Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 30, 2012

Η Παπαρήγα άλλαξε μέχρι και τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα για να προσαρμοστούν στο....προλεταριάτο!!!

Γραφικό και ταυτόχρονα πλήρως αθεϊστικό.....

Δείτε το βίντεο..

Σείστηκε η Κύπρος από την παρουσίαση της υποψηφιότητας του ΕΛΑΜ για την Προεδρεία - Φωτορεπορτάζ

Από το επίσημο site του ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα στην πράσινη γραμμή έγινε η παρουσίαση του Γεωργίου Χαραλάμπους, του υποψηφίου Προέδρου της Κύπρου με την στήριξη του ΕΛΑΜ.

Παρουσία των συναγωνιστών Ιωάννη Λαγού και Ηλία Κασιδιάρη και σε.....

Οι ευχές του Νίκου Μιχαλολιάκου για το 2013

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Ευχές για ένα Νέο Χρόνο χωρίς δυστυχία, γεμάτο δημιουργία και εθνική υπερηφάνεια!
 Εύχομαι σε όλους και σε όλες ευτυχισμένο το νέον έτος, υγεία, δημιουργία και προπαντός υψηλό φρόνημα! Ας μη μας λυγίσουν οι δύσκολοι καιροί. Ας αντισταθούμε με.....

Διαπλοκή μεταξύ Πολιτικού και Mediaκού κατεστημένου..Η σύζυγος του Μανδραβέλη το δεξί χέρι του Παπακωνσταντίνου

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και ο θρασύτατος δημοσιογράφος της "Καθημερινής" αρθρογραφεί για τα....λάθη του μνημονίου, τις αγκυλώσεις των κυβερνώντων, και τη ρουσφετολογική αντίληψη του πολιτειακού μας συστήματος!

Όταν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου πήρε τη θέση του διευθυντή του ΠΑΣΟΚ (2003-2004), αλλά και όταν στη συνέχεια έγινε εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, η σύζυγος του δημοσιογράφου Πάσχου Μανδραβέλη, Σοφία,...υπάλληλος του ΙΚΑ Κοζάνης, αποσπάστηκε στο .....

Ομιλία του Χρήστου Παππά στα εγκαίνια της Τ.Ο. Χρυσής Αυγής Κεφαλλονιάς

Δείτε τη....

Το νέο άθλιο προπαγανδιστικό βίντεο του ΠΑΣΟΚ στα πλαίσια του "ανένδοτου" κατά του "νεοναζισμού"

Δείτε το έκτρωμα που δημιούργησαν οι Αλ-Σαλεχ και τελευταίοι λαθρομετανάστες που απέμειναν στο ΠΑΣΟΚ....

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ" Διαψεύδει ο Φ.Φράγκος τα σενάρια εμπλοκής του με την πολιτική


Διαψεύδει ο πρώην υπουργός και πρώην Α/ΓΕΣ στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος το ενδεχόμενο να ηγηθεί νέου κόμματος που θα κινείται "δεξιότερα" από τη ΝΔ σε μία προσπάθεια να αναχαιτιστεί η προέλαση της Χρυσής Αυγής.
Βέβαια κρατάει και μία "πισινή" με την φράση "Επί του παρόντος", αλλά το γενικό ύφος της απάντησής του σε σχετικό ερώτημα που του απηύθυνε το defencenet.gr ήταν απορριπτικό.
"Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να....

Σταθερά -για πολλοστή φορά- τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή

Λίγες ώρες πριν φύγει το 2012 ακόμα μια δημοσκόπηση επιβεβαιώνει την εδραίωση της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία, όσο αλλοιωμένα και ψαλιδισμένα κι αν είναι τα ποσοστά. Η δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research για το σημερινό "Βήμα της Κυριακής" δείχνει πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ με βραχεία κεφαλή 22,6% έναντι της Νέας Δημοκρατίας που ακολουθεί με.....

ΟΡΦΑΝΟ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ, ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ «ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΑΠΑΝΩΝ!

LINKE
Μόλις έπεσε το Τείχος του Αίσχους στο Βερολίνο, τα ορφανά (πλέον!) της Στάζι (της πιο λαομίσητης υπηρεσίας πληροφοριών στο παραπέτασμα), οργανώθηκαν στο κόμμα Die Linke (Η Αριστερά). Σήμερα, αρχηγός αυτού του πρακτορίστικου συνονθυλεύματος (που είναι «αδελφοποιημένο» με τον ΣΥΡΙΖΑ) είναι ο Γκρέγκορ Γκίζι, τον οποίο οι εδώ πολιτικοί «αδελφοί» του τον εμφανίζουν ως μεγάλο… φιλέλληνα.
Σε χθεσινή συνέντευξή του, λοιπόν, στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το ορφανό της Στάζι, που είναι .....

Τι δήλωνε το 2010 η Ολλανδή σύζυγος του Γ. Παπακωνσταντίνου για τους Ελληνες φοροφυγάδες...!!

«O σύζυγός μου πρέπει να μετακινήσει ένα πολύ δυσκίνητο τέρας. Ως Ολλανδή εκπλήσσομαι με την ελληνική οικονομία» δήλωνε στην ολλανδική οικονομική εφημερίδα «Ηet Financieele Dagblad»... η κυρία Ζασλίν Βίνκε , σύζυγος του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, εν έτει 2010. Μιλώντας στην Ολλανδή δημοσιογράφο Εστερ βαν ντερ Γκεστ η σύζυγος του πρώην υπουργού, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των επιχειρήσεων μέσω Διαδικτύου, δήλωνε απογοητευμένη από την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική οικονομία.

Το άρθρο της.....

Ήθη και έθιμα της πολυπολιτισμικότητας

Ακόμη μια φορά ερχόμαστε αντιμέτωποι με φρικτά εγκλήματα με θύματα γυναίκες από την Ασία. Συγκεκριμένα, μια Ινδή έφηβη θύμα ομαδικού βιασμού, αυτοκτόνησε μετά τις πιεστικές προτροπές ενός αστυνομικού να αποσύρει τη μήνυσή της και να παντρευτεί έναν από τους βιαστές της. Η κοπέλα είχε βιασθεί από μία ομάδα νεαρών συμπατριωτών της στις 13 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ. Στη συνέχεια, η νεαρή έκανε τα πάντα για να.....