιά, ηλικίας από 13 έως 16 ετών, ορισμένα εκ των οποίων μέσα στις εγκαταστάσεις του καναλιού. Οι καταγγελίες που σοκάρουν ξεκινούν από το 1959 και φτάνουν μέχρι το 2006, ενώ ο Savil φέρεται να είχε επιτεθεί σεξουαλικά σε νεαρές ασθενείς σε νοσοκομεία για τα οποία συγκέντρωνε χρήματα.

Η είδηση γίνεται ακόμη πιο σοκαριστική καθώς φαίνεται ότι η ηγετική ομάδα του BBC γνώριζε τις αρρωστημένες ορέξεις και την ανωμαλία του αλλά δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ..

Γιατί άραγε είναι η εύλογη απορία του μέσου ανθρωπου...

Πάμε όμως να δούμε τι ακριβώς ήταν αυτό το "τέρας"

Η wikipedia τον παρουσιάζει ως......

Χρήστος Παππάς στη Βουλή: "Είστε ανίκανοι και επικίνδυνοι...Τρέμετε τον ΣΥΡΙΖΑ;"

Δείτε το βίντεο - ράπισμα...

Νατος πάλι ο προστάτης των κίναιδων ΣΥΡΙΖΑ..."Πρέπει η ΝΕΤ να προβάλλει την ομοφυλοφιλία!!! Είναι κάτι το φυσιολογικό!!"

Gay-Pride και ΣΥΡΙΖΑ
 Υπενθυμίζουμε σε αυτό σημείο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω της βουλευτής του Βασιλική Κατριβάνου είχε ζητήσει να συμμετάσχουν μαζικά οι οπαδοί του στο gay-pride της Θεσσαλονίκης...
 
Είναι η ίδια βουλευτής που μαζί με τους λαθρομετανάστες που βεβήλωσαν το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα "έφαγαν πόρτα" από τον βουλευτή της Χρυσής Δημήτρη Κουκούτση όταν προσπάθησαν να εισέλθουν στην Βουλή.
 
Και φυσικά είναι μια εκ των 2 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ(ο άλλος είναι ο Τ(Σ)ατσόπουλος) που αποπειράθηκαν να δουν την παράσταση στο "Χυτήριο", υποστηρίζοντας τους κίναιδους, τρώγοντας ακόμη μια πόρτα.


Βέλη κατά της ΕΡΤ εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την απόφαση της κρατικής τηλεόρασης να κόψει την σκηνή με το φιλί των δύο ανδρών στο σίριαλ "Downton Abbey"
 
«Μετά τους ....

Τροφή για σκέψη...Εθνικιστής ή Πατριωτής...;Ή μήπως και τα δύο;

Πόσες φορές δεν έχετε συμμετάσχει σε συζητήσεις και ακούτε το τόσο πια κοινότυπο:
"Εγώ είμαι πατριώτης...Δεν έχω καμια σχέση με τον Εθνικισμό"
"Ο Εθνικισμός είναι σωβινισμός και ρατσισμός"
Άλλες πόσες φορές δεν έχετε γίνει αυτήκοος μάρτυς φράσεων όπως:
"Υγιής πατριωτισμός..", "Για το καλό του Έθνους μου είμαι πατριώτης"

Για να κάνουμε μια προσπάθεια να ψιλαφήσουμε λίγο περισσότερο αυτή την έννοια.
"Πατριώτης" λοιπόν:
Αν την εξηγήσουμε ετυμολογικά αναφερόμαστε στην "πατρώα γη"...Τη Γη δηλαδή των πατέρων μας, των προγόνων μας.
Ως εδώ όλα καλά θα υποστηρίξουν οι περισσότεροι.

Κρύβει όμως εγγενείς αδυναμίες αυτή η λέξη που χρησιμοποιείται πολλάκις ως ιδεολογικός φάρος για πολλούς ελληνόψυχους.

Αν για παράδειγμα ένας. Αλβανός 2ης Γενιάς πει ότι είμαι "πατριώτης" ποιά άραγε θα είναι η αντίδραση του Έλληνα "πατριώτη"..;
Θα πει:

Το τουρκικό παρακράτος ζει και βασιλεύει και στην Ρόδο


Κατάσταση αντίστοιχη με αυτή που ισχύει στην Θράκη προσπαθεί να δημιουργήσει στην Ρόδο η Τουρκία. Στο πλαίσιο της “επίθεσης φιλίας” στην Ελλάδα τα εκτελεστικά όργανα της πολιτικής του Τούρκου ΥΠΕΞ Α. Νταβούτογλου προσπαθούν να τοποθετήσουν έναν Ιμάμη ο οποίος έχει επιλεγεί σύμφωνα με πληροφορίες από ένα σύλλογο μουσουλμάνων του νησιού καθώς η θέση αυτή χηρεύει.
 
Σύντομα όμως  η.....

Α-ΠΟ-ΚΑ-ΛΥ-ΨΗ: ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟΜΟΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΛΑΕΡΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ...!!!!



 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δυστυχώς πληροφορούμαστε ότι η άθλια - εμετική παράσταση θα συνεχιστεί στο Γκάζι.....Θα πράξουμε τα αυτονόητα

ΗΡΘΕ ΣΑΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗΣ ΤΟ 1991 ΑΛΛΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ
Εφημερίδα "Στόχος"._ Το «Corpus Christi» πρωτοανέβηκε το 1997 στην Νέα Υόρκη και έκτοτε είναι το πιο αγαπημένο θεατρικό έργο όλων των Φεστιβάλ Κιναίδων και Λεσβιών απανταχού του κόσμου. Ακόμη και στην Αμερική, ο συγγραφέας Τέρενς Μακνάλυ δέχθηκε απειλές για την ζωή του από χριστιανικούς κύκλους.
 
Τι δουλειά είχε να το ανεβάσει ο Αλβανός Λαέρτης Βασιλείου; Κι ας δούμε στο φινάλε, ποιος είναι αυτός ο......

Όταν οι κομμουνιστοσυμμορίτες έβριζαν τον Παύλο Μελά, με τη συνοδεία 'συντρόφων της Μακεδονίας"..Το "αιώνιο" μίσος των κομμουνιστών για το Έθνος μας και τη Μακεδονία...

Ριζοσπάστης 1932
Οι εθνομειοδότες μπολσεβίκοι εχθροί μας, όπως η «ξύπνια» και ιστορικά ευαίσθητη μπολσεβίκα βουλευτής Γαρούφω Κανέλλη, αλλά και διάφορα αριστερά αντεθνικά κατακάθια, δήθεν αγνοούν και αποσιωπούν πως  η προσπάθεια  του ανθέλληνα Ιωσήφ Τίτο είχε συστηματικό κομμουνιστικό προηγούμενο από την .. «ελληνική» πλευρά.  Δεν θα ξαναγράψουμε εδώ τα πασίγνωστα ιστορικά τεκμήρια της εθνοπροδοτικής στάσης των μπολσεβίκων που  ξεπούλησαν την Μακεδονία μας υπακούοντας τα διεθνιστικά τους αφεντικά. Θ’ αρκεστούμε στην παρουσίαση μιας ιστορικής λεπτομέρειας  που  αφορά την στάση των προδοτών μπολσεβίκων απέναντι στον Εθνικό Ήρωα Παύλο Μελά και συνάμα απέναντι στην Μακεδονία μας :
Εφόδιό μας η εφημερίδα του μπολσεβίκικου «Δημοκρατικού (!) Στρατού» «Προς τη Νίκη» της 28ης Μαρτίου 1949, όπου.....

Οι δημοσιογράφοι απεργούν..αλλά έχει τηςν ευκαρία να ενημερωθείς!! Η εφημερίδα που δεν πρέπει να λείπει από κάθε χέρι πατριώτη - εθνικιστή

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τον αγώνα των Εθνικιστών.

Διάβασέ τη και μην την πετάξεις..

Μοίρασε τη στον κόσμο.

Πείτε "ΣΤΟΠ" στην κατεστημένη προπαγάνδα


Πέτρος Γαϊτάνος σε δηλώσεις που προκαλούν ίλιγγο στους "προοδευτικούς": "Μου αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής..Μακάρι να μπορούσα να το έκανα και εγώ"

Χωρίς σχόλια από εμάς...
Απολαύστε τις αλήθειες του τραγουδοποιού εκκλησιαστικών ύμων

Πλάτωνας: Οι Αρετές της Ιδανικής Πολιτείας

4 είναι οι Αρετές στην Ιδανική Πολιτεία του μεγάλου φιλοσόφου Πλάτωνα και είναι οι εξής: