Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 27, 2012

Σοκ!! Οι ευρωπαϊκές χώρες φιμώνουν τη Χρυσή Αυγή!!! Απίστευτη καταγγελία!!

Έλληνες που βρίσκονται στο εξωτερικό μας ενημερώνουν από το πρωί ότι αδυνατούν να εισέλθουν σε ιστότοπους που προβάλουν θέματα εθνικιστικού περιεχομένου από την Ελλάδα. Το πρόβλημα εντοπίζεται σε βίντεο του youtube που με κάποιο φίλτρο δεν προβάλονται σε Γαλλία και Ιταλία τουλάχιστον...

Το πρώτο μήνυμα από το Παρίσι Ελληνόψυχου ήταν το εξής:

Συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής: "Κρύβουν τα πραγματικά ποσοστά μας.."


Εάν το 2009 σας έλεγε κάποιος ότι στα επόμενα 2-3 χρόνια η Χ.Α. θα έπαιρνε σε δύο συνεχόμενες εκλογές 7%, μετά από λίγους μήνες θα ήταν δημοσκοπικά στο διπλάσιο ποσοστό και θα είχε προοπτικές να αναδειχθεί ακόμη και αξιωματική αντιπολίτευση στις προσεχείς εκλογές, τι θα του λέγατε; Εννοώ, αν περιμένατε αυτές τις εξελίξεις.

Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ:  Ένα από τα παλαιότερα συνθήματα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ήταν το εξής: «ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ – ΔΩΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ». Ναι περιμέναμε αυτές τις εξελίξεις, αλλά αγωνιζόμασταν με πλήρη αδιαφορία προς αυτές. Βαδίζαμε με γνώμονα το καθήκον μας και τίποτε άλλο. Κάναμε αυτό που έπρεπε, χωρίς να μας ενδιαφέρει εάν αυτό είναι αρεστό στους πολλούς.

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, όλων των εταιρειών, δείχνουν το κόμμα σας να είναι καθαρά τρίτο, με διαφορά ασφαλείας από το τέταρτο κόμμα και με ποσοστά από 11 μέχρι και 14%. Ποιο είναι το σχόλιό σας;

Πυρ κατά ρυπάς από τους Εθνικιστές βουλευτές εναντίον της "κάρτας του πολίτη"...Οι μόνοι που αντιστέκονται

Άδειο το Κοινοβούλιο σε ένα τόσο σημαντικό θέμα για τους Έλληνες αλλά ήταν παρόντες οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που κατακεραύνωσαν την Κυβέρνηση...
Χωρίς να θέλουμε να ξεχωρίσουμε κανέναν θα κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στους Χρήστο Παππά, Παναγιώτη Ηλιόπουλο και Μιχαήλ Αρβανίτη που 'τόλμησαν' και είπαν την ωμή αλήθεια για το που οδηγεί η "κάρτα του πολίτη"..
Στο τσιπάρισμα και την υποδούλωση της Νέα Τάξης Πραγμάτων, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν μνημονεύεται στα "πρωτόκολλα των σοφών της Σιών" και στην "Αποκάλυψη του Ιωάννη"...

ΕΥΓΕ...

Δείτε τα βίντεο με όλες τις ομιλίες των βουλευτών του Εθνικιστικού Κινήματος...

Έκθεση του Κογκέσου των ΗΠΑ: "Επιχορηγούμε του εβραίους για να κάνουν εποικισμούς και να έχουν εκσυγχρονισμένο στρατό".....Μπα...Συνωμοσία θα είναι!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δεν είναι μόνο οι αμερικάνοι πολίτες "χορηγοί" των 'περιούσιων' αλλά και πάρα πολλές εταιρείες (εβραϊκής ιδιοκτησίας) όπως τα Starbucks (ΕΔΩ)
 
Τώρα μαθαίνουμε ότι ακόμα και οι εποικισμοί του Ισραήλ χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ! Προετοιμάζεται μια έκθεση για τις Ηνωμένες Πολιτείες, στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, με θέμα : «Έρευνα στην Υπηρεσία του Κογκρέσου» από το ερευνητικό του  κέντρο, όπου παρουσιάζονται αποκαλύψεις για το μέγεθος το οποίο παρείχαν  οι  Ηνωμένες Πολιτείες στην οικονομική υποστήριξη του Ισραήλ.
«Η υποστήριξη των ΗΠΑ προς το Ισραήλ», αναφέρει η έκθεση, «είναι  για.....

Nέα πρόκληση αλβανών αλλοδαπών που διαμένουν στην Αθήνα...Σήκωσαν τη σημαία τους απέναντι από την Ακρόπολη..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτούς θέλουν οι Πασ(Τ)όκοι και λοιποί αριστεροπροοδευτικοί να 'ελληνοποιήσουν' και να τους δώσουν άμεσα πολιτικά διακιώματα...
Οι λόγοι είναι προφανείς...

Δείτε την εικόνα - αίσχος

Αναρχικοί αυτή την ώρα μαζεύονται στο Πολυτεχνείο (Πατησίων) για να οργανώσουν "τάγματα εφόδου" εναντίον Ελλήνων αντιστεκόμενων στις περιοχές της Αθήνας....Σςςςςςς όμως μην ξυπνήσουμε τον Δένδια...

Η φωτογραφία με την αφίσα του καλέσματος που βρίσκεται σε όλο το κέντρο της Αθήνας....

Ας δούμε πως παρουσιάζει η "γιάφκα" τους τη νέα 'αυθόρμητη' δράση των αναρχικομπολσεβίκων...

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ.

Στην Κρήτη αλβανοί χτύπησαν Έλληνες μαθητές που υποστήριξαν τη δράση της Χρυσής Αυγής....Ο υφ. Παιδείας όμως αυτή την ρατσιστική βία δεν θα την καταγράψει στο παρατηρητήριό του

"Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει μια ΙΔΕΑ όταν έρθει ο καιρός της"

Βίκτωρ Ουγκώ
(ευχαριστώ τον συναγωνιστή ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ που μου τη θύμισε"

Αλβανικής καταγωγής μαθητές επιτέθηκαν σε Έλληνες συμμαθητές στο Γυμνάσιο και το Λύκειο Χερσονήσου, όταν οι πρώτοι επιτέθηκαν στους Έλληνες που εκθείαζαν την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής την περασμένη Κυριακή. Δύο Έλληνες μεταφέρθηκαν στο Ιατρικό Κέντρο Χερσονήσου και κατόπιν στο ΠΑΓΝΗ.
Η χθεσινή συμπλοκή, πάντως, δεν ήταν η πρώτη, καθώς πρόσφατα.....

Μια απάντηση σε όλους τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ που μιλούν για Δ' Ράιχ..Η Μέρκελ στο πλευρό των εβραίων για το ολοκαύτωμα της Γάζας και τα φαινόμενα "αντισημιτισμού"

Τη λύπη της εξέφραση η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ που στη χώρα της καταγράφεται -ακόμα τώρα- «υψηλό επίπεδο αντι-σημτισμού», στο τέλος των επαφών που έκανε πρώτη φορά καγκελάριος με το Κεντρικό Ισραηλιτικό συμβούλιο Γερμανίας. Η ίδια, παρότρυνε για «ανεκτικότητα» απέναντι στις θρησκευτικές πεποιθήσεις του άλλου.
Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι.....

Γενική σύρραξη από τη Συρία μέχρι τον Καύκασο προβλέπουν τρία ρωσικά “think tank”

«Όλα στη Μέση Ανατολή δείχνουν ότι προετοιμάζεταιένας πόλεμος μεγάλης κλίμακας και αυτός το πιθανότερο είναι να επηρεάσει τον Καύκασο και αυτό με τη σειρά του θα έχει επιπτώσεις σε όλη τη Ρωσία».
Αυτό υποστηρίζει σε συνέντευξή του στη «Φωνή της Ρωσίας» ο στρατηγικός αναλυτής Konstantin Sivkov δίνοντας μια απαισιόδοξη εικόνα του τι μπορεί να ακολουθήσει της ανάπτυξης των αντιαεροπορικών πυραύλων στη Ρωσία:

Φρίκη...Μουσουλμάνοι αυτομαστιγώνονται στον Πειραία..Αυτή είναι η πολυφυλετική Ελλάδα που οραματίζονται οι γραικύλοι..

Αν αντέχετε δείτε και το βίντεο....

Ο Παναγιώταρος δίνει το στίγμα του Εθνικιστικού Κινήματος: "Αν τολμήσετε να παραχωρήσετε το όνομα 'Μακεδονία' θα μας βρείτε μπροστά σας..."

Βίντεο...

Ο Λουδοβίκος ο Α' για το μεγαλείο της Ελλάδος

"Ότι θαυστότερον και μεγαλειωδέστερον υπάρχει από τους αιώνας, προέρχεται από την Ελλάδα"

Λουδοβίκος Α'(1786 - 1868)
Βασιλέας Βαυαρίας

Ηλίας Κασιδιάρης για τους αναρχικούς μπαχαλάκηδες...

Βίντεο από τη Βουλή...