Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 01, 2013

Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας πανηγυρίζει για την άλωση της Βασιλεύουσας.... ΕΥΓΕ "πατριώτες"!

Ερχάν Ιμάμογλου ονομάζεται, κατέβηκε στις εκλογές με την πατριδοκάπηλη συμμορία της Νέας Δημοκρατίας στη Ροδόπη και ποστάρει από χθες χαρούμενος στο Facebook την "είδηση" για την 560ή επέτειο από την “Κατάκτηση της Ισταμπούλ”. 
 
Να.... τους χαίρονται!

3 σχόλια:

  1. πόσο πιο ξεφτύλες να γίνουν εκεί στην νουδούλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΑΠΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.Η ΩΡΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ Ο ΗΧΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο τελοσ οι προδοτεσ θα παρουν αυτο που τουσ αξιξει και αν οχι η κρεμαλα η μακρονησοσ μια χαρα θα τουs ειναι οσο για τα κομματοσκυλα τουσ γυμνοσαλιαγκεσ δηλαδη που τρεχουν απο πισω απο το ΣΑΜΑΡΑ τωρα για κανα κοκαλακι θα κανουν αυτο που ηξεραν παντα να κανουν στη ζωη τουσ να περνουν πιπεσ και να σερνοντε αλα οχι στη νεα δημοκρατια αυτη τη φορα αλα στουσ στουσ χρυσαυγητεσ......μπασταρδα νεοδημοκρατεσ προδοτεσ τησ ελλαδασ τελειωσατε μαζι με την ψευτοδημοκρατια σαs....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών