Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 25, 2012

Θρασύτατη προπαγάνδα των ΜΜΕ εναντίον του Κασιδιάρη..Ζήτησε την προστασία του κόσμου για να μην υπάρχουν νεκροί και τα ΜΜΕ μεταδίδουν ότι "ζητά αίμα και νεκρούς"..

Είναι γνωστό το "τρικ" των ΜΜΕ και των διάφορων προπαγαναδιστών όταν θέλουν να πλήξουν ή να διαστραβλώσουν γεγονότα..
"Κόβουν", όπως λένε στην ορολογία τους, μια φράση που ειπώθηκε και την αναπαράγωγουν χωρίς τη συνέχειά της, ή την αρχική πρόταση που τη συνοδεύει..

Αυτό έγινε και σήμερα με την περίπτωση του Ηλία του Κασιδιάρη..
Αγανακτισμένος ο Εθνικιστής βουλευτής με την στάση της Αστυνομίας, που προστάτευε 100 αναρχικομπολσεβίκους και ταυτόχρονα παρεμπόδιζε την άφιξη του κόσμου στο σημείο που γινόταν η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, είπε το αυτονόητο:
"Δεν καταλαβαίνεις ότι με αυτό που γίνεται θα έχουμε νεκρούς..;"

Η είδηση παρουσιάστηκε όμως από τα ΜΜΕ λες και ο Κασιδιάρης ήθελε νεκρούς (π.χ. εδώ)
Ενώ βρέθηκε και ένας θιασώτης των γκουλάγκ να μας πει για τους "κακούς" νεοναζί που θέλουν νεκρούς καλώντας ταυτόχρονα σε "αντιφασιστικό μέτωπο", με tweet, ευρισκόμενος προφανώς στην πολυθρόνα του σπιτιού του στο Ψυχικό, δίπλα στο τζάκι.
σ.σ. Ποιά ΜΜΕ εννοεί άραγε ο συριζέος..; Αφού όλα τον ίδιο τίτλο έχουν:"Απειλεί με νεκρούς ο Κασιδιάρης"..Μέχρι και στον ΑΝΤ1 αυτό μετέδωσαν

 Σας προκαλούμε να δείτε το βίντεο και την επίμαχη φράση στο 1:50 για να διαπιστώσετε τι ακριβώς συνέβει...

Αρβελέρ: ''Θα έχετε κράτος μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2013...'' Τι εννοεί η κυρία;; Εισαγγελέας θα την καλέσει να μάθουμε ποιος παίζει με το κράτος μας;; Βίντεο!!

Δείτε το βίντεο....

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚO. 2003: Ο Βορίδης "πολεμά" τους Σιωνιστές...2011 ζητά τη συγχώρεση και θεωρεί "χαζούς" όποιους πιστεύουν ότι υπάρχει "εβραϊκή συνωμοσία"

2003...
Ο Σιωνισμός μέσω του Αμερικανικού Στρατού και λαού αποφασίζει να κάνει την επέμβαση στο Ιράκ για να ανατρέψει τον "κακό" δικτάτορα Σαντάμ Χουσεΐν (τον οποίο οι ίδιοι οι Αμερικάνοσιωνιστές ανέθρεψαν), και να "εκδημοκρατίσει" τη χώρα της Ασίας.
Όπως θα αποδειχθεί στη συνέχεια της ιστορίας, η πρόφαση (η κατοχή υποτίθεται βιολογικών και χημικών όπλων του Σαντάμ Χουσεΐν) δεν ήταν παρά ένα τεράστιο ψέμα.

Στην Ελλάδα γίνονται διάφορες διαδηλώσεις εναντίον των Αμερικάνων..(Απο αριστερούς και δεξιούς.)

Στο πατριωτικό - εθνικιστικό μπλοκ οι διαδηλώσεις στοχοποιούν συγκεκριμένο "εχθρό" και δείχνουν τον ηθικό αυτουργό αυτής της επέμβασης.

Μια από αυτές τις οργανώσεις είναι και το "Ελληνικό Μέτωπο", που τον Απρίλιο της ίδιας χρονιάς, διοργανώνει ένα αρκετά μεγάλο συλλαλητήριο, παρουσία περίπου 200 με 300 ατόμων, στο κέντρο της Αθήνας για διττό λόγο..
Πρώτον για να τιμήσει τον απελευθερωτικό Αγώνα της ΕΟΚΑ και δεύτερον για να καταδικάσει τον πόλεμο των αμερικανοσιωνιστών στο Ιράκ.

Κεντρικός ομιλητής ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ και σημερινός βουλευτής της ΝΔ και.....

Δύο χιλιάδες Εθνικιστές στην Χερσόνησο ενάντια στο κράτος και το παρακράτος



Κατάμεστη ήταν η αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου στην Χερσόνησο στην Κρήτη για τις ομιλίες των βουλευτών την Χρυσής Αυγής. Πάνω από δύο χιλιάδες Κρητικοί Εθνικιστές είχαν έρθει από νωρίς στο ξενοδοχείο "BELVEDERE" όπου πραγματοποιήθηκαν οι ομιλίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, Νίκου Μίχου, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση και Χρήστου Παππά. Νωρίτερα μια ομάδα γνωστών - αγνώστων παρακρατικών προσέγγισε τον χώρο του ξενοδοχείου με σκοπό να δημιουργήσει επεισόδια. Στην θέα όμως της ομάδας περιφρούρησης της Χρυσής Αυγής τράπηκε σε άτακτη φυγή χιλιόμετρα μακριά. Από την άλλη, η Αστυνομία με.....

Εθνικιστικός Σεισμός και στη Λάρισα!! Μιχαλολιάκος: ''Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές... Αυτοί που συνεργάστηκαν με τους φασίστες ήθελαν να κάνουν κράτος στη Θεσσαλία!!''

Εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Λάρισα ! Ξεχωριστή εντύπωση, προκάλεσε και ένα απόσπασμα της ομιλίας του Γραμματέα της Χρυσής Αυγής κ.Μιχαλολιάκου με ιστορικές αναφορές και σε τοπικό ενδιαφέρον.
 Τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαστε Έλληνες εθνικιστές. Δεν είμαστε φασίστες... συμπλήρωσε: «Αυτοί που συνεργάστηκαν με τους Ιταλούς φασίστες και ήθελαν να κάνουν προδοτικό κράτος στη Θεσσαλία, οι απόγονοί τους βρίσκονται στα γόνατα της εξουσίας. Στο ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ., όχι στη Χρυσή Αυγή. Αυτοί οι απόγονοι των προδοτών, που ήθελαν να κάνουν οι πριγκιπάτο στη Θεσσαλία, είναι σήμερα επιφανή στελέχη της τοπικής κοινωνίας. Και που βρίσκονται στο ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ.».

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο βουλευτής Λάρισας κ. Χρ. Αλεξόπουλος, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων....

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Καταργούν την συνθήκη της Ζυρίχης! - Αναλαμβάνει το ΝΑΤΟ "εγγυητής" για κοιτάσματα!

Νέο σχέδιο επίλυσης του Κυπριακού, που αναφέρεται σε μιά  χαλαρή ομοσπονδία, επεξεργάζεται o OHE (εμπνευστής φυσικά οι ΗΠΑ), αλλά το σημαντικότερο βρίσκεται αλλού: Στο ότι το ΝΑΤΟ πατά στο νησί και επίσημα από την την πίσω πόρτα, ως "εγγυητής" της ασφάλειας του νησιού!
Πληροφορίες από τις Βρυξέλλες αναφέρουν ότι μετά τη διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών του 2013 και αφ'όσον αναδειχθεί νικητής το ΔΗΣΥ και αναλάβει πρόεδρος ο Νίκος Αναστασιάδης εγνωσμένων φιλοαμερικανικών και φιλοβρετανικών κατευθύνσεων, θα υπογραφεί εντός του 2013 ένα σχέδιο διχοτόμησης στην πράξη, το οποίο θα έχει τον μανδύα "χαλαρής ομοσπονδίας", αλλά το ενδιαφέρον βρίσκεται αλλού:
Το ΝΑΤΟ θα....

Αυτό είναι που πραγματικά φοβούνται οι γραικύλοι....

Τη νεολαία που ξυπνά και παίρνει μέρος στον Αγώνα...

Σοκ!! Σε πολυεθνικές η διαχείριση του νερού - Απαγόρευση χρήσης βρόχινου...!!!

Παραχωρούνται ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΡΑ (πήγες, ποτάμια, λίμνες) από τις Περιφέρειες στην ΕΥΔΑΠ, η οποία με τη σειρά τα ΠΟΥΛΑΕΙ σε ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, που πλέον θα έχουν το απόλυτο μονοπώλιο, με ότι αυτό σημαίνει: Με την παρούσα ΚΥΑ, προχωράει ένα βήμα περισσότερο, ο έλεγχος του νερού.

Το κράτος, θεωρεί το νερό δικό του αγαθό. Η δικαιολογία είναι πως....

O εθνικισμός στην πράξη!

Οι ιδέες αποκτούν ζωή όταν βγαίνουν από το χαρτί, αποκτούν αξία όταν υλοποιούνται. Η υλοποίησή τους αποκτά υπόσταση ιδέας, όταν εφαρμόζονται με κίνητρα αγαθά και με στόχο το καλό του συνόλου. Θεμέλιο του εθνικισμού είναι η πραγματικότητα του Έθνους. Σε αυτό αναφέρεται και με αυτό ασχολείται. Επομένως Εθνικισμός που δεν έχει απτές αναφορές στο Έθνος δεν υπάρχει. Ο εθνικισμός δεν είναι κοσμοθεωρία που επιθυμεί να καθυποτάξει σε αυτήν την υφήλιο. Δεν είναι ένα σύστημα διακυβέρνησης ούτε μια οικονομική θεωρία που έχει εφαρμογή σε κάθε λαό. Κατ’ αυτήν την έννοια δεν μπορεί να τοποθετηθεί στην ίδια γραμμή με τον Μαρξισμό ή τον Καπιταλισμό. Ο Εθνικισμός δεν αποτελεί μέσο ικανοποίησης των αναζητήσεων μια υποτιθέμενης ελίτ αλλά μια πρόταση του πολιτεύεσθαι.
Κεντρική ιδέα αλλά και.....

Η ΣΦΕΒΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ MEGA KAI ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

Τι ακριβώς τιμούν, τα 100 χρόνια σκλαβιάς της Βορείου Ηπείρου;! Ντροπή τους!

Με την ευκαιρία των 100 χρόνων της ανεξαρτησίας της Αλβανίας και στα πλαίσια των εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων που διοργανώνει το Δημαρχείο της πόλης των Αγ. Σαράντα, είναι και η έκθεση καλών τεχνών, που άνοιξε την Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου, στην νέα Πινακοθήκη της πόλης.

Δεκάδες άνθρωποι της.....