Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 02, 2013

Τα πρώτα βίντεο από τις ομιλίες για τα Ίμια...Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης..

Δείτε τα...

Στα Ίμια νεκροί τρεις Αξιωματικοί, αλήτες, προδότες, πολιτικοί...Εθνικιστικό ποτάμι η πορεία για τα Ίμια

Τελείωσε η τελετή για την απότιση φόρου τιμής στους τρεις νεκρούς αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού στα Ίμια το 1996. Η πορεία που ακολούθησε ήταν μεγαλειώδης και με βάση τα λεγόμενα της ηγεσίας έξω από τα κεντρικά γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου η συμμετοχή ήταν διπλάσια σε σχέση με πέρσι. Το εθνικιστικό κίνημα δεν ξεχνά τους νεκρούς, γιγαντώνεται και αποκτά μεγαλύτερη λαϊκή απήχηση μέρα με τη μέρα. Μέχρι τη Νίκη!

Για όσους έχουν ενδοιασμούς αν θα πρέπει να είναι σήμερα στην πορεία τους δίνουμε το ΚΙΝΗΤΡΟ

ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΡΑΚΤΟ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΙΜΙΑ...

Εφημερίδα "ΣΤΟΧΟΣ"

Αν παρ'όλα αυτά Έλληνα δεν έχεις πειστεί να αφήσεις τον καναπέ σου, το κρεβάτι σου, τον καφέ σου, τη βόλτα και να βρεθείς δίπλα στους ομόφυλούς σου να τιμήσεις τους δολοφονημένους ΗΡΩΕΣ, θα σε....

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ...Άνω των 5000 Εθνικσιτών ήδη στο σημείο έναρξης της πορείας...2 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα!

Χιλιάδες Έλληνες στο μνημείο των Ιμίων. Οι προετοιμασίες συνεχίζονται - Συνεχής ενημέρωση
Χιλιάδες Εθνικιστές από κάθε γωνιά της Ελλάδος συρρέουν στο μνημείο των Ιμίων, για να τιμήσουν τους πεσόντες ήρωες, Χριστόδουλο Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκο και Έκτορα Γιαλοψό. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Κατσίμη, ο άνδρας της, οι ΜΚΟ και η Ελληνική Ιθαγένεια...!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ; Τροφή για σκέψη...Γιατί άραγε όλοι οι εγκάθετοι του διεθνισμού χτυπούν τη Φυλή και τη Θρησκεία..;

Γράφαμε πριν λίγο για την εμετική τοποθέτηση, μέσω facebook, της κρατικοδίαιτης δημοσιογράφου της ΝΕΤ, Κατσίμη, που προπαγανδίζει υπέρ της απόδοσης ιθαγένειας σε αλλοδαπούς που γεννιούνται στην Ελλάδα...

Ύστερα από σχόλιο φίλου αναγνώστη που μας υπέδειξε τον σύζυγό της αναζητήσαμε λίγα περισσότερα πράγματα για το "ποιόν" του...
Τελικά δεν ήταν καθόλου τυχαία η άποψη που εξέφρασε η δημοσιογράφος.

Έρχεται σε πλήρη σύμπλευση με το "ρόλο" που διαδραμματίζει ο σύζυγός της, Χριστόπουλος, στην ελληνική κοινωνία.
Πρώτα ένας καθηγητής που εξύβριζε το Χριστό και τους Έλληνες επαναστάτες του 21' και σήμερα ένας αντιπρόεδρος μιας ΜΚΟ (τι περίεργο...;!) με τον πομπώδη τίτλο "Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου" που ειδικεύεται στην προάσπιση των λαθρομεταναστών/ την απόσχιση του Έλληνα από την Εκκλησία και το Χριστιανισμό/ την εναντίωση στο "φασισμό" και το "νεοναζισμό"/ τη συνεχή κατασυκοφάντηση του Εθνικιστικού Κινήματος και του πολιτικού φορέα του Χρυσή Αυγή και φυσικά την Απόδοση Ιθαγένειας σε αλλογενείς.

Το δυστύχημα είναι ότι δεν μένει μόνο στο να εκδίδει ανακοινώσεις αλλά δημιουργεί και εκτρωματικά βίντεο με παιδιά από την αφρική, το Ιράν, το Πακιστάν με τίτλο "Ποιά η διαφορά αυτών παιδιών με την Ελλάδα..;"

Δείτε το άθλιο/ανθελληνικό βίντεο....

Οδηγίες άφιξης με το ΜΕΤΡΟ για τη μεγαλύτερη Εθνικισιτκή πορεία των τελευταίων χρόνων



Στάση:
Σταθμός ΜΕΤΡΟ "Ευαγγελισμός"
 


Σημείο συνάντησης:
Λεωφόρος Βασ.Σοφίας & Ρηγίλλης (Λέσχη Αξιωματικών), ώρα 19.00


Ας μη μιλάμε άλλο για τους νεκρούς των Ιμίων...Ας μη μιλάμε άλλο για τους Ήρωες..Ώρα να τους τιμήσουμε, πιστοί στην ιδεολογία μας

Ίμια 2013
Είναι δύσκολο να μιλήσεις για τους ήρωες των Ιμίων και να εννοείς αυτά που λες. Οι αφορισμοί είναι τόσο εύκολοι. Οι τόνοι ανεβαίνουν, λυρικοί, οι ίδιοι θαρρείς, ηρωικοί, ένα σπάσιμο στη φωνή, μια σειρά από εντυπωσιακούς λεκτικούς ακροβατισμούς και το ακροατήριο χειροκροτεί τον πατριώτη ομιλητή. Το κοινό μπορεί να πάει για ύπνο . Συμμετείχε στην απόδοση τιμής . Έπραξε και φέτος το καθήκον του.
 
Τις μέρες που έρχονται δεκάδες ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα θα γράψουν για τους ήρωες των Ιμίων. Φωτογραφίες, σενάρια, αντιγραφές παλιών μας άρθρων, μουσική θρίλερ, ο αετός πεθαίνει στον αέρα, ο ένας θα συναγωνίζεται τον άλλον σε πατριωτισμό. Οι τουρκοφάγοι θα.....

Άθλια αντεθνική θέση κρατικοδίαιτης δημοσιογράφου της ΝΕΤ: "Ιθαγένεια σε όλους τους αλλοδαπούς που γεννιούνται στην Ελλάδα"

Τους "χάλασε" κατά τα άλλα τους καθεστωτικούς κονδυλοβόθρους που τους αποκάλεσε ο Ν. Μιχαλολιάκος "ρυπαροφόρους"....

Διαβάστε τι έγραψε η κρατικοδίαιτη, παρουσιάστρια της ΝΕΤ στο facebook με αφορμή το θέμα της απόδοσης ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ (ανοίχτε κανένα λεξικό ρε "ταγοί"....) στους αλλοδαπούς:

"θέλουμε παιδιά μεταναστών: • Ενσωματωμένα στην πολιτική μας κοινότητα και όχι.....

ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ (κατά τη λαϊκή ρήση ΓΥΦΤΟΙ) ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ

ΤΗΝ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΑΓΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ

Το... ράλι που έκανε ένα αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας στους δρόμους της Θήβας κινητοποίησε τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που προσπάθησαν να το σταματήσουν.
Ο 22χρονος αθίγγανος οδηγός προσπάθησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα και, με τους επικίνδυνους ελιγμούς του, προκάλεσε αλλεπάλληλες συγκρούσεις με σταθμευμένα οχήματα!
Παρ' όλα αυτά, συνέχισε την.......