Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 06, 2013

«ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ» ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΞ! (άντε και μουσείο σύντομα στο Υπ.Εξ.)

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για τη γενοκτονία των Ποντίων και του Μικρασιατικού Ελληνισμού θα δημιουργηθεί κάποια ανάλογη θέση ή ο Αβραμόπουλος σέρνεται και αυτός στο...άρμα της Ρεπούση και της ΔΗΜΑΡ;

Μια νέα δημόσια θέση (προφανώς επ’ αμοιβή…) έφτιαξε ο… καγκελάριος Δημητράκης Αβραμόπουλος, για να βολέψει μια «εκλεκτή» του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου, αλλά και για να γλύψει τον διεθνή σιωνισμό. Μας πληροφορεί σχετικώς το καθεστωτικό «Βήμα»:

«Ειδική Απεσταλμένη για Θέματα Ολοκαυτώματος η κυρία Φωτεινή Τομαή, εμπειρογνώμονας πρεσβευτής Α’ και ιστορικός, συνεργάτις του «Βήματος της Κυριακής», με απόφαση του υπουργού Εξωτερικών κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου. Την απόφαση αυτή ο.........

"Ελληνικά" μαρξιστοκρατούμενα πανεπιστήμια: Μια εικόνα χίλιες λέξεις...

Η αποτύπωση της ελληνικής πραγματικότητας μέσα από μια εικόνα του κεντρικότερου Πανεπιστημίου της Αθήνας...Της ΑΣΟΕΕ...

Δείτε τη θλιβερή εικόνα

Πρόκληση ΣΥΡΙΖΑ.. Υπέρ της απόδοσης ιθαγένειας στα παιδιά των λαθρομεταναστών

Τι και αν το ΣΤΕ έκρινε προ ωρών το νόμο - έκτρωμα του Ραγκούση ως αντισυνταγματικό, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά ούτε λίγο, ούτε πολύ την απόδοση "ελληνικής" ιθαγένειας σε όλους τους μετανάστες ή για να ακριβολογούμε σε όλα τα παιδιά των λαθρομεταναστών.

Δεν περιμέναμε κάτι περισσότερο από τους ορκισμένους εχθρούς του Έθνους μας, πιστούς μισθοφόρους του διεθνιμσού αλλά αδυνατούμε ακόμη να κατανοήσουμε ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ και ένα 25% του λαού μας προτίθεται να τους ψηφίσει!!!

Διαβάστε την ανακοίνωση του τομέα Ανθρώπινων Δικαιωμάτων (sic..) για το θέμα:
(αν στις ανακοινώσεις της επιτροπής βρείτε ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ υπέρ των Ελλήνων, γράψτε μας...)

Δυστυχώς, η πλειοψηφία του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε....

Ο Ευαγγελάτος "χαϊδεύει" τη μάνα του αναρχοαριστερού τρομοκράτη....Ή αλλιώς πώς τα καθεστωτικά ΜΜΕ προστατεύουν τα...απεκρίμματα του καπιταλο-κομμουνισμού

Δείτε το βίντεο...

Εθνοπροδοτικές θέσεις από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ:"Τα Ίμια λέγονται Καρντάκ" και για την κρίση του 96' υπεύθυνη είναι αποκλειστικά η Ελλάδα..

 διαβάστε τι γράφει αυτό το...........καραφλό στο Facebook για τα Ίμια, το 96', τους νεκρούς Ήρωες μας και το δικαίωμα της Ελλάδος να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μιλια.

1. Τα Ίμια λέγονται Καρντάκ (η τούρκικη ονομασία τους) και ανήκουν στην Τουρκία γιατί είναι πιο κοντά στην Τουρκία παρά στην Κάλυμνο!

 2.

Η "δημοσιογραφία" του Ελεύθερου Ρ(Τ)ύπου και το σχόλιο του Χρήστου Παππά...

Δείτε το "πνευματώδες" φωτομοντάζ του Ελεύθερου Τύπου...

και διαβάστε τώρα πώς σχολιάζει και ο..."θιγόμενος" εθνικιστής βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τα γραφόμενα του κειμενογράφου.....

"Περιούσια" Επιστολή - έκκληση στην Μέρκελ για να πατάξει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Το όνομα του Μπέντζαμιν Αμπτάν. Ιδιότητα του, πρόεδρος του «Ευρωπαϊκού Αντιρατσιστικού Κινήματος» (EGAM). Τον γνωρίσαμε πρώτη φορά πριν από λίγο καιρό, όταν έδινε εντολή στον Σαμαρά να αποβάλλει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από την Ελληνική αντιπροσωπεία στο Συμβούλιο της Ευρώπης, αλλά και όταν μαζί με μερικές εκατοντάδες ομοίους του – κυρίως πακιστανούς και πασόκους -  διαδήλωναν στην Αθήνα ζητώντας την νομική απαγόρευση του Κινήματος μας. Ο θλιβερός αυτός τύπος επανήλθε πρόσφατα με μια επιστολή, την οποία παρουσιάζουν σήμερα «Τα Νέα». Με μια πολύ χαμηλού επιπέδου «επιχειρηματολογία» απευθύνεται στην Καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, ζητώντας της να αναλάβει πρωτοβουλίες  για την αντιμετώπιση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, συνεχίζοντας την αποστολή του Αντώνη Σαμαρά. Γράφει χαρακτηριστικά σε κάποιο σημείο:

Η «Δύναμη Δ» εν δράσει σε οπτικό υλικό που δημοσιοποίησε το ΓΕΕΘΑ

Δείτε το βίντεο....

Κείμενο υπέγραψαν οι αναρχοαριστεροί τρομοκράτες καλώντας τους "συντρόφους" να πάρουν τα όπλα...(αναμένουμε δημοσιεύσεις συμπαράστασης από τους "προοδευτικούς")

Διαβάστε την ανακοίνωση λίβελο που εξέδωσαν τα "καμάρια" της καπιταλιστικής - μπολσεβικής τρομοκρατίας των Β.Π. για την οποία αναμένουμε δηλώσεις ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ από γονείς, φίλους και ΜΜΕ...

Το κείμενο υπογράφουν οι Νίκος Ρωμανός, Ανδρέας-Δημήτρης Μπουρζούκος και Γιάννης Μιχαηλίδης και γράφουν τα εξής:

«Ξεκλέβουμε δυο λόγια από.....

Συνεχίζονται οι εμετικές δηλώσεις των γονέων των τρομοκρατών..."Λιποθύμησα..Δεν αναγνωρίσα το παιδί μου από τις μελανιές...Είναι αγωνιστής"

Σειρά της μητέρας του ..."Τοξοβόλου" να ξεσπάσει για το δίκιο του παιδιού της...
Σε συνέντευξή της στον ALPHA μιλά για το...δράμα του γιού της και της ίδιας μόλις τον αντίκρυσε πρώτη φορά μετά τη ληστεία.
 "Δεν τον αναγνώρισα...Λιποθύμησα με τις μελανιές όταν τον είδα..Ήταν παραμορφωμένος και μου είπε ότι οι αστυνομικοί του έβριζαν τη μάνα." και συνεχίζει όλο υπερηφάνια για το...στολίδι της, "Είναι αγωνιστής..Ήταν μαζί με τους συντρόφους του 2 χρόνια..Δεν το έβλεπα, αλλά με έπαιρνε τηλέφωνο"


Τα ίδια λέει πάνω, κάτω και σε συνέντευξή της στις 6ημέρες του αριστεροκομμουνιστή Δελλατόλα (έλα, Ελένη..έχουμε θέμα) που από την πρώτη ημέρα της σύλληψης των αλητών - τρομοκρατών στάθηκε στο πλευρό τους με πρωτοσέλιδα - όνειδος που αβάνταραν τους αναρχοαριστερούς εγκληματίες...



Είναι θλιβερό το .....

ΦΙΛΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥ ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΣΤΗ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ

ANTITROMOKRATIKH
Εντύπωση προκάλεσε σε πολλούς το γεγονός ότι οι ληστοτρομοκράτες με τα καλασνίκοφ δεν πυροβόλησαν τους αστυνομικούς την ώρα που πήγαν να τους συλλάβουν. Βασικά, υπάρχουν δύο εκδοχές: ή δεν πρόλαβαν ή… χέστηκαν (μετά συγχωρήσεως).
Υπάρχει, όμως και μια Τρίτη, την οποία παρουσιάζει στους κουτοχορτοφάγους αναγνώστες του ο πονηρός και πάντα κρατικοδίαιτος… αντικρατιστής Κούλογλου: οι ληστοτρομοκράτες, επειδή είναι…

Αντισυνταγματικός ο νόμος Ραγκούση: Έλληνας γεννιέσαι! Δεν γίνεσαι…


Από το site της Χρυσής Αυγής
 
Οριστικά και αμετάκλητα καταργήθηκε ο νόμος έκτρωμα του ΠΑΣΟΚ, ο νόμος 3838/2010, ο επονομαζόμενος αλλιώς και ως νόμος Ραγκούση ή λαθρονομοσχέδιο, από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας. Ο νόμος Ραγκούση κρίθηκε παράνομος και αντισυνταγματικός από το Συμβούλιο δεδομένου ότι απέδιδε την Ελληνική Ιθαγένεια σε αλλοδαπούς με βάση αμιγώς τυπικές διαδικασίες που δεν διασφάλιζαν την ουσιαστική νομική προϋπόθεση του δεσμού με το Ελληνικό Έθνος. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο κείμενο της αποφάσεως:
«Ελάχιστος όρος και όριο των.....