Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 28, 2012

Η Μόσχα κατακεραυνώνει Σ.Μπερίσα για τις αλυτρωτικές δηλώσεις και το Κόσοβο

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Εξακολουθούμε να το πιστεύουμε ακράδαντα πως η γεωπολιτική θέση της Ελλάδος, σε συνδυασμό με την οικονομική και παγκόσμια συγκυρία επιτάσει άμεσα τη στροφή προς τη Ρωσία..Κάτι που κατ' επανάληψη έχει δηλώσει η Χρυσή Αυγή μέσω του κοινοβουλευτικού της εκπροσώπου, Ηλία Κασιδιάρη.
 
H Ρωσία στέκεται απέναντι στον αλβανικό αλυτρωτισμό, όπως αυτός εκφράστηκε με πεντακάθαρο τρόπο από τον Αλβανό πρωθυπουργό Σάλι Μπερίσα στην περίφημη δήλωσή του που έχει ξεσηκώσει σάλο και προκάλεσε την ματαίωση της επίσκεψης του υπουργού Εξωτερικών Δ.Αβραμόπουλου στα Τίρανα (φαντασθείτε, για να ακυρώσει ακόμα και ο Δ.Αβραμόπουλος ο "ευγενής διπλωμάτης" τι σημαίνει αυτή η δήλωση).
Με αντιδήλωσή του πριν λίγο από την Σερβία ο Ρώσος αντιπρόεδρος αρμόδιος το τομέα Άμυνας και Ασφάλειας της Ρωσίας Ν.Ρογκόζιν βάσει τα πράγματα στην θέση τους:

Νέα δημοσκόπηση της VPRC....3ο κόμμα οι Έλληνες Εθνικιστές

Δείτε τη δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό του περιοδικού "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" και δείχνει ότι οδεύουμε ολοταχώς προς 3 κοινοβουλευτικές δυνάμεις..

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ στοιχεία...Επέλαση των αλλοδαπών στα σχολεία και μια ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ blog μας

Συγκλονιστικά στοιχεία απέστηλε αναγνώστης του makeleio.gr για την επέλαση των λαθρομετανάστων/αλλοδαπών στα ελληνικά σχολεία που δείχνει την συνεχιζόμενη αλλοίωση του εθνικού πληθυσμού της χώρας μας...
Τα δεδομένα είναι συνταρακτικά και δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για παρερμημεία τους...

Τα ελληνόπουλα θα γίνουν μειοψηφία σε βάθος 10 ετίας με τους ρυθμούς αύξησης των εισβολέων στην πατρίδα μας, την άνοδο των γεννήσεων των αλλοδαπών τέκνων αλλά και ταυτόχρονα τη μείωση του γηγενούς πληθυσμού.
Δεν είναι κάποιο αυθαίρετο συμπέρασμα είναι μια πραγματικότητα, η οποία αφήνει παγερά αδιάφορο το "ελληνόφωνο" κράτος που επιδοτεί τους αλλοδαπούς και τείνει χείρα φιλίας στον πολυφυλετισμό με κόστος ακόμη και τη βιολογική εξαφάνιση του Έθνους μας.

Με μια απλή στατιστική ανάλυση που κάναμε με βάση τα δεδομένα των πινάκων διαπιστώσαμε ότι 4,01 παιδιά στα 10 ή 40,1% των μαθητών ΔΕΝ είναι Έλληνες, ενώ με μια προσομοίωση στο συνολικό πληθυσμό της Ελλάδος, μέχρι τις ηλικίες 60 χρονών που πιθανότατα έχουν παιδιά αποδεικνύεται ότι ήδη οι ΕΛΛΗΝΕΣ γονείς είναι μειονότητα σε σχέση με τους αλλοδαπούς!!!!!!!!!!!!

Δείτε τους πίνακες με τα στοιχεία και κάντε την αυτοκριτική σας...

Οι πασοκοσυριζαίοι γιορτάζουν την σκλαβιά της Βορείου Ηπείρου - ΒΙΝΤΕΟ


100 χρόνια ανεξάρτητη Αλβανία - 100 χρόνια σκλαβωμένη Βόρειος Ήπειρος

Μετά τον Δήμο Θεσσαλονίκης σειρά πήρε ο Δήμος Κορίνθου... Εκδήλωση για τον εορτασμό της 100ης επετείου της Ανεξαρτησίας της Αλβανίας διοργάνωσε ο Δήμος Κορινθίων σε συνεργασία με το Σύλλογο Αλβανών Μεταναστών Κορινθίας (ΣΑΜΚ). Παρών στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια Ελεύθερης Αλβανίας και 100 χρόνια σκλαβωμένης Βορείου Ηπείρου ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Α.Παπαφωτίου και ο Δήμαρχος Κορίνθου Αλέξανδρος Πνευματικός.
Αξιοσημείωτο είναι ότι....

Άθλια προπαγάνδα από τον "λατρεμένο" του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Βαξεβάνη...

Δείτε εξώφυλλο που έβαλε στο περιοδικό του ο "αριστερός" με το Audi TT....

Δεν είναι μόνο οι αναρχικοί τελικά που συγκροτούν τα "τάγματα εφόδου" της Αριστεράς...αλλά και Αλβανοί και λοιποί "αριστεριστές"!

Δεν φτάνει που τη χθεσινή ημέρα οι αναρχικοί και λοιποί "αντιφασίστες" επιδοτούμενοι ανερυθρίαστα, με την ανοχή της Πολιτείας, έκαναν εκδήλωση - συγκέντρωση για να οριοθετήσουν τους πυρήνες και τις τακτικές των "ταγμάτων εφόδου" τους, με ορμητήριο το Πολυτεχνείο (Ερώτηση της Χρυσής Αυγής για το θέμα ΕΔΩ και η είδηση ΕΔΩ), εναντίον των αντιστεκόμενων Ελλήνων.

Έρχεται σήμερα μια νέα δήλωση των "γνωστών - αγνώστων" και των συνιστωσών τους να επιβεβαιώσει ότι το εγχείρημα αυτό έχει ξεκινήσει προ πολλών και μάλιστα με τη συμμετοχή (λαθρο)-μεταναστών και λοιπών αριστερών οργανώσεων..

Η εικόνα από τη "γιάφκα" τους μιλάει από μόνη της...

"Οι ΗΠΑ είναι πρότυπο κοινωνίας..."..Και όμως το είπε η κομμουνίστρια της Εκάλης, Κανέλλη! Με τις υγείες σας "σύντροφοι"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στους ημιμαθείς και ανιστόριτους, ίσως οι παρακάτω δηλώσεις της κομμουνίστριας της Εκάλης φαντάζουν αντιφατικές με την ιδεολογία που πρεσβεύει...Η αλήθεια όμως είναι πως ο κομμουνισμός δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα διεθνιστικό πολυπολιτισμικό/πολυφυλετικό μοντέλο με πλήρη μαζοποίηση των ατόμων και αποβολή των εθνικών συνειδήσεών τους. Κάτι που οι σημερινές ΗΠΑ έχουν κατορθώσει να επιτύχουν σε μεγάλο βαθμό. Μην ξενίζει λοιπόν κάποιους μπολσεβίκους η στάση της Κανέλλη..Συνάδουν πλήρως με την φιλοσοφία τους.

Για τον Ηλία Κασιδιάρη, την κρίση και -απροσδόκητα- την αγάπη της για την Αμερική μίλησε η Λιάνα Κανέλλη σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό GQ. «Το παρατσούκλι μου για χρόνια ήταν... Κριστιάν Αμανπούρ της Ελλάδας, Μπάρμπαρα Γουόλτερς της Ελλάδας και Όπρα Γουίνφρεϊ της Ελλάδας».
Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων η Λιάνα Κανέλλη στον δημοσιογράφο Κρις Χέρθ του GQ στα πλαίσια του θέματος «Ζωντανά στην τηλεόραση-Η πτώση της Ελλάδας» που μόλις δημοσιεύτηκε.

Εξηγώντας του πως σε καμία περίπτωση δεν είναι Αντιαμερικανίδα όπως την έχουν στο παρελθόν παρουσιάσει «Αγαπώ τον Αμερικάνικο λαό. Αγαπώ την......

Απολογούνται και ταυτόχρονα υβρίζουν τους Έλληνες Εθνικιστές οι αλβανοί που προκλητικά φωτογραφήθηκαν με τη σημαία τους με φόντο την Ακρόπολη..

Δείτε το μήνυμά τους στο Facebook....

Βενιζέλος: "Θα φέρουμε νόμο για τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόνμου"

Δεν θα σχολιάσουμε το πρόσωπο που έκανε την δήλωση...Η πορεία του εξάλλου είναι σε όλους γνωστή..

Αξίζει όμως να διαβάσετε τι ακριβώς είπε:

Να πούμε και στα δικά μας ή θα μας πουν ρατσιστές...;!Κατάλογο επικίνδυνων Εβραίων ζητάει Ούγγρος πολιτικός

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Βέβαια ο "αιώνιος εβραίος" έχει διεισδύσει ήδη στο εθνικιστικό κίνημα της Ουγγαρίας και είναι ζήτημα χρόνου να το διαλύσει.... (ΕΔΩ)
 
Ο Márton Gyöngyösi, ένας από τους ηγέτες του εθνικιστικού κόμματος «Για μια καλύτερη Ουγγαρία» κάλεσε την κυβέρνηση της χώρας να δημιουργήσει έναν κατάλογο Εβραίων στην εξουσία, οι οποίοι αποτελούν απειλή για την εθνική ασφάλεια.

Ο Gyöngyösi είδε μια σχέση μεταξύ .....

Σαρώνει η Χρυσή Αυγή στη νεολαία..


"Η νεολαία μας ακολούθησε γιατί αγωνιστήκαμε για το μέλλον..."
Γκαίμπελς

Νέα δημοσκόπηση επιβεβαιώνει την άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος...12,4% και τρίτη δύναμη η Χρυσή Αυγή...

Δημοσκόπηση της Marc για τον ALPHA
ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