Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 09, 2013

Ομοφυλόφιλος αριστερός βουλευτής κατά Χρυσής Αυγής

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Με τέτοια "προσόντα" πώς να μην κάνει καριέρα κατά της Χρυσής Αυγής..;


Το "Σύνδρομο Στρατούλη" μεταδίδεται πλέον ανεξέλεγκτα. Μετά τους ξεχασμένους καλλιτέχνες εσωτερικού που επιτίθενται στην Χρυσή Αυγή για λίγη δημοσιότητα, σειρά πήραν και οι ξεχασμένοι του εξωτερικού!!  Ο Τάσος Σταφυλίδης, Ελληνοσουηδός ηθοποιός, πρώην βουλευτής και ο πρώτος ανοιχτά γκέι πολιτικός που εξελέγη στο Σουηδικό Κοινοβούλιο (1998-2006) με το «Αριστερό Κόμμα» καταγγέλλει... φυσικά την Χρυσή Αυγή!!

Ο 41χρονος όπως λέει ο ίδιος βρισκόταν στην Αθήνα σε διακοπές κατά το Καθολικό Πάσχα και υποστηρίζει πως.....
έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τρεις μασκοφόρους, βραδινές ώρες και κατά την επιστροφή του στο σπίτι. Σύμφωνα με τον Σταφυλίδη, οι δράστες φώναξαν «παλιόπ...» και έπειτα τον γρονθοκόπησαν με σκοπό να τον ληστέψουν. Ο εύθυμος αριστερός πολιτικός περιγράφει «η πρώτη σκέψη μας ήταν ότι θα μας ληστέψουν. Αλλά δεν ήταν ληστεία. Δεν θα μπορούσαν να ξέρουν ότι είμαστε γκέι αν δεν μας παρακολουθούσαν στην πλατεία, βλέποντάς μας να μιλάμε και να γελάμε». Επιπλέον αναφέρει ότι οι δράστες τελικά δεν μπόρεσαν να κλέψουν τον ηθοποιό και την παρέα του, οπότε η επίθεση που δέχθηκε από συνηθισμένη ληστεία μετατράπηκε σύμφωνα με τα λεγόμενά του σε ομοφοβική επίθεση ύστερα από λεπτομερή παρακολούθηση γέλιου και ομιλίας! Οπότε σύμφωνα με τις αρχές της ομοιοπαθητικής και το διαβόητο... Σύνδρομο Στρατούλη από το οποίο πάσχει και αυτός ο αριστερός πολιτικός κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η επίθεση έγινε από Χρυσαυγίτες!!! 

Το πιο λογικό σε μία τέτοια καθημερινή επίθεση στο κέντρο της Αθήνας είναι το θύμα να πάει στο πλησιέστερο Αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει το περιστατικό. Προφανώς ο Ελληνοσουηδός βαθιά επηρεασμένος από τις εκτός ελληνικής πραγματικότητας αριστερίστικες θεωρίες των φιλήσυχων και τίμιων μεταναστών, δεν γνώριζε ότι το κέντρο της Αθήνας το λυμαίνονται συμμορίες αλλοδαπών και την πάτησε σαν πρωτάρης. Αντί όμως να παραδεχθεί το μοιραίο λάθος του νυχτερινού περιπάτου στο κέντρο της Αθήνας και να αποδεχθεί στην σκληρή καθημερινότητα που βιώνουν οι Έλληνες, ο αγαπητός ηθοποιός επιστρέφοντας στην Σουηδία κατήγγειλε σε γνωστή εφημερίδα ότι δέχθηκε επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής! Τυχαίο..;;  Άντε καλέ!!!

πηγή 

11 σχόλια:

  1. Να μας πει τη διευθυνση του στη Σουηδια να του στειλουμε πακετο μια αγελη Πακιστανων να τον παρηγορησει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τις πουστρες στο Ισλαμ ξερει τι τις κανουν, οι αγαπημενοι του Ισλαμιστες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άμα ήταν βαμένος έτσι σίγουρα κάποιοι θα τον στρώσανε... δηλαδή έλεος, σαν βαμένη φώκια είναι!
    χαχαχχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σύκα καλά σύκα ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυσφημιση για τη χωρα μας κ για τον ελληνισμο ο ομοφυλοφιλος πρωην βουλευτης της σουηδιας. αν ειχαμε κυβερνηση ελληνικη θα του ειχε αφαιρεθει η ιθαγενεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η φωτο και οι φάτσες της "νεολαίας ΣΥΝ" είναι όλα τα λεφτά !

    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !

    Καμαρώστε κάτι πουστοφλώρια !!

    Πού βρήκες την φωτο Συναγωνιστή διαχειριστή ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Συναγωνιστή και φίλε "ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ" γνωρίζεις ότι έχουμε στο αρχείο μας εκατοντάδες φωτογραφίες για τέτοιες περιπτώσεις...

      Το "φακέλωμα" το δικό μας από ΕΥΠ - Mossad - CIA και λοιπές "δημοκρατικές" δυνάμεις απαντάται και από εμάς με αντίστοιχο τρόπο.

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  7. Σύκο κι έλα να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ αγαπημένε. Ρίξε το ψηφοδέλτιο με χάρη κι ένα σκέρτσο. Συγκρατήσου, μη σαλιώσεις το φακελάκι και μείνουν σημάδια από κραγιόν. Και καθώς θα βγαίνεις από το παραβάν πρόσεξε μην σκίσεις το καλτσόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φυγε σκατοπουστα απο την Eλλαδα και μην ξαναπατησεις εδω και μας κολλησεις κανενα AIDS.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. απο τετοιες κρυφοπουστρες σαν και σας που γραφετε εδω να φοβομαστε... ουστ απο δω.. ντροπιαζετε την ελλαδα..πηγαινετε σε κανενα καλο ψυχιατρο να ησυχασουμε ολοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην κρίνεις τους άλλους από την δική σου κωλοτρυπίδα, παπάρα .

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών