Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 23, 2013

Μια ημερίδα του "συνταγματικού τόξου" για τον....νεοναζισμό και η απάντηση της Χρυσής Αυγής (ΒΙΝΤΕΟ)

Με φόντο την επιγραφή "ΙΣΤΑΜΕ - Ανδρέας Παπανδρέου" συγκεντρώθηκαν στον Άλιμο όλες οι δυνάμεις του "συνταγματικού τόξου" - πλην ΑΝ.ΕΛ. - ΚΚΕ - για να στηρίξουν και άμεσα πια την πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ για την κατάθεση νομοσχεδίου που θα προβλέπει την δαιμονοποίηση του Εθνικιστικού Κινήματος και νομικά/ποινικά!

Έτσι οι "δημοκράτες" του "συνταγματικού τόξου" όπως αυτοαποκαλούνται, μίλησαν για την ανάγκη να μάθει ο κόσμος τι έστι Χρυσή Αυγή και ναζισμός μέσω της προβολής της στα ΜΜΕ, αλλά από την άλλη βέβαια χαιρέτισαν και υποσχέθηκαν ουσιαστική αρωγή στην προσπάθεια του κατεστημένου, με μπροστάρη το πιο πιστό και υπάκουό του πολιτικό προϊόν (ΠΑΣΟΚ), να εξαφανίσει με οποιονδήποτε τρόπο το Εθνικιστικό Κίνημα.

Θέλετε όμως να ρίξουμε μια ματιά στους ανθρώπους που απάρτιζαν αυτή την...εκλεκτή παρέα..

Μιλτιάδης Βαρβιτσίωτης (ΝΔ)

Βαρβιτσιώτης: "Η τοπική κοινωνία της Μανωλάδας είναι...φασιστική"...Βέβαια το 85% ψηφίζει ΝΔ- ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ!!!!

Μαρία Γιαννακάκη (ΔΗΜΑΡ)

Σα να μη πέρασε μια μέρα...Ρεπούση και Γιαννακάκη συνεχίζουν το...έργο τους! Σειρά έχουν τώρα τα θρησκευτικά στα σχολεία!

Υπέρ των κίναιδων η ΔΗΜΑΡ...Κατέθεσε ερώτηση για το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομόφυλων "ζευγαριών"!!

Ζήλεψε τη "δόξα" της Ρεπούση η νεόκοπη βουλευτής του Κουβέλη, Μαρία Γιαννακάκη και ουσιαστικά ζητά την ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ των "τουρκικών ενώσεων' στη Θράκη.

Νάντια Βαλαβάνη (ΣΥΡΙΖΑ)

-"Υπηρέτησε" στο Πολυτεχνείο του 73 όντας μέλος της ΚΝΕ, στη συνέχεια του ΚΚΕ
Σήμερα είναι η αρμόδια να εκδίδει ανακοινώσεις για τη "ρατσιστική βια" των αστυνομικών!


Ε, λοιπόν αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του Έλληνα που συστηματικά την επιβουλεύονται την πολιτική και φυσική εξόντωση ενός αυθεντικού Ελληνικού Κινήματος...
Πλείστοι οι λόγοι που δεν χρειάζεται να επεξηγηθούν περαιτέρω αν διαβάσει κάποιος τις αναρτήσεις που αφορούν αυτούς τους ελληνόφωνους πολιτικούς.

Η Χρυσή Αυγή και ο αρχηγός της έχει απαντήσει καταλλήλως για το τι σκοπεύει να πράξει αν το καθεστώς αποφασίσει να αρχίσει τις διώξεις...

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Τι αλλο τους έμεινε δηλαδή να δείξουν τα εβραιοκαναλα προς δαμαιονοποιηση του "σατανικου" ναζισμου?
    Την λίστα του Σιντλερ την εχουν βάλει πολλάκις, κατι σοβιετικα προπαγανδιστικα επίκαιρα της κρατικης ερτ για τις σφαγες των "σατανικων ναζι" με τις "εκατόμβες" νεκρών στο δίστομο και τα καλαβρυτα το εχουν δείξει κανένα εκατομμύριο φορές, οπως επίσης και το θεάρεστον έργον των εβραιομπολσεβικων του ΕΑΜ ΕΛΑΣ.
    Καθε δολοφονία που γινεται απο εισβολείς εναντίον εισβολεων, μεχρι αποδείξεως του εναντίου φταίει παντα και χωρίς να εχει δικαίωμα να απαντήσει, η Χρυση Αυγη καθε γρατζουνιά που παθαίνει εισβολέας ειναι πρώτη ΕΙΔΗΣΗ διεθνές ζήτημα και φταίει παντα η Χρυση Αυγη `, βομβες έβαλαν, ΒΥΣΣΟΔΟΜΟΥΝ ολημερίς απο τα εβραιοκαναλα, βγάζουν διεθνείς ανακοινώσεις ολες οι αντι ναζιστικές δυνάμεις απο την κνε μέχρι το παγκοσμιο εβραϊκό συμβούλιο την γκαρντιαν και το BBC παρελάσεις για τους "σαπουνοποιηθεντες" εβραιους κανουν, πλύση εγκεφαλου απο τα σοβιετικά "εκπαιδευτικά" καθεστωτικά εκμαυλιστηρια κάνουν, παρακρατικές κατσαριδες βάζουν να ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΟΥΝ ολες τις πολεις με "αντιρατσιστικα" "αντιφασιστικα" ανθελληνικά ποστερ κάθε εβδομάδα.
    Μονον τα άρματα του ΝΑΤΟ τους απέμειναν και τα Β52 που θα φέρουν την δημοκρατία και θα σώσουν την εθνοφυλετικη κοινότητα απο την εαυτό της τους έμειναν και οι νομικές απαγορεύσεις απόψεων(τις οποιες εχουν επιβάλει σε παρα πολλές χώρες τις Ευρώπης)

    Οπως έλεγε η Εβραία "ιστορικός" Λιπσταντ μετα την δικη με τον ιρβινγκ την οποια προφανώς και κέρδισε, "στόχος δεν είναι να συζητάμε με τους αρνητές του ολοκαυτώματος(βλεπε αμφισβητίες της επικυριαρχίας μας) αλλα να τους καταστήσουμε τοσο κατακριτέους και δαιμονοποιημενους που θα ειναι πλέον κοινωνικοί παρίες"
    Δηλαδή θα τους στέλνουμε κατευθείαν στην πυρά τους αιρετικούς που τολμούν να αμφισβητούν το ιερο και απαράβατο δόγμα του διεθνισμού της εβραιολαγνειας και της εθνοκτονιας.
    Αυτο προσπαθούν να κάνουν τα άνωθεν καθεστωτικά οιδήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών