Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 23, 2013

Ανάλυση “Επίκαιρα”: Η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται παντού!

Στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στα στελέχη είναι καλό, κάτι που δικαιολογείται από τις δημοσκοπήσεις. Είναι ίσως το μόνο κόμμα που δεν έχει λόγο να ανησυχεί για τυχόν προκήρυξη εκλογών. Αντιθέτως, ευελπιστεί σε άμεση κεφαλαιοποίηση στην κάλπη των δημοσκοπικών ποσοστών του. Οι περί τον Νίκο Μιχαλολιάκο θεωρούν πως η τρικομματική απέφυγε την αυτοδιάλυσή της, φοβούμενη και τις εκλογικές επιδόσεις της Χρυσής Αυγής, πέραν των άλλων παρενεργειών που θα προκαλούσαν οι πρόωρες κάλπες.

Εκφράζουν, δε, την εκτίμηση ότι το κόμμα τους θα υπερβεί σε βάθος χρόνου το 20% και ότι ο στόχος της δεύτερης θέσης που έχει τεθεί από την ηγεσία είναι...
εφικτός, καθώς, όπως λένε, τα κόμματα της συγκυβέρνησης συνεχώς συρρικνώνονται και η ΝΔ, παρά τη δημοσκοπική της αντοχή, μεσοπρόθεσμα θα συμπιεστεί λόγω των μέτρων. Τονίζουν επίσης ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ εμμείνει στις θέσεις που εκφράζει στο θέμα της λαθρομετανάστευσης και αλλού, τότε πολλοί ψηφοφόροι του αργά ή γρήγορα θα μετακινηθούν προς τη Χρυσή Αυγή, όπως ήδη συμβαίνει στη δεξαμενή των νεαρών ψηφοφόρων με ακτιβιστική διάθεση.

Σύμφωνα με στελέχη του κόμματος, το επόμενο διάστημα θα αλλάξουν πολλά στην πολιτική του κόμματος. Συγκεκριμένα, θα γίνει προσπάθεια συνδικαλιστικής εκπροσώπησης όπου αυτό είναι δυνατό, με μπούσουλα στην όλη προσπάθεια τα όσα έγιναν στον ΣΑΤΑ, τις εκλογές του οποίου η Χρυσή Αυγή απέσπασε ποσοστό 13,75% (594 ψήφους και τρεις έδρες στο Δ.Σ., για το Λαϊκό Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Ταξί Αττικής - ΛΑΣΙΤΑ). Η αρχή θα γίνει από σωματεία ελεύθερων επαγγελματιών, όπου η επιρροή της στρατευμένης Αριστεράς είναι μικρή. Ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με τους μικροπωλητές αλλά και τους μεταφορείς για τη συγκρότηση συνδικαλιστικών πυρήνων.
 
Αναζητούν κι άλλες εκλογικές δεξαμενές

Επίσης, εγκαταλείπεται οριστικά η μονοθεματική ατζέντα (λαθρομετανάστευση και εγκληματικότητα) και θα προταχθούν θέσεις και για κοινωνικά θέματα, με πρώτο στόχο τη διεύρυνση της απήχησης του κόμματος στους συνταξιούχους - και γενικότερα στις ηλικίες άνω των πενήντα πέντε, όπου κυριαρχεί η ΝΔ - και στους αγρότες. Στους τελευταίους η Χρυσή Αυγή στηρίζει πολλά, θεωρώντας τους ως το προνομιακό της ακροατήριο για το μέλλον. Στο περιβάλλον του κ. Μιχαλολιάκου υπάρχει ανησυχία για το κατά πόσο οι βουλευτές του κόμματός του θα μπορέσουν να. ανταποκριθούν στις νέες πολιτικές απαιτήσεις και να προσαρμόσουν το λόγο τους και την εν γένει παρουσία τους.

Εν των μεταξύ, στη Χρυσή Αυγή αναμένουν την έκβαση ενός νέου εγχειρήματος, την έκδοση νέας εβδομαδιαίας εφημερίδας με τον τίτλο "Εμπρός", που θα καλύπτει, βέβαια, το χώρο που εκφράζει το κόμμα. Η νέα εφημερίδα - δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά μέχρι αυτή τη στιγμή τα στοιχεία των ιδιοκτητών - επρόκειτο να κυκλοφορήσει το Σάββατο 22 Ιουνίου και ήδη καταβάλλεται προσπάθεια ώστε τα μέλη του κόμματος να ενημερωθούν για την κυκλοφορία της και να τη στηρίξουν εξαρχής. Όπως επισημαίνεται, η εφημερίδα θα καλύπτει όλο το χώρο στα δεξιά της ΝΔ και το κενό που υπάρχει στην ενημέρωση του «εθνικιστικού κοινού», όπως αποκαλούν τους οπαδούς τους. Η ηγεσία του κόμματος βλέπει με πολύ καλό μάτι το εγχείρημα, προσδοκώντας, όπως είναι φυσικό, πολλά οφέλη, τόσο επικοινωνιακά όσο και πολιτικά, και κυκλοφορία ανάλογη των δημοσκοπικών ποσοστών της Χρυσής Αυγής.

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Η Εθνική εφημερίδα "Εμπρός" είναι μια εκδοτική προσπάθεια που στηρίζεται από την Χρυσή Αυγή).

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών