Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 14, 2012

Όλα τα "τέκνα" του σιωνισμού ενάντια στη Συρία... Αλβανοί μισθοφόροι πολεμούν στην Συρία στο πλευρό των ισλαμιστών αναρτών!!

Δύο ομάδες μισθοφόρων εξτρεμιστών Αλβανών συμμετείχαν στο πλευρό των ανταρτών στις μάχες στην Συρία πολεμώντας κατά της κυβέρνησης Assad σύμφωνα με την ιστοσελίδα aftonomi.gr.

Όπως αναφέρουν αλβανικά ΜΜΕ στις μάχες κατά του συριακού Στρατιού συμμετέχουν Αλβανοί μισθοφόροι. Πρόκειται για....

Αίσχος!! Αφαίρεσαν τον Περικλή από τον Δήμο Χολαργού!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Έχει "παράδοση" ανθελληνισμού ο συγκεκριμένος Δήμος...
Σημεία των καιρών; Τι να πούμε! Εκτιμούμε αφάνταστα τον σπουδαίο ζωγράφο Κώστα Σπυριούνη και την ιστορία του στο χώρο της τέχνης. Eίναι ο καλλιτέχνης που κλήθηκε από την Δημοτική Αρχή να φιλοτεχνήσει το νέο σήμα του ενιαίου Δήμου Παπάγου-Χολαργού, όμως η αφαίρεση του Περικλή από σήμα- κατατεθέν του Χολαργού, με τον οποίο έχει ταυτιστεί για 2500 χρόνια, αποτελεί ιστορικό ατόπημα!
Άραγε, ποιες ανάγκες ήταν αυτές που....

Χάρτης - αποκάλυψη: Μήπως τα δέσμευσαν… στο Μνημόνιο;;;


Όπως είναι γνωστό, η Νορβηγική PGS (Petroleum Geo-Services) ξεκίνησε τις έρευνες για τη χαρτογράφηση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, του Ιονίου του Πατραϊκού και στην περιοχή νότια της Κρήτης.

Σύμφωνα με την εταιρία, οι συγκεκριμένες εργασίες λαμβάνουν χώρα μέσα.....

Ο "αιώνιος εβραίος" ξαναχτυπά...Εβραίος ραββίνος: "Καλό είναι που ισλαμοποιήθηκε η Ευρώπη...


Περισσότερα...

Σε συναγερμό η Εθνική Φρουρά...!!! Μετά την εισβολή έστησαν και συρματοπλέγματα οι μογγόλοι στην "νεκρή ζώνη" στην Κύπρο...!!!


Σε συναγερμό τέθηκε η Εθνική Φρουρά, μετά από νέα προκλητική ενέργεια του κατοχικού στρατού, ο οποίος έστησε περίφραξη στην νεκρή ζώνη στην περιοχή της Αυλώνας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις....

Ο "μύθος" του Πολυτεχνείου και οι Σιωνιστές "πατέρες" της....εξέγερσης. Βίντεο με την ομιλία του Χρήστου Παππά

Δείτε το βίντεο...

Μπαρμπαρούσης: "Θα τους πετάξουμε έξω τους δοσίλογους και θα τους βάλουμε σε στρατόπεδα όπως βάζουν τους πακιστανούς!!" Βίντεο φωτιά!!

Δείτεο το βίντεο:

Δ.Στρατούλης: "Να συνεργαστούμε με ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ (δηλαδή αναρχικούς και λαθρομετανάστες) για την ανάληψη της εξουσίας"!!

Να αναλάβει ισχυρή ενωτική πρωτοβουλία προς το ΚΚΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Δημήτρης Στρατούλης, που θεωρεί τη συμπαράταξη όλων των δυνάμεων της Αριστεράς ως προϋπόθεση μιας προοδευτικής εξόδου από την κρίση.

“Η κοινή δράση, συνεργασία και συμπαράταξη όλων των δυνάμεων της Αριστεράς, κατην ανάλέι πρώτα απ’ όλα του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είναι μια υπόθεση, από την οποία εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό η ίδια η δυνατότητα μιας αποτελεσματικής, αξιόπιστης και νικηφόρας προοδευτικής διεξόδου από την κρίση. Ο ΣΥΡΙΖΑ, στα πλαίσια της....

Τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες

Εκατοντάδες δημοσιεύματα, αναφορές, σχόλια και άρθρα έχουν ως επίκεντρο τους Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής, άνδρες και γυναίκες. Πάντα στο πλαίσιο της δαιμονοποίησης και της κατασυκοφάντησης, πολιτικοί και δημοσιογραφικές γραφίδες από κάθε φάσμα του συστημικού ιδεολογικού βόθρου επιδίδονται σε έναν λυσσαλέο πόλεμο ανάσχεσης του ρεύματος που το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει δημιουργήσει. Οι αστοί της συντήρησης τρέμουν μπροστά στη σκέψη μίας πραγματικής και όχι ψηφοθηρικά διακηρυγμένης, αλλαγής και κάθαρσης της πολιτικής ζωής του τόπου. Οι κάθε είδους μαρξιστές τρέμουν την ιδέα της.....

Το Ολοκαύτωμα της Σαμοθράκης...


Σημείωση: Όσοι αποτολμήσουν να εμβαθύνουν στις πηγές της ιστορίας μακριά από τη Ρεπούσεια συλλογιστική θα διαπιστώσουν ότι σε όλα σχεδόν τα νησιά του Αιγαίου υπήρξε από ένα ολοκαύτωμα αντίστοιχο με τη σφαγή της Χίου είτε πρόκειται για την περίοδο της τουρκοκρατίας είτε στη περίοδο της Ελληνικής Επανάστασης. Ένα από αυτά είναι και το ολοκαύτωμα της Σαμοθράκης στις 1 Σεπτέμβρη 1821.
Γράφει ο Δρ. Φάνης Μαλκίδης (το άρθρο αναδημοσιεύεται με την ευγενική άδεια του συγγραφέα)
Η Σαμοθράκη από το 1459 ήταν υπόδουλη με....

Βίντεο από τη χθεσινή διανομή τροφίμων..Ενάντια στη λαίλαπα του μνημονίου και των τοκογλύφων οι Εθνικιστές αγωνίζονται για το λαό και το Έθνος

Δείτε τα βίντεο που τα ΜΜΕ (εκτός ΝΕΤ για 30'') έκρυψαν..

(αν ήταν για κανένα αλβανοπακιστανό όμως που τον έδειραν θα είχε γίνει πρώτο θέμα παντού)