Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 10, 2013

Αυτή είναι η πραγματική "τρομοκρατία' που βιώνει το καθεστώς....Κοντά στο 15% η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση της zougla.gr

Διαδικτυακή δημοσκόπηση πραγματοποίησε η ηλεκτρονική εφημερίδα του Τριανταφυλλόπουλου (zougla) και τα αποτελέσματα της είναι σοκ για το κθεστώς καθώς αποδεικνύεται ότι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών είναι η συνεχώς ανερχόμενη δύναμη και η μόνη διέξοδος - απαγκίστρωση των Ελλήνων από τα συστημικά κόμματα...

Η Χρυσή Αυγή λοιπόν είναι για ακόμη μια φορά τρίτο κόμμα, με μια όμως πολύ σημαντική διαφοροποίηση σε σχέση με τις υπόλοιπες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται..
Οι διαφορές από τα πρώτα κόμματα δεν είναι της τάξης του 10% και 15%, αλλά μεταξύ 6% και 6,5%.

Το πιο σημαντικό στοιχείο της διαδικτυακής δημοσκόπησης της zougla.gr δεν ήταν τόσο η πρόθεση ψήφου αλλά οι......

ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΑΙ… ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΧΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

637523236
Βιβλίο με τίτλο «Χρυσή Αυγή και Εκκλησία», που κυκλοφορεί ήδη από τις εκδόσεις «Πόλις», έγραψε ο φιλόλογος, συγγραφέας και πρώην διευθυντής της «Νέας Εστίας», Σταύρος Ζουμπουλάκης, το οποίο διαφημίστηκε από το καθεστωτικό «Βήμα της Κυριακής», με συνέντευξη του συγγραφέα.
Στη συνέντευξη, ο Ζουμπουλάκης αρχίζει ερμηνεύοντας αυθαίρετα την παρούσα στάση της Χρυσής Αυγής, προβλέποντας περαιτέρω άνοδό της, αν συνεχιστεί η οικονομική κρίση:
«Δεν πολυμιλάει, δεν προβαίνει σε εξαλλοσύνες στην παρούσα φάση, βλέπει – αν την ερμηνεύω σωστά – ότι το ρεύμα είναι με το μέρος της και κρατά χαμηλότερους τόνους. Αν όμως δεν .......

Σχόλιο της ηρωϊκής ελληνόψυχης δασκάλας Χαράς Νικοπούλου στο blog μας

Μεταφέρουμε αυτούσια τα γραφόμεα της δασκάλας των Ελλήνων της Θράκης και σφοδρά διωκόμενης από τους κεμαλικούς εγκάθετους και τους "ελληνόφωνους" προσκυνημένους.

ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΑΝΑΡΧΙΑΣ...


Eίμαι παιδί του '74... Όχι μη γελιέσαι Έλληνα… Δεν είμαι παιδί του πολυτεχνείου… δεn γεννήθηκα 17 Νοεμβρίου… Τη μέρα που γεννιόμουνα χανόταν για εμένα Έλληνες λοκατζήδες... εκεί στον τύμβο της μακεδονίτισσας… 22 Ιουλίου 1974… Ελλάδα είμαι δημιούργημά σου.

Μου είπες πως είμαι τυχερή, γιατί δεν γνώρισα τη χούντα... Μα με υποχρέωσες να ζω σε μια δημοκρατία που τη χούντα της κρατούσαν καλά οι δημοκράτες πολιτικοί της…
Μου έμαθες τα πρώτα Ελληνικά, με δασείες-περισπωμένες,... μα πριν καλά-καλά τα μάθω τα κατήργησες. ενώ ήμουν Δευτέρα δημοτικού...

Με έντυσες με μπλε ποδιά... αυτή για.....

Νέος οχετός κατά της Χρυσής Αυγής από τα μέσα ΑΝΤΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ...Στην υπηρεσία τους τώρα και το Φωτομοντάζ για να πείσουν τα...πρόβατα!

Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο παραπληροφόρησης και συκοφαντίας οι μαρξιστο-φιλελεύθεροι των ΜΜΕ...

Χθες η "εφημερίδα των συντακτών" ή αλλιώς η κομμουνιστική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε ένα κακοφτιαγμένο και άθλιο φωτομοντάζ παρουσιάζοντας 4 Χρυσαυγίτες να εισβάλλουν σε ένα νοσοκομείο.
Βέβαια όπως φαίνεται καθάρα και στην εικόνα αριστερά ο Εθνικιστής προφανώς είναι.....φάντασμα ή κάποιο ασώματο πνεύμα αφού το χέρι του προσπερνά τους τοίχους σαν να μην υπάρχουν, ενώ η Ελληνική σημαία στα δεξιά αιωρείται!!!!

