Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 10, 2012

Με σπασμένα μπουκάλια και ρόπαλα στα χέρια συνέλαβε η αστυνομία αλλοδαπούς στον Άγιο Παντελεήμονα...!!

Πέντε συλλήψεις και πέντε προσαγωγές έγιναν από την αστυνομία για τα επεισόδια μικρής έκτασης που σημειώθηκαν μετά από επίθεση σε κατάστημα αλλοδαπού, κατά τη διάρκεια της πορείας κατοίκων της περιοχής του Αγίου Νικολάου και του Αγίου Παντελεήμονα.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, άτομα που συμμετείχαν στην πορεία προξένησαν φθορές σε....

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: "ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ"!


ekdilosi-alvanoi

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και ο Μπουτάρης απολύει εργαζομένους στο δημοτικό ραδιόφωνο γιατί ανέφεραν τη λέξη "Βόρειος Ήπειρος"...
Η Εθνική Επανάσταση όμως έχει αρχίσει γραικύλοι 

Εκδήλωση Αλβανών μεταναστών πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη για την 100η επέτειο του Αλβανικού κράτους! Η εκδήλωση είχε τίτλο «Αγαπάμε περισσότερο την Αλβανία»! Διαβάστηκαν ποιήματα αλβανοτσάμη ποιητή, ενώ η εκδήλωση των αλβανών πραγματοποιήθηκε με την στήριξη της αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα,

Ίων Δραγούμης: "Κάτω οι Μασόνοι, οι Εβραίοι, οι Σοσιαλιστές"

"Οι κουρασμένοι κάνουν κοινωνίες εβραίικες με μόνο σκοπό τη γενική αλληλοβοήθεια, οι κουρασμένοι, που δεν έχουν πια ορμές, παρά μόνο γούστα, οι κουρασμένοι, που μόνο τη ζωούλα τους κοιτάζουν, που.....

Η απάντηση της Ελένης Ζαρούλια στον Άδωνι Γεωργιάδη: "Κάνω πολιτική και δεν ασχολούμαι με τις κατινιές...Διαλύεται το Έθνος"

Δείτε το βίντεο...

Γαλλικό ντοκιμαντέρ: "Το θαύμα της Ελλάδας"

Επειδή πολλά μας τα λένε οι Ευρωπαίοι και ειδικά οι Γερμανοί κι επειδή η ψυχολογία μας είναι στα τάρταρα, καιρός να ξαναθυμηθούμε ορισμένα πράγματα από την ιστορία μας. Και να τα υπενθυμίσουμε και σ΄ όλους αυτούς που σήμερα μας αντιμετωπίζουν απαξιωτικά, έχοντας να αντιπαρατάξουν μόνο τις γνώσεις τους στην τοκογλυφία.
Το ντοκιμαντέρ είναι από μια γαλλική σειρά που θα σας θυμίσει το πόσο περήφανοι πρέπει να είστε που γεννηθήκατε Έλληνες. 
Ο Θρύλος των Επιστημών είναι μια σειρά βραβευμένων γαλλικών ταινιών τεκμηρίωσης (ντοκιμαντέρ) του Γάλλου φιλοσόφου και συγγραφέα Michel Serres και αναφέρεται στο "θαύμα των Ελλήνων".

Στην έκρηξη των γνώσεων και των επιστημών απο τον.....

Ακούνε Σόρος και τρέμουν οι υπουργοί του Σαμαρά!

Η συγκυβέρνηση αποτελείται από θλιβερά ανθρωπάκια που τρέμουν τα αφεντικά τους. Οι υπουργοί συμπεριφέρονται σαν διορισμένα μέλη Διοικητικού Συμβουλίου Ανώνυμης Εταιρείας που δίνουν λόγο αποκλειστικά στους μεγαλομετόχους. 
Αυτό αποδεικνύεται και από την απάντηση του Υπουργού Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη, σε γραπτή ερώτηση που του απηύθυνε ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς. Ο Συναγωνιστής ζήτησε από τον Υπουργό να τοποθετηθεί επί των πρόσφατων δηλώσεων του "δούρειου ίππου" της παγκοσμιοποίησης George Soros. Θυμίζουμε ότι ....

Το ΕΛΙΑΜΕΠ, στα πρότυπα του Soros, ιδρύει υπερεθνικό "Παρατηρητήριο Κρίσης"...

Μία περίεργη υπόθεση εξελίσσεται με την δημιουργία από το ΕΛΙΑΜΕΠ το οποίο σημειωτέων χρηματοδοτείται από το ελληνικό ΥΠΕΞ ενός «Παρατηρητηρίου Κρίσης» για την Ελλάδα το οποίο θυμίζει έντονα το αντίστοιχο παρατηρητήριο που έχει ιδρυθεί από Σύρους αντιφρονούντες με απροσδιόριστους χρηματοδότες.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΛΙΑΜΕΠ το ίδρυμα αναζητεί «ερευνητές για να....

Σε ποιόν ηγέτη τηλεφώνησε πρώτα ο Ομπάμα για να ανταπωδώσει το ευχαριστήριο μήνυμα...;

Θέλει πολλή σκέψη....;

Έντονη ανησυχία της Ελληνικής Αστυνομίας... Θα μας έρθουν οι 2.000 φυλακισμένοι που απελευθέρωσαν οι Αλβανοί;;;

Μεταξύ αυτών και πολλοί που έχουν καταδικαστεί για ανθρωποκτονία, σωματεμπορία και συμμετοχή σε κυκλώματα ναρκωτικών και εμπορίας ανθρώπινων οργάνων!

Έντονη ανησυχία προκάλεσε στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας η είδηση ότι....

Οι θέσεις του Κινήματος της Χρυσής Αυγής για κάθε κοινωνικοοικονομικό τομέα...Κοίτα την αλήθεια κατάματα Έλληνα

Οι θέσεις μας για την λύση του ελληνικού προβλήματος, την ανάταξη της εθνικής μας οικονομίας, τη δημογραφική άνθηση και τη γεωπολιτική αναβάθμιση του Ελληνισμού.
 
ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ: Πρέπει πρωτίστως η Ελλάς να ξαναγίνει Κράτος ελεύθερο και κυρίαρχο και να πάψει να αποτελεί ένα θλιβερό προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων. Να απαλλαγούμε άμεσα από τους πράκτορες και τους υπηρέτες ξένων συμφερόντων.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ: Απαλλαγή της δημόσιας ζωής από διεφθαρμένους και απατεώνες. Σύσταση ειδικών ελεγκτικών ομάδων που θα αναζητήσουν τους υπευθύνους για τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος σε όλα τα υπουργεία και τους κρατικούς οργανισμούς. Παραπομπή τους σε ειδικό δικαστήριο, φυλάκιση των ενόχων και δήμευση της περιουσίας τους.
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ: