Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 01, 2013

Ο Κασιδιάρης συγκλονισμένος στο Zougla: "Είδα το βίντεο της επίθεσης, πυροβολούσαν μέχρι να αδειάσουν τα πιστόλια" - ΒΙΝΤΕΟ

Φρικιαστικές εικόνες κατέγραψαν οι κάμερες των γραφείων

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας στην τηλεόραση της Ζούγκλας δήλωσε ότι η επίθεση καταγράφηκε καρέ-καρέ από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Όπως είπε ο ίδιος που είδε το video, δύο δράστες αρχικά πυροβόλησαν τα θύματα, κατέβηκαν από τη μηχανή και συνέχισαν να ρίχνουν στα σώματα των ανθρώπων που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


9 σχόλια:

  1. Η μια δολοφονία γίνεται "μέρα μεσημέρι"μπροστά σε πολύ κόσμο συλλαμβάνεται,ο δράστη και ένα κόμμα διώκεται ως εγκληματική οργάνωση. Απο την άλλη δολοφονούνται δύο νέα παιδιά εν ψυχρώ από δύο άγνωστους,που διαφεύγουν ,και ξανά μανά κατηγορείται το ίδιο κόμμα ότι εκμεταλλεύεται το γεγονός για πολιτικούς λόγους κατά τον ΣΚΑΙ. Δύο νεκρά παιδιά με το αίμα ακόμα ζεστό να κυλά Ρε τι άνθρωποι είναι αυτοί! Που δευτερόλεπτα μετά το φονικό βγήκε η Μανδρου και μίλησέ για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ο θεός να αναπαύσει τη ψυχή των παιδιών-και να δώσει κουράγιο στους γονείς τους-και σ όλους εμάς τους υπόλοιπους φώτιση-και υπομονή. Αγάντα Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ειπε η βρωμιαρα η Μανδρου ?? Πουλημενα τομαρια ,για την φυλακη ολα τα δημοσιογραφικα καθηκια !! Ασεβη και προς τους δολοφονημενους λιγο μετα την δολοφονια !! Ηταν βλεπεις Εθνικιστες !!

      Διαγραφή
    2. Υπομονή Συνέλληνες.
      Αθάνατα τα παλικάρια μας!

      Διαγραφή
    3. EINAI POYTANA Η ΜΑΝΔΡΟΥ Η ΙΩΑΝΝΑ

      ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΑΑΑΑΑΑΝΕ Η ΜΑΝΔΡΟΥ Η ΙΩΑΑΑΑΑΑΝΑ.

      Διαγραφή
  2. Ηθικοί αυτουργοι δεν υπάρχουν? Ποιοι έδιναν εντολές ότι στην Αθήνα "φασίστας δεν θα μείνει"?
    Δεν θα γίνει άρση των επικοινωνιών? Δεν θα μάθουμε ποιοι πολιτκοι, τινος κόμματος είναι απο πίσω απο τους δολοφόνους? http://efoploo.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η βρωμιάρα η Μάνδρου είπε η αλήτισσα ότι "σύμφωνα με εκτιμήσεις δικαστικών κύκλων εξετάζεται και το ενδεχόμενο να είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών από μπράβους", κοινώς απεκάλεσε τα δύο ελληνόπουλα που σήμερα έφυγαν για το τελευταίο τους ταξίδι ότι μπορεί να είναι κι αυτοί μπράβοι που φαγώθηκαν από άλλους μπράβους της νύχτας!!!!! Ας την χαίρωνται αυτήν την αλήτισσα ο Alpha και τα λαμόγια τα αφεντικά της που έχουν και πληρώνουν τέτοιους αλήτες και τέτοιες αλήτισσες για δημοσιογράφους!!!!!!
    Εγώ συμβουλέυω αύριο κιόλας οι οικογένειες των θυμάτων και η ηγεσία της ΧΑ να καταθέσουν μαζικά μηνύσεις κατά της ενσυνείδητης αλήτισσας αυτής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός... έτσι ακριβώς πρέπει να γίνει, μυνήσεις για περιύβριση νεκρού με δόλο.

      Διαγραφή
  4. Παπαγαλάκι με τα όλα του. Βαπτίζει τα ανοιχτά γραφεία κλειστά, βαπτίζει τα νεαρά θύματα μπράβους της νύχτας.
    Και μιλάει με την ίδια σιγουριά που μας ζάλιζε τόσο καιρό με την καλά δεμένη υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης (αστεία πράγματα).
    Οτι της πούνε τα αφεντικά της να πεί, λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών