Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 09, 2013

Το Athens Gay-Pride και ο ΤΣΕ

Έλαβε χώρα χθες στην Αθήνα η παρέλαση των "αποπροσανατολισμένων" με ισχνή συμμετοχή (Ούτε 1500 άτομα δεν ήταν), παρά την ανελέητη προπαγανδιστική προσπάθεια 14 ΜΜΕ, της Αμερικάνικης Πρεσβείας, του Δήμου Αθηναίων ακόμη και του Hilton Hotel.

Είναι της πάσης γνωστό ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων με τη συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα έλκονται από "αριστερούς επαναστάτες" θεωρώντας, και όχι αδίκως τις περισσότερες φορές, πώς ήταν και οπαδοί της "ελεύθερης έκφρασης" και της "διαφορετικότητας"...

Ο ΤΣΕ λοιπόν είναι ο κατ' εξοχήν 'ήρωας' των κάθε λογής λοβοτομημένων προοδευτικών.

Αλλά μιας και ο "αποπροσανατολισμένος" της φωτογραφίας δείχνει να έχει για ίνδαλμα τον ηγέτη της επανάστασης της Κούβας ας θυμηθούμε τι έκανε ο ΤΣΕ για τους ομοφυλόφιλους:

"Εμείς έχουμε ανοίξει ένα ειδικό στρατόπεδο για τα αντικοινωνικά στοιχεία, σαν τους ομοφυλόφιλους, που.....
η περίπτωσή τους μας ανησυχεί περισσότερο" λέει ο ΤΣΕ αναφερόμενος στην φυλακή Nueva Carceral de la Havana del Est, και συντονίζει την Umap που θα είναι οι φύλακες που θα επιβλέπουν τους "διεφθαρμένους". Ο ΤΣΕ επίσης είναι ο υπεύθυνος για την τύχη του κάθε ομοφυλόφιλου που φτάνει μέχρι και στη θανατική ποινή. Χωρίς δίκη φυσικά.


Λίγο αργότερα μετά την επιτυχία του πρώτου στρατοπέδου ο ΤΣΕ θα ανοίξει άλλα 3 στατόπεδα συγκέντρωσης για τους ομοφυλόφιλους.

Την επόμενη φορά με μπλούζα....Στάλιν "σύντροφε"

11 σχόλια:

  1. Εντελώς αποτυχημένη συγκέντρωση από τα στιγμιότυπα που είδα στο youtube...άσε που έμοιαζε περισσότερο με συγκέντρωση οπαδών του Σύριζα (κάτι 55-60ντάρηδες μεσόκοποι να κρατούν κόκκινες σημαίες ήταν η μεγάλη πλειοψηφία των συμμετεχόντων...
    Τόσος κόπος...τόσο χρήμα και οι Έλληνες γύρισαν την πλάτη στα κιναιδοparade του Σύριζα, του Καμίνη, των σιωνιστών και της αμερικάνικης πρεσβείας...
    Όσο για τον Τσε...ακόμα και αυτός μαχητές αντάρτες ήθελε να στρατολογήσει...όχι αδερφές πούστηδες...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ Αντιγνώμων, πρίν λίγη ώρα ήμουν σε φιλικό σπίτι που στην παρέα ήταν και άτομο ιδιαιτέρως φιλικά προσκείμενο προς τον Σύριζα, ήθελε να πάει στην πορεία χωρίς να είναι ομοφυλόφυλο, χωρίς να τους γουστάρει (μάλιστα τα έχωσε άγρια για έναν πούστη που γνώρισε και γενικά το γενίκευσε μετά κατά των πούστηδων).
      Παρ' όλα αυτά εκφράστηκε με θλίψη που δεν κατάφερε να πάει λόγω κάποιας δουλειάς.
      Εγώ προσωπικά κατάλαβα οτι υπήρχε γραμμή όσοι είναι του Σύριζα, είτε είναι είτε δεν είναι ανάποδοι να πάνε για να δείξουν μπούγιο.

      Διαγραφή
  2. Στο σαιτ του Εισαγγελάτου εν τω μεταξύ χθες είχε βαρύγδουπους πανηγυρικούς τίτλους τύπου "Βούλιαξε η Αθήνα στην πολύχρωμη γιορτή της διαφορετικότητας" και άλλα τέτοια φαιδρά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευχομαι στον ευαγγελατο να γινει ο γιος του λουγκρα.δεν θα τον πειραξει αφου τους αγαπαει τοσο πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να γινει πισωγλεντης και να ερωτευτει κανενα Νιγηριανο.....

      Διαγραφή
  4. Ο Τσε Γκεβάρα επεδείκνυε ρατσιστικό μίσος κατά των ομοφυλόφιλων, πρωταγωνιστώντας στη δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης”.

    Ουδεμία ένδειξη υπάρχει ότι οι απόψεις – και κυρίως η δράση – του Τσε είχαν ως βάση ρατσιστικά (εθνοτικά, θρησκευτικά, σεξουαλικά, κλπ.) κριτήρια. Ως γνήσιος μαρξιστής-λενινιστής ο Τσε Γκεβάρα δρούσε με ταξικό κριτήριο. Ως εχθρό του, απέναντι του, είχε αποκλειστικά τον καταπιεστή, τον εκμεταλλευτή, τον ιμπεριαλιστή και τους συνηγόρους αυτών. Όταν αναφερόμαστε σε διακρίσεις κατά των ομοφυλόφιλων στην Κούβα του 1960 πρέπει να λαμβάνουμε υπ’ όψη δύο βασικά πράγματα:

    Πρώτον, το ιστορικό πλαίσιο στο οποίο αναφερόμαστε. Πρόκειται για μια περίοδο κατά την οποία οι κοινωνίες της εποχής δεν ήταν ακόμη έτοιμες να δεχθούν διαφοροποίησεις, ή αλλαγές, στα κυρίαρχα κοινωνικά πρότυπα. Να θυμήσουμε ότι τη δεκαετία του ’60 στις “προοδευτικές” Ηνωμένες Πολιτείες γινόντουσαν διακρίσεις κατά των μαύρων οι οποίοι αντιμετωπίζονταν ως πολίτες β’ κατηγορίας. Στις πρώην ευρωπαϊκές αποικιοκρατικές δυνάμεις (Βρετανία, Γαλλία, κλπ.) οι πολίτες προερχόμενοι από αφρικανικές και ασιατικές χώρες αποτελούσαν δουλοπάροικους των εκεί καπιταλιστικών συστημάτων, στην φτηνή εργασία των οποίων βασίστηκε η όποια κερδοφορία των κεφαλαιοκρατικών ελίτ.

    Δεύτερον, τις συνθήκες τις οποίες είχε να αντιμετωπίσει η Επανάσταση ώστε να εδραιωθεί. Συνθήκες οι οποίες απαιτούσαν ιδιαίτερη προσοχή, κυρίως δε σε ζητήματα που αφορούσαν τη διαφθορά των επαναστατικών συνειδήσεων την οποία επιδίωκε ο διεθνής ιμπεριαλισμός. Ένα κομμάτι της κοινωνίας που, εκμεταλλευόμενος τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, επιχείρησε να στρέψει κατά της Επανάστασης ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός ήταν οι ομοφυλόφιλοι. Πρόκειται για τον ίδιο ιμπεριαλισμό που, στα προ-επαναστατικά χρόνια, είχε εγκαταστήσει στο νησί μια ολόκληρη βιομηχανία πορνείας προς τέρψην εύπορων αμερικανών. Χιλιάδες κουβανοί και κουβανές, όλων των σεξουαλικών προσανατολισμών, χρησιμοποιήθηκαν ως φτηνό εμπόρευμα από τη δικτατορία του Μπατίστα και τους βορειοαμερικανούς προστάτες της.

    Δύο ερευνήτριες, οι Λούρδη Αργκουέλες και Μπ. Ρούμπι-Ριτς [4], που ασχολήθηκαν με το ζήτημα της ομοφυλοφιλίας στην μετά-1959 περίοδο, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η κατάρρευση της παραοικονομίας (της πορνείας) μετά την εδραίωση της επανάστασης είχε ως αποτέλεσμα την προσπάθεια προσεταιρισμού των ομοφυλόφιλων από αντεπαναστατικές δυνάμεις του υποκόσμου. «Αρκετοί βετεράνοι της κουβανικής μαφίας στρατολογήθηκαν από την CIA μπαίνοντας στις τάξεις των αντεπαναστατών» γράφουν οι Αρκουέλες και Ριτς. Οι αντεπαναστάτες του υποκόσμου (που είχαν χάσει τα κέρδη τους με τον θρίαμβο της επανάστασης) ξεκίνησαν να προσεγγίζουν νεαρούς ομοφυλόφιλους με σκοπό να τους εντάξουν στο αντεπαναστατικό κίνημα που οργανώνονταν από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες. Ένα παράδειγμα τέτοιας στρατολόγησης είναι η περίπτωση του Ρολάντο Κουμπέλα, ομοφυλόφιλου φοιτητή ο οποίος είχε πολεμήσει στο πλευρό των επαναστατικών δυνάμεων κατά του Μπατίστα αλλά κατέληξε να στρατολογηθεί από την CIA με σκοπό τη δολοφονία του Κάστρο. Έτσι, τα παραθαλάσσια τουριστικά γκέι-μπαρ στην περιοχή Λα Ράμπα είχαν καταλήξει ουσιαστικά μετά το 1959 “γιάφκες” αντεπανάστασης. Ποιά πολιτική όφειλε λοιπόν να ασκήσει η επαναστατική κυβέρνηση προκειμένου να διαφυλάξει τα κεκτημένα της επανάστασης και να προστατεύσει το λαό;

    Οι ομοφυλόφιλοι νέοι και νέες που στρατολογήθηκαν από την CIA αποτέλεσαν – και αυτοί όπως πολλοί άλλοι κουβανοί – “πιόνια” της ιμπεριαλιστικής εχθρότητας απέναντι στην Επανάσταση. Ας μην ξεχνάμε ότι υπήρξε ένας πολύ μεγάλος αριθμός ομοφυλόφιλων κουβανών, κυρίως προερχόμενος από την εργατική τάξη και τα χαμηλά λαϊκά στρώμματα, που ουδέποτε εγκατέλειψε την Κούβα – αντιθέτως, οι άνθρωποι αυτοί εργάστηκαν προκειμένου να ενσωματωθούν αρμονικά στην κουβανική κοινωνία προσφέροντας τις υπηρεσίες του στο κοινό καλό της επανάστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλιστα. ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

      Διαγραφή
    2. Και όπως πάντα οι αριστεροί, οταν στριμώχνονται ρίχνουν την μπάλα στην εξέδρα και κάνουν το άσπρο μαύρο, πραγματικά σε αυτή την τακτική τους βγάζω το καπέλο, έχουν γίνει μανούλες.
      Μας δουλεύεις ρε μπάρμπα που θες σώνει και καλά να μας πείς οτι ο τσε τους καθάριζε τους ΧΟΜΟ στην Κούβα γιατί ήταν λέει όλοι πιόνια των ΗΠΑ και της cia (όπως λέμε ανταρcia);
      Το κειμενάκι σου αυτό ελπίζω για το δικό σας καλό να μη το έχετε ανηρτημένο σε κανένα blog σας γιατί αν το διαβάσουν οι φίλοι σας οι ΧΟΜΟ θα σας πάρουν με τις πέτρες, υποκριτές του κερατά!

      Διαγραφή
    3. Αυτή η κατήχηση έχει κάνει πουρέ τον εγκέφαλο των αριστερούληδων...

      Αλήθεια, πώς ο Γκεβάρα, έδρασε με ταξικό κριτήριο; Θεωρούνται μία τάξη ξεχωριστή οι Γκέι; Δηλαδή μας δηλώνεις ότι οι γκέι αποτελούν κάποιου είδους επαγγελματική ή κοινωνική τάξη; Προφανώς, λοιπόν, πιστεύεις ότι όλοι οι γκει είναι κατ' επάγγελμα... πόρνοι άλλων ανδρών.

      Και συνεχίζω.
      Ήταν όλοι οι γκέι τσιράκια της CIA; Προφανώς όχι. Τότε γιατί κυνήγησε όλους τους γκέι;
      Είναι σαν λες (με ταξικά κριτήρια πάντα) ότι κάποιοι βιομηχανικοί εργάτες ήταν αντεπαναστάτες. Οπότε και το καθεστώς όλους τους βιομηχανικούς εργάτες τους θεωρεί εχθρούς και κάνει στρατόπεδα συγκέντρωσης μόνο για αυτούς.

      Αν δεν είχες αποβλακωθεί από την κατήχηση θα αποδεχόσουν το γεγονός ότι: Ο Γκεβάρα και προφανώς το καθεστώς του Κάστρο, κυνήγησε τους ομοφυλόφιλους, για αυτό που είναι, για την σεξουαλική τους προτίμηση. Τόσο απλά...!

      Όσο για τους μαύρους και ο Ένγκελς του θεωρούσε κατώτερους φυλετικά, και εμπόδιο στην εδραίωση του σοσιαλισμού.

      Διαγραφή
  5. Αλήθεια, ο φίλος με το κατεβατό γιατί δεν μας λέει και για την άποψη που είχε ο Τσε για τους μαύρους;
    Ας δούμε, επί παραδείγματι, την άποψη του για τους αφρικανούς, όπως καταγράφηκε στο ημερολόγιο του:
    “Ο νέγρος είναι νωχελικός και ευφάνταστος, ξοδεύει τα χρήματά του για ελαφρότητες και ποτό. Ο ευρωπαίος προέρχεται από μια παράδοση εργασίας και σωτηρίας που τον ακολουθεί σε αυτή τη γωνιά της Αμερικής και τον οδηγεί να προχωρήσει μπροστά.”
    Ο Τσε Γκεβάρα, όμως, δεν σταματά εκεί. Θεωρεί ότι η μαύρη φυλή είναι ένας αδύναμος κρίκος στην αλυσίδα της παγκόσμιας σοσιαλιστικής επανάστασης και τους θεωρεί ως τους πλέον ακατάλληλους για να πολεμήσουν. Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι “Με δεδομένη την επικρατούσα έλλειψη πειθαρχίας, θα ήταν αδύνατο να χρησιμοποιήσουμε Κονγκολέζους με αυτόματα για να υπερασπιστούν τη βάση από επιθέσεις από τον αέρα: δεν ξέρουν πώς να χειρίζονται τα όπλα τους και δεν θέλουν να μάθουν.”
    Μήπως ήταν και οι νέγροι όργανα της CIA, εξυπηρετώντας καπιταλιστικά, ιμπεριαλιστικά συμφέροντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σα δε ντρέπεστε όλοι εσείς, αντιδραστικά στοιχεία, που θα βάλετε στο στόμα σας την ιερή αγελάδα του διεθνούς προλεταριακού κινήματος!! Φυσικά και ήταν όργανα του ιμπεριαλισμού και οι μαύροι, τα 200 -300 χρόνια σκλαβιάς στο αμέρικα ήταν βιτρίνα για τη στρατολόγησή τους από την CIA

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών