Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 19, 2012

Αυτός είναι ο πολυπολιτισμός...ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ 7 ΓΥΝΑΙΚΕΣ (+ 2 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΑΣΕΛΓΕΙ ΣΕ 13ΧΡΟΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ...!!!

Καταγγελία, που χρήζει έρευνας σε βάθος από τις Αρχές έκανε στην Αμαλιάδα αλλοδαπή γυναίκα, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της.

Η καταγγελία αφορά 50χρονο αλλοδαπό μετανάστη από χώρα της Αφρικής που διαμένει στην Καλαμάτα, ο οποίος «επιβιώνει» δημιουργώντας δεσμούς με γυναίκες ανά την Ελλάδα. Σύμφωνα με τις καταγγελίες ο μετανάστης έχει φτάσει στο σημείο να ασελγεί σε ανήλικα κορίτσια.

Συγκεκριμένα,

Αυτή είναι η ελληνική ψυχή της Χειμάρας...!!! Έλληνας της Βορείου Ηπείρου πέταξε με τις κλωτσιές έξω από το σπίτι του αλβανούς ενοίκους που είχαν σηκώσει αλβανική σημαία...!!!



Εδώ και μερικές ημέρες Αλβανοί είχαν κρεμάσει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος που νοίκιαζαν την αλβανική σημαία προκαλώντας τις αντιδράσεις τον Χιμαραίων. Ο Χιμαραίος ιδιοκτήτης δεν γνώριζε για το περιστατικό και αφού ενημερώθηκε απ' τους ντόπιους κατοίκους για την προκλητική κίνηση των ενοικιαστών του, αναγκάστηκε να πάρει δραστικά μέτρα.
Σε ήρεμο κλίμα ζήτησε απ' τους......

Ομιλίες- φωτιά των Εθνικιστών βουλευτών στο Αγρίνιο..Μ.Αρβανίτης: "Η Θεία Πρόνοια μας όρισε το πεπρωμένο μας..Να γίνουμε οι σωτήρες του Έθνους". Χρήστος Παππάς: "Ας τολμήσουν να έρθουν οι γαμψομύτηδες του ΔΝΤ να πάρουν τα σπίτια μας.."

Παναγιώταρος: "Δεν σταματάμε πουθενά...Θα χτίσουμε αυτό που ονειρευτήκαμε"

Κασιδιάρης: "Είμαστε όλοι στρατιώτες..Κανείς δεν είναι πάνω από τον άλλον και πρώτο μας μέλημα είναι ποιός θα είναι πρώτος στη γραμμή της μάχης"

ΕΥΓΕ σε όλους...Σε αυτούς που μας δίνουν το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι η Ιδέα δεν πέθανε.

Δείτε εκτενή αποσπάσματα από τις ομιλίες των Εθνικιστών βουλευτών μας στο Αγρίνιο...
Αυτά που οι δούλοι των Σιωνιστών στα ΜΜΕ κρύβουν..

Ε, όχι και να τολμούν να μιλούν για "μόρφωση" οι αναρχομπολσεβίκοι...

Τα "τάγματα εφόδου" των αναρχομπολσεβίκων ξαναχτύπησαν...
Αυτή τη φορά το μένος τους ξέσπασε πάνω στα γραφεία της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη. (περισσότερα για το θέμα ΕΔΩ)

Δεν θα σχολιάσουμε το παραπάνω γεγονός, αλλά θα μπούμε στην ουσία μιας άλλης ουσιαστικής παραμέτρου του δημόσιου διαλόγου (χωρίς αντίλογο φυσικά από τους Έλληνες Εθνικιστές).

Πόσες φορές έχετε γίνει μάρτυρες, ή αναγνώστες φράσεων που αναφέρονται σε μέλη και φίλους του Κινήματος, όπως "αμόρφωτα παιδιά", "ανορθόγραφα, χωρίς μυαλό και εκπαίδευση", "απολίτιστα" και άλλα τέτοια...θλιβερά;!
Πολλές..είναι βέβαιο. (σχετικό θέμα)
Το χειρότερο όμως είναι ότι αν υπάρξει μια αντίδραση στην παραπάνω αισχρή προπαγάνδα, δομημένη στα πλάισια μιας ευρύτερης θεώρησης που έχει να κάνει με το "κύρος" που πρεσβεύει κάποιος "μορφωμένος",αμέσως ο συνομιλητής εγκαλείται ως...ακραίος(sic...) και η ιδεολογία του ως αναχρονιστική και μισαλλόδοξη(ούτε το τι σημαίνει η λέξη που αναμασούν δεν γνωρίζουν οι "ταγοί"..Ο Εθνικισμός είναι φύση και θέση αντίθετος προς τη μισαλλοδοξή), ωστέ να δοθεί το πρόσχημα της διακοπής του διαλόγου και έτσι να διαιωνίζεται η συστημική προπαγάνδα..(σχετικό θέμα)

Βέβαια ποιοί τολμούν να τα πουν τα παραπάνω..;
Οι αναρχικοί και οι αριστεροί που, από ότι φαίνεται, δεν μπορούν ούτε να συλλαβήσουν μια λέξη;
Ας δούμε τι έγραψαν τα...παιδιά στους τοίχους των γραφείων του Κινήματος;

Βλέπετε κάτι περίεργο; Όχι....; Για να σας βοηθήσουμε λίγο...

Δεν θα πιστέψετε τι επίδομα έπαιρναν τα διευθυντικά στελέχη της ΕΡΤ..!

Αλλά οι σημερινοί ανάλγητοι κυβερνήτες φροντίζουν να κόψουν τα επιδόματα πολυτεκνείας και πετρελαίου...

Διαβάστε και φρίξτε..

Επιστολή καταπέλτης του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφειμ προς τη μασωνική στοά "Μεγαλή Στοά της Ελλάδος"

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Την παρουσιάζουμε ολόκληρη και ανάλογα με τις γνώσεις του ο καθένας θα βγάλει τα συμπεράσματά του..Εμείς έχουμε κάνει κριτική πολλάκις σε αυτά που έχει πει κατά καιρούς ο Μητροπολίτης.

Διαβάστε τη....

Οι Εβραίοι σφάζουν την Παλαιστίνη και ο υιός του Σαρόν ζητά να την ισοπεδώσουν...

Ο Γκιλάντ Σαρόν, γιος του πρώην πρωθυπουργού του Ισραήλ Αριέλ Σαρόν, κλήθηκε από την εφημερίδα Jerusalem Post να γράψει ένα άρθρο, στο φύλλο της Κυριακής, σχετικά με τα τεκταινόμενα στην Παλαιστίνη.
Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό που το Ισραήλ πρέπει να κάνει είναι να «ισοπεδώσει γειτονιές της Γάζας» και πιο συγκεκριμένα «πρέπει να ισοπεδώσουμε ολόκληρη τη Γάζα» έγραψε στο κείμενό του.
Στο άρθρο του, το οποίο τιτλοφορείται «Πρέπει να μπει ένα οριστικό τέλος», τονίζει πως....

Ηλίας Κασιδιάρης για όλους και όλα από το Αγρίνιο..

Δείτε το βίντεο....

Ούτε προπαγάνδα στο παιδί του δεν μπορεί να κάνει ο Τ(Σ)ατσόπουλος...

Δείτε τι έγραψε στο facebook και θα καταλάβετε τι εννοούμε...

Θράσος από τους τουρκοπράκτορες στη Θράκη...Ζητούν αναγνώριση της "εθνικής μειονότητας"

«Mεγαλύτερο πρόβλημά μας η μη αναγνώριση από το ελληνικό κράτος» λένε οι «Τούρκοι» της Κομοτηνής σε Τούρκους μουσαφίρηδες από τον δήμο Οζμάνγκαζι της Προύσας που βρέθηκαν πρόσφατα στην Κομοτηνή…
Παράπονα και έντονη κριτική προς την Ελλάδα που δεν αναγνωρίζει τις ψευδομουφτείες εξέφρασε ο Φεχίμ Αχμέτ, βοηθός του ψευδομουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ, προς τα μέλη μιας επιτροπής του δήμου Οσμάνγκαζι από την Προύσα που επισκέφτηκε την Κομοτηνή, όπως διαβάζουμε στο Προξενείο-Στοπ.
Στην επίσκεψη μετείχαν ο.....

Δισπηλιό Καστοριάς: Ελληνική η αρχαιότερη ευρωπαική επιγραφή!!


Ως γνωστόν οι προσπάθειες μείωσης του εύρους της ιστορίας μας κρατούν από πολύ παλιά, κυρίως με την δημιουργία του ινδοευρωπαικού μύθου, άρα της αρνήσεως της αυτοχθονίας των Ελλήνων (κάτι που και οι ίδιοι υποστήριζαν ότι δηλαδή ήταν αυτόχθονες),και φυσικά με το παραμμύθι του ότι οι Έλληνες άρχισαν να γράφουν με "δανεικά" από τους Φοίνικες μόλις το 800 π.Χ
Αυτό που είναι.....

Τι δεν καταλαβαίνεις Έλληνα..; Εκατοντάδες στα εγκαίνια της Τ.Ο. Αγρινίου του Εθνικιστικού Κινήματος...

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη στο Αγρίνιο η τελετή των εγκαινίων των γραφείων της Χρυσής Αυγής. Παρόντες ήταν ο βουλευτής Αττικής και εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος κ. Ηλίας Κασιδιάρης, ο βουλευτής Β' Αθηνών κ. Ηλίας Παναγιώταρος, ο βουλευτής Εύβοιας κ. Ν. Μίχος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ο βουλευτής....