Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 23, 2012

Νίτσε για τους πολεμιστές...

Αδελφοί μου εν πολέμω, σας αγαπώ από καρδιάς, είμαι και ήμουν όμοιός σας.

Και είμαι επίσης κι ο χειρότερος εχθρός σας. Αφήστε με, λοιπόν, να σας πω την αλήθεια!
Ξέρω το μίσος και τον φθόνο πού έχετε στην καρδιά σας. Δεν είσαστε αρκετά μεγάλοι, ώστε να....

Η Χρυσή Αυγή εύχεται σε όλους τους Έλληνες καλά Χριστούγεννα (Βίντεο)

Δείτε το βίντεο του Εθνικιστικού Κινήματος με μια νότα νοσταλγίας από το παρελθόν και με πίστη για τη νέα χρυσή σελίδα που θα γραφτεί για τον Ελληνισμό...

Στη νεολαία μας χτυπά η ελληνική φυλετική καρδιά πολύ πιο δυνατά.."Κατέλαβαν" την Ακρόπολη Έλληνες μαθητές

Σήμερα οι Έλληνες μαθητές με στόχο να εκφράσουμε κυρίως την εθνική μας συνείδηση θελήσαμε να υψώσουμε τις σημαίες μας . Η ενέργεια μας αυτή θέλει να δώσει πρώτα θάρρος και σε άλλους Έλληνες συνομηλίκους μας ώστε να μας ακολουθήσουν στο πατριωτικό μας έργο με σκοπό την αναζωπύρωση του εθνικού φρονήματος .Σε εποχές όπως η σημερινή που αξίες και εθνικά σύμβολα καταλύονται από την λαίλαπα της παγκοσμιοποιήσεως ... εμείς εδώ στεκόμαστε όρθιοι ακόμα και μόνοι μας ! Πρώτα από όλα ,η ενέργεια μας αυτή είναι "αφιερωμένη" στους εξής : 

Τραμπουκισμοί και εκβιασμοί από αλβανούς σε ελληνικά φορτηγά στην Ιονία Οδό

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 στην Ιoνια Οδό έξω από την Αρτα δύο επαγγελματικά φορτηγά από την περιοχή της Βορείου Ελλάδας που ήταν φορτωμένα με εποχιακά φρούτα από την περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας δέχτηκαν επίθεση από ομάδα αλβανών όπου τα σταμάτησαν ζητώνταs από τουs οδηγούς με εκβιαστικό τρόπο να τους δώσουν "μίζα" για την συγκομιδή των φρούτων. Όταν οι Έλληνες οδηγοί αρνήθηκαν, οι αλβανοί τους απειλούσαν ότι δεν θα φύγουν από το σημείο και μέσα σε 10 λεπτά της ώρας η ομάδα τον αλβανών διπλασίασε τις δυνάμεις της.
Οι αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής ήταv.....

Ακόμη ένας υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ είναι "περιούσιος"...(Μη σπάσει το σερί μετά την Ολμπραίτ και την Rodham-Cilinton)


ΚΟ: Την Παρασκευή ανακοινώθηκε και επισήμως από τον Λευκό Οίκο ο διορισμός του γερουσιαστή Τζον Κέρι στο αξίωμα του υπουργού των Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ο 68χρονος John Kerry είναι μέλος της γνωστής μυστικής αδελφότητας Skull and Bones («Κρανίου και Οστών»), μέλος του πανίσχυρου Council on Foreign Relations (CFR) και επίσημος προσκεκλημένος της Λέσχης Bilderberg το 2012. Αν και Καθολικός στο θρήσκευμα έχει δηλώσει ότι πιστεύει ότι «η Τορά, το Κοράνι και η Βίβλος έχουν την ίδια θεμελιώδη ιστορία που συνδέει τους αναγνώστες τους».


Times of Israel / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

  • Οι εβραϊκές ρίζες και οι απόψεις για την Μ. Ανατολή του John Kerry
  • Δύο από τους παππούδες του Τζον Κέρι ήταν εβραϊκής καταγωγής και.....

Κινέζοι "οικονομικοί μετανάστες" επιτέθηκαν με χέρια, πόδια και...δόντια!! σε ελληνίδα επειδή ζήτησε απόδειξη!!!

Όλα ξεκίνησαν στις 21-12-2012 σε κινέζικο μαγαζάκι δίπλα στο Lidl επί της Ρόδου Λίνδου που πήγε να ψωνίσει η άτυχη Ιωάννα.
Τελειώνοντας τα ψώνια της ως λογικό ζήτησε απόδειξη αγορών,,,,,εκεί οι πωλήτριες και αφεντικά άρχισαν τα "κινέζικα":

 "όκι απόδειξη οκι απόδειξη ντεν έχει απόδειξη!!!!!"

Αυτά της έλεγαν και η Ελληνίδα εκνευρίστηκε και ζήτησε τα λεφτά της πίσω, εκεί άρχισαν
οι κινέζες πωλήτριες να της τραβούν τα μαλλιά και να την.....

Γελοιοποίηση BBC - Ηχητικό "ντοκουμέντο"-φιάσκο για Χρυσή Αυγή...!! Δείτε το πραγματικό ντοκουμέντο

Απόλυτη γελοιοποίηση του "έγκυρου" BBC από ένα δήθεν "ηχητικό ντοκουμέντο" στο οποίο υποτίθεται ότι "ομολογείται από μέλη της Χρυσής Αυγής ότι αυτοί κτύπησαν τον Δ.Στρατούλη"!
Υποτίθεται ότι "συνομιλούν μεταξύ τους" (είναι σε εκδήλωση του κόμματος με δημόσια παρουσία του βουλευτή Γιάννη Λαγού) και δήθεν ... "εκφράζει το παράπονό τους γιατί ΔΕΝ χτύπησαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Στρατούλη",

Η αλήθεια είναι ότι....

Αυτή είναι η υπέρτατη αλήθεια... Το Έθνος υπαγορεύει το πολίτευμα!!

Οι ταγοί του τόπου και οι διεθνείς εντολείς τους έχουν βαλθεί να αντιστρέψουν τη φυσιολογική ροή των πραγμάτων σε σχέση με την πολιτική διοίκηση της Ελλάδος. Δεν κατανόησαν ποτέ τους πως όταν μιλούμε σε τούτο τον τόπο για θυσίες έχουμε πάντα στο νου τη σωτηρία της πατρίδος και των αγαπημένων μας προσώπων, έχοντας πίστη σε Θεό και Φυλή Ελληνική. Και ακόμη πως τους πρώτους κανόνες της ελεύθερης πολιτείας σ’ αυτά τα θεμέλια τους βάσισαν οι προγονοί μας. Βάφτισαν το ξενοκίνητο και ακαθόριστο πολίτευμα που σκάρωσαν δημοκρατία όταν από την αρχή που εμφανίστηκαν σε γη τάχα ελεύθερη η πρόθεσή τους ήταν η δημοπράτηση αυτής σε συμφέροντα προαιώνια εχθρικά και ανθελληνικά.

Φρόντισαν με.....

Βίντεο από την εορταστική διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά...

Δείτε το βίντεο...

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

jose antonio primo de rivera
Δεν ασχολούνται μόνο με την Ελλάδα και το φαινόμενο Χρυσή Αυγή τα ξένα ΜΜΕ. Τώρα τελευταία ασχολούνται και με την… ομοιοπαθή Ισπανία και την άνοδο του εθνικιστικού της κινήματος, παράλληλα με την… ισπανική υποχώρηση του ψευτοδημοκρατικού κατεστημένου. Έτσι, σε σχετικό ρεπορτάζ του το βρετανικό ΒΒC διαπιστώνει τα εξής: «Οι νοσταλγοί του στρατηγού Φρανθίσκο Φράνκο ολοένα κι αυξάνονται στην Ισπανία. Η οικονομική κρίση, η υψηλή ανεργία και η αυξανόμενη εισροή μεταναστών «γαλουχούν» μια νέα γενιά νοσταλγών του Φρανκισμού και της ακροδεξιάς, μπολιασμένης με αρκετό ρατσισμό και ξενοφοβία».
Στο ρεπορτάζ, υπάρχουν και δηλώσεις Ισπανών εθνικιστών, όπως και η παρακάτω:

Μια ακόμη δημοσκόπηση επιβεβαιώνει την άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος...

Σειρά της Rass για τον "Ελεύθερο Τύπο"......