Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 03, 2012

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς προτρέπει τις ελληνικές οικογένειες να πράξουν το αυτονόητο...

"Θα συμβούλευα σ’ όσους επιθυμούν να γίνουν πατέρες ένδοξων παιδιών να μη συζούν μ’ όποιες γυναίκες τύχει....
…Γνήσιες Ελληνίδες να είναι στο φρόνημα οι μάνες. Όπως το σώμα του παιδιού θέλει διάπλαση για να διαμορφωθεί έτσι και η ψυχή του είναι εύπλαστη και ρευστή και τυπώνονται βαθειά όσα μαθαίνει"

 Πλούταρχος 
"Περί Παίδων Αγωγής"

"Τα Ελληνικά σχολεία είναι για 2 σκοπούς: να ανοίγουν τα μυαλά και να φουσκώνουν το παιδί με τον εθνισμό του. "
Ίων Δραγούμης

Και διαβάστε και την προτροπή του Εθνικιστή βουλευτή Χρήστου Παππά για το ίδιο θέμα

ΠΑΤΡΙΔΑ- ΤΙΜΗ -ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


 

"Με το δάχτυλο στην σκανδάλη" οι πάντες από το Αιγαίο μέχρι τον Κόλπο - Aντίστροφη μέτρηση...

Η αντίστροφη μέτρηση για την επίθεση στην Συρία έχει ξεκινήσει, και μπορεί να συμπαρασύρει και το Ιράν σε μια πιθανή προσπάθεια της Δύσης να καθαρίσει δύο "εκκρεμότητες" σε ένα με μια γιαγντιαία πολεμική επιχείρηση όσο και αν το Ιράν είναι τελείως διαφορετικό μέγεθος από την Συρία. Οι εκτιμήσεις του γνωστού για τις επαφές του με τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες, ιστότοπου DEBKA συμπίπτουν απόλυτα με αυτά που δημοσίευσε χθές το defencenet.gr περί άμεσης έναρξης επιχειρήσεων μετά τις αμερικανικές εκλογές, και πάντως όχι πέραν του Νοεμβρίου.
Οι πληροφορίες που έρχονται από όλα τα μέτωπα δείχνου αυξημένη πολεμική προπαρασκευή:

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Έλεγχος κατοίκων της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα επειδή διαμαρτύρονται..

Νέα ένταση αυτή τη στιγμή στον Άγιο Παντελεήμονα με τους κατοίκους της περιοχής για ακόμη έναν βράδυ να βρίσκονται στους δρόμους με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για την τραγική κατάσταση που βιώνουν σε καθημερινό επίπεδο από την ασυδοσία των λαθροεισβολέων...

Η αστυνομία είναι παρούσα στην περιοχή και μάλιστα κάνει ελέγχους στους Έλληνες!!!!! ενώ ήδη, χωρίς να έχει διασταυρωθεί, έχουμε και μια σύλληψη Έλληνα..

Οι λαθροέποικοι έχουν....

Νέο άθλιο προπαγανδιστικό υλικό από αναρχοαριστερούς αυτή τη φορά σε σχολεία της Αγ. Παρασκευής

Ίδιο περιστατικό καταγράφηκε και προ ημερών στη Νίκαια..

Οι επιδοτούμενοι της Νέας Τάξης συνεχίζουν την ανθελληνική προπαγάνδα τους..Ωστόσο το βιλαέτι τους: τα πανεπιστήμια και τα σχολεία, έχουν ξυπνήσει από το λήθαργο και αντιδρούν..
Συνεχώς η νεολαία πυκνώνει τις γραμμές του Εθνικού Αγώνα και αυτό φοβίζει ακόμη περισσότερο τους θρασύδειλους της Αριστεράς..

Αξίζει να δείτε με τι......αθλιότητες ποτίζουν τα μυαλά των παιδιών μας..
Οι δάσκαλοί φυσικά και δεν αντιδρούν..
Ούτως ή άλλως περεμφερή ιδεολογία έχουν και οι περισσότεροι

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν έχει ακυρωθεί η Αλβανική πρόκληση της Κυριακής από τους ίδιους τους διοργανωτές...


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Προειδοποιούμε όσους και όσες θα κατέβουν αύριο στο κέντρο της Αθήνας...ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ..
Διασφαλίστε την διαμαρτυρία και εντοπίστε τους λαθρεπιβάτες που θα έχουν παρεισφρύσει.
Είναι πολύ πιθανό να προσπαθήσει το "ελληνόφωνο" κράτος μέσω του (παρα)κράτους να συλλάβει συναγωνιστές για να τους χρησιμοποιήσει προπαγανδιστικά για άλλους σκοπούς..
                                   
 ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΟΜΩΣ  Η ΑΠΟΤΡΟΠΗ...

Η σύλληψη για τέτοιο λόγο θα αποτελέσει παράσημο Τιμής...
 
Σχετικά με την πρόκληση του κόμματος των Τσάμηδων “Ερυθρόμαυρη Συμμαχία”, το οποίο διοργανώνει επίσημη εκδήλωση την Κυριακή στις 10:00π.μ. στο κέντρο της Αθήνας, το ξενοδοχείο stanley απαντάει σε όσους επικοινωνούν μαζί του ότι η εκδήλωση έχει ακυρωθεί.
 
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα κάποιοι συνέλληνες να βιαστούν, και να ανακοινώσουν στο διαδίκτυο ότι οι Αλβανοί φοβήθηκαν τις αντιδράσεις και ακύρωσαν την πρόκληση.
Παρ' όλα αυτά στην επίσημη σελίδα του Τσάμικου κόμματος στο Facebook (http://www.facebook.com/aleancakuqezi ), η οποία....

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής προς την Παπαρήγα: Εφεδρεία του συστήματος είναι το ΚΚΕ!!!

(Γι’ αυτό και καταρρέει μαζί του…) Συνέντευξη τύπου έδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης η Γ.Γ. του καταρρέοντος ΚΚΕ, η οποία χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή και την ενότητα της αριστεράς… εφεδρείες του συστήματος. Ιδού τι είπε η Παπαρήγα: 
«Το πολιτικό σύστημα μπορεί να κλείσει κάθε ρωγμή που ο λαός θα επιβάλλει με την αντεπίθεσή του, στον βαθμό που δεν εντάσσεται σε μια πολιτική ρήξης και ανατροπής, καθώς έχει εφεδρείες ακόμα στα χέρια του, όπως το νέο δίλημμα "κυβέρνηση με κορμό την ΝΔ ή κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ", ή να αξιοποιήσει τη Χρυσή Αυγή, ως δήθεν μια ανερχόμενη δύναμη, ή ακόμη και το λεγόμενο σύνθημα "ενότητα της αριστεράς"».
Ερωτηθείσα για το πώς μπορεί να…

Δείτε ποιος είναι πραγματικά ο Σουλεϊμάν ο ομοφυλόφιλος και ο σφαγέας Ελλήνων και διαδώστε το στα πρόβατα που ζουν σε αυτή την χώρα... Βίντεο!!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για να μην αρχίσουν θριαμβολογίες για τον δημοσιογράφο που έκανε το αφιέρωμα πρέπει να πούμε πως ο συγκεκριμένος είναι γνωστός προπαγανδιστής και πρώην στέλεχος της Αριστεράς.

Την ιστορία του Σουλεϊμάν του «μεγαλοπρεπή» παρουσίασε η εκπομπή «Η Μηχανη του Χρόνου». Σε αυτήν αποκαλύπτεται ότι ο μεγάλος σφαγέας Μπαρμπαρόσα, πειρατής του Αιγαίου που στη συνέχεια ο Σουλεϊμάν τον διόρισε αρχηγό του ναυτικού του, καταγόταν από τη Βόρειο Ήπειρο.

Σε άλλο δημοσίευμα που κυκλοφορεί στα μπλογκς και παραθέτουμε παρακάτω, αναφέρεται ότι....

Στον πόλεμο για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής και οι Εβραίοι

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όχι "και οι έβραιοι"...Πρώτοι και καλύτεροι οι εβραίοι 'φίλοι' μας!

Ο τρόμος και η απελπισία των εχθρών της Χρυσής Αυγής δεν έχει όρια! Αυτή τη φορά η εβραϊκή κοινότητα Ελλάδος εξέφρασε το παραλήρημα της για την ανοδική μας πορεία και προχωρά σε ανώφελες προσπάθειες προπαγάνδας με σκοπό την εκ νέου λασπολόγησή μας. Συγκεκριμένα, ως δείγμα «δημοκρατίας» αποφάσισαν την «σωστή» διαπαιδαγώγηση των μαθητών, οργανώνοντας εκδρομές στο εβραϊκό μουσείο Ελλάδος. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, θεωρούν ότι....

Ίων Δραγούμης: "Παντού θα βρίσκεται ένας Έλληνας μπροστά σας..Για αυτό μας μισείτε"

Ὅμως παντοῦ, μπροστὰ στὸν κάθε ξένο, σ' ὅλους ἀντίκρυ, ξεμυτίζουν Ἕλληνες. Ἕλληνες στοὺς Γερμανο− Ἑβραίους, Ἕλληνες στοὺς Ῥώσσους καὶ Αὐστριακούς, Ἕλληνες στοὺς....

Τα.......φούμαρα των γυφτοσκοπιανών..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Τι ΄πίνουν' και δε μας δίνουν;
 Πέρα από την πλάκα με μια σοβαρή Εθνική Ηγεσία, μια στρατιωτική άσκηση μεγάλης κλίμακας να κάναμε στην Φλώρινα και θα μας έδιναν μόνοι τους τα σκλαβωμένα τμήματα


Η προπαγάνδα των Σκοπίων, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο ενός άκρατου λαϊκιστικού εθνικισμού, δεν έχει όρια. Οι Σκοπιανοί, μετά τα κιτς αγάλματα του Μεγαλέξανδρου και του δεκαεξάκτινου αστεριού της Βεργίνας που έχουν τοποθετήσει στα περισσότερα σημεία της πόλης, λες και η Ιστορία γράφεται με τα αγάλματα, σκέφτηκαν να εκμεταλλευτούν εθνικιστικά ακόμη και το...κάπνισμα. Στο πλαίσιο αυτό της προπαγάνδας το τελευταίο χρονικό διάστημα λανσάρουν τσιγάρα από τα Σκόπια, τα οποία φέρουν το.....

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ;;; ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες επιβεβαιώνεται η είδηση του "ΣΤΟΧΟΥ" εντούτοις είναι πολύ πιθανό οι απόγονοι των Τσάμηδων να επιλέξουν άλλη τοποθεσία για να κάνουν την εκδήλωση
Συνεργάτης του "Στόχου" -που ασχοελίται πολλά χρόνια με το Βορειοηπειρωτικό ρεπορτάζ- μετά από πληροφορίες που διακινούνταν επικοινώνησε με...

Σιχαμένα "ΝΕΑ"...Απλός "τραυματισμός" η δολοφονική επίθεση στον Έλληνα του αγίου Παντελεήμονα

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ελεεινή δημοσιογραφία από τους δημοσιογραφικούς "απογόνους" δοσίλογων...
Έτσι κάλυψαν δημοσιογραφικά τα έγκυρα "Νέα" της καθεστωτικής δημοσιογραφίας την απόπειρα ανθρωποκτονίας του 45χρονου ιδιοκτήτη κουρείου(του τελευταίου ελληνικού στην περιοχή), την Τετάρτη το μεσημέρι.

Η δημοσιογραφία έχει πάει περίπατο. Τελευταία παράγραφο η είδηση, πρώτη η αντίδραση. Και η ....