Ο ALPHA συνεχίζοντας τον οχετό λάσπης παρουσίασε την......

Ντροπή..Ο Πύρρος Δήμας υπέρ της εφαρμογής του νόμου Ραγκούση και διαστρεβλωτής του Ισοκράτη...Απάντηση σε θολοκουλτουριάρηδες και προπαγανδιστές

Συνέντευξή στα "ΝΕΑ" παραχώρησε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης και νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Πύρρος Δήμς εκφράζοντας τις επιφυλάξεις του για το κατά πόσο η απόφαση του ΣΤΕ για χορήγηση της ιθαγένειας συνάδει με...τα ελληνικά πρότυπα!!!

"Το έχει πει ο Ισοκράτης στον Πανηγυρικό, «ονομάζονται Ελληνες εκείνοι που παίρνουν τη δική μας μόρφωση και όχι αυτοί που έχουν την ίδια καταγωγή». Αυτό ως προς το αποτέλεσμα. Το αίτιο της λογικής αυτής πρότασης είναι ότι «το όνομα των Ελλήνων είναι σύμβολο όχι πλέον της καταγωγής, αλλά της ανύψωσης...». Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, το ανώτατο διοικητικό δικαστήριο αμφισβητεί τις τυπικές προϋποθέσεις νόμου του 2010.........Ποιος είναι Ελληνας και ποια προσόντα χρειάζεται για να γίνει, το ορίζει ο νόμος. Αυτό το λέει το Σύνταγμα."

Και τώρα Πύρρο που φόρεσες το εθνόσημο κάτσε να μάθεις και εσύ και όλοι οι προπαγανδιστές ανιστόρητοι, μαζάνθρωποι τι έλεγε ο Ισοκράτης για τους Έλληνες στο Αίμα και στη Μόρφωση..
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ:
"ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ και ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ.."

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ(ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ) ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Φαίνεται πως στην Ελλάδα δεν είσαι μόνο ό,τι δηλώσεις, αλλά και ό,τι σε δηλώσουν! Έτσι, λοιπόν, έναν όντως μεγάλο πνευματικό δημιουργό του Αρχαίου Ελληνισμού, τον ΙΣΟΚΡΑΤΗ, κάποιοι αποφάσισαν εδώ και χρόνια να τον δηλώσουν “αντιρατσιστή”! Ατυχής επιλογή, αφού πράγματι υπήρχαν στην Ελλάδα φιλόσοφοι και πολιτικοί με αυτόν τον χαρακτήρα, βεβαίως μικρής σημασίας, γιατί ο Πλάτων, ο Αριστοτέλης και φυσικά και ο Ισοκράτης για τα σημερινά μέτρα υπήρξαν αναμφισβήτητα ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!
Με κάθε τρόπο θέλουν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει Ελληνική Φυλή ή με άλλα λόγια ότι δεν υπάρχει Γνήσια Φυλετική Συνέχεια του Νεώτερου Ελληνισμού από τον Αρχαίο.
Πολύ συχνά είτε οι.....

Εμετός από την συμπαρουσιάστρια του Αυτιά...Αποκάλεσε τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου, αλβανούς....

Η μούτζα είναι το λιγότερο που θα της άξιζε
Μιλώντας για το θέμα των συντάξεων ΟΓΑ η συμπαρουσιάστρια του Αυτιά κ. Μάγδα Τσέγκου χαρακτήρισε τους Βορειοηπειρώτες και τους Ποντίους, Αλβανούς και Ρώσους αντίστοιχα. 

«Να πούμε και κάτι θετικό γιατί είχαμε δεχτεί πολλά παράπονα, όχι φέτος και πέρσι και πρόπερσι για τις συντάξεις που δύνονται σε ανθρώπους που ζουν στο Εξωτερικό. Σε Ρώσους, σε Αλβανούς, σε Βούλγαρους κλπ.  Κόπηκε αυτό. Αυτό είναι καλό!»..

Δείτε το εμετικό - ανθελληνικό βίντεο..
Ντροπή και μόνο ντροπή για τους (παρα)πληροφοριοδότες των ΜΜΕ

Συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη: "Σε λίγο καιρό ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ κομμουνιστές στην Ελλάδα"

Πότε πιστεύετε πως θα οδηγηθούμε και πάλι σε κάλπες; Θα προτιμούσατε να έχουμε σχετικά γρήγορα εκλογές;
"Θεωρώ πολύ δύσκολο να οδηγηθούμε σύντομα σε εκλογές και ο βασικότερος λόγος είναι ότι η Χρυσή Αυγή είναι πάρα πολύ ψηλά. Αν γίνουν εκλογές τώρα δεν προκύπτει κυβέρνηση μονοκομματική, τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας είναι πολύ χαμηλά αλλά και ο Σύριζα βρίσκεται πολύ χαμηλά στις δημοσκοπήσεις σε αντίθεση με τη Χρυσή Αυγή που βρίσκεται πολύ ψηλά επομένως το υπάρχον πολιτικό σύστημα δεν το συμφέρει να γίνουν εκλογές. Επειδή όσο περνάει ο καιρός ανεβαίνουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας θεωρώ ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να εξαντλήσουν την τετραετία. Εμάς και αύριο το πρωί να γίνονταν εκλογές θα μας συνέφερε διότι όλες οι δημοσκοπήσεις λένε ότι διπλασιάζουμε τη δύναμή μας".
Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνατε ως υπουργός σε μια κυβέρνηση Χρυσής Αυγής; Ποιος ρόλος πιστεύετε πως θα σας ταίριαζε σε μια τέτοια κυβέρνηση;
"Εγώ δεν έχω προσωπικές φιλοδοξίες να γίνω υπουργός, μπορώ όμως να σας πω ποιες θα είναι οι.......

Επώνυμη καταγγελία δικηγόρου για σημερινή βουλευτή του κοινοβουλίου...

Διαβάστε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας με τη καταγγελία....

Συνωμοσιολογία λέγανε κάποιοι!! Τα Σκόπια χρηματοδότησαν 2 ΜΚΟ στην Ελλάδα... Έρευνες του ΣΔΟΕ και της ΕΥΠ για τους Εθνοπροδότες που τα έπαιρναν για να κάνουν ανθελληνική προπαγάνδα!!!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ.. ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΥΠ - «ΣΤΗ ΦΑΚΑ» ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ..ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΚΟ.

. Οι «περίεργες» διαδρομές του χρήματος. Ποιους σκοπούς είχαν τα εμβάσματα. Οι περίεργες διαδρομές του χρήματος, ο σκοπός, αλλά και τα φυσικά πρόσωπα που έλαβαν «δώρα», βρίσκονται στο μικροσκόπιο έρευνας που ξεκίνησε το ΣΔΟΕ για μεταφορές μεγάλων χρηματικών ποσών από τα Σκόπια στην Ελλάδα, στα ταμεία ΜΚΟ και των προσώπων που τις διαχειρίζονται. Αυτή, είναι η πρώτη όψη του νομίσματος, καθώς, όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς, αφού από την πρώτη στιγμή «μυρίζει» ότι πρόκειται για εθνικό θέμα, στις έρευνες συμμετάσχει και η ΕΥΠ.

Η δε Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, συνδέει τη δράση συγκεκριμένων οργανώσεων και πρόσωπα με κόμμα, το οποίο έχει......

Νέα εξέγερση λαθρομεταναστών στον Έβρο... Έσπαγαν πλακάκια και τα πετούσαν στους αστυνομικούς...!

Η επέμβαση των ΜΑΤ προκειμένου να καταστείλουν την εξέγερση των λαθρομεταναστών στο κέντρο κράτησης του Φυλακίου Έβρου απαιτήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον Έβρο, όταν οι κρατούμενοι λαθρομετανάστες προχώρησαν σε εκτεταμένη διαμαρτυρία μέσα στα κελιά τους.

Οι λαθρομετανάστες ξεκίνησαν να διαμαρτύρονται για την παράταση του χρόνου κράτησής τους, που ξεπερνά τους 5 μήνες, μετά και την αλλαγή της σχετικής νομοθεσίας κράτησής τους. Οκτώ εξ’ αυτών συνελήφθησαν ως υπαίτιοι των κινητοποιήσεων ενώ είναι η δεύτερη εξέγερση που καταγράφεται το συγκεκριμένο κέντρο κράτησης μέσα σε μόλις λίγους μήνες.

 Όλα ξεκίνησαν όταν....

Συνέντευξη Κ. Μπαρμπαρούση στον “Στόχο”: Η βουλή μοιάζει περισσότερο για ναός των μασόνων...

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα "Στόχος"
Κώστας Μπαρμπαρούσης: "Η Βουλή μου μοιάζει περισσότερο για ναός των μασόνων, της κόζα νόστρα και των λαμόγιων παρά της δημοκρατίας"
"Στόχος": Και ξαφνικά βουλευτής…Αντισυμβατικός βουλευτής βεβαίως, αλλά το άλμα σε προσωπικό επίπεδο είναι μεγάλο και το αντιλαμβάνονται όλοι. Ο Κώστας πώς το αντιμετωπίζει;
Κώστας Μπαρμπαρούσης: Το αντιμετωπίζει ως Χρυσαυγίτης. Να ξεκαθαρίσω καταρχάς ότι ....