Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 09, 2013

Προκλητικά υβριστική η κρατικοδίαιτη Μαριλένα Κατσίμη της κρατικής ΝΕΤ - Αποκάλεσε στην εκπομπή "Πρωινή Ενημέρωση" τους Χρυσαυγίτες, σατανιστές!

Η κρατικοδίαιτη Μαριλένα Κατσίμη της κρατικής ΝΕΤ, στην εκπομπή "Πρωινή Ενημέρωση" της 7ης Ιανουαρίου αποκάλεσε  τους Χρυσαυγίτες, σατανιστές!
Κατά την διάρκεια της παρουσίασης των καθημερινώς εφημερίδων, μαζί με τον συμπαρουσιαστή της Κώστα Αρβανίτη, αναφέρθηκαν στο ατόπημα του Καμινή κατά την διάρκεια της τελετής που έγινε για την κοπή της καθιερωμένης Βασιλόπιτας στο δημαρχείο. (Δείτε το θέμα: Αίσχος! Δημόσια εκφράζει το αντιχριστιανικό του μένος ο Καμίνης)
Η εν λόγω παρουσιάστρια, αφού υπερασπίστηκε την στάση του άθεου Καμίνη με γελάκια και με την σαχλή δικαιολογία λέγοντας:

"Δεν αρνήθηκε μωρέ, εντάξει το ξέχασε και μετά είπε ας πάρει το δικό μου....(γέλια παρατεταμένα μέχρι δακρύων), θα του δώσω το δικό μου"και συνέχισε λέγοντας: "Και βέβαια η Χρυσή Αυγή αμέσως, οι ορθόδοξοι σατανιστές, μιλάνε και για την ορθοδοξία, τέλος πάντων".
Ο συμπαρουσιαστής της, Κώστας Αρβανίτης, προσπάθησε να τα "μπαλώσει λέγοντας: "Δεν είναι σατανιστές, τι είναι αυτά που λες τώρα, λάθος"
Η Κατσίμη, όμως επέμεινε λέγοντας: "Κάνετε μεγάλο λάθος παιδιά, είναι και σατανιστές και απ' όλα και δωδεκαθεϊστές"
Κώστας Αρβανίτης: "Δεν είναι έτσι που λες, έχεις άδικο" και συμπλήρωσε με ιδιαίτερη επιμονή η Κατσίμη: "Παιδί μου ο Καιάδας, δεν ήταν σατανιστής;"
Η συμπεριφορά της Κατσίμη δεν αποτελεί μόνο πρόκληση προς τα μέλη, τα στελέχη και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, αλλά είναι και δημόσια ύβρις εις βάρος των εκατοντάδων χιλιάδων ψηφοφόρων της. Όλων αυτών των Ελλήνων πολιτών που πληρώνουν την κρατικοδίαιτη "κυρία" και απαιτούν την παραδειγματική τιμωρία της, διότι η συγκεκριμένη δεν έχει κανένα δικαίωμα να χαρακτηρίζει και να λοιδορεί την θρησκευτική πίστη μας και μάλιστα μέσα από ένα κρατικό κανάλι.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΔΩ: www.ert.gr/webtv/net/  ΑΠΟ ΤΟ 37.40 ΛΕΠΤΑ.


Δείτε επίσης:  Ποιός είναι και τι λέει ο άντρας της Κατσίμη που διώξανε από την ΝΕΤ

"ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" 

11 σχόλια:

  1. σκατα στα μούτρα σου ψώλα που θα με πεις και σατανιστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλοεθνείς και δεν ενδιαφέρονται προφανώς ούτε για τη δική σου θρησκεία ούτε για τίποτα. Αφού δέχεσαι να σε φτύνουν, φάε στα μούτρα και την κάθε σκύ*α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποια στιγμή η ΧΑ πρέπει να τα αλλάξει αυτά. Αρκετά πλέον με την αριστερή προπαγάνδα την πληρωμένη μάλιστα από το υστέρημα του Ελληνικού λαού! Πρόκειται για ψοφίμια που μολύνουν την καθημερινή ζωή μας και δηλητηριάζουν τον ψυχισμό μας. Αμετανόητοι και αμετανόητες, αιώνιο βάρος της γης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Μαριλένα Κατσίμη είναι κόρη του Δημήτρη Κατσίμη, ο οποίος κατά την δεκαετία του ΄80 διετέλεσε διευθυντής ειδήσεων και κατόπιν γενικός διευθυντής της ΕΡΤ. Αυτός ανέδειξε την Έλλη Στάη σε κεντρική εκφωνήτρια της ΕΡΤ, πέρνοντας την από την ΑΥΓΗ στην οποία εργαζόταν. Μάλιστα την κατέστησε και δεύτερη σύζυγο του και μητρυιά της Μαριλένας.

    Ο Δημήτρης Χριστόπουλος μαζί με τον Κωστή Παπαϊωάννου ίδρυσαν την « εθνική επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων», αντίστοιχη με το «παρατηρητήριο του Ελσίνκι» του Δημητρά και Βαλλιανάτου, με σκοπό να εξυπηρετεί νεοταξικούς σχεδιασμούς, όπως η διάδοση της σεξουαλικής διαστροφής, η υποστήριξη του εποικισμού της Ευρώπης από τριτοκοσμικούς και βεβαίως την προώθηση της κυριαρχίας των Εβραίων, οι οποίοι είναι οι αφανείς χρηματοδότες τους.

    Ο Χριστόπουλος και Παπαϊωάννου αρθρογραφούν τακτικἀ στο ΒΗΜΑ και ΝΕΑ, προπαγανδίζοντας τις αντεθνικές ιδέες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αμόρφωτη Αριστερή πατσαβούρα προκαλεί την μήνη εκατομμυρίων Ελλήνων,αφού με τον ιδρώτα τους τρέφεται και τους βρίζει κι από πάνω η σκρόφα.Για ποιό λόγο; Μα αφού ο άντρας της ήταν συνεργάτης του συνήγορου του πολίτη (λέτε να είχε συνεργαστεί με τον Καμίνη μπάάάάάά Θού Κύριε....) Εκτός αυτού, αυτό το ορφανό του Στάλιν,έχει ιδρύσει από το 1996 μία Εταιρία όπως την ονομάζει Κέντρο ερευνών μειονοτικών ομάδων,μή Κερδοσκοπικού χαρακτήρα!!!! (Εδώ γελάμε χοντρά). εντός της Χώρας μας. Μάάάάϊϊϊϊϊϊσταααααααααα. www kemo.gr Δηλαδή δεδηλωμένος Ανθέλληνας το τομάρι.Ψάχνει για σλαβόφωνους μακεδόνες, εκτρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια για τους αλβανοτσάμηδς προδότες και σφαγείς των Ελλήνων, ενδιαφέρεται για τουρκόσπορα μπάστρδα στην Θράκη, φροντίζει για τα ισλαμικά λαθροτρόλ και τα δικαιώματά τους και τα δικαιώματα των γύφτων. Τώρα για τα δικαιώματα των Ελλήνων ούτε κουβέντα. Μάλιστα δηλώνει απερίφραστα πώς η αγωνιστές του '21 μιλούσαν αλβανικά και ήταν αλβανοί. Αυτή δεν είναι Χώρα τελικά, φωλιά κάθε είδους δηλητηριωδών θανατηφόρων ερπετών έχει καταντήσει. Ας τον Ψάξουν οι βουλευτές της Χ.Α. έτσι για να κατεβαίνουν τα βρακιά όλων αυτών των παρασίτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ Ο Ε Λ Λ Η Ν Α Σ ΣΑ ΜΑΛΑΚΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το Σ.Δ.Ο.Ε.Τελικά ,ιδρύθηκε για να εξαφανίσει κάθε μικρομάγαζο στα χωριά της Ελλάδος,ή για να πατάξει τους ανθέλληνες μπαταχτζήδες φοροφυγάδες; Γιατί δεν πιάνει αυτά τα υποκείμενα να τα ξεσκονίσει; Πού τα βρίσκουν τα λεφτά, όπως αυτό το μούτρο με την υποτιθέμενη μη Κερδοσκοπική εταιρεία; Με τι χρήμα αλωνίζει τον κόσμο; Βοσνία,Αλβανία Κόσοβο Τουρκία,Γαλλία, γαμώ της Γαλλία μου; Ας μην μιλήσουμε για την δικαιοσύνη .....άστο καλύτερα.. Κύριοι της Χ.Α. ή υποχρεώνετε, ως βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου και ως εκπρόσωποι εκατοντάδων χιλιάδων του Ελληνικού λαού, το σύστημα να κάνει την δουλειά για την οποία πληρώνονται, ή αφήστε τον Ελληνικό Λαό, σε λίγο θα τους ανταποδώσει αυτό που τους αξίζει! Το πλήρωμα του χρόνου ήλθε και η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Η τώρα ή ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρήκατε τον «σατανά» σας με την Χ.Α καλοβολεμένα λαμόγια, που νομίζατε οτι με τα ελαφροδεξιά κόμματα θα κάνετε μία ζωή οτι θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το δυσλεκτικό σούργιελο, που επί Λυριτζή και Οικονόμου παρουσίαζε θέματα με δονητές-Δημοσιογραφαρα!!!- είναι κόρη του Σπύρου Κατσίμη επίσης χρόνια δημοσιογράφου της ερτ και ανηψιά του Δημήτρη Κατσίμη. Τέλος πάντων μικρή η διαφορά: ο νεποτισμός εξακολουθεί να υφίσταται και η οικογενειοκρατία των Κατσίμηδων στην ερτ καλά κρατεί! Υπάρχει κάποιος να τους ελέγξει; Η εν λόγω κυρία πληρεί τα στοιχεία για τη θέση; Πάντως από ευφράδεια λόγου δεν σκίζει, συνέχεια κομπιάζει και τρώει συλλαβές. Αν αυτό δεν είναι κριτήριο για γίνει κάποιος παρουσιαστής τότε τι είναι; Ο μπάρμπας του από την Κορώνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αϊ μωρή κοντοστούπα αλογομούρα, τράβα μάζεψε τον άντρα σου, άλλος νανός αυτός από τη συγγρού που κάνει πιάτσα παρέα με το αγόρι του τον Καμίνη... Αλήθεια τα παιδιά αυτών των δυο πρεπει να είναι πυγμαίοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σκατοπατσαβουρα,αει στο διαολο χαμουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών