Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 22, 2012

"Ευπαθείς ομάδες": Αλβανοπακιστανική συμμορία με ναρκωτικά και... καλάσνικοφ!!

Ένα μεγάλο φορτίο με ναρκωτικά από την Αλβανία προσπάθησαν να εισάγουν στην Ελλάδα δυο αλλοδαποί που εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην Θεσπρωτία. Μάλιστα, ο ένας από αυτούς ήταν έτοιμος για… μάχη -την οποία δεν πρόλαβε να δώσει- αφου είχε μαζί του και ένα αυτόματο «Καλάσνικοφ»!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας εντόπισαν....

Χρήστος Παππάς: "Ψηλά το λάβαρο της Βορείου Ηπείρου"

Δείτε το βίντεο:

Οι "αμόρφωτοι" Χρυσαυγίτες και οι πνευματικοί ογκόλιθοι της Αριστεράς!

Πριν μερικές ημέρες πραγματοποιήθηκε μια "αντιφασιστική" πορεία 200 ατόμων στο Ηράκλειο, μαζί με αλβανούς της περιοχής ,μαθητές και μπροστάρη τον ΑΝΤΑΡCIA και τους αναρχικούς.
Ως συνήθως, οι "επαναστάτες" κατά την πορεία εκφράστηκαν στους τριγύρω τοίχους και δρόμους.

Πόσες και πόσες φορές δεν έχετε βρεθεί στην εκνευριστική θέση να βλέπετε είτε στο youtube, είτε σε κάποιο άρθρο αριστερού site να προπαγανδίζεται η "αμορφωσιά" του ΧρυσαυγΙτη με φράσεις τύπου "Εμα Τημι Χρησει Αβγι" και άλλα τέτοια θλιβερά...


Σε αυτή την περίπτωση όμως ταιριάζει το  "ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΛΑΕΙ"...
Για δείτε τι "ζωγράφισαν" σε τοίχο ο...."ανθός" της νεολαίας της Αριστεράς.

Δυναμική Απάντηση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ στις Ρεπούση, Γιαννακάκη...

Αἱ ἐρίτιμαι κυρίαι καί Βουλευταί τῆς Δημοκρατικῆς Ἀριστερᾶς στήν Α΄ Πειραιῶς Μαρία Ρεπούση καί στήν Β΄ Πειραιῶς Μαρία Γιαννακάκη ἐδήλωσαν ἀπό κοινοῦ: «Προσβολή στα δημοκρατικά αισθήματα των Πειραιωτών είναι η κατάθεση μήνυσης κατά της θεατρικής παράστασης Corpus Christi από τη μεριά του Μητροπολίτη Πειραιά με τη συνοδεία βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Όσα ζήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα έξω από το Θέατρο Χυτήριο καταδικάστηκαν από όλο το δημοκρατικό κόσμο της χώρας. Δεν μπορούν να επιδοκιμάζονται από την εκκλησία. Δεν μπορεί η.....

Άλλη μια "ηρωϊκή" απόδραση των κομμουνιστών από τη Φολέγανδρο την περίοδο της Κατοχής!!

Οι Αριστεροί "ήρωες"
Στους περισσότερους είναι γνωστή η ιστορία με την απελευθέρωση των κομμουνιστών από τους Γερμανούς στην Ακροναυπλία..Για όσους δεν γνωρίζουν τα περιστατικά μπορούν να δουν ΕΔΩ..
Ένα παρόμοιο "ηρωϊκό" περιστατικό έχουμε και στη Φολέγναδρο.
Εκεί οι ηγέτες των κομμουνιστών δεν απαγόρεψαν την απόδραση των κρατουμένων.
 Αντιθέτως, οι κομμουνιστές έφυγαν απ'την Φολέγανδρο. Το ερώτημα είναι πως;
 Την απάντηση μας την δίνει ο αριστερότατος ιστορικός Ανδρέας Κέδρος στο έργο του "Η ελληνική αντίσταση 1940-1944", στον Α' τόμο στις σελ.114-5:

Κασιδιαρής προς Τσίπρα: "Σιγά μη σκίσεις κανένα καλσόν"

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης απάντησε στις προκλητικές δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από τα Γιάννενα όταν και κατηγόρησε τους Χρυσαυγίτες ως "τσάμπα μάγκες" και "ναζιστές" λέγοντάς του:

Νέο παραλήρημα ελβετικής;! εφημερίδας...: 'Ντροπή της Ελλάδας" η Χρυσή Αυγής

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μάλλον οι "ελβετοί" φοβούνται ότι με την επικράτηση του Εθνικιστικού Κινήματος θα χάσουν τους καλύτερους γραικύλους πελάτες τους..

Διαβάζουμε στην ελληνική έκδοση της Deutsche Welle τον πομπώδη τίτλο:
"Ντροπή για την Ελλάδα η Χρυσή Αυγή"
Την άνοδο της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα σχολιάζει η ελβετική εφημερίδα Neue Zürcher Zeitung. Οι σχολιαστές των γερμανικών ΜΜΕ παρατηρούν επίσης την επικίνδυνη κλιμάκωση της βίας στο Λίβανο.
Στη δράση της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα αναφέρεται εκτενές ρεπορτάζ της ελβετικής εφημερίδας Neue Zürcher Zeitung. Υπό τον τίτλο:

Η Ε.Ε. αφορίζει τον κομμουνισμό...!!Μάλλον δεν σας τα είπαν κάλα....

Στις 14 Δεκεμβρίου του 2005 η Ε.Ε. ψηφίζει ένα "μνημόνιο" (έτσι χαρκατηρίστηκε) που καταδίκαζε τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από κομμουνιστικά καθεστώτα, ιδίως στην Ανατολική Ευρώπη (Σοβιετική Ένωση, Ρουμανία, Τσεχοσλοβακία, Πολωνία, Αν. Γερμανία κτλ), με τη διευκρίνιση βέβαια ότι πολλά από τα κομμουνιστικά κόμματα συνέβαλαν στον....εκδημοκρατισμό(sic..) της Γηραιάς Ηπείρου.

Σήμερα μετά τα ειδεχθή εγκλήματα των θιασωτών του Μάρξ η Ε.Ε. εκδίδει μια νέα αφίσα της στα πλαίσια του πολυπολιτισμού και της διεθνοποίησης...

Παρατηρείτε κάτι περίεργο;
Οι περισσότεροι βλέπετα ως επί το πλείστον θρησκευτικά σύμβολα...
Για κοιτάξτε λίγο καλύτερα...

Στον Πλατύκαμπο, τίμησαν τη μνήμη εκτελεσθέντων από τους κατακτητές... Μόνο η Χρυσή Αυγή έστειλε αντιπρόσωπο!!! Κανένα άλλο κόμμα...!!

Στο «Ολοκαύτωμα του Πλατυκάμπου» από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου του 1943, ήταν αφιερωμένο το ιστορικό μνημόσυνο – τιμητική εκδήλωση, που διοργανώθηκε χθες από το Γυμνάσιο Πλατυκάμπου στο χώρο του αιθρίου του σχολείου.

Μετά τη θεία λειτουργία ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο χώρο του μνημείου Εθνικής Αντίστασης, στον Πλατύκαμπο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης-που διοργάνωσε ο Δήμος Κιλελέρ- παρουσιάστηκαν τα....

Στρατός για πνίξιμο: Βίντεο κωμωδία με την βύθιση τουρκικού άρματος στον Έβρο!

Τραγελαφικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στον Έβρο, όταν γεφυροφόρο άρμα μάχης Μ48Α3 του τουρκικού Μηχανικού επιχείρησε να διαβεί την ποταμό σε μια κλασική άσκηση ζεύξης υδάτινου κωλύματος και αντ'αυτού παραλίγο να το καταπιεί η λάσπη και  να πνιγεί το τετραμελές πλήρωμά του, το οποίο σώθηκε από ταχύπλοο πουυ έσπευσε να τους διασώσει. Όλα αυτά μέρα μεσημέρι, σε ένα ήρεμο ποτάμι. Φαντασθείτε τι έχει να γίνει υπό πολεμικές συνθήκες με τα άρματα των εισβολέων να βάλλονται από αέρος και εδάφους...
Στην άσκηση διάβασης του Έβρου συμμετείχε η...

Ο Ηλίας Παναγιώταρος στον Τράγκα: "Πείτε μας όπως θέλετε.Κλέφτες και λαμόγια ΔΕΝ είμαστε"


Παρά το θράσος και τις συνεχείς προκλήσεις του "δεξιού της σφαλιάρας" Τράγκα ο Εθνικιστής βουλευτής απάντησε σε όλα τα ερωτήματα Δείτε το βίντεο

Η λατρεία του “κενού”

Σήμερα θα γίνουμε ολίγον από μεσημεριανάδικο. Όχι δεν τρελάθηκα, ούτε άρχισα να δουλεύω για το Ciao. Το ζήτημα είναι εθνικό, πολύπλευρο και άκρως σημαντικό. Όχι δεν μιλάω για το διαζύγιο της Εθνικής Ξανθιάς. Αποψινό μας θέμα είναι το πέρασμα από την ηρωολατρεία στην λατρεία του "κενού", όπως αυτή εκφράζεται από τον μέσο τηλεμαϊντανό της συντόμως χρεοκοπούσης «ελληνικής» τηλεόρασης και ραδιοφωνίας. Πρόκειται για μια ακόμα μάχη στον αέναο πόλεμο ανάμεσα στον Ελληνισμό και τον Υλισμό. Μόνο που σε αυτή τη μάχη ο Υλισμός έχει έναν ακόμα σύμμαχο μέσα στο σπίτι μας. Αυτός ο σύμμαχος λέγεται τηλεόραση. Η τηλεόραση, όπως το ραδιόφωνο και γενικότερα όλα τα επιτεύγματα της τεχνολογίας δεν ευθύνονται από μόνα τους για την χρήση που λαμβάνουν. Η τηλεόραση, συγκεκριμένα, θα μπορούσε να....

Πλάτων: Πώς να ζήσεις

"Να ζεις σε αρμονία με τη Φύση.
Να είσαι....