Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 01, 2013

Προκλητική δήλωση από τούρκο υπουργό: "ο Χριστιανισμός δεν είναι θρησκεία...δεν προσφέρει τίποτα"

Καινοφανείς αντιλήψεις περί του Χριστιανισμού εκφράστηκαν από τον Τούρκο υπουργό Περιβάλλον και Αστικοποίησης, Ερντογκάν Μπαϊρακτάρ, ο οποίος υποστήριξε ότι "Ο Χριστιανισμός έχει πάψει να αποτελεί θρησκεία και μετεξελίχθηκε σε ... πολιτισμό, ο οποίος όμως δεν διδάσκει, ούτς προσφέρει έναν ξεχωριστό τρόπο ζωής, ειρήνη και ευτυχία"!
 
Ενώ προφανώς ο ισλαμισμός που είναι θρσκεία, τα προσφέρει όλα αυτά! Ο.....

Κέντρο Βίζενταλ: 6ος μεγαλύτερος εχθρός του Σιωνισμού η Χρυσή Αυγή


 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Καλύτερα να μην αναφέρουμε ποιός ήταν ο Βίζενταλ γιατί θα μας πουν....αντισημίτες, αλλά μας φαίνεται λίγο παράξενο να υπάρχει στη λίστα "περιούσιος" που υποτίθεται είναι.....εχθρός των εβραίων!!!!

Κάθε χρόνο, το γνωστό εβραϊκό κέντρο “Simon Wiesenthal” με έδρα το Λος Άντζελες εκδίδει το TOP-10 των μεγαλύτερων εχθρών του Σιωνισμού διεθνώς. Φέτος η εν λόγω λίστα μας επεφύλασσε μία έκπληξη. Στην 6η θέση, μετά τον πρόεδρο του Ιράν Αχμαντινετζάντ, τον αρχηγό των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων, τους επικεφαλής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και άλλους πολιτικούς και στρατιωτικούς ηγέτες βρίσκεται ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Όπως διαβάζουμε σε ιστοσελίδα του ουγγρικού εθνικιστικού κόμματος Jobbik, που αναδημοσιεύει την είδηση: «Όπως ήταν αναμενόμενο, η Χρυσή Αυγή, το Ελληνικό Πατριωτικό Κόμμα βρίσκεται στην.....

Ποιά ήταν η εκπομπή με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση για το 2012...;

Η απάντηση........

ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ-ΠΑΡΩΔΙΑ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ-ΕΛΑΜ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ

KOTES3
Από το πάντα αγωνιστικό ETHNIKISMOS.NET

Παρακράτος της αριστεράς δεν υπάρχει μόνο στο ψευδοκράτος των Αθηνών, αλλά και στην Κύπρο μας. Που είναι θεωρητικά και ιδιαιτέρως ενισχυμένο, λόγω της λαίλαπας του αμερικανοσταλινιστή Χριστόφια-Καταστρόφια. Αλλά φαίνεται πως σβήνει κι εκεί (όπως κι εδώ) με τη δυναμική εμφάνιση των εθνικιστών!
Χθες, λοιπόν, την ώρα που παρουσιαζόταν η υποψηφιότητα του ΕΛΑΜ για την Προεδρία της Κύπρου, με.....

ΚΟΛΑΦΟΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΄Ολοι "τρέμουν" τις εκλογές πλην Χρυσής Αυγής!

Κι ενώ στον ορίζοντα του κρίσιμου και καθοριστικού για την πορεία της χώρας έτους 2013 δεν διαφαίνεται το ενδεχόμενο εκλογών, τόσο για τα κόμματα της συγκυβέρνησης όσο και για τον ΣΥΡΙΖΑ, η Χρυσή Αυγή φαίνεται πως είναι το μόνο κόμμα που όχι μόνο δεν φοβάται, αλλά επιθυμεί διακαώς μια νέα εκλογική αναμέτρηση...
Οι εξελίξεις στους τομείς αυτούς είναι πολύ πιθανόν να.....

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Παπούλια με θέμα το....."φασισμό"!!! Άκρως διχαστικός ο πρώην κολαούζος του Α. Παπανδρέου...

Δείτε το μήνυμα του Προέδρου της "Ελληνικής Δημοκράτιας".....

GABRIELE D' ANNUNZIO- ΠΟΙΗΤΗΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ




Ο Gabriele DAnnunzio ήταν ποιητής, στρατιωτικός και ένας  από τους δημιουργούς του ιταλικού Εθνικισμού του προηγούμενου αιώνα.
Από τα 16 άρχισε να δείχνει το ταλέντο του στην ποίηση  και την λογοτεχνία όταν άρχισε να γράφει στην Ρώμη. Ένα από τα πρώτα του έργα ήταν " Οι ιστορίες της Πεσκάρα"
Η  πρώτη επίσκεψη στην Ελλάδα το 1895 τον επηρέασε βαθιά. Εμπνευσμένος  από το μεγαλείο του Ελληνικού πολιτισμού έγραψε το επικό ποίημα <<Laus Vitae>> με το οποίο θα αναδείκνυε  την εικόνα του μεγάλου-κατά την γνώμη του- έθνους της Ιταλίας.
Οι αρχές του 20ου αιώνα έφερναν νέα ιδανικά από τα οποία επηρεάστηκαν οι.....

ΜΕ ΛΕΝΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ

Πως οι Εβραίοι στην Αμερική υπονόμευσαν τα Χριστούγεννα

Του Kevin MacDonald (Occidental Observer) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Το βιβλίο του Αμερικανο-Εβραίου ραβίνου Joshua Eli Plaut A Kosher Christmas: ’Tis the Season to Be Jewish, αποκαλύπτει αυτό που γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό: Οι Εβραίοι πράγματι υπονόμευσαν τα Χριστούγεννα. Αν και το βιβλίο αξίζει να διαβαστεί ολόκληρο, έχουμε εδώ μια περίληψη και κάποιο σχόλιο από τον Εβραίο αρθρογράφο Ethan Schwartz (“Twas the night after Christmas“). Πρώτα η περίληψη:
«Οι Εβραίοι ήταν η εμπροσθοφυλακή της προσπάθειας να "μετασχηματιστούν τα Χριστούγεννα σε μια.....

Ξεκινάμε το 2013 με....Ηράκλειτο

Θα ανοίξουμε τις αναρτήσεις μας για το 2013 με μια σοφή ρήση του Ηράκλειτου..
Του Μεγάλου Έλληνα φιλοσόφου που υμνήθηκε περισσότερο από τον κάθε Έλληνα από τους λόγιους του 19ου και του 20ου αιώνα. Όπως ο Νίτσε, ο Γκαίτε κτλ...

 "νόμος καὶ βουλῇ πείθεσθαι ἑνός"
Ηράκλειτος

Μετάφραση:
Νόμος είναι και η πειθαρχία στη θέληση του ενός