Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 05, 2012

Με αφορμή την ιστορική σημερινή ημέρα...Τραγούδια για τη Βόρειο Ήπειρο και τον Έλληνα Ήρωα Σ.Σπυρομήλιο

Ας μας αξιώσει ο Θεός να δούμε λέυτερη την σκλαβωμένη πατρίδα μας...
Ακούστε τα τραγούδια...

ΒΗΜΑ: «Αν γίνουν τώρα εκλογές η Χρυσή Αυγή θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση»


Το ομολογούν όλοι… Βασίλης Χιώτης, «Βήμα», «Τα σενάρια της επόμενης ημέρας»

Μεθαύριο Τετάρτη, θα γίνει η κρίσιμη ψηφοφορία για το Μνημόνιο 3 κι όλοι αναρωτιούνται αν θα περάσει ή δε περάσει, με πόσους θα περάσει, αν θα υπάρξουν «ανταρσίες» κ.λπ. Να αφήσουμε τα υπόλοιπα και να πάμε στο πρώτο και κύριο ερώτημα: θα περάσει ή δεν θα περάσει; Απαντάμε:

Συνέντευξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά: "Το σύνθημα ψωμί -παιδεία -ελευθερία θα γίνει πραγματικότητα μέσω της Χρυσής Αυγής"!!


Πότε ήρθατε για πρώτη φορά σε επαφή με το κίνημα της Χρυσής Αυγής; Γιατί επιλέξατε τον δρόμο του Εθνικισμού;

Η μεταπολιτευτική λαίλαπα, το κυνήγι μαγισσών από τη Νέα Δημοκρατία και την ιδεολογικά υπόδουλη στην Αριστερά ηγεσία της, εναντίον οτιδήποτε εθνικού, συνέβαλε στην ανάδειξη και συνειδητοποίηση των εθνικιστικών στοιχείων και την ενεργοποίηση υγειών δυνάμεων που είτε είχαν ατονήσει στα πλαίσια μιας πολιτικής κατάστασης με de facto εθνικό προσανατολισμό, είτε ιδιώτευαν εμπρός στο κύμα διώξεων της Μεταπολίτευσης. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η δραστηριοποίηση των νέων, που αποφάσισαν να βγουν μπροστά με τόλμη και ορμητικότητα, χωρίς πολιτικές δεσμεύσεις από την λεγόμενη ακροδεξιά. Σε αυτό το πολιτικό πλαίσιο δραστηριοποιήθηκα στα τέλη της δεκαετίας του ΄70.

Σε ό,τι με αφορά προσωπικά, γεννήθηκα και μεγάλωσα σε μια ελληνική οικογένεια, με μια μητέρα κι έναν πατέρα που με γαλούχησαν με τα ιδανικά της αγάπης στην Πατρίδα, στο Θεό, στις.....

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απλήρωτους του εργαζομένους του 2 μήνες..Που πήγαν τα λεφτά ώρε "σύντροφοι";

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δηλαδή τώρα αυτοί θα μας κυβερνήσουν στο μέλλον....;

Σοβαρά ερωτήματα ανακύπτουν από το ηλεκτρονικό μήνυμα που εστάλη από τον δημοσιογράφο Σεραφείμ Μηχιώτη στο «enimerosi24» μετά από ανάρτηση στο Facebook του Δημήτρη Παπαδημούλη και την ενδιαφέρουσα απάντηση κάποιας «Αλεξάνδρας Κοσσιώρη». Παραθέτουμε το κείμενο του δημοσιογράφου ως έχει, αφού προσφέρεται για συμπεράσματα…
Μεταφέρω αυτολεξεί την τελευταία ανάρτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ Δημ. Παπαδημούλη από το facebook:

Bloomberg: "Πρώτη σε παραγωγή χρυσού στην Ευρώπη μέχρι το 2016 η Ελλάδα"!!

Τελικά έπρεπε να χάσουμε την εθνική κυριαρχία μας και να τεθούμε υπό ξένη κηδεμονία με τα Μνημόνια, για να αποκαλυφθεί το τι έκρυβε η ελληνική γη στα έγκατά της: Όταν το Bloomberg χαρακτηρίζει την Ελλάδα "χρυσωρυχείο της Ευρώπης το οποίο στα επόμενα τέσσερα χρόνια θα ξεπεράσει την Φινλανδία σε παραγωγή χρυσού", επικαλούμενο στοιχεία που περιήλθαν στην κατοχή τους από τις πρώτες μεταλλευτικές αναλύσεις που έχουν γίνει κυρίως σε ορυχεία της Μακεδονίας, τότε το θέμα είναι όχι απλά υπαρκτό, αλλά η προοπτική είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική.
Όπως μετέδωσε λοιπόν πριν λίγο το Bloomberg,

ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ"! ΤΟ ΣΔΟΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ... "ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ"!


Το ΣΔΟΕ αναγνώρισε εγγράφως ως «τουρκική» την μουσουλμανική νεολαία!



