Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 17, 2013

Αναρχικοί κάνουν κατάληψη σε εκπομπή Οn air και η "συντρόφισσα" ενώ διαβάζει το κέιμενο ξεσπά σε...κλάματα!!

Ένα κοριτσάκι που τρέμει, ξεσπά σε λυγμούς και παθαίνει ασθματικές κρίσεις και μόνο στην υποψία ότι μπορεί κάποια κάμερα να το καταγράψει και να το δει ο μπαμπάς του, οπότε και θα χάσει το jeep της.. (εκτός και αν είναι πρεζάκι και είχε περάσει αρκετό χρονικό διάστημα από την τελευταία φορά που πήρε τη δόση της..)
3-4 αποβλακωμένα χαϊβάνια που νομίζουν ότι κάνουν επανάσταση και χαβαλέ μαζί, καθώς στο τέλος της..."κατάληψης" εύχονται "χρόνια πολλά και καλή χρονιά" στον παρουσιαστή και τους τηλεθεάτες γελώντας..

Αυτά τα Μ@Λ@ΚΙΣΜΕΝΑ (όπως σωστά τα αποκάλεσε ο Καμπουράκης) που αυτοαποκαλούνται αντιεξουσιαστές και φαντασιώνονται επαναστάσεις με γκράφιτι και μπύρα θα έρθει η ώρα και η στιγμή που θα αντιμετωπίσουν τη...Νέμεσις τους.
Την προκάλεσαν και μέσα στο υλιστικό πνεύμα που ζουν, ενώ υποτίθεται ότι το πολεμούν, δεν κατόρθωσαν ούτε να προετοιμαστούν για τις συνέπειες των πράξεων τους..

Δείτε το βίντεο και ΓΕΛΑΣΤΕ με την ψυχή σας..

Κατάλυση κάθε εθνικής κυριαρχίας..Αποφυλακίστηκαν πράκτορες της τουρκίας για να πάρουμε τη....δόση!!!!

Η Ελλάδα αποφυλάκισε Τσέχους κατασκόπους των Τούρκων !!!!

Ήταν απαίτηση και προϋπόθεση που έθεσε ο Τσέχος πρωθυπουργός για να υπογράψει τη δόση.

Δύο Τσέχοι λοιπόν σχεδιαστές του πολεμικού βιντεοπαιχνιδιού Arma 3, οι οποίοι είχαν συλληφθεί στις αρχές του Σεπτεμβρίου 2012 στην Ελλάδα, ως ύποπτοι κατασκοπείας, απελευθερώθηκαν από τις ελληνικές Αρχές. 

Τη σχετική πληροφορία ανακοίνωσε η....

Quiz για "παρακρατικούς" από τη Χρυσή Αυγή... Ποιος αναρχικός βουλευτής είναι συνεργάτης της ασφάλειας;


Στο εβδομαδιαίο περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ (τεύχος 170, σελίδα 15) υπάρχει δημοσίευμα με τίτλο ‘’Ο Βουλευτής «πράκτορας»’’ που αναφέρει τα εξής: 

’Άνδρες της Αστυνομίας σε πόλη της Βόρειας Ελλάδας συνέλαβαν πριν από ένα χρόνο αντιεξουσιαστή για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών. Ωστόσο δύο ημέρες αργότερα,

Λάβρος κατά της εγχώριας "ελίτ" ο Χρήστος Παππάς.."Δεν θα προλάβετε ούτε τα ελικόπτερα"

Δείτε το βίντεο...

Νίκος Μιχαλολιάκος: "14 κάλπες έπρεπε να στηθούν...Με τη βοήθεια του λαού και του Θεού εμείς θα φέρουμε την κάθαρση"

Δείτε βίντεο...

Ηλίας Κασιδιάρης στη Βουλή: "Γκρεμίστε τη δικτατορία των διεφθαρμένων..."

Δείτε το βίντεο....

Δολοφονία ενός λαθρομετανάστη...."βούτυρο στο ψωμί" στην προπαγάνδα των κομμουνιστομπολσεβίκων

Τις πρώτες πρωϊνές ώρες είχαμε μια δολοφονία ενός λαθρομετανάστη από το Πακιστάν στην περιοχή των Πετραλώνων από 2 ημεδαπούς, οι οποίοι και συνελλήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας "Δέλτα" στο Σύνταγμα λίγες ώρες αργότερα...

