Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 31, 2012

Εχούντ Μπαράκ: «Η Τουρκία θα αποκτήσει πυρηνικά όπλα» ...Οι "φίλοι" μας Εβραίοι και τούρκοι που....σφάζονται!!!

Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Εχούντ Μπαράκ, δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph ότι η κυβέρνηση της Τεχεράνης είναι αποφασισμένη να αποκτήσει πυρηνικά όπλα, σημειώνοντας ότι  άρχισε, ήδη, μία  κούρσα απόκτησης  πυρηνικών όπλων στη Μέση Ανατολή.


Ο Μπαράκ είπε ότι....

500 και πλέον κάτοικοι με τη συμπαράσταση της Χρυσής Αυγής διαδηλώνουν κατά των εγκληματιών δολοφόνων λαθρομεταναστών στον Άγιο Παντελεήμονα που κατέσφαξαν ακόμη έναν Έλληνα..

 Το αίμα του Μ. Καντάρη δεν ήταν αρκετό και οι λαθροεισβολείς - δολοφόνοι κατακρεούργησαν ακόμη έναν κάτοικο, επιχειρηματία της περιοχής του Άγιου Παντελεήμονα.

Το όνομα του Έλληνα, Αργύρης, που διατηρούσε κομμωτήριο και ήταν το μοναδικό ελληνικό...

Στο σημείο έσπευσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Παναγιώταρος και Μπαρμπαρούσης στο πλευρό των κατοίκων που διαδήλωσαν ενάντια στους λαθρομετανάστες εγκληματίες κάνοντας και πορεία.
Μπορεί μερικούς να τους ενοχλεί η λέξη "εμφύλιος" αλλά είναι μια πραγματικότητα ειδικά για τις ταλαιπωρημένες περιοχές του κέντρου των Αθηνών.
Οι Έλληνες και οι Εθνικιστές μόνοι εναντίον όλων..Λαθροεποίκων, αστυνομικών και αριστερών εθνομηδενιστών

Δείτε το βίντεο από το σημείο..

Ο προδότης κατά Θουκυδίδη

Η ρήση του μεγάλου Ιστορικού μας παίρνει ιδιαίτερη σημασία στις μέρες που ζούμε

 "Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδας στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που...

Ο Σιωνισμός δεν κρατά ούτε τα προσχήματα πλέον..Στέλεχος της NASA ομολογεί την επικείμενη δολοφονία: "Πρέπει να μείνουν μισό εκατομμύριο άνθρωποι για να επιβιώσει η ανθρωπότητα"

Η ΝΤΠ δεν σταματάει να εφευρίσκει τρόπους για να μας πείσει ότι για το καλό του πλανήτη θα πρέπει σιγά σιγά να του "αδειάζουμε την γωνιά", με διάφορους τρόπους όπως ευθανασία, αυτοκτονίες, εθελούσια αποχή απο την τεκνοποία.
Ο Dewayne Cecil, ένας πρώην κλιματολόγος της NASA, υποστήριξε πρόσφατα ότι η γη δεν μπορεί να υποστηρίξει περισσότερους από 500 εκατομμύρια ανθρώπους, εάν επιμείνουν στον τρέχοντα «δυτικό» τρόπο ζωής.
Τόνισε επίσης ότι ο έλεγχος του πληθυσμού και η ​​διαχείριση των πόσιμων υδάτινων πόρων είναι οι " παγκόσμιες προτεραιότητες"

Για τους μυημένους στον "κόσμο των σκιών" ή για να ακριβολογούμε  στη Νέα Τάξη Πραγμάτων του Σιωνισμού ο αριθμός 500 εκατομμύρια δεν είναι καθόλου τυχαίος.
Είναι μια από τις "επιταγές" που θα πρέπει οι επικιρύαρχοι του πλανήτη να εφαρμόσουν για να μπορέσουν να επικρατήσουν και να φέρουν τον...δικτάτορά τους..

Δείτε και μόνοι σαν την τεράστια στήλη στην Georgia των ΗΠΑ όπου και αναγράφονται οι "10 εντολές" προς εκτέλεση και δείτε ποια είναι πρώτη....

Σενάριο πολεμικής εμπλοκής στη Ρόδο - Τι διέταξε ο Α/ΓΕΕΘΑ...!!

Άσκηση με σενάριο πολλαπλών εμπλοκών των ΕΔ εξελίσσεται αυτή την ώρα στη Ρόδο.

Με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ από τις πρωινές ώρες της 31 Οκτωβρίου, εκτελείται Διακλαδική Άσκηση ¨Πυρπολητής 10¨, με ενεργοποίηση τμημάτων της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης με σκοπό:

Pravda: "Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν τον Γ'ΠΠ"...!!

"Το επόμενο μέρος του σεναρίου εκείνου έχει ήδη ξεκινήσει. Οι εμπρηστές έχουν βάλει μια παγκόσμια πυρκαγιά, έχουν κηρύξει έναν παγκόσμιο πόλεμο, ενώνοντας τις περιφερειακές συγκρούσεις σε ένα ενιαίο σύστημα αστάθειας".

"Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι η Ελλάδα είναι εχθρός των ΗΠΑ; Και όμως, οι Αμερικανοί κατάφεραν στη χώρα αυτή ένα θανάσιμο πλήγμα μέσω των αξιολογήσεων της δανειοληπτικής της πιστότητας, πυροδοτώντας έτσι την κρίση της Ευρωζώνης, η οποία απειλεί σήμερα και αρκετούς άλλους ευρωπαϊκούς λαούς".

Ο Yevgeny Fyodorov, Ρώσος οικονομολόγος, πολιτικός επιστήμονας και μέλος της Δούμας (ρωσικού κοινοβουλίου), κατέθεσε στην εφημερίδα Pravda την άποψή του για τη σημερινή κατάσταση στον κόσμο.

Σήμερα Έλληνα έχεις μια ευκαιρία...Σπάσε την τηλεόραση ή τουλάχιστον βγάλτη από την μπρίζα..

 Πιο ανθελληνική TV.....γίνεσαι Δημητράς!

Διαλέγεις..

Ο Εθνικιστής βουλευτής Χρήστος Παππάς προς τον υφυπουργό Οικονομικών: "Ντροπή σας..."

Βίντεο - κόλαφος..

Στηρίζω τη Χρυσή Αυγή διότι…

Κάποτε άκουγα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τόσο από πολιτικούς, όσο κι από δημοσιογράφους ότι υπάρχουν ομάδες ναζιστών, φασιστών κι άλλων τραμπούκων που δημιουργούν εντάσεις και προπηλακισμούς σε ομάδες της κοινωνίας μας.
Θυμόμουν όμως μία συμβουλή του πατέρα μου που έλεγε: «Για ό,τι ακούς μη πιστεύεις τίποτα και για ό,τι βλέπεις να πιστεύεις τα μισά». Ψάχνοντας λίγο το πράγμα με επιφυλακτικότητα διαπίστωσα ότι η προπαγάνδα της δημοσιογραφικής εξουσίας έκανε καλά τη δουλειά της. Με τον καιρό παρατήρησα ότι γίνονταν διάφορα πράγματα τα οποία οι κύκλοι της εξουσίας τα διαστρέβλωναν και τα παρουσίαζαν όπως τους συνέφερε.
Γνωρίζω ότι.....

Η εφημερίδα που δεν θα πρέπει να λείπει από κανένα χέρι Ελληνόψυχου...

Συντρίψτε το σύστημα προπαγάνδας των κατεστημένων ΜΜΕ...
Διαβάστε τη και μοιράστε τη..

Προς ναυμαχία Ιράν - Ισραήλ... Ισραηλινά πλοία κατευθύνονται εναντίον ιρανικών στο Σουδάν!!


Σε νέα εστία έντασης μεταξύ Ισραήλ και Ιράν κινδυνεύει να μετατραπεί η Ερυθρά θάλασσα μετά την άφιξη και ελλιμενισμό στο Port Sudan μία ιρανικής φρεγάτας και ενός πλοίου ανεφοδιασμού, ενώ την ίδια στιγμή ισραηλινά πλοία διέσχισαν το Σουέζ και κατευθύνονται προς τα νότια προς τις ακτές του Σουδάν.

Τα ιρανικά πλοία ανήκουν στον 15ου στολίσκο του ιρανικού Ναυτικού, ενώ δεν θα πρέπει να....

Ο Κεδίκογλου έσπευσε να καταδικάσει βεβήλωση για το "ολοκαύτωμα" των εβραίων, αλλά όταν βεβηλώθηκε το Μνημείο του Ποντιακού Ελληνισμού κάθισε κότα...!!!

"ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΙΜΟΥ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ" είναι ο τίτλος του e-mail που λάβαμε από τη Γ.Γ.Τύπου.

Και γιατί κύριε Κεδίκογλου, δεν σπεύσατε να κάνετε την ίδια δήλωση καταδίκης για τη βεβήλωση του μνημείου της Ποντιακής Γενοκτονίας (δύο φορές μάλιστα); Γιατί κύριε Κεδίκογλου δεν βγάλατε ανακοίνωση καταδίκης της πιό χυδαίας βεβήλωσης, που έλαβε χώρα στις 9-9-2012, αυτή δηλαδή του μνημείου της Ηπειρώτισας γυναίκας; Ας μιλήσουμε επιτέλους με ειλικρίνια

Ας μην κρυβόμαστε, όλοι οι Έλληνες καταλαβαίνουν: καρφάκι δεν σας καίγεται για καμία "βεβήλωση". Ούτε του Εβραϊκού, ούτε του Χριστιανικού, ούτε κανενός άλλου. Ο φόβος όμως να....

Περικλής Γιαννόπουλος: Θα αρνηθείς τη φύση σου..;

"Τὸ φύσει, φύσεως τελείας Ἑλληνικὸν αὐτὸ Ζῷον, τελειότερον παντὸς ἄλλου, ἀρχῆθεν, ἔκτοτε, πάντοτε καὶ τώρα καὶ εἰς πᾶν μέλλον ἐνόσῳ ὑπάρχει καὶ.....