Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 29, 2013

Η υποκρισία ΚΚΕ και ΜΜΕ...2012: Το ΚΚΕ οργανώνει αιμοδοσία ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ..(ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως και στην περίπτωση του προγράμματος "Διάπλασης Πάιδων", όταν και το όλον προπαγανδιστικό σύστημα επιτέθηκε με αθλιότητες και ψεύδη εναντίον της Χρυσής Αυγής, ξεχνώντας βέβαια να αναφέρουν τα αντίστοιχα "παιδομαζώματα" - σταλινικά κατηχητικά του ΚΚΕ (έχει ISO σε αυτό τον τομέα το ΚΚΕ από την περίοδο του συμμοριτοπολέμου..40.000+ ελληνόπουλα χάθηκαν), έτσι και στην περίπτωση της αιμοδοσίας της Χρυσής Αυγής ξεχάστηκαν;!;! να αναφερθούν τα παλαιότερα...πεπραγμένα του ΚΚΕ...

Διαβάζουμε λοιπόν στο Ριζοσπάστη της 1 Μαρτίου του 2012...

Αιμοδοσία διοργανώνει το ΠΑΜΕ την Κυριακή 11 Μάρτη και καλεί τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους να συμβάλουν στην προσπάθεια.
Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ τονίζει:

«Το αίμα μας το διαθέτουμε για τις ανάγκες της τάξης μας. Δημιουργούμε τράπεζα αίματος. Γνωρίζουμε τις ανάγκες. Αγωνιζόμαστε για την πλήρη και δωρεάν κάλυψη των αναγκών όλης της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Αντιπαλεύουμε τη λογική της μετατροπής σε εμπόρευμα όλων των αγαθών και τη μείωση του μη μισθολογικού κόστους που προωθούν τα επιτελεία της κυβέρνησης, της ΕΕ και του κεφαλαίου.
Το αίμα της εργατικής τάξης το διαθέτουμε για τις ανάγκες των συναδέλφων μας όπου και όποτε απαιτείται, δεν το χαρίζουμε στην κερδοφορία του κεφαλαίου.
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11/3/2012 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4.00 το απόγευμα στα γραφεία του ΠΑΜΕ (Αγ. Φιλοθέης 5β).
Καλούμε τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα του ΠΑΜΕ, να συμβάλουν στην προσπάθεια αυτή του ΠΑΜΕ»
Με λίγα λόγια λοιπόν οι προλετάριοι διαθέτουν το αίμα τους μόνο για τους ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ και για κανέναν άλλον..
Άραγε τότε βρέθηκε κάποιος Ιατρικός Σύλλογος, ένα νοσοκομείο ή κάποιος από το "συνταγματικό τόξο" να αντιδράσει και να μιλήσει για όρκο του Ιπποκράτη (που και αυτό ψέμα ήταν καθώς ο Ιπποκράτης ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΓΑΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ με την σημερινή έννοια που έχει αποδώσει στη λέξη το σύστημα) και για το....ρατσιστικό-κοινωνικό δηλητήριο που χύνεται εκ Περισσού..;!;!

Όσο και να ψάξετε μην νομίσετε ότι θα βρείτε κάποια έστω και υποτυπώδη καταδίκη της παραπάνω πράξης των ερωτευμένων με τον Μάρξ και τον Στάλιν.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπολσεβίκοι μετά παρρησίας και υπερηφάνειας δηλώνουν ότι απέτρεψαν τους "φασίστες - ρατσιστές" να διαθέσουν το αίμα τους μόνο για Έλληνες (μια τρύπα στο νερό πέτυχαν βέβαια καθώς το αίμα θα πάει σε Έλληνες).

Τα σχόλια περιττεύουν για την υποκρισία τόσο των μπολσεβίκων όσο και των ψευτοπροοδευτικών - αβανταδόρων τους σε ΜΜΕ και πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών