Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 09, 2013

Ζήτω η "δημοκρατία"...Αποπέμφθηκε Διοικητής νοσοκομείου επειδή συζήτησε με μέλη της Χρυσής Αυγής!!!

Σας φαίνεται...."είσοβολή"
Η Χρυσή Αυγή πιστή στις δεσμεύσεις της για διώξη με κάθε νόμιμο τρόπο της "μαύρης" εργασίας (κυριολεκτικά και μεταφορικά) πραγματοποίησε επίσκεψη, με ΕΙΡΗΝΙΚΟ τρόπο και όχι ως "εισβολή" όπως αναφέρθηκε στα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης (π.χ. ΕΔΩ και ΕΔΩ), στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο όπου και συναντήθηκε με τη Διοικητή του Νοσοκομείου για να καταγγείλει την παρουσία - εργασία αλλοδαπών.

Στα πλαίσια αυτά έγινε μια συζήτηση και δηλώσεις μετά το πέρας της συνάντησης με την επικεφαλής του Νοσοκομείου σε πολύ ήρεμο και φιλικό κλίμα.

Και κάπου εδώ αρχίζουν τα....παρατράγουδα και η....."δημοκρατία" των καθεστωτικών "κοινοβουλευτικών δυνάμεων"...

Με το που έγινε γνωστό ότι.....
τόλμησε θεσμικός παράγοντας να συνδιαλλαγεί με τη Χρυσή Αυγή, και στη συγκεκριμένη περίπτωση να ΣΥΜΦΩΝΕΙ μαζί της, τα ΜΜΕ έγιναν "εξάλλα" (π.χ. ΕΔΩ) και ζήτησαν την...αποπομπή της..αιρετικής Διοικητού του νοσοκομείου.

Στο υστερικό παραλήρημα των ΜΜΕ πρωτοστάτησε φυσικά και ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του Παπαδημούλη, που με αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε τα εξής:

"30 ΧΑυγιτες εισέβαλαν στο Νοσοκ. Τρίπολης.Η διοικητής του,"έκανε πλάτη" στην αντιποίηση αρχής.Οι Λυκουρέντζος- Δενδιας σιωπούν.Η δικαιοσύνη;"

Δηλαδή ρε υμνητή των εαμοβούλγαρων, καναπεδάκια του αριστερομπολσεβικισμού τι έπρεπε να κάνει η δικαιοσύνη..;
Να συλλάβει τους εκπροσώπους πολιτικού φορέα επειδή πραγματοποίησαν επίσκεψη σε δημόσιο κτίριο;

Δηλαδή ρε "κομισάριε" της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, τα αναρχοαριστερά απόβλητα που καταλαμβάνουν κτίρια - ραδιοφωνικούς σταθμούς - πλατείες - τηλεοράσεις κτλ πού θα έπρεπε να βρισκόντουσαν αυτή τη στιγμή;
Η μόνη αντιποίηση αρχής που γίνεται στην Ελλάδα είναι αυτή της θολοκουλτούρας που καταδυναστεύει το δημόσιο διάλογο, μαζί με τα ΜΜΕ, και αφήνει στον πνευματικό λήθαργο τους Έλληνες μαζανθρώπους.

Έτσι λοιπόν με συνοπτικές διαδικασίες ο Λυκουρέντζος ακούγοντας τα κελεύσματα του...."προοδευτικού κόσμου" αποφάσισε να αποπέμψει τη Διοικητή του νοσοκομείου..
Προσδίδοντας μεγαλύτερη ένταση στην...απέχθειά του για το γεγονός μοιράζει και non-paper σε ΜΜΕ και blogs που αναφέρει ότι τα φαινόμενα αυτά θα...παταχθούν παντού!!!!
και η κυρία είναι το "παράδειγμα προς αποφυγήν"

Μετά την ανακοίνωση το απόβλητο της ΣΕΚΕ (έτσι ονομάστηκε το πρώτο...ΚΚΕ της Ελλάδος, με τις υπογραφές 6 ΕΒΡΑΙΩΝ στη Θεσσαλονίκη) ύψωσε την αριστερή γροθιά του από την πολυθρονά του σπιτιού του στα Β.Π. και αναφώνησε στο...."επαναστατικό" twitter:
"Μετα την κατακραυγή,"ξηλώθηκε" η Διοικητρια του Νοσοκομείου Τρίπολης που "έβαλε πλάτη" και έδωσε κοινή συν. Τυπου με την ΧΑ. Μιά μικρή νίκη!"

Συγχαρητήρια στην "ελαφροδεξία" που σέρνεται από τα μαρξιστικά παραληρήματα του ΣΥΡΙΖΑ και των μπολσεβίκων-καπιταλιστών των ΜΜΕ και καθαιρεί ένα θεσμικό πρόσωπο που συνομίλησε με....Εθνικιστές!

Υπάρχει μια ρήση βέβαια που λέει..
"Ότι σπέρνεις....θερίζεις"

Και εσείς καπιταλιστές και μπολσεβίκοι έχετε σπείρει πολύ...Ανθελληνισμό.
Η ώρα του θερίσματος όμως έχει φτάσει.....
Για το γεγονός της κατάληψης του νοσοκομείου του Αγρινίου από αναρχικοαριστερά μιάσματα και απειλές στο Διευθυντή που έβγαλε ανακοίνωση κατά της...Χρυσής Αυγής!!!! τα ΜΜΕ και ο (Τ)ΣΥΡΙΖΑ δεν έβγαλαν άχνα

13 σχόλια:

  1. Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό.Ευκαιρία είναι να αναδείξει το κίνημα τις διώξεις που υφίστανται δημόσιοι λειτουργοί απο το "δημοκρατικό" καθεστώς και να τα κάνει πουτάνα μέσα στο κΥνοβούλιο.Που ακούστηκε αυτό,να παύεται από τα καθήκοντά της διοικήτρια δημόσιου νοσοκομείου επειδή τόλμησε να δεχτεί και να ακούσει τις απόψεις Ελλήνων που ασπάζονται την εθνικιστική ιδεολογία.Επειδή άκουσε τις απόψεις συμπολιτών μας που μάχονται για τα δικαιώματα των Ελλήνων και όχι για τα δικαιώματα όλων αυτών των τριτοκοσμικών εισβολέων που ζουν εις βάρος των Ελλήνων φορολογούμενων πολιτών.

    Εννοια σας καθεστωτικές κατσαρίδες,δεξιές και αριστερές.Η κλεψύδρα αδειάζει και η Νέμεσις πλησιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κινήσεις πανικού...το καθεστώς καταρρέει και το γνωρίζει...
    Τι νομίζουν; Ότι με το κλίμα βίας και τρομοκρατίας που καλλιεργούν θα σταματήσουν την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής;
    Δεν έχουν καταλάβει προφανώς ότι η Χρυσή Αυγή εκφράζει το νέο που έρχεται και το σάπιο καθεστώς εκφράζει το παλαιό που φεύγει...
    Ο Ζευς έρχεται...ο Κρόνος φεύγει...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαφωνώ κάθετα ως πρός τον προσδιορισμό των της Ν.Δ. ως δεξιό κόμμα. Ουδέποτε υπήρξαν δεξιοί σ'αυτό το πολιτικό έκτρωμα της προδοσίας,πλην ενός ποσοστού οπαδών που από άγνοια έγιναν ψηφοφόροι της, καταδιωκόμενοι από τους φρουρούς της επανάστασης του χολεριασμένου ήλιου.
    Φίλτατε αντιγνώμων,δεν έχω πρόθεση να σε πικάρω ,αλλά άσε το Δία και τον Κρόνο εκεί που είναι, κράτα τα πιστεύω για τον εαυτό σου,δεν είναι η ώρα τέτοιου είδους συζητήσεις και ούτε θα αποβεί πρός όφελος της χώρας,ένας καταραμένος διχασμός, την ώρα που η μητέρα πατρίδα θέλει στο πλάϊ της όλα της τα παιδιά.Εάν επιθυμείτε κοινό αγώνα κόψτε τις σπόντες πρός αλλήλους. Δεν ζούμε σε ξεχωριστούς πλανήτες,για να μην γνωρίζουμε περί Κρόνου Ρέας Ουρανού Διός κ.λ.π. κ.τ.λ.π. Άλλωστε κάποιοι τους έμαθαν πρίν από σας και πολύ καλύτερα από εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμβολικό το παράδειγμα...Πως αλλιώς θα μπορούσε να γίνει κατανοητή η πολιτική και κοινωνική κατάσταση που ζούμε τη σήμερον εποχή αν όχι με το χαρακτηριστικότερο δίδαγμα που μας προσφέρει απλόχερα η αρχαία μας ιστορία δοσμένη ως μυθολογία; Αυτός είναι εξάλλου και ο ρόλος της ελληνικής μυθολογίας και της ιστορίας...Η διδαχή μέσω του παρελθόντος μας...
      Εάν ανακάλυψες ψήγματα "θρησκευτικής" αναφοράς κακώς...εάν ανακάλυψες ψήγματα ηθελημένου "πολιτικού και κοινωνικού" διχασμού και πάλι κακώς...
      Η ελληνική μυθολογία είναι η απώτατη ιστορία του ελληνικού έθνους και ως τέτοια είναι μέρος της ίδιας μας της εθνικής υπάρξεως...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
    2. Μια μανια εναντίον των αρχαίων θεων την έχετε πάντως εσεις οι φανατικοί Χριστιανοι ετσι...
      Οπως ανέχονται οι εθνικοί τα περι Χριστού ετσι θα πρέπει να ανέχονται και οι Χριστιανοί τα περι Κρονου και Δια.
      Εδω σε αυτο το θεμα αλλά ειναι το προκείμενο και ειναι και ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΟΒΑΡΟ

      Διαγραφή
  4. ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΘΙΓΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΡΣΙΛΑΜΑ ΔΩΡΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τότε είμαι υποχρεωμένος φίλτατε αγαπητέ Αντιγνώμων, να σου ζητήσω ταπεινώς, συγνώμην ,αφού εξέλαβα το παράδειγμα ως κακόβουλη αναφορά. Ουδείς αλάνθαστος πλήν Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν νομιζω οτι τα σχολια ειναι αρκετα για να σχολιαστει επαρκως η ελεεινότητα αυτων των καθεστωτικων υπανθρώπων, μετα εαν τους χώσουμε σε κανενα στρατοπεδο συγκέντρωσης θα κλαίγονται για "φασισμο" .
    Σοβιετικο καθεστως η Ελλαδα, αποπομπή επειδή μιλησε με Χρυσαυγιτες !!!?
    Αυτα να τα βλεπουν οι κοπρομαζανθρωποι για να καταλαβουν τι εστι Δημοκρατια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποια η λύση λοιπόν ? ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ για να καθαρίσει ο τόπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λέτε τώρα να διορίσουν καμιά λαθροπακιστανή διευθύντρια; Όλα να τα περιμένουμε από το σάπιο καθεστώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συνέχεια-σίγουρα πάντως θολοπροοδευτική-κό

      Διαγραφή
  9. Παπαριές τών εβραίων τό ..ολοκαύτωμα τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατά τήν γνώμη τού ΠΑΣΟΚ καί ΔΗΜΑΡ συνιστά ..αδίκημα ή συνομιλία Δημοσίου λειτουργού μέ τή Χ.Α.
    Εγώ λέω ότι όσο ανεβαίνουν τά ποσοστά τής Χ.Α. θά έχουμε τέτοια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών