Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 22, 2012

Χρήστος Παππάς προς οσφυοκάμπτη Αβραμόπουλο: "Εφαρμόστε Εθνική πολιτική"


“Εφαρμόστε εθνική εξωτερική πολιτική”

Συνάντηση είχε χθες το μεσημέρι ο συναγωνιστής Χρήστος Παππάς στο υπουργείο Εξωτερικών με τον υπουργό κ. Δ. Αβραμόπουλο. Στην συνάντηση που διήρκεσε πάνω από μια ώρα ο συναγωνιστής, αφού ενημερώθηκε για τα τρέχοντα ζητήματα της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, του εδώθη η ευκαιρία να αναπτύξει τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής και την αγωνία του Κινήματος που εκφράζεται στην πρόταση "Εφαρμόστε εθνική εξωτερική πολιτική". Στη συνέχεια ο συναγωνιστής Παππάς ενεχείρησε στον κ. Αβραμόπουλο τις δεκάδες ερωτήσεις όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής προς το Υπουργείο Εξωτερικών μαζί με τις απαντήσεις εκ μέρους του Υπουργείου, πάνω στις οποίες ανέφερε ότι στην πλειοψηφία τους δεν είναι επαρκείς και ικανοποιητικές.
Στη συνέχεια ενεχείρησε έγγραφο, σημεία του οποίου ανέπτυξε στον Δ. Αβραμόπουλο. Το.....

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ»

 Από το φιλικό ETHNIKISMOS.NET

Μια μακροσκελέστατη ανακοίνωση εξέδωσαν οι κουκουέδες του Σωματείου Χημικής Βιομηχανίας «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ», στην επιχείρηση EURODRIP στα Οινόφυτα, για το πώς… κατάφεραν να αποτρέψουν τις απολύσεις λαθρομεταναστών από το εργοστάσιο, τις οποίες «απαίτησε» η Χρυσή Αυγή. Ιδού οι θριαμβολογίες των ορφανών του Στάλιν για το μεγάλο τους… κατόρθωμα:

Ψωρίαση, ηπατίτιδα και φυματίωση...!!! Άλλη μια... κοινωνική προσφορά των λαθρομεταναστών!!

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για περιστατικά φυματίωσης, ηπατίτιδας και ψωρίασης που έκαναν την εμφάνιση τους στους λαθρομετανάστες ενώ ζητάει παράλληλα, την ενίσχυση της Α.Δ. Ροδόπης με επιπλέον 200 αστυνομικούς. Σε υπόμνημά της προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, ζητεί δε, την.....

Οι αναρχοάπλυτοι του Indymedia έβγαλαν ανακοίνωση υπέρ των αλβανών που πυροβολούσαν την Ελληνική σημαία και απειλούσαν τους Έλληνες ότι θα τους σκοτώσουν...!!!!

Αναμένουμε ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ που θα καταδικάζει το...."ρατσιστικό" μίσος!

Διαβάστε την τρισάθλια και αντεθνική ανακοίνωση των επιδοτούμενων του Soros για το συγκεκριμένο θέμα, τους ΥΜΝΟΥΣ που κάνουν στον Ευαγγελάτο..;!(μα καλά, συμπλέουν οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι με την.....αριστεροαναρχική βία;), αλλά και την απέχθειά τους για κάθε μέσο που υπερασπίζεται τα πατριωτικά αισθήματα των Ελλήνων (όπως το defence.net)

Απίστευτα ψέματα, μαύρη προπαγάνδα και κατασκευή ειδήσεων ωθούν σε αλληλοσπαραγμό

Χειροβομβίδες κρότου λάμψης και μαχαίρια...Τα "εργαλεία" των κουκουλοφόρων της Βίλας Αμαλίας

Δείτε φωτό και φρίξτε....
(Αυτούς στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ΑΝΤΑΡ-CIA και ο (κου)κούλογλου)

Ακόμα μια γελοία προσπάθεια συκοφάντησης της Χρυσής Αυγής από το “έγκυρο” BBC


Ακόμα μια γελοία προσπάθεια συκοφάντησης της Χρυσής Αυγής από το “έγκυρο” BBC

Η φαιδρότητα των λασπολόγων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος βρίσκεται στο ζενίθ. Προφανώς κατατρομοκρατημένοι από την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής και την δυναμική στην ελληνική κοινωνία εφευρίσκουν φαιδρότατα και κακόγουστα σενάρια για να "χτυπήσουν" το Κίνημα μας. Αυτό που καταφέρνουν βέβαια είναι να γελάει ο κάθε πικραμένος...
Η τελευταία ανακάλυψη ήρθε από το "έγκυρο" κι "αντικειμενικό" BBC με το ηχητικό από τα... άδυτα της Χρυσής Αυγής. Στο συγκεκριμένο απόσπασμα ακούγεται μια φωνή - ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥ - να κάνει χαβαλέ και να .....

Στο TOP 10 θεμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο η Χρυσή Αυγή για το CBC..

Ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα του Καναδά, με εκτενές ρεπορτάζ του αναφέρει ως ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα για το 2012 το "φαινόμενο Χρυσή Αυγή".

Με ρεπορτάζ για την εκλογική γιγάντωση του Εθνικιστικού Κινήματος, την επέκτασή του και εκτός συνόρων (ΗΠΑ-Καναδάς) αλλά και τις συνεχείς δράσης του στον Ελλαδικό χώρο κατατάσσεται στο TOP 10 των γεγονότων που σημάδεψαν το 2012...

Δείτε το βίντεο....

"Πνίγεται" η Αθήνα από όπλα και "μαύρο" χρήμα...Ο Δένδιας όμως κυνηγά τους "ρατιστές"!!!

Εκρηκτικές διαστάσεις λαμβάνει στην Αττική η διακίνηση παράνομων όπλων, με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που ειδικεύονται στα θέματα ένοπλης βίας να εκτιμούν ότι περισσότερα από 70.000 φονικά «εργαλεία» βρίσκονται στα χέρια κακοποιών.
Σε αντίθεση με τις ΗΠΑ, όπου στο Νιουτάουν η ελεύθερη οπλοκατοχή έγινε ξανά… εργαλείο στα χέρια μακελάρη, στην Ελλάδα το καθεστώς χορήγησης άδειας οπλοφορίας είναι ιδιαίτερα αυστηρό, με μόλις 3.500 πολίτες να έχουν καταφέρει να πάρουν την προβλεπόμενη άδεια από την Αστυνομία για να φέρουν πιστόλι ή περίστροφο.
Τα περισσότερα από τα όπλα φτάνουν στην Ελλάδα, όπως αναφέρει ο Τύπος της Κυριακής, σε.....

Αυτή είναι η διαπολοκή ΜΜΕ - τοκογλύφων! 100 και πλέον δημοσιογράφοι στο pay roll του Λαυρεντιάδη

Eννέα εκδότες και 100 δημοσιογράφοι βρίσκονται στην ατζέντα του προφυλακισμένου επιχειρηματία.

Αυτό αναφέρει σε πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα Παραπολιτικά που κυκλοφορεί σήμερα.
Στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες έχουν κυκλοφορήσει ονόματα δημοσιογράφων που.....

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Μετά τη Συρία σειρά έχει η Ρωσία!


Αποκαλυπτικός ήταν ο  Γερμανός δημοσιογράφος Christoph Horstel κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο ρωσικό δίκτυο RT τόσο για την κατάσταση στη Συρία όσο και για τα μελλοντικά σχέδια του ΝΑΤΟ.
Ο Horstel απατώντας σε ερώτηση αναφορικά με τη στάση της Γερμανίας με την αποστολή των Patriot στην Τουρκία ανέφερε πως η .....

Δηλωμένος κομμουνιστής (!) ο πολέμιος της Χρυσής Αυγής Παύλος


Δηλωμένος κομμουνιστής (!) ο πολέμιος της Χρυσής Αυγής Παύλος

Είναι δυνατόν να συνάδει η Ορθοδοξία με την αθεΐα και τον κομμουνισμό;
Οπαδός της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς ήταν στα νιάτα του ο 55χρονος Μητροπολίτης Σιατίστης Παύλος Ιωάννου, που έχει αναλάβει εργολαβικά να πείσει τους Χριστιανούς ότι θα καταλήξουν στην Κόλαση, αν ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή! Το ομολόγησε ο ίδιος το περασμένο Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012 στην εκπομπή του Μανώλη Κοττάκη που μεταδόθηκε από την ΝΕΤ. Αμέσως μετά την Μεταπολίτευση, ο σύντροφος Ιωάννου ήταν ιερέας στο Μαντούδι της Εύβοιας και η τοπική αστυνομία τον παρακολουθούσε επειδή έκανε συνέχεια παρέα με Αναρχοαριστερούς: «Και οι δύο ψάλτες μου στην εκκλησία ήταν.....

Η Ιδεολογία της Χρυσής Αυγής


Η Ιδεολογία του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή σε μορφή .pdf . Όποιος συναγωνιστής επιθυμεί, μπορεί να εκτυπώσει και να διανείμει το φυλλάδιο.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ
ΕΛΛΑΔΑ 2012

 «Η οικονομική κρίση είναι μόνον η κορυφή του παγόβουνου… Ενάντια στην παρακμή, για την αναγέννηση του Έθνους μας, για μία νέα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού δίνουν την μάχη οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Η άνοδος του Κινήματός μας έχει δημιουργήσει πανικό στο αμαρτωλό καθεστώς.»
Το φυλλάδιο αυτό απευθύνεται σε....