Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 20, 2012

Βίντεο από το Άλσος Στρατού..Νίκος Μιχαλολιάκος: "Είμαστε το αύριο και είσαστε το χθες"

Βίντεο ξεβράκωμα!! ''Ο Γλέζος ΔΕΝ υπέγραψε για Γερμανικές αποζημιώσεις''!!!

Δείτε το βίντεο...

8000+ Εθνικιστές στο Άλσος της Αστυνομίας...

Ξεπερνά κάθε προσδοκία η προσέλευση του κόσμου στο Άλσος της Αστυνομίας, δίπλα στο γήπεδο μπάντμιντον στη γιορτή Νεολαίας της Χρυσής Αυγής.

Πάνω από 5000, νέοι κυρίως, Εθνικιστές δίνουν βροντερό παρών και παρακολουθούν με τη δέουσα προσοχή την εκδήλωση που περιλαμβάνει ιδεολογικές τοποθετήσεις, ιστορικές αναδρομές για το κίνημα και την Ελλάδα, καθώς και προβολή βίντεο.

Τα σταντ όπου πωλούνται εθνικιστικά μπλουζάκια, βιβλία και ετικέτες κυριολεκτικά ξεπούλησαν....
Ο παλμός και η.....

Γιατί ονομάστηκε η Νέα Υόρκη "Μεγάλο Μήλο";

Μια χιουμοριστική;! εξήγηση είναι το παρακάτω βίντεο...

Αδειάζει τις φυλακές της η Αλβανία, με απονομή χάριτος!! Πού λέτε να πάνε όλοι αυτοί...;;

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σας θυμίζει κάτι; Μήπως το τι επακολούθησε της πτώσης του καθεστώτος του Χότζα; 

"ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΩΝΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ"

Με αφορμή την 100η επέτειο από την ίδρυση του Αλβανικού κράτους η κυβέρνηση Μπερίσα έκρινε σκόπιμη την ψήφιση νόμου για την απονομή χάριτος, όχι σε έναν… όχι σε δύο… αλλά σε 2094 ποινικούς κρατούμενους.

Ο σκοπός του νομοσχεδίου είναι να....

Εθνικιστική Επανάσταση...Πρόδορομος της Κοινωνίας των Αρίστων

Σ.Σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στην Ιδανική Πολιτεία του Πλάτωνα η διοίκηση της πόλης γίνεται από τους Άριστους με τη μεγαλύτερη Αρετή..

Κατά την χρονική περίοδο στην οποία το Μεταπολιτευτικό Καθεστώς της Προδοσίας λάμβανε την τελική ανθελληνική του μορφή, παράλληλα προς αυτό, ανδρωνόταν ένα πολιτικό και ιδεολογικό Κίνημα, το οποίο γεννήθηκε μέσα από τον ίδιο το Λαό μας και όχι στα γραφεία κάποιου ισχυρού οικονομικού παράγοντα είτε σε κάποια ξένη πρεσβεία. Το Κίνημα αυτό υπήρξε το εκπαιδευτικό κέντρο χιλιάδων νέων, οι οποίοι παρακινούμενοι από αληθή εθνικά και φυλετικά αισθήματα, αποφάσισαν πως όφειλαν –ως οι Πρόγονοί τους έπραξαν- να ορθώσουν τα Ελληνικά Εθνικιστικά Λάβαρα, απέναντι στις σημαίες της κομματοκρατίας και της σιωνιστικής δικτατορίας. Το Κίνημα τούτο κινητοποίησε τις υγιέστερες δυνάμεις του Ελληνικού Έθνους, για να προειδοποιήσει το Λαό μας για την κοινοβουλευτική απάτη και την καταστροφή που πλησίαζε απειλητικά.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα διατράνωσε από την πρώτη στιγμή την εχθρότητά του απέναντι ...

Ποιά ήταν τελικά η ποινή που επιβλήθηκε στην "ρατσίστρια" Βούλα Παπαχρήστου;

Αφού πρώτα έκαναν το καθήκον τους απέναντι στους παγκόσμιους δυνάστες της παγκοσμιοποίησης και του διεθνισμού, οι υπεύθυνοι του ΣΕΓΑΣ επέβαλλαν την "εξοντωτική ποινή" της......

Εβραϊκός "σύλλογος" φοιτητών 'καταδίδει' 'αντισημιτικά' tweets στους εκπροσώπους του Twitter και αυτοί φυσικά τα λογοκρίνουν!!!!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ένα από τα "αντισημιτικά" tweet είναι ότι οι Εβραίοι κατέχουν όλες τις τράπεζες παγκοσμίως και επομένως και στη Γαλλία και ότι οι Σιωνιστές δολοφονούν παλαιστίνιους...ΠΑΡΑΝΟΙΑ των "περιούσιων".
"Απειλούν" ταυτόχρονα ότι μετά τη νίκη τους θα επεκτείνουν τις....παρεμβάσεις τους

«Σημαντική νίκη» χαρακτήρισε ο νομικός σύμβουλος της Ένωσης Εβραίων Σπουδαστών Γαλλίας την εξασφάλιση από το twitter ότι θα αφαιρεθούν από τον ιστότοπο αντισημιτικά tweets τα οποία επισήμανε η οργάνωση. 

Ο Στεφάν Λιλτί ανέφερε ότι....

Κάλεσμα Ελλήνων πατριωτών ενάντια σην ηλεκτρονική ταυτότητα

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος γνωστοποιεί στα μέλη και τους φίλους του, ότι την Κυριακή 21 Οκτωβρίου και ώρα 3 το μεσημέρι θα συμμετάσχει στην μεγάλη κληρικολαική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Πεδίον του Άρεως. Καλούνται άπαντες να δώσουν ένα....

Ποιος κυβερνά στη Θράκη...;;;

Μετά τα τελευταία δημοσιεύματα, είναι πλέον πασιφανές πως ένα περίεργο μίγμα διακυβέρνησης υπάρχει στη Θράκη. Και αυτή είναι μία διαπίστωση που πηγάζει από τα καταγεγραμμένα μέχρι στιγμής γεγονότα, αλλά και τις εγγράφως κατατιθέμενες(μέσω της μηνύσεως του ιμάμη του Σώστη Κομοτηνής) εξελίξεις. Και στην δημιουργία αυτού του μίγματος της άτυπης συγκυβέρνησης, οι ευθύνες βαρύνουν κυρίως την Ελληνική πολιτεία, η οποία είτε από φοβικότητα των πολιτικών, είτε από την άγνοια του κράτους των Αθηνών, είτε όμως και λόγω της παράξενης τοποθέτησης των αυτοδιοικητικών παραγόντων, έχει γίνει κατορθωτό κάτω από ένα....

Πλάτων: Το χειρότερο και το καλύτερο

"Η σοφία είναι ....

Αφιέρωμα στον κομμουνιστή δικτάτορα Τσαουσέσκου που ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Κυβέλης υμνούσαν..

Οι "καπιταλιστές" υπερ του κομμουνιστή ρε "σύντροφοι";
 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σας παραθέτουμε τα "κατορθώματα" του μέντορα του Κουβέλη - Λαφαζάνη και λοιπών κομμουνιστοαριστερών μόνο για την περίοδο 1971-1975
Θα έχει και συνέχεια το...αφιέρωμα

Το "κοινωνικό - οικονομικό" του "έργο"

Ο Τσαουσέσκου έφερε τον λαό του στο χείλος του λιμού. Το 1971 επισκέφτηκε την Κίνα και τη Βόρεια Κορέα, όπου συνάντησε τον Μάο Τσε Τουνγκ και τον Κιμ Ιλ Σουνγκ, τα καθεστώτα των οποίων τον εντυπωσίασαν. Όταν επέστρεψε στη Ρουμανία ήταν αποφασισμένος να....