Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 13, 2012

Ενάντια στο μύθο των "νεκρών του Πολυτεχνείου" η Τ.Ο. Χρυσής Αυγής Καλαμάτας...

Δείτε την αφίσα με το σαφές μήνυμα σε όλους τους θιασώτες της άποψης περί 'νεκρών' και άλλων μυθευμάτων...

Χέρι στα κοιτάσματα υδρογονανθράκων στο Ιόνιο θέλουν να βάλουν οι Αλβανοί!

Tο ερευνητικό σκάφος της νορβηγικής εταιρείας Petroleum Geo-Services που πλειοδότησε στον σχετικό διεθνή διαγωνισμό ξεκινά τις γεωφυσικές έρευνες σε μια θαλάσσια έκταση 225.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Για τους επόμενους τρεις μήνες  το «Nordic Explorer» θα σαρώνει επί 24ώρου βάσεως το Ιόνιο και το Κρητικό πέλαγος, με στόχο να «ακτινογραφήσει» με τη μέθοδο της δισδιάστατης σεισμικής απεικόνισης τον βυθό της περιοχής που εκτείνεται από την Πάτρα (Ιόνιο) μέχρι και Νότια της Κρήτης.
Η ερευνητική διαδικασία αυτή καθ’ αυτή δεν έχει να κάνει με τον εντοπισμό υδρογονανθράκων. Αποτελεί, όμως,

Τεράστιο θέμα... Οι γυφτοσκοπιανοί απειλούν ότι δεν θα επιτρέψουν την εξαγωγή κεφαλαίων των ελληνικών επιχειρήσεων από τα Σκόπια...!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΜΕ ΚΑΚΙΑ ΑΛΛΑ.....ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ

Οι ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα Σκόπια, οι οποίες έχουν λάβει δάνεια από σκοπιανές τράπεζες και στη συνέχεια μεταφέρουν τα κεφάλαιά τους στις μητρικές τους εταιρείες στην Ελλάδα, έχει αποτέλεσμα, σύμφωνα με την Κεντρική Τράπεζα, την απώλεια 70 εκατ. ευρώ, γράφει το σκοπιανό δημοσίευμα.

Τα Σκόπια δεν.....

Το ΣΤΕ έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο - έκτρωμα Ραγκούση για την απόδοση της ιθαγένειας...Θα εφαρμοστεί ή η Ρεπούση και ο Κουβέλης έχουν άλλη άποψη;

 Αντισυνταγματικές κρίθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες, από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) σε διάσκεψη, κεκλεισμένων των θυρών, οι διατάξεις του Ν. 3838/2010 (νόμος Ραγκούση) που έδωσαν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους αλλοδαπούς που διαμένουν στην Ελλάδα με τη χορήγηση ιθαγένειας. Η Ολομέλεια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κινήθηκε στο....

Το Ελληνικό σχολειό της Χειμάρας...

Το Ελληνικό σχολείο της Χιμάρας οι Αλβανοί το είχαν κλείσει το 1945, όταν αφαίρεσαν τα μειονοτικά δικαιώματα από την Χιμάρα, επειδή οι Χιμαριώτες απείχαν από το δημοψήφισμα του Χότζα. Τότε ήταν που είχε γίνει και το φρικτό έγκλημα, είχαν θάψει ζωντανό τον Ανδρέα Δήμα.

Έτσι η Ακροκεραύνεια Σχολή Χιμάρας, που ξεκίνησε με την έλευση του Άγιου Κοσμά του Αιτωλού, γύρω στο 1775, έμεινε ένα όνειρο για τους Χιμαριώτες. Κάποια παιδιά της Χειμάρρας έβγαιναν κάποιες νύχτες με ένα σπρέι κάτω από την μπλούζα και έγραφαν στους τοίχους «θέλουμε ελληνικό σχολείο».
Το όνειρο μπόρεσε και ξανάγινε πραγματικότητα μετά από δεκαετίες από την.....

Πανθρησκεία στις Βρυξέλλες.. "Το χριστουγεννιάτικο δέντρο προσβάλλει τις θρησκείες"!! ..το έχουμε δει το έργο και στην Ελλάδα για όποιον ξεχνά

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ; Νομίζετε ότι γίνεται πρώτη φορά; Η Αννούλα Bilderberg είχε ξεκινήσει και στην Ελλάδα την προπαγάνδα της...

Ωραία κάρτα έβγαλε η Αννούλα... τηρεί το ISO της Bilderberg


Έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια ένα "υπόγειος" διωγμός του Χριστιανισμού στις "χριστιανικές" χώρες, και φυσικά φανερός στον υπόλοιπο πλανήτη.

Οι Αρχές των Βρυξελλών αποφάσισαν να τοποθετήσουν τα Χριστούγεννα στην κεντρική πλατεία της πόλης, αντί για το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο μια ηλεκτρονική εγκατάσταση.

Η απόφαση αυτή εξόργισε τους.....

Πανηγυρίζουν οι “παλαιο-ναζί” του Βήματος για τη λογοκρισία κατά της Χρυσής Αυγής...!!


Όπως είναι γνωστό, σε μια πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά επιχείρηση λογοκρισίας, το Facebook «κατέβασε» προ ημερών τα προφίλ των βουλευτών και των φίλων της Χρυσής Αυγής! Ας δούμε πως πανηγυρίζουν γι’ αυτό οι καθεστωτικοί παπαγάλοι της μνημονιακής εξαθλίωσης των Ελλήνων, που κατά τα άλλα παριστάνουν και τους μεγάλους… δημοκράτες και τολμούν να κατηγορούν την Χρυσή Αυγή ότι απειλεί την «δημοκρατία», την «ελευθερία της έκφρασης» κ.τ.λ. Ας δούμε, λοιπόν, τι έγραψαν οι “παλαιο-ναζί” (δίκαιος ο χαρακτηρισμός εφόσον ο δημοσιογραφικός οργανισμός στον οποίο εργάζονται συνεργάστηκε με τις αρχές κατοχής το 1941-1944) του Βήματος:

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ: Υποσεινήδητα μηνύματα υπέρ της ομοφυλοφιλίας από τη Vodafone

Στο ίδιο εκφυλιστικό έργο θεατές οι Έλληνες, με "συγγραφέα" τη Vodafone, που σε ακόμη μια διαφήμισή της προβάλλει τα 'πρότυπα' συμπεριφοράς της Νέας Τάξης.

Μετά τη διαφήμιση με τη σημαία της "ανεξάρτητης Κρήτης" (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την κατακρεούργηση της ελληνικής γλώσσας και τη προτροπής να γράφουν οι Έλληνες στα greeklish, με προπαγανδιστικό - σεξιστικό βίντεο (ΕΔΩ ) και τη συνέχιση της ίδιας πολιτικής με άθλιες αφίσες (ΕΔΩ)

Και μετά την απόφαση της εταιρείας να αναγνωρίσει τα "Σκόπια" ως "Μακεδονία" (ΕΔΩ)

Έρχεται τώρα το επόμενο βήμα που είναι η προώθηση των "δικαιωμάτων" και η αναγνώριση σε πρότυπο συμπεριφοράς των (παρά)φύση φαινομένων, όπως η ομοφυλοφιλία..

Σε διαφήμισή της(CU) που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει κατακλύσει τις τηλεοράσεις με τον τίτλο "Restart" και υπέρτιτλο "Αν κολλήσεις, θα ξεκολλήσεις"παρακολουθούμε φιλιά μεταξύ κοριτσιών πολλάκις και υποσεινήδητο μήνυμα πως 'αν το πράξεις θα...ξεκολλήσεις'.

Δεν θέλουμε να κάνουμε περαιτέρω σχολιασμό καθώς το συγκεκριμένο θέμα το έχουμε εξανλήσει.
Δείτε την διαφήμιση και φροντίστε όσοι έχετε Vodafone να της στείλετε το δικό σας μήνυμα....

Συμβαίνει τώρα: Συνεχίζεται με τεράστια συμμετοχή η διανομή τροφίμων στην πλατεία Αττικής από την Χρυσή Αυγή!!

Από πολύ νωρίς, μία ώρα πριν ξεκινήσει η μαζική διανομή τροφίμων από την Χρυσή Αυγή, η πλατεία Αττικής έχει κατακλυστεί από πολίτες που πλήττονται από τις μνημονιακές πολιτικές. Συνεχίζεται αυτήν την ώρα με τεράστια συμμετοχή η πρώτη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης απέναντι στα νέα μέτρα και τον προϋπολογισμό που οδηγούν στην φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού. Στην δράση συμμετέχει σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, καθώς και μέλη των Τοπικών Οργανώσεων της Αττικής. Καλούνται όλοι οι.....

Αριστοτέλης: Ο ηθικός ξεπεσμός λόγω χρήματος

Υπ'οψην κάποιων που το παίζουν "διαβασμένοι" και "πατριώτες"

"Όσοι επιδιώκουν και την καλή διαβίωση, επιζητούν τις σωματικές απολαύσεις, ώστε, επειδή αυτές φαίνεται να ενυπάρχουν μέσα στην απόκτηση, όλη η φροντίδα επικεντρώνεται στην απόκτηση χρήματος. Κι επειδή την.....

Ανελέητη προπαγάνδα από τη ΝΕΤ και κόρη του Μητσοτάκη: "Οι μαύροι είναι πιο φτωχοί από εμάς"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Εσείς με τόσα ακίνητα και περιουσία ρε 'καλόπαιδα' από την Κρήτη γιατί δεν τους παίρνετε σπίτι σας να τους ταΐσετε..;

Δεκαπέντε ολόκληρα λεπτά φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωΐ (Δευτέρα 12 Νοέμβρη 2012) στην ΝΕΤ, η κόρη του «βρυκόλακα» Μητσοτάκη, Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, για να μας πείσει να υιοθετήσουμε ένα αραπάκι της Αφρικής. Η πάμπλουτη Αλεξάνδρα είναι πρόεδρος της Action Aid Hellas, μιάς Φιλανθρωπικής Οργάνωσης που τα παίρνει χοντρά από τους πλούσιους Αμερικανο-Ευρωπαίους για να ταΐζει και να ποτίζει τα Νεγράκια της Μαύρης Ηπείρου.

Όταν οι.... Συριζο-Κουβελικοί παρουσιαστές της ΝΕΤ τόλμησαν να ρωτήσουν την φιλάνθρωπη Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, γιατί η Οργάνωσή της δεν υιοθετεί και μερικά Ελληνόπουλα από τα χιλιάδες που σήμερα πεινάνε, η κόρη του Βρυκόλακα απάντησε με το γνωστό θράσος των Μητσοτάκηδων: "Οι Μαύροι είναι πολύ πιο φτωχοί από εμάς και το να τους βοηθάμε αλλάζει την εικόνα της Ελλάδας προς τα έξω και μας κάνει υπερήφανους σαν Έλληνες, γιατί δείχνουμε Αλληλεγγύη προς τους Αδυνάτους!.."
stoxos.gr

Έρχεται 'νέο αίμα'..Κριστίν Λαγκάρντ: "Πρέπει να ληφθούν επιπλέον προαπαιτούμενες δράσεις και μέτρα"!!!


Νέα μέτρα ζητά η τρόϊκα, με ανακοινώσεις μετά το τέλος του Eurogroup, το οποίο υποτίθεται θα μας έδινε την δόση! Η παράνοια συνεχίζεται με το ανακοινωθέν να μιλάει για "περαιτέρω συμφωνηθέντα μέτρα" ή "επιπλέον προαπαιτούμενες δράσεις και μέτρα" τα οποία θα προηγηθούν της καταβολή της δόσης, ενώ δεν υπάρχει καμία συμφωνία για την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους με την Κ.Λαγκάρντ να το επιβεβαιώνει!
Πρακτικά έχουμε πλήρες αδιάξοδο, και φαίνεται ότι.....

ΕΥΘΕΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΡΩΣΙΑΣ D.Rogozin: «Αν στείλετε πλοία με AEGIS στις ακτές μας θα αντιδράσουμε άμεσα»!

Η Ρωσία εν όψει των δραματικών εξελίξεων στην Μ.Ανατολή και μιας κλιμάκωσης που κανείς δεν ξέρει που θα φτάσει, έστειλε σήμερα μια ευθεία προειδοποίηση στις ΗΠΑ που έχει να καένι με την αποτροπή στοχοποίησης των βαλλιστικών διηπειρωτικών πυραύων από την αντιπυραυλική ασπίδα, σε ότι αφορά το θαλάσσιος σκέλος με τα πλοία επιφανείας που είναι εξοπλισμένα με το σύστημα AEGIS/SM-3: "Η Ρωσία πρόκειται να αντιδράσει με τον πλέον έντονο τρόπο εάν.....