Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 28, 2013

Για 3η φορά στη Λέσχη Bilderberg ο οσφυοκάμπτης Στουρνάρας...Μόνο η Χρυσή Αυγή αντιδρά στην αναθελληνική στάση του κνίτη Υπουργού Οικονομικών

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδας στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..."

ΘΟΥΚΙΔΙΔΗΣ 

Από τις 6 έως στις 9 Ιουνίου μην αναζητήσετε τον Υπουργό Οικονομικών, Στουρνάρα στην Ελλάδα...

Θα βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο για να συμμετάσχει στη σύνοδο της Λέσχης Bilderberg. (για 3η φορά!!!!)

Στην πρώτη του φορά το 2009 ήταν η χρονιά πριν από την έλευση του ΔΝΤ στην Ελλάδα που σήμανε και την αρχή του ξεπουλήματος της Εθνικής Κυριαρχίας και της υποδούλωσής μας.
Το 2010 προσεκλήθη για δεύτερη φορά, λίγο πριν αναλάβει Υπουργός Ανάπτυξης μετά τον εκλεκτό της Τριημερούς Επιτροπής του Ροκφέλλερ, Παπαδήμο, και προετοιμαστεί για τον ρόλο που θα διαδραματίσει το προσεχές διάστημα.

Ο πρώην;! μπολσεβίκος, νυν καπιταλιστής - Τραπεζίτης του σάπιου κατεστημένου,Υπουργός της πτωχοποίησης του Ελληνικού Γένους θα παρευρεθεί στην σκοτεινή - υπερστοά της Ευρώπης και φέτος, που........
όπως έχει αποδειχθεί κατά το παρελθόν λειτουργεί μόνο ως προπομπός της Σιωνιστικής Νέα Τάξης Πραγμάτων.


Δεν χρειάζεται να αναρωτηθεί κανείς αν όλα αυτά είναι....τυχαία γεγονότα.
Υπάρχει ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΣΧΕΣΗ μεταξύ των συμμετεχόντων και της προδοτικής τους στάσης απέναντι στα Έθνη τους.
(Ομολογία του πρώην υπουργού Οικονομικών Παπαθανασίου για τη λέσχη Bilderberg και τα μέτρα που παίρνει κάθε οικονομία μετά από έγκρισή της - ΒΙΝΤΕΟ)

Το θέμα είναι πoιό είναι το επόμενο συμβόλαιο θανάτου που θα κληθεί να εκτελέσει ο Στουρνάρας.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή μέσω του βουλευτή Επικρατείας Χρήστου Παππά κατέθεσε ερώτηση για το γεγονός αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να πάρει κάποια απάντηση..;!

Τι να πουν άραγε...;!;!
Ότι μεθοδεύουν τη διάλυση των Εθνών, την ισλαμοποίηση της Ευρώπης.. και την ευρύτερη πολιτισμική - κοινωνική - οικονομική ένωση των Φυλών προς όφελος των επικυρίαρχων..;!

Ο Παπακωνσταντίνου είχε, μεταξύ σοβαρού και αστείου, πει σε δημοσιογράφο πώς αν του αποκαλύψει τι συζητούν θα πρέπει να μετά να τον.....σκοτώσει!!!

Κάτι ανάλογο δεν κάνουν και οι....Μασώνοι..;
Σύμπτωση Σατανική!


Υ.Γ.1
Γιατί άραγε από το 2006 και έπειτα καλούνται ΟΛΟΙ οι Υπουργοί Οικονομικών της Ελλάδος να συμμετάσχουν...;! Λέτε να υπάρχει κάποια συνωμοσία γύρω από από την οικονομική υποδούλωση του λαού μας...;!

Υ.Γ.2
Ο Στουρνάρας είναι βέβαιο ότι θα ζητήσει συμβουλές για το πρωτόκολλο της εισόδου, συμμετοχής στις εργασίες και  εξόδου από τον Πρωθυπουργό...;!
Γιατί;
Μα το 92' ο Σαμαράς είχε συμμετάσχει και αυτός στη Λέσχη Bilderberg...

Και έναν χρόνο αργότερα ιδρύει ένα "πατριωτικό - ακροδεξιό" κόμμα για να συγκρατήσει τις αντιδράσεις του Ελληνικού Λαού στο ξεπούλημα του ονόματος "Μακεδονία" και στέκεται ανάχωμα στην έξαρση του Εθνικισμού....

Σύμπτωση!!!

Υ.Γ.3
Αξίζει να αναφέρουμε πως μαζί του θα είναι και ο ισόβιος Πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ (διαβάστε ΕΔΩ τι εστί ΕΛΙΑΜΕΠ) Λ. Τσούκαλης που το επίθετό του έχει χρησιμοποιηθεί πολλάκις και από εν Ελλάδι εβραίους όπως ο γνωστός lifestyle - ντετέκτιβ Τσούκάλης, αλλά και ο Γ. Δαϋιδ (Πρόεδρος της Coca Colas) και αυτός εβραίος

Και αυτές "Συμπτώσεις σατανικές...."!


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ 

Ακολουθεί ολόκληρη η ερώτηση του Χ.Η. Παππά

ΠΡΟΣ:   ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
           
ΘΕΜΑ:          «Συμμετοχή του Έλληνα υπουργού οικονομικών σε συνεδρίαση της λέσχης Bilderberg »
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μυστικές εργασίες της κλειστής λέσχης που καθορίζει οικονομικές αλλά και πολιτικές εξελίξεις, θα λάβουν χώρα στην περιοχή του Watford στην Μεγάλη Βρετανία από 6 έως 9 Ιουνίου.
Η γνωστή αυτή λέσχη ισχυρών από την πολιτική, την βιομηχανία και την οικονομία, που με τις αποφάσεις της ανεβοκατεβαίνουν κυβερνήσεις και πραγματοποιούνται ακόμα και γεωστρατηγικές αλλαγές, όπως στην περίπτωση της πρώην  Γιουγκοσλαβίας, θα συνεδριάσει σε βρετανικό έδαφος, σε μία περίοδο που λαμβάνει χώρα μία ευρύτερη συζήτηση και προβληματισμός για το αν η Μεγάλη Βρετανία  θα παραμείνει ή όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, υπάρχει η πληροφορία, ότι ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, θα παραστεί στην φετινή συνεδρίαση. Εύλογα προκαλούνται κάποια ερωτήματα:
                 ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
1)     Αληθεύει η πληροφορία περί συμμετοχής του κ. Στουρνάρα στις εργασίες; Εάν ναι, με ποία ιδιότητα θα παραστεί ο Έλληνας υπουργός των Οικονομικών, στη συνάντηση μιας λέσχης με ένα αμφιλεγόμενο και ύποπτο πλαίσιο δραστηριοτήτων;

2)     Θα παρευρεθεί ως υπουργός Οικονομικών της Ελλάδος ή ως άτομο και μόνο; Αν παραστεί ως άτομο, συνάδει η συμμετοχή του με την υπουργική του ιδιότητα και το δημόσιο αξίωμά του εν γένει; Αν παραστεί με την υπουργική του ιδιότητα, έχει την εξουσιοδότηση του πρωθυπουργού της χώρας; Αν συμβαίνει αυτό, ασκεί μυστική διπλωματία με ιδιόμορφα κέντρα λήψεως αποφάσεων που καταργούν στην ουσία τα εθνικά κοινοβούλια και τις βουλήσεις των Εθνών και των κρατών;

3)     Ποιος ο λόγος συμμετοχής του  υπουργού Οικονομικών στις εργασίες μιας λέσχης η οποία στα διάφορα σενάρια που κατά καιρούς απεργάζεται περιλαμβάνει και τη διάλυση του εθνικού και κοινωνικού ιστού των εθνικών κρατών, επομένως και της Πατρίδας μας;

4)     Είναι σύμφωνος ο πρωθυπουργός με την πρόθεση αυτή του υπουργού Οικονομικών; Έχει αποκομίσει θετική εμπειρία ο κ. Πρωθυπουργός από την συμμετοχή του σε συνεδριάσεις τις ίδιας Λέσχης τα προηγούμενα χρόνια, και ποια;                                                                          
      Αθήνα, 28/5/2013      
                                                                   Ο Ερωτών Βουλευτής
                                                 
                                                                                        ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ      
                                                                                      Βουλευτής Επικρατείας
                                                         ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

2 σχόλια:


  1. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΝΤΣΑΣ ΤΟ ΧΑΙΛ ΧΙΤΛΕΡ
    http://oiakxos.blogspot.gr/2013/05/blog-post_9962.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φυσική εξέλιξη ενός αριστερού:
    1) Μέλος της ΚΝΕ Νομικής Αθηνών
    2) Καπιταλιστικές σπουδές στην Οξφόρδη (Φυτώριο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, κλπ)
    3) Μέλος του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ (τραπεζίτης που προετοίμαζε τα μελλοντικά μνημόνια)
    4) Υπουργός Οικονομικών της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ (Εφάρμοσε τα μνημόνια. Ο αγώνας δικαιώθηκε.)
    5) Προσκεκλημένος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ (Για να γίνει πρωθυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ και να θα εξοντώσει τους Έλληνες.)
    Ένα τομάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών