Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 09, 2013

Τι γιορτάζουν οι εβραίοι με τη Χάνουκα; Για να θυμόσαστε τι "εορτάζουν" και οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας μαζί με τους ιουδαίους...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι σε όλες τις "αμερικάνικες" σειρές/ταινίες η πιο πολυδιαφημιζόμενη γιορτή των εβραίων είναι η "Χάνουκα"...
 
Κατά την ιουδαϊκή εορτή Χανουκά (αντίστοιχη των Χριστιανικών «Φώτων») η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 του Εβραϊκού μήνα Κισλέβ και διαρκεί οκτώ ημέρες, εορτάζεται (σύμφωνα με τα βιβλία των Μακκαβαίων) η νίκη των εβραίων επί των στρατευμάτων του επίγονου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αντίοχου του Επιφανούς (και η σφαγή των Ελλήνων που κατοικούσαν στην Παλαιστίνη) Ακολουθεί απόσπασμα από το βιβλίο του ραβίνου Ahron Lopiansky, με τον τίτλο «Timepieces». Αναφέρεται στην μάχη Ελληνισμού-ιουδαϊσμού, υπό την οπτική ενός ραβίνου.
 
Βρίσκεται γραμμένο στα αγγλικά στην εβραϊκή ιστοσελίδα Aish.com (και συγκεκριμένα στην σελίδα όπου ταξινομούταν στην κατηγορία «Εορτολόγιο» (Holidays) και συγκεκριμένα στην ιουδαϊκή εορτή Χανουκά, κατά την οποία οι εβραίοι σύμφωνα με το βιβλίο των Μακκαβαίων, νίκησαν τα ....

Θρασύτατη απειλή βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τις καταλήψεις των αναρχοαριστερών..."Θα σας πάρει και θα σας σηκώσει"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Σιγά επαναστάτη του καναπέ και της πολυθρόνας μη σου φύγει κανένας πόοντος...

Δηλώσεις μετά την εκκένωση από την Ελληνική Αστυνομία των χώρων που είναι γνωστοί ως «βίλα Αμαλία» και «βίλα Μαρία Κάλλας» έκανε ο βουλευτής Καστοριάς Ευάγγελος Διαμαντόπουλος. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως η βίλα Αμαλία και η βίλα Κάλλας είναι πραγματικά πολιτιστικά κέντρα στα οποία γίνονται και μαθήματα. «Δεν το καταλαβαίνει όμως αυτό η φασίζουσα νοοτροπία του κ. Δένδια» υποστήριξε και πρόσθεσε: «Θα γίνουν τα εφαλτήρια που.....

Θρασύτατος Jeffrey προσπαθεί να "ηρωποιήσει" τον εαυτό του επειδή τον κυνηγούν οι....ακροδεξιοί!!!!

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου:

Ίδιοι οι μπολσεβίκοι και στην Κύπρο: Στυγνοί ανθέλληνες!


Ούτε τα προσχήματα δε τηρούν πλέον, οι θιασώτες των σοβιετικών γκουλάγκ, οι οποίοι κυβερνούν την Κύπρο. Σε εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια Μνημείου των Πεσόντων Αεροπόρων, ο υπουργός Άμυνας του κομμουνιστικού καθεστώτος που εξουσιάζει τον Ελληνισμό της Μεγαλονήσου, Δημήτρης Ηλιάδης, πέταξε στο έδαφος την Ελληνική Σημαία, μεταχειριζόμενος Την ως κουρελόπανο!

Η συγκεκριμένη κίνηση του.....

Η εφημερίδα πατριωτών και εθνικιστών..


Εκφυλίζεται πλήρως η βρετανική νεολαία.. Πίνουν ούρα!!! σε ριάλιτι το οποίο βιντεοσκοπούν στην Ελλάδα...ΖΗΤΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ!!!

H παρακμή της βρετανικής νεολαίας σε όλο της το μεγαλείο. Σοκ στα τηλεοπτικά δρώμενα της Βρετανία μετά την χθεσινή προβολή από το Channel 4 του πρώτου μέρους από το ριάλιτι "What happens in Kavos" που δείχνει τι πραγματικά κάνουν οι νεαροί Βρετανοί παραθεριστές στον Κάβο της Κέρκυρας.
Όταν δεν....

Κάθετη δήλωση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά: "Κανένας συμβιβασμός για το όνομα "Μακεδονία" "

.....Καθήκον όλων να αντισταθούν..

Με τον ειδικό μεσολαβητή των Ηνωμένων Εθνών Μάθιου Νίμιτς συναντήθηκε ο ΥΠΕΞ καθώς και ο Πρωθυπουργός.

Η προγραμματισθείσα για τις 12.30 συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου με τον Νίμιτς επισπεύστηκε προκειμένου να λάβει μέρος και ο πρωθυπουργός.
Σε όλες τις προηγούμενες επισκέψεις του στην Αθήνα, ο Νίμιτς γινόταν δεκτός από....

Μια σπάνια τηλεοπτική παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη στο MEGA το μακρυνό 2008....

Είναι ένας από τους λόγους που ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ οι επαίτες του σιωνισμού να τον καλέσουν σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού...

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η παρουσία του εκπροσώπου τύπου του Εθνικιστικού Κινήματος στο MEGA έγινε με αφορμή τις συγκρούσεις των Ελλήνων Εθνικιστών με αναρχοάπλυτους και μισθωμένους εγκληματίες-αλλοδαπούς στην Πλατεία Κολοκοτρώνη το 2008, όταν οι τελευταίοι έκαναν μια αντισυγκέντρωση κατά τη προσφιλή τακτική τους, για να ματαιωθεί η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τους νεκρούς ήρωες των Ιμίων.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο και τον τρόμο στα μάτια των καθεστωτικών δημοσιογράφων όταν έρχονται αντιμέτωποι με την...αλήθεια και με έναν Εθνικιστή.

Ο Καμπουράκης αποκάλεσε τους αναρχικούς καταληψίες της Βίλας Αμαλίας "μαλακισμένα"...

Είχαν "πέσει" διαφημίσεις και προφανώς δεν έγινε με πρόθεση....

Ωστόσο ακούστε τι ακριβώς είπε...

Γιος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην κατάληψη της «Βίλας Αμαλία» και ανάμεσα στους συλληφθέντες...Βρίσκεται εκτός φυλακών με "περιοριστικούς όρους"


Ο Βουλευτής αποχώρησε εσπευσμένα από το κανάλι που ήταν καλεσμένος για να πάει στο χώρο της κατάληψης
 


Ανάμεσα στους καταληψίες που εισέβαλαν σήμερα το πρωί στη «Βίλα Αμαλία», σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ήταν και ο γιος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση.
Μόλις έγινε γνωστό πως αντιεξουσιαστές κατέλαβαν και πάλι το κτίριο στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Χέυδεν, ο κ. Βούτσης ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του MEGA. Λίγη ώρα αργότερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έμαθε πως ο γιος του Γιώργος ήταν ανάμεσα στους καταληψίες -πληροφορία, την οποία φέρεται να.....

Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο καλύπτει άπλυτους-καταληψίες της Βίλας Αμαλίας αλλά τους οργανώνει κιόλας

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!!!!

Δεν χρειάζεται μεγαλύτερη απόδειξη από τα tweets της επίσημης ιστοσελίδας του ΣΥΡΙΖΑ, για να καταλάβει κανείς ποιος οργανώνει τις καταλήψεις και υποκινεί τους μπαχαλάκηδες:

Η χώρα μας αντιμετωπίζεται ως θλιβερό προτεκτοράτο...Ωμή παρέμβαση ΗΠΑ μέσα στη νύχτα για να μην πουληθούν ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ σε ρωσικές εταιρείες!

Με μία χονδροειδή, όσο και αναμενόμενη παρέμβαση στα εσωτερικά πράγματα της χώρας, ανάλογη με αυτές που συνήθιζαν στις δεκαετίας του '50 και του '60, οι Ηνωμένες Πολιτείες μέσα στη νύχτα, έλαβαν επίσημα θέση κατά του ενδεχομένου πώλησης των ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ σε μία εκ των ρωσικών εταιρειών Gazrpom και Sintez!
Επιβεβαιώνοντας αυτούς που υποστήριζαν ότι η διαδικασία των αποκρατικοποιήσεων μπορεί να αναδειχθεί σε "γεωστρατηγικό ναρκοπέδιο" για την κυβέρνηση.
Και αυτό γιατί και η Μόσχα έχει διαμηνύσει στην κυβέρνηση ότι "Αν δεν τηρηθούν οι δεσμευτικές πλειοδοτικές διαδικασίες της προκήρυξης του διαγωνισμού των ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ οι σχέσεις των δύο χωρών θα υποστούν καίριο πλήγμα" αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν θα γίνει δεκτός στην Μόσχα ο Α.Σαμαράς!
Εκτός του ότι θα......

Προκλητικά υβριστική η κρατικοδίαιτη Μαριλένα Κατσίμη της κρατικής ΝΕΤ - Αποκάλεσε στην εκπομπή "Πρωινή Ενημέρωση" τους Χρυσαυγίτες, σατανιστές!

Η κρατικοδίαιτη Μαριλένα Κατσίμη της κρατικής ΝΕΤ, στην εκπομπή "Πρωινή Ενημέρωση" της 7ης Ιανουαρίου αποκάλεσε  τους Χρυσαυγίτες, σατανιστές!
Κατά την διάρκεια της παρουσίασης των καθημερινώς εφημερίδων, μαζί με τον συμπαρουσιαστή της Κώστα Αρβανίτη, αναφέρθηκαν στο ατόπημα του Καμινή κατά την διάρκεια της τελετής που έγινε για την κοπή της καθιερωμένης Βασιλόπιτας στο δημαρχείο. (Δείτε το θέμα: Αίσχος! Δημόσια εκφράζει το αντιχριστιανικό του μένος ο Καμίνης)
Η εν λόγω παρουσιάστρια, αφού υπερασπίστηκε την στάση του άθεου Καμίνη με γελάκια και με την σαχλή δικαιολογία λέγοντας:

Πυρ κατά βούληση από τον Χρήστο Παππά στη Βουλή..."Η κυβέρνησή σας είναι αντισυνταγματική"

Δείτε το βίντεο.....