Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 08, 2012

Γιατί στην Οκτωβριανή Επανάσταση οι Μπολσεβίκοι κατεδάφισαν τις Εκκλησίες αλλά δεν πείραξαν τις Συναγωγές;

Ακολουθεί απόσπασμα από σχετικό άρθρο του Henry Makow Ph.D.
Τον Οκτώβριο, ένας ανάγνωσης μου έστειλε μια διεισδυτική ερώτηση: «όταν οι Μπολσεβίκοι κυριάρχησαν στη Ρωσία, προσπάθησαν να εξαλείψουν την θρησκεία. Η δηλωμένη φιλοσοφία τους ήταν ο Αθεϊσμός και έκλεισαν τις χριστιανικές εκκλησίες και σκότωσαν ή φυλάκισαν τον κλήρο».
«Ωστόσο» συνεχίζει, «μήπως έκλεισαν τις εβραϊκές συναγωγές και σκότωσαν ή φυλάκισαν τους ραβίνους; Η απάντηση στο ερώτημα αυτό θα....

Τα πραγματικά μισθολογικά κλιμάκια των ΕΔ

Μια πρώτη προσέγγιση στο θέμα του μισθολογίου των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων δίνεται από τον παρακάτω πίνακα ο οποίος έγινε γνωστός σήμερα. Είναι σαφές ότι οι μειώσεις έχουν πλήξει κυρίως τους ανώτατους βαθμούς, λιγότερο, τους ανώτερους και πολύ λίγο τους χαμηλόμισθους αξιωματικούς. Αλλά δυστυχώς, δεν είναι οι πρώτες που γίνονται.
Να αναγνωρίσουμε, πάντως, τον αγώνα που έδωσε η πολιτική (αλλά στο παρασκήνιο και η στρατιωτική) ηγεσία για να μείνουν οι μειώσεις σε "λογικά" επίπεδα...

Τι τον θέλεις τον Άκτωρα, Αλέξη;

Οι "μεσσίες" του ΣΥΡΙΖΑ που θα "σώσουν" την χώρα αρχίζουν σιγά-σιγά τις κυβιστήσεις. Δεν είναι μόνο η δήλωση του Λαφαζάνη ότι δεν είναι έτοιμοι να κυβερνήσουν ενώ είναι ήδη αξιωματική αντιπολίτευση (!), είναι και μια σειρά άρθρων στελεχών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, που μιλούν πλέον για... κυβέρνηση με κεντρικό πυλώνα τον ΣΥΡΙΖΑ. Ως φαίνεται λοιπόν οι άνθρωποι ή έχουν πλήρη επίγνωση των δυνατοτήτων τους είτε η "πατάτα" καίει πολύ τελικά και πάει περίπατο η... σύριζα αλλαγή του κράτους από τον ΣΥΡΙΖΑ, πριν καν γίνει κυβέρνηση. Ωστόσο επειδή....

Με τον Εβραίο κομμουνιστή "κόκκινο" Ντάνι συναντιέται τώρα ο Σαμαράς...Έναν υπερασπιστή της "μακεδονίας"

Στα πλαίσια του "πατριωτισμού" και της "σωτηρίας" της χώρας η Αντώνης Σαμαράς συναντιέται αυτή την ώρα με τον κομμουνιστή, νυν "οικολόγο πράσινο", αρχηγό της επανάστασης του Μαή στη Γαλλία το 68', εβραίο Κον Μπεντίν.

Ο άνθρωπος αυτός εκτός από έκφυλος παιδεραστής (εδώ) εχεί πολλάκις καταφερθεί εναντίον της ελληνικής μισαλλοδοξίας;!(sic..) εναντίον του κρατιδίου των σκοπίων, αλλά και είναι γνήσιος εκφραστής των αλυτρωτικών τους θέσεων περί "μακεδονικού" έθνους και γλώσσας..(ΕΔΩ)
Και δεν θα μπορούσε να λείεψει από την προπαγάνδα περί "φασιστών" και "ναζιστών" που μπήκαν στο Κοινοβούλιο και πρέπει να τεθούν εκτός νόμου (ΕΔΩ) και βίντεο

 Επίσης ο σημερινός συνομιλητής του πρωθυπουργού είναι υπερασπιστής της ένταξης της τουρκίας στην Ε.Ε. και αφοπλισμού των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.. (ΕΔΩ)

Για όλα τα παραπάνω έχει επιβραβευτεί για την...προσφορά του στον ελληνισμό από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών όπως αποκαλύψαμε πρώτοι (ΕΔΩ) και σήμερα είναι συνομιλητής του ελληνόφωνου πρωθυπουργού...

Τα συμπεράσματα δικά σας..
Φυσικά θα συναντηθεί και με τον "σύντροφο" Κουβέλη

Στην εφημερίδα του εθνικιστικού κινήματος που κυκλοφορεί από την Τετάρτη διαβάστε και το άρθρο του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου που αναφέρεται στον συγκεκριμένο "κύριο"..

Κομμουνιστοσυμμορίτες επιτέθηκαν σε χρυσαυγίτες στον Λαγκαδά και τα ορφανά του Στάλιν έκαναν προπαγάνδα για...τραμπούκους-φασίστες!!!!


Απάντηση στα ανυπόστατα ψεύδη του ΚΚΕ για τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Λαγκαδά

Την Τετάρτη 07/11 την ημέρα που ψηφίζονταν τα αντεθνικά μέτρα στην βουλή ομάδα ατόμων της ΚΝΕ πραγματοποίησαν αφισοκόλληση ενάντια στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο ΕΠΑΛ του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.  Έξω από το δημόσιο σχολείο, όπου απαγορεύονται οι πολιτικές δράσεις,  η παραπάνω ομάδα συναντήθηκε με....

Βγήκε πάλι ο Μίκης Θεοδωράκης να μας πει για τους "αντιέλληνες - φασίστες" Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής...Για να θυμηθούμε για ποιόν μιλάμε!

Μιλάμε για τον άνθρωπου που όταν τον ρωτούν σε ποια στιγμή της Ιστορίας θα επέστρεφε για να την ξαναζήσει και, από όλο το ένδοξο παρελθόν του Ελληνισμού, επιλέγει τα Δεκεμβριανά του 44 για να σφάξει Έλληνες και να πάρουν την εξουσία οι κομμουνιστομπολσεβίκοι - εαμοβούλγαροι.

Μιλάμε για τον άνθρωπο που πρωτοστάτησε στην "ελληνοτουρκική" φιλία...

Και τολμά αυτός να αποκαλεί "αντιέλληνες" τους Εθνικιστές...
Δείτε το βίντεο και σας έχουμε και μια φωτογραφία έκπηξη που δείχνει τον Μίκη...με στρατιωτικά!

Άσαντ: «Είμαι Σύρος και οφείλω συνεπώς να ζήσω και να πεθάνω στη Συρία»

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τιμούμε όσους δεν φοβούνται το θάνατο για το ύψιστο ιδανικό...Το Έθνος.
"ΘΝΗΣΚΕ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ"

Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο Russia Today, ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ, αλ Άσαντ, δήλωσε πως δε βλέπει τη Δύση να πραγματοποιεί μια στρατιωτική επέμβαση στη Συρία και προειδοποίησε πως το κόστος μιας τέτοιας ενέργειας θα ήταν αφόρητο.
«Πιστεύω πως το κόστος μιας ξένης επέμβασης στη Συρία -αν συμβεί- θα ήταν μεγαλύτερο απ' όσο θα μπορούσε να αντέξει ολόκληρος ο κόσμος. . . Αυτό θα είχε αποτέλεσμα ντόμινο που θα επηρέαζε τον κόσμο από τον Ατλαντικό ως τον Ειρηνικό», δήλωσε.
«Δεν πιστεύω πως....

Όταν ο Μπένυ αποκάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη "θεό"...

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ο κ. Βενιζέλος, μόλις ο εισηγητής τη ΝΔ τελείωσε την ομιλία του, φέρεται να του είπε: «Άδωνι, είσαι Θεός, για χάρη σου μπορούμε να ψηφίσουμε και τέταρτο Μνημόνιο».

Ο κ. Γεωργιάδης πάντως, όπως έλεγε σε συναδέλφους, αισθάνθηκε υπερήφανος και συγκινημένος από την ατάκα που του είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.(defencenet.gr)

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Άδωνις Γεωργιάδης εισέπραξε χθες και τα εύσημα τόσο από τον....

Ένα μικρό κορίτσι από την Ιεράπετρα γράφει για τον Ν. Μιχαλολίακο και τη Χρυσή Αυγή...

...και τι απάντησε η δασκάλα της

Η μικρή κρητικοπούλα έπρεπε να γράψει μια έκθεση για την εκδρομή που πήγε στην Αθήνα.
Εκείνη προτίμησε όμως να αφηγηθεί την παροσυσία της στο Σύνταγμα και ένα γεγονός με πρωταγωγιστή τον Ν. Μιχαλολιάκο και τη Χρυσή Αυγή.

Φυσικά η αντίδραση της δασκάλας της υπήρξε άμεση..
Η δασκάλα της επισήμανε στο τέλος της κόλλας ότι δεν θα πρέπει να ασχολείται με την πολιτική στα γραπτά της. Για του λόγου το αληθές δείτε από το CretePlus.gr την φωτογραφία της έκθεσης:

Ιστορική ομιλία του Χρήστου Παππά χθες στη Βουλή..."Δοσίλογοι εσείς ήσασταν πάντα..Σας επιστρέφουμε κάθε χαρακτηρισμό..Νενέκοι θα έρθει η Νέμεσις"

ΕΥΓΕ στον Εθνικιστή βουλευτή...
ΕΥΓΕ στη σημερινή παρουσία όλων των αγωνιστών του Έθνους

Απολαύστε την ομιλία

Αυτή είναι η σάπια "δημοκρατία" σας...Ο Κούβελος για το 1εκ. ευρώ απαλλάχτηκε..

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σας φταίει η "Βαϊμάρη" μετά...παπαγαλάκια. Με αυτά που θα έρθουν η Βαϊμάρη θα φαντάζει στα μάτια σας....Παράδεισος.
Α, και κάτι ακόμη...Αυτή την εβδομάδα ποια εφημερίδα συνεχίζει τον....ανένδοτο για τη φορολόγηση του 'μαύρου χρήματος';
Μπράβο στη δημοκρατία! Αθώος ο Κούβελος της Ντόρας ... έ ρε και να ήταν κάποιος φουκαράς ... Να δείς τι θα γινότανε ...Μπράβο σας λεβέντες μας άντε και εις ανώτερα!
Πριν από λίγο βγήκε απαλλακτικό βούλευμα για το 1 εκατ. ευρώ του Ισίδωρου Κούβελου που δεν δηλώθηκε στην δήλωση «πόθεν έσχες» του 2011.
Σύντομα να υπάρχουν και ανάλογες κινήσεις για τους υπόλοιπος ευεργέτες του ελληνικού έθνουςq
Αν...

Δύο φράσεις μου έρχονται στο μυαλό μετά τη σημερινή μέρα

"Την Ελλάδα μας θέλουμε και ας τρώγουμε πέτρες"

και...