Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 29, 2012

Αυτούς φοβόμαστε;! Με gay δολώματα σαγήνευαν για κατασκοπεία τούρκους στρατιωτικούς....

Και γκέι - εκτός από  συνοδούς πολυτελείας - ''έριχνε'' σε Τούρκους στρατιωτικούς για διαρροή στρατιωτικών πληροφοριών το φερόμενο ως δίκτυο κατασκοπείας στην Σμύρνη,που κατά τα δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου είχε χρησιμοποιήσει και φρεγάτα για συναντήσεις, ενώ στα σχέδια ήταν και η αναπτυξη μεγάλου δικτύου σεξ-ναρκωτικών στην Κύπρο.
Το βασικό''κόλπο''που φέρεται να χρησιμοποιούσε το κύκλωμα ήταν το πλεύρισμα Τούρκων στρατιωτικών
-και όχι μόνο- από  συνοδούς (escort) και 2 γκέι, η σεξουαλική επαφή, η κρυφή φωτογράφηση και στην συνέχεια ο εκβιασμός. 
Αυτά -και άλλα πολλά για κλεμμένους κωδικούς των F-16 κλπ,όπως .....

Απίστευτη δήλωση... Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: "Να μοιράσουμε με Τουρκία τον ορυκτό (μας) πλούτο"!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο συγκεκριμένος βουλευτής είναι συνειδητός....τουρκοπράκτορας!
 
Ο Βουλευτής Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ προτείνει “Κοινοπραξία Ελλάδος – Τουρκίας” για τους υδρογονάνθρακες του Αιγαίου με την δικαιολογία ότι θα είναι πράξη αντίστασης, προς Ευρώπη και Αμερική.
Σε πρόσφατες δηλώσεις στον τοπικό Τύπο, ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει τη συνεκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου στο Αιγαίο από την Ελλάδα και την Τουρκία, χαρακτηρίζοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, αυτήν την εξέλιξη ως.....

Από το 2012 στο 2013...Χρονιά Εθνικής Αντίστασης και Αναγέννησης

Νυν υπέρ πάντων ο Αγών...

Δείτε το καταπληκτικό βίντεο:

Δείτε τα "παιχνίδια" που έκρυβαν οι αναρχικοί στην ΑΣΟΕΕ..

Τους κουκουλοφόρους έσπευσε να προστατεύσει ο ΣΥΡΙΖΑ....

Δείτε και τις υπόλοιπες εικόνες από το μίνι- στρατηγείο τρομοκρατίας που είχαν στήσει οι αναρχοαριστεροί στο....άσυλο!

ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ ΑΥΤΟΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΡΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ

ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ; ΝΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ...

Λύσσαξε το κυπριακό πολιτικό κατεστημένο για την επίσκεψη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής


Στην φωτογραφία η αδελφή του εθνομάρτυρα Σολωμού Σολωμού με τους Συναγωνιστές Ιωάννη Λαγό και Ηλία Κασιδιάρη από την επίσκεψή της στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Όσο μας τιμούν οι ηρωικοί Κύπριοι αδελφοί, αδιαφορούμε για τους πολιτικάντηδες.


Αντιδράσεις προκάλεσε στις τάξεις του κυπριακού κατεστημένου η ανακοίνωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (ΕΛΑΜ), ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης και Γιάννης Λαγός, θα παραστούν και θα μιλήσουν στην εκδήλωση την οποία οργανώνει την Κυριακή, επ’ ευκαιρία της ανακοινώσεως του υποψηφίου του ΕΛΑΜ για τις Προεδρικές Εκλογές.
Σε γραπτή του δήλωση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαΐδης αναφέρει μεταξύ άλλων:

Χρυσή Αυγή Τ.Ο. Καλαμάτας: Διανομή Τροφίμων σε 400 ελληνικές οικογένειες..

Η Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής, Καλαμάτας, μοίρασε στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας τρόφιμα σε 400, μπορεί και περισσότερες, ελληνικές οικογένειες.

Η δράση αποτελεί μέρος του κοινωνικού έργου του Εθνικιστικού Κινήματος με κεντρικό σύνθημα: "Τα χρήματα του Ελληνικού Λαού, επιστρέφουν στο Λαό"

Δηλώσεις έκανε ο βουλευτής του Κινήματος, Δ. Κουκούτσης στο τοπικό κανάλι BEST TV από όπου και το παραπάνω βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ.

(Φυσικά οι αναρχοάπλυτοι δεν επιχείρησαν να προσεγγίσουν την εκδήλωση καθώς ενημερώθηκαν ότι στα τρόφιμα που προσφέρθηκαν από τους συναγωνιστές δεν υπήρχε ΒΑΜΒΑΚΙ αλλά.....μπόλικο ΞΥΔΙ)

Αναρχικοί προσπάθησαν να επιτεθούν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αίγιο...Το αποτέλεσμα γνωστό...

.....έφυγαν τρέχοντας κυνηγημένοι

Τ.Ο. Αιγίου
Διάφορα καθεστωτικά μέσα δημοσιεύουν ή καλύτερα να πούμε αναπαράγουν την είδηση του patratimes.gr για την επίθεση αναρχοαριστερών έξω από τα γραφεία του Εθνικιστικού Κινήματος στο Αίγιο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι αρχικά 5 άτομα του αναρχικού χώρου βρέθηκαν έξω από τα γραφεία και ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση με τα μέλη της Τ.Ο..

Βέβαια τα πράγματα έγιναν λίγο διαφορετικά καθώς οι κουκουλοφόροι επιχείρησαν να ζωγραφίσουν στους τοίχους με τα γνωστά τους συνθήματα και στη συνέχεια να εισέλθουν εντός των γραφείων..
Φυσικά και ήταν πάνω από 20 άτομα και όχι 5 όπως σκοπίμως γράφεται.

Για κακή τους τύχη όμως.....

Οι Αλβανοί απειλούν τον Έλληνοορθόδοξο Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο...

Απειλές για τη ζωή του δέχεται ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος - Τον κατηγορούν ότι εργάστηκε για τα συμφέροντα του ελληνικού κράτους

Στο στόχαστρο των Αλβανών εθνικιστών έχει μπει για μια ακόμη φορά ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος.
Εθνικιστές του κόμματος Ερυθρόμαυρης συμμαχίας καλούν τον Έλληνα Προκαθήμενο να εγκαταλείψει τη χώρα, απειλώντας μάλιστα και τη ζωή του.
«Έφτασε, ο καιρός να....

Η ΔΗΜ.ΑΡ., φερέφωνο των τουρκικών συμφερόντων


Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, έχει κατ’ επανάληψη καταδείξει το ρόλο της Δημοκρατικής Αριστεράς του κυρίου Κουβέλη, στην ελληνική πολιτική σκηνή. Αυτή τη φορά, θα καταθέσουμε την άποψη ενός δεδηλωμένου εχθρού του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, για τη ΔΗΜ.ΑΡ. και τα στελέχη της.
Στην εφημερίδα ‘’Τρακιανίν Σεσί’’, δημοσιεύθηκε άρθρο του Αμπντουχαλίμ Ντεντέ, υπό τον τίτλο ‘’δυο βουλευτές’’. Υπενθυμίζεται ότι.....

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έγινε....λαϊκό τραγούδι!

Ο καλλιτέχνης εμπνεύστηκε από το περιστατικό με τη Λιάνα Κανέλλη...

ακούστε το τραγούδι...