Σε ένα σοβαρό ατόπημα έπεσαν πρόσφατα υπάλληλοι κλιμακίου του ΣΔΟΕ, οι οποίοι επισκέφθηκαν την «τουρκική» νεολαία Κομοτηνής προκειμένου να προβούν στον καθιερωμένο έλεγχο των φορολογικών βιβλίων του συγκεκριμένου Συλλόγου.
Κατά τη συμπλήρωση όμως του εγγράφου υπέπεσαν σε ένα σοβαρό ατόπημα καθώς ανέφεραν σε αυτό το Σύλλογο με την ονομασία «Τουρκική νεολαία Κομοτηνής». Όταν έφυγαν από τα γραφεία και για αρκετή ώρα αργότερα διαπίστωσαν το λάθος τους και γύρισαν ξανά στο Σύλλογο προκειμένου να πάρουν πίσω το επίμαχο χαρτί, το οποίο όμως είχε κάνει ήδη «φτερά» με κατεύθυνση προς το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής.
Τώρα, το....

Προδοσία!!! Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπουλάει την Θράκη!!

Ανακοίνωση υπέρ του Τούρκου πρόξενου εξέδωσαν επί της ουσίας οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ και Αιχάν Καραγιουσούφ. Γιατί όταν στο κείμενο την επιστολής υπάρχει το ερώτημα να “ωφελεί” το αίτημα απέλασης του Τούρκου πρόξενου , μετά απ΄ όσα έγιναν σε χωριό της Ροδόπης , τότε είναι προφανές ότι τον “στηρίζουν”.
Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς επιθυμούν και επιδιώκουν οι δύο βουλευτές. Να πάρουν πιστοποιητικό “διεθνισμού” και “αριστεροφροσύνης”; Ίσως.
Το να μην έχουν καταλάβει τι ρόλο παίζει το τουρκικό προξενείο στην περιοχή επίσης θα πρέπει να αποκλειστεί. Ούτε αφελείς ,ούτε ανόητοι είναι.
Και γι΄ αυτό ακριβώς το λόγο η ηγεσία του κόμματός τους θα πρέπει άμεσα και χωρίς χρονοτριβή να τους ζητήσει εξηγήσεις και αν χρειαστεί να τους “απελευθερώσει”.Γιατί η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει εκφράσει τελείως διαφορετική άποψη.

Το κείμενο του Αντιφωνητή ,που αναδημοσιεύουμε νομίζουμε ότι τοποθετεί τα γεγονότα στην σωστή τους θέση:

Πώς αντιμετωπίζουν οι εβραίοι-Ισραηλινοί τυχόν παραβίαση των...συνόρων τους; Πυροβολώντας και σκοτώνοντας!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φανταζόμαστε ότι στην επίσκεψη που πραγματοποίησε στη "φιλική" χώρα ο Δένδιας δεν του έγινε κάποιο αντίστοιχο σεμινάριο αντιμετώπισης 'λαθρο-εισβολέων'...
 
Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν Παλαιστίνιο άνδρα, ο οποίος πλησίασε έναν φράκτη κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ, δήλωσαν τη Δευτέρα νοσοκομειακοί γιατροί.
 
Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού επιβεβαίωσε ότι....

Κανάλ 5 των Σκοπίων : «Η Χρυσή Αυγή έχει εδαφικές διεκδικήσεις - Μπίτολα και Γευγελή Ελληνικές περιοχές»!!

  Το βίντεο ΕΔΩ
''Μέλη της Χρυσής Αυγής έλεγχαν τα σύνορα και ενημέρωναν τα σκοπιανά οχήματα να καλύψουν τη συντομογραφία ‘ΜΚ’. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό, ενημέρωναν, όπως λένε, για τις σκλαβωμένες πόλεις Μπίτολα και Γευγελή.
 
Μέλη του κόμματος από το Δήμο Κιλκίς και από άλλα μέρη της Βόρειας Ελλάδας έκαναν....

Σπύρος Παπαδόπουλος: "Φοβάμαι ότι η Χρυσή Αυγή θα γίνει δεύτερο κόμμα"

 Συνέντευξη στην εφημερίδα "ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ" έδωσε ο διοργανωτής κρασοκατανύξεων της κρατικής τηλεόρασης τον οποίο ο ελληνικός λαός χορηγούσε με 65.000 ευρώ το επεισόδιο, Σπύρος Παπαδόπουλος και μίλησε για το 'αγαπημένο' θέμα των ημερών μας...Τη Χρυσή Αυγή.
Όταν ρωτήθηκε λοιπόν ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ για τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που δείχνουν την Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα απάντησε:

Ηράκλειτος: Οι λίγοι και ο όχλος

"Τις γάρ αυτών νόος ή φρήν; Δήμων άοιδοίσι πείθονται και διδασκάλωι χρείωνται όμίλωι, ούκ ειδότες ότι οι πολλοί κακοί, ολίγοι δε αγαθοί"
 
 Μετάφραση:
Μα ποια λογική και είδους μυαλό έχουν οι πολλοί; Θαυμάζουν τους...