Όπως αποδειχθηκε από τις καταθέσεις του τα κίνητρα δεν ήταν "ρατσιστικά" κάτι που παραδέχονται και οι συστημικοί δημοσιογράφοι όπως ο Ευαγγελάτος στο NewsIt (που έχει ειδικευτεί στην ΑΝΤΙ-Ελληνική παραπληροφόρηση.). Ο προϊστάμενος δε του ενός από τους δράστες ούτε λίγο, ούτε πολύ είπε ότι υπήρξε υπόδειγμα "προοδευτικού" κατά τη διάρκεια της δουλειάς του

Παρ' όλα αυτά οι μαρξιστολενινοσοσιαλΗστές άδραξαν την ευκαιρία για να.....

420 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΖΗΤΟΥΝ "Δημιουργήστε ένα παγκόσμιο νόμισμα"!

Το Institute of International Finance, που αντιπροσωπεύει 420 από τις μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο και τους μεγαλύτερους χρηματοδοτικούς οίκους...κάνει έκκληση σανλύση για τη αποφυγή επικείμενων συναλλαγματικών πολέμων την δημιουργία ενός παγκοσμίου νομίσματος, σύμφωνα με τον το Jerome Corsi’s Red Alert reports.
Οι μάσκες πέφτουν ζητούν εδώ και τώρα την ίδρυση του Παγκόσμιου Κράτους, για αυτό το λόγο υπάρχουν και οιοικονομικές κρίσεις άλλωστε, για να επιβάλουν λύσεις, αι για αυτό το λόγο τις δημιουργούν.
"Μια βασική ομάδα από.....

Χρήστος Παππάς προς βουλευτές: "Πράξτε ανάλογα με την εθνική σας συνείδηση....αλλιώς Φωτιά και Τσεκούρι στους προσκυνημένους"...Ηλίας Καισιδιάρης προς Πιπιλή: "Κάτσε κάτω...Πάλι πιωμένη είσαι..;"

Δείτε το βίντεο....

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ Άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης: Δέχονται να επανέλθει η συνταγματική ομαλότητα με 4 κάλπες

Mία πρώτη νίκη φαίνεται να καταγράφει η αντιπολίτευσης καθώς τα κυβερνητικά κόμματα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) δέχθηκαν να ακολουθηθεί  η συντεταγμένη διαδικασία ψηφοφορίας των τεσσάρων καλπών, μία για κάθε υπό παραπομπή, πρόσωπο που εμπλέκεται στο σκάνδαλο απόκρυψης και αλλοίωσης της λίστας Λαγκάρντ: Γ.Παπανδρέου, Ε.Βενιζέλος, Λ.Παπαδήμος και Γ.Παπακωνσταντίνου
Για απόλυτη γελοιοποίηση και εξευτελισμό των....

Όμηροι του τουρκικού προξενείου τα κόμματα της συγκυβέρνησης


Όμηροι του τουρκικού προξενείου τα κόμματα της συγκυβέρνησης

Τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της Τρίτης στο κοινοβούλιο είναι ενδεικτικά πολλών πραγμάτων. Είναι γνωστή η στάση των Βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ απέναντι στον Αχμέτ Χατζηοσμάν του ΠΑΣΟΚ. Για πρώτη, ομολογουμένως, φορά στα χρονικά της Βουλής, κάποιος μουσουλμάνος Βουλευτής αντιμετωπίστηκε όπως του αρμόζει για την αντεθνική του δράση. Δηλαδή, ως συνειδητοποιημένου πράκτορα της Άγκυρας. Τόσοι και τόσοι «πατριώτες» Βουλευτές πέρασαν από το.....

“Αντιφασιστική” εκδήλωση υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων


“Αντιφασιστική” εκδήλωση υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, ο αριστεριστής και άθεος Δήμαρχος Αθηναίων (στην κοπή της καθιερωμένης Βασιλόπιττας για το έτος 2013 αρνήθηκε να κόψει το κομμάτι του Χριστού), κύριος Καμίνης, φέρεται ως συνδιοργανωτής σε αντιρατσιστική – αντιφασιστική εκδήλωση υπό την αιγίδα και την χρηματοδότηση του δήμου, με τίτλο "Αθήνα πόλη αντιφασιστική". Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν σύλλογοι φοιτητών, κοινότητες μεταναστών και γενικά κάθε καρυδιάς καρύδι, από όλη την Ελλάδα, που θα....

Καρφώνονται μόνοι τους οι τούρκοι αποκαλώντας των Χατζοσμάν "τούρκο βουλευτή"!!!!

Στο θέμα που προέκυψε με τον βουλευτη του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζήοσμαν αναφέρεται η τουρκική εφημερίδα Hürriyet. " Kατηγορία "πράκτορα" σε Τούρκο βουλευτή στην Ελλάδα" είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας.

Η Hürriyet αναφέρεται στις.....