Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 01, 2012

Ιγνατίου: "Χάθηκε το παιχνίδι με τη Χρυσή Αυγή...και μάλιστα εντός έδρας"...

Η συνεχής άνοδος της Χρυσής Αυγής στις δημοσκοπήσεις πρέπει να προβληματίσει όλους, και ιδιαίτερα όσους εργαζόμαστε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, μέσω των οποίων παρουσιάζονται οι θέσεις κομμάτων και πολιτικών σχηματισμών. Πρέπει να αποδεχθούμε –και πρόκειται για παγκόσμιο φαινόμενο- ότι τα ΜΜΕ τείνουν να αναδειχθούν σε πρώτη εξουσία, καθώς πλέον επηρεάζουν ακόμα και τις υπερδυνάμεις.
Πόσες φορές έχουμε ακούσει στην Ουάσιγκτον ότι ο πρόεδρος ή ο υπουργός πρωτοπληροφορήθηκαν για το τάδε θέμα από τα τηλεοπτικά δίκτυα; Πάρα πολλές. Προσωπικά έχω.....

Ξαναχτύπησε ο Jeffrey: «Δεν είναι λάθος η παραχώρηση της Εθν. Κυριαρχίας»!

«Καθώς κάνουμε τα επόμενα βήματα για την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, πρέπει να δώσουμε «ιδιοκτησία» γι' αυτή τη διαδικασία στους λαούς. Πολιτικές που επιβάλλονται στους πολίτες χωρίς την ενεργή συγκατάθεσή του είναι καταδικασμένες να αποτύχουν», ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός
Γιώργος Παπανδρέου, σε ομιλία του σε εκδήλωση του Berggruen Institute, στο Βερολίνο, σημεία από την οποία δημοσιεύονται σε άρθρο στην Huffington Post, με τον τίτλο «Η πολιτική του φόβου».

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Παπανδρέου υπερασπίστηκε την.....

Συνεχίστε λοιπόν ΗΛΙΘΙΟΙ να λέτε για Δ' Ράιχ...Νέο βραβείο από τους εβραίους πήρε η Μέρκελ!

  Σχετικά θέματα ΕΔΩ και ΕΔΩ
 
Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ έλαβε το βραβείο που ονομάζεται Heinz Galinski. Η τελετή έλαβε χώρα στο Βερολίνο.

Ο Galinski ήταν επικεφαλής του Κεντρικού Συμβουλίου των Εβραίων στη Γερμανία και από το 1989 το βραβείο «Heinz Galinski» απονέμεται σε άτομα που προωθούν την αμοιβαία κατανόηση μεταξύ της εβραϊκής κοινότητας και της κοινωνίας των πολιτών, καθώς και την εμβάθυνση των σχέσεων μεταξύ της Γερμανίας και του Ισραήλ.


Μετά την παραλαβή του βραβείου η Μέρκελ δήλωσε.....

Αν είναι δυνατόν...Μέχρι στο Αθηναϊκό Πρακτορείο έβγαλανα εβραίους για να μας πουν πόσο ανησυχούν για την άνοδο της Χρυσής Αυγής!!

Δείτε το βίντεο....
(γιατί άραγε δεν έχει κληθεί κανείς εκπρόσωπος του 7% του ελληνικού λαού στο ΑΠΕ που το πληρώνουν οι Έλληνες..;)

Και μια παρατήρηση προς τον "φίλο" εβραίο συνεντευξιαζόμενο..
Οι Έλληνες ΠΟΤΕ στην Ιστορία δεν ήταν "φίλοι" με τους εβραίους και επίσης στο Ισραήλ ΟΛΑ τα κόμματα πλην ενός είναι "υπερ-εθνικιστικά"!


Συνεχίζει το ανέκδοτο ο αρχηγός του 5%..."Παίρνω πρωτοβουλία από Δευτέρα για να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου.."

«Τη Δευτέρα θα παρουσιάσουμε την πρωτοβουλία μας ενάντια στο φασισμό, την πρωτοβουλία που αναδεικνύει τη Χρυσή Αυγή ως αντισυνταγματικό κόμμα», είπε πριν από λίγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Οργανωτική Επιτροπή για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Η πληροφορία που θέλει ορισμένους εκ των "συντρόφων" να μουρμούρισαν....

Η ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΤΟΥ MEGA ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ

 Χρήστος Παππάς - Συνέντευξη στο Plus WEB TV 

Στην εκπομπή της  κας  ΒΙΛΙΑΝ ΣΤΑΣΙΙΝΟΥ  - 29/10/12

δείτε απο το 20:13 λεπτό εως το 22:50
ΤΟ ''ΧΑΡΑΓΜΑ" ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ MEGA
Δείτε το βίντεο.....

ΝΙΚΟΣ ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ Αρνήθηκε ακόμα και την άδεια εξόδου από την φυλακή - Ο ήρωας 4 πολέμων και η καταδίκη του

Aρνήθηκε να συνδιαλλαγεί με το σύστημα έστω και για μία άδεια εξόδου από την φυλακή ο έγκλειστος επί 38 χρόνια κινηματίας στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης δέχθηκε να του δώσει τρίωρη άδεια για να μεταβεί στην κηδία του γιού του, σήμερα, συνοδευόμενος από αστυνομικους, αλλά ο 90χρονος γέροντας απέρριωε την "προσφορά" επιμένοντας ότι "Μου χρωστάνε μια συγγνώμη. Αν δεν μου την δώσουν δεν βγαίνω". Να σημειώσουμε πάντως ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης Α.Ρουπακιώτης για ανθρωπιστικούς λόγους υποχώρησε από την πάγια αρχική θέση να ζητήσει χάρη για να αφεθεί ελεύθερος να παρακολουθήσει την κηδεία.
Ο στρατηγός Ν. Ντερτιλής πολέμησε ως.....

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ 2.500 χρόνια μετά, 4 Έλληνες ασκούν επιρροή στον πλανήτη!

Ανάμεσα στις προσωπικότητες που έχουν σήμερα τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη σε έρευνα του ΜΙΤ τέσσερις αρχαίοι Έλληνες. Μπορεί να έζησαν πριν από σχεδόν 2.500 χρόνια, όμως το όνομα του Αριστοτέλη, του Πλάτωνα, του Αρχιμήδη και του Σωκράτη, που έχουν επηρεάσει βαθύτατα τη δυτική φιλοσοφική και επιστημονική σκέψη ανά τους αιώνες, είναι μεταξύ των κορυφαίων λημμάτων στη δημοφιλέστερη ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια, τη Wikipedia.
Υπολογίζοντας δεδομένα από όλες τις...

Στο άρμα της Τουρκίας το ελληνικό ΥΠ.ΕΞ - Χαρακτήρισαν τρομοκρατική οργάνωση το PKK

Κατατέθηκε σχετική ερώτηση από τον συναγωνιστή Χρήστο Παππά.

Προς τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΘΕΜΑ: «ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ PKK ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ»
Η Χρυσή Αυγή έχει επανειλημμένα επισημάνει τον κίνδυνο από τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η οικονομική κρίση στην ελληνική εξωτερική πολιτική. Η πραγματικότητα αυτή αποτυπώθηκε με τον πιο εύγλωττο τρόπο στην χθεσινοβραδυνή δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών, Γρηγόρη Δελαβέκουρα, σύμφωνα με την οποία για πρώτη φορά η Ελλάδα αποδέχεται τον χαρακτηρισμό του PKK ως τρομοκρατικής οργάνωσης! Είναι σαφές ότι....

Τα Ελληνικά ΜΜΕ ελέγχονται πλήρως και εξυπηρετούν τα συμφέροντα των χρηματοπιστωτικών οίκων !

Δείτε το απίστευτο ρεπορτάζ από το δίκτυο Αλ Τζατζίτζαρα που φωτογραφίζει Mega και Σκάι....

Ο Άδωνις που... πεινάει και υποφέρει... Ξημεροβραδιάζεται στο Χίλτον

1ο Δημοσίευμα, της 27/11/12: 
 «Μια περίεργη συνάντηση είχε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης όταν πήγε χθες το μεσημέρι στο Χίλτον για να συναντήσει έναν καθηγητή από το Πανεπιστήμιο του Καναδά… Εκεί, δεν περίμενε ότι θα τον υποδεχόταν στο εστιατόριο ένας από τους μετρ: «Παρακαλώ κ. Μητσοτάκη. Σας περιμένει η παρέα σας στο τραπέζι». Ο κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ακολούθησε τον μετρ, πλην όμως αντί να τον οδηγήσει στο τραπέζι όπου περίμενε ο Καναδός καθηγητής, τον οδήγησε σε κάποιο διπλανό όπου καθόταν η γνωστή «τριάδα», οι κύριοι Μ. Βορίδης, Α. Γεωργιάδης και Αθ. Πλεύρης…».
 2ο Δημοσίευμα, της 28/11/2012: