Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 28, 2012

Τι αναζήτησαν οι Έλληνες το 2012 στη Wikipedia...

 ...Ελλάδα και Χρυσή Αυγή

Μια λίστα με τα δημοφιλέστερα άρθρα γραμμένα στην Ελληνική γλώσσα στην online εγκυκλοπαίδεια Wikipedia δημοσίευσε το site για το 2012...

Δείτε τη...

Προκαλεί το BBC ακόμη μια φορά με ένα ακόμη αισχρό-ανθελληνικό ρεπορτάζ...

....Τώρα ανακάλυψαν ότι καταπατάται η "μουσουλμανική μειονότητα-κοινότητα"..

Ρεπορτάζ του BBC σχολιάζει την απουσία τζαμιού στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα αναφέρει :

Συνελήφθησαν "κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες" με...οπλισμό και έναν...μπαλτά!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Δένδιας θα ανησυχήσει προφανώς μόλις εντοπιστούν λαθρομετανάστες με RPG..
 
Συνελήφθησαν από την αστυνομία δύο Ρουμάνοι, τα ξημερώματα της Τετάρτης, γιατί κυκλοφορούσαν στην Αθήνα έχοντας πάνω τους:
  •  ένα πιστόλι, 
  • τρία μαχαίρια αλλά και 

"Ντου" από την αστυνομία έξω από την ΑΣΟΕΕ...Συνελήφθησαν 16 λαθρομετανάστες

Μετά από μια συντονισμένη επιχείρηση η αστυνομία συνέλαβε 16 αλλοδαπούς μικροπωλητές έξω από την ΑΣΟΕΕ και τόνους ολόκληρους από προϊόντα παρεμπορίου...

Η πράξη αυτή αποδεικνύει πως υπάρχει η επιχειρησιακή ικανότητα-δυνατότητα η αστυνομία να πατάξει πλήρως το λαθρεμπόριο και την ανομία έξω από τα πανεπιστήμια που έχουν μετατραπεί σε "άσυλα" ανομίας και εγκληματικότητας..

Ωστόσο πιο σίγουρο είναι πως.....

Ο ανάλγητος κατήγορος της Χρυσής Αυγής, Κάμινης, πέταξε στα σκουπίδια τις δωρεές των Ελλήνων...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ας σκεφτούν πολύ καλύτερα την επόμενη φορά οι συμπατριώτες μας που θα δώσουν τη βοήθειά τους...

Βίντεο για το που πάνε τα ρούχα για τους απόρους...που εκθέτει τον Δήμο Αθηναίων παρά τις χλιαρές διαψεύσεις περί του αντιθέτου

Ο Δήμος Αθηναίων απάντησε (μετά από 15 ώρες) για το δημοσίευμα της εφημερίδας "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" (δείτε εδώ) πως το δημοσίευμα είναι "ανάξιο σχολιασμού"...προσπαθώντας εμμέσως πλην σαφώς να αμφισβητήσουν την φωτογραφία που δημοσίευσε η εφημερίδα... Έλα όμως που εκτός από φωτογραφία υπάρχει και βίντεο που αποδεικνύει πως ανάξια σχολιασμού δεν είναι τα επικριτικά δημοσιεύματα αλλά ο ίδιος ο Δήμος Αθηναίων και ο δήμαρχος του...

δείτε το βίντεο από το greekalert:

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου αφαίρεσε τα ονόματα συγγενών του από την λίστα Λαγκάρντ!

O Γιώργος Παπακωνσταντίνου πρώην υπουργός Οικονομικών, ο άνθρωπος που με την συνεργασία του πρώην πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου έβαλε την Ελλάδα στο Μνημόνιο αφαίρεσε τα ονόματα τεσσάρων ατόμων, συγγενών του και των δύο συζύγων τους, με καταθέσεις εκατομμυρίων από την λίστα Λαγκάρντ και βέβαια προκύπτει άμεσο θέμα σύλληψής του. Και αυτά τα περι παραγραφής, να τα ξεχάσουν.

Είναι οι δύο κόρες του τέως υπουργού Εξωτερικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη Μιχ. Παπακωνσταντίνου και οι σύζυγοί τους, συγγενείς του πρώην υπουργού Οικονομικών της κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου, κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, που περιλαμβάνονται στη νέα λίστα Λαγκάρντ.
Τα πρόσωπα αυτά, τα οποία είχαν.....

Julius Evola: Περί του "εβραϊκού ζητήματος"

«ΤΡΕΙΣ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ» – 1938:
“..Στην Ιταλία το «Εβραϊκό Ζήτημα» δεν είναι πολύ αισθητό, με εξαίρεση ότι αφορά σε άλλες χώρες και περισσότερο στις γερμανικές χώρες, όπου όπως όλοι γνωρίζουν, αυτό το ζήτημα προξενεί σήμερα βαθιές αντιθέσεις στο ιδεολογικό πεδίο, αλλά επίσης στο κοινωνικό και πολιτικό πεδίο.
Οι τελευταίοι πρόσφατοι νόμοι στην Γερμανία (εμπνευσμένοι από τον Γκαίριγκ) καταδεικνύουν το ακραίο αποτέλεσμα αυτών των τάσεων (απαγορεύεται όχι μόνον ο γάμος μεταξύ Εβραίων και μη Εβραίων, αλλά ακόμη και η ίδια η συγκατοίκησή τους τέθηκε σε απαγόρευση, ενώ οι Εβραίοι ή και όποιοι ήσαν ήδη έγγαμοι με Εβραίους αποκλείονται απόλυτα από οποιαδήποτε οργανισμό του εθνικοσοσιαλιστικού κράτους).

Το Εβραϊκό Ζήτημα έχει αρκετές πολύ παλαιές και ......

Το σχέδιο Coudenhove - Kalergi: Η Γενοκτονία των Λαών της Ευρώπης


Το  άρθρο που ακoλουθεί μεταφράστηκε από τα Ιταλικά. Είχε αναρτηθεί στο σάιτ «Identità».
Μετάφραση -επιμέλεια:  Ελευθέριος Αναστασιάδης


Η μαζική μετανάστευση είναι ένα φαινόμενο του οποίου τα αίτια εξακολουθούν να κρύβονται έξυπνα από το σύστημα, και η  πολυπολιτισμική προπαγάνδα προσπαθεί ψευδώς να  την παρουσιάσει ως αναπόφευκτη. Με αυτό το άρθρο σκοπεύουμε να αποδείξουμε μια για πάντα, ότι δεν είναι ένα αυθόρμητο φαινόμενο. Αυτό που θέλουν να εμφανίσουν ως ένα αναπόφευκτο αποτέλεσμα της ιστορίας, είναι στην πραγματικότητα ένα σχέδιο μελετημένο γύρω από ένα τραπέζι και προετοιμασμένο εδώ και  δεκαετίες, για να καταστρέψει εντελώς το πρόσωπο της Γηραιάς Ηπείρου.

Η  Πανευρώπη
Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι .....

Το θέμα "Χρυσή Αυγή" έφεραν στη Βουλή της Γερμανίας οι "αριστεροί"....Με τις υγείες τους!!!

Για «άνοδο ενός νεοναζιστικού κόμματος θυμίζει την Δημοκρατία της Βαϊμάρης» κάνουν λόγο οι βουλευτές του γερμανικού κόμματος Die Link αναφερόμενοι στη Χρυσή Αυγή, εκφράζοντας ανησυχίες για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, αλλά και διερευνώντας αν αυτά συνδέονται και πώς με τις πολιτικές λιτότητας που εφαρμόζονται.

Οι βουλευτές επιχειρούν με επερώτησή τους να....

ΕΡΕΥΝΑ ALCO Σταθερά πρώτη η απόγνωση - Απαξίωση θεσμών

Κλίμα διάχυτης απογοήτευσης και απαισιοδοξίας καταγράφεται στην έρευνα της ALCO για την ΝΕΤ. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 71% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η Ελλάδα κινείται σε λάθος κατεύθυνση και μόλις το 18% σε σωστή, ενώ το 63% δεν είναι ικανοποιημένο από την ποιότητα της δημοκρατίας στη χώρα. Σε ότι αφορά τον δείκτη αισιοδοξίας, το 68% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι πράγματα θα χειροτερέψουν. Το ίδιο ισχύει και για....

Δυτικές δυνάμεις πίσω από τους αντικαθεστωτικούς στην Συρία


Δυτικές δυνάμεις πίσω από τους αντικαθεστωτικούς στην Συρία

Ο Ρώσος στρατηγός εν αποστρατεία και Πρόεδρος της Ακαδημίας Γεωπολιτικών προβλημάτων, Λεονίντ Ιβασόφ, άφησε σαφείς αιχμές για την ανάμιξη των δυτικών δυνάμεων, στις σκληρές συγκρούσεις οι οποίες μαίνονται στην Συρία.
Συγκεκριμένα, ο κύριος Ιβασόφ τόνισε πως η εμπροσθοφυλακή των δυνάμεων της συριακής αντιπολίτευσης αποτελείται από μισθοφόρους. Τούτο έρχεται να επιβεβαιωθεί από πρόσφατη έκθεση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, η οποία κατέδειξε ότι στις γραμμές της αντιπολίτευσης, μάχονται άνδρες από 29 διαφορετικές εθνότητες!
Επιπλέον, ο.....