Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 13, 2013

Ποιό ήταν το "μήνυμα" που έστειλε από τη Γερμανία ο...Alexis;

Οι πιθανές απαντήσεις είναι οι εξής:
  1. Αντίστασης στην παραχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας και στους "γερμανούς" τοκογλύφους
  2. Αντίστασης στη συνεχιζόμενη επιβαλλόμενη από τους εταίρους της Ε.Ε., λιτότητας και αφαίμαξης των Ελλήνων μέσω της φορολογίας
  3.  Αλληλεγγύης των ευρωπαϊκών εθνών απέναντι στους παγκόσμιους τοκογλύφους καπιταλιστές
  4. Αντίστασης στο.....νεοναζισμό και τη Χρυσή Αυγή

Ακούστε οι ίδιοι στο παρακάτω βίντεο....


Αυτοί που το βρήκαν καλούνται στα γραφεία του παραρτήματος στην Αθήνα του ιδρύμας "Ρόζα Λούξεμπουργκ" να παραλάβουν τις νέες εκδόσεις για τη "Σχολή της Φρανκφούρτης" και ένα κουπόνι για συμμετοχή/παρακολούθηση μιας τελετής σε οποιαδήποτε συναγωγή στη Γερμανία ή την Ελλάδα.

8 σχόλια:

  1. Τον αναρχικό και λαθρολάγνο τσίπρα τον ξεσκέπασαν οι συμμορίτες συνεργάτες του με τις δηλώσεις τους περί αναρχίας κλπ.
    Τώρα προσπαθεί να περισώσει κάτι με το να κράζει περί δημοκρατίας, αλλα το μεγάλο παπάρι της Χρυσής Αυγής τον ενοχλεί το άτιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο λαός τα ξέρει αυτά για τον ΣΥΡΙΖΑ; Μου κάνει εντύπωση μετά από τόσα χρόνια απάτη στην απάτη από τους πολιτικούς και μυαλό δεν βάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ. ΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ 200 3ΥΡΩ ΑΥΞΗΣΗ, ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΓΚΕΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ''ΕΥΠΑΘΩΝ'', ΠΟΣΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ...ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, ΑΣ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ,ΜΑΛΙΣΤΑ. Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΑΛΟΙΩΣΗ ΟΧΙ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΛΑΘΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ,ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙ ΝΕΟΝΑΖΙ, ΤΗΝ Χ.Α.; ΤΟΤΕ Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΥΓΝΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΑΟΪΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΝΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ; 2 ΦΟΡΕΣ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΛΙΟΚΑΘΗΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΟΣ ΥΛΙΣΜΟΣ, ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. ''ΔΕΞΙΑ'' ΤΣΕΠΗ, ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. ΚΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ...ΒΛΕΠΕ ΟΜΠΑΜΑ, ΒΛΕΠΕ ''ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ'', ΒΛΕΠΕ ''ΑΝΟΝΥΜΟUS'', ΒΛΕΠΕ ''ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝONYMOUS, ΕΚΑΝΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ''ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ'', ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ. ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΨΟΓΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ''ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από πολύ καιρό θέλω να ρωτήσω τον διαχειριστή του ιστού,πώς κατάφερε και βρήκε αυτήν την φωτογραφία αριστερά,του Σοβιετικής κατασκευής τηλεκατευθυνόμενου ανθρωποειδούς; Και μάλιστα σε κατάσταση Νιρβάνα έτοιμου να δεχτεί εντολές απ' το υπερπέραν; Πάντως πολύ πετυχημένη μπράβο, πρέπει να την βγάλετε αφίσα τεραστίων διαστάσεων,για να δεί το πόπολο με τι έχει να κάνει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Λεωνίδα ας πούμε απλά ότι τον "εχθρό" τον...κατασκοπεύουμε όπως μπορούμε.(άλλωστε από μόνος του είναι καταδικασμένος στα λάθη και τον εκφυλισμό λόγω ιδεολογίας και τρόπου ζωής)

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών