Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 15, 2013

Πώς απαντά ένας Εθνικιστής μαθητής στους επαγγελματίες αντιφασίστες για την Χρυσή Αυγή στα σχολεία


Πώς απαντά ένας Εθνικιστής μαθητής στους επαγγελματίες αντιφασίστες για την Χρυσή Αυγή στα σχολεία

Μια οφειλόμενη απάντηση από έναν Έλληνα μαθητή της Γ΄ Λυκείου στην μαρξιστική προπαγάνδα των θολοκουλτουριάρηδων στα σχολεία:
"Ορμώμενος από προσφάτως αναρτηθέν σχόλιο στη σελίδα σας, σχετικά με επιστολή μαθήτριας-μέλους του ΣΥΡΙΖΑ, αναρτηθείσα στο left.gr, για την Χρυσή Αυγή στα σχολεία, αποφάσισα να συντάξω το παρόν κείμενο με στόχο να απαντήσω ευθέως στην ίδια και εμμέσως στους υπολοίπους… νεολέρους συντρόφους της. Ως μαθητής της Γ΄ Λυκείου, θεωρώ ότι....

Ολόκληρη η ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου χθες στον Πειραιά: "Μας πολεμούνε..γιατί δυναμώνουμε"

Δείτε τη....

Η Χρυσή Αυγή εμπόδιο στα σκοτεινά σχέδια του Αντιχρίστου

Όλοι μας ζούμε μια κατάσταση που θα ήταν αδιανόητη λίγα χρόνια πριν. Τι ακριβώς συμβαίνει; Είναι όλα αυτά δικαιολογημένα; Ασφαλώς όχι! Το ελληνικό χρέος δεν είναι το μεγαλύτερο από όλες τις άλλες χώρες. Είναι απλώς ένα πρόσχημα για να χτυπηθεί ο Ελληνισμός. Και τούτο γιατί μόνο το Ελληνικό Πνεύμα σήμερα, μαζί με την Ορθοδοξία, αποτελούν το ανάχωμα όπου προσκρούουν τα αντιανθρώπινα σχέδια των σκοτεινών δυνάμεων. Οι σκοτεινές αυτές δυνάμεις κάνουν σήμερα την τελική έφοδο για την επιβολή της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Τούτο διαφαίνεται από πολλά σημεία που δεν εξηγούνται διαφορετικά, καθώς και από κατά καιρούς δηλώσεις σημαντικών εκπροσώπων των. Και βέβαια οι σκοτεινές δυνάμεις δεν είναι ακέφαλες. Κεφαλή τους είναι ο αιώνιος Αντίχριστος, που δεν είναι μύθευμα αλλά.......

Τερατολογίες Καμμένου κατά της Χρυσής Αυγής με "χορηγό" τον ΣΚΑΙ

Ακούστε στο βίντεο που ακολουθεί τα ψεύδη και τη λάσπη του Καμμένου εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος στην εκπομπή του Αυτιά..
(όχι για να μην νομίζουν μερικοί, μερικοί "πατριώται.." ότι μόνο οι αριστερομπολσεβίκοι επιδίδονται στο...σπορ της κατασυκοφάντησης των Εθνικιστών)


ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ....

Το ΚΚΕ είδε σαν "φάρσα" το τρομοκρατικό χτύπημα στα γραφεία της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά!!!

Άθλια - προβοκατόρικη ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΚΕ για την επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά με γκαζάκια σε ένα κτίριο που στεγάζονται επίσης φροντιστήρια και διαμένουν και άλλοι ένοικοι...

Προφανώς στους υμνητές του Στάλιν χτυπάει ακόμη η καρδιά του εγκληματία - δολοφόνου παιδιών και ανθώπων, πράξεις που ευδοκίμησαν στη Ρωσία του μπολσεβικισμού και μεταφέρθηκαν με μεγάλη επιτυχία από τους Μπελογιάννη, Ζαχαριάδη, Βελουχιώτη, Καλούμενο, Μπάτση, Μαυρίδη,, Φλωράκη κ.α. στο συμμοριτοπόλεμο, τα γεγονότα του Πειραιά...επιδοκιμάζονται, ως ένα βαθμό, καθώς στρέφονται κατά του...."μαύρου φασισμού"

Διαβάστε λοιπόν:
"Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός του χθεσινού εμπρησμού με γκαζάκια, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο κέντρο του Πειραιά, αλλά και η σημερινή εξέλιξη με τις τηλεφωνικές φάρσες για......

Κάτω από το όριο της φτώχειας 3.900.000 Έλληνες!...Και μια σύγκριση με το 2008..

Φτώχεια, αύξηση της ανεργίας και αδικίες στη φορολογία  με υψηλότερη επιβάρυνση για μισθωτούς και συνταξιούχους.
Την "επιτυχία" των μνημονίων και της πολιτικής που ακολουθείται από την συγκυβέρνηση καταγράφει η μηνιαία έκθεση του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ. Σχεδόν 3.900.000 Έλληνες βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, όταν το 2011 ο αριθμός αυτός ήταν 3.100.000.
Σύμφωνα με την έρευνα από το 2010 έως το 2013 η .....

Συνέντευξη ποταμός του Παναγιώτη Ηλιόπουλου: "Ο Τσίπρας είναι κατακάθι - Κωλόπαιδα που σκοτώνουν οι τρομοκράτες"

Δείτε το βίντεο.....

Ο "ποιητής" Κουράκης....

Αυτή η φωτογραφία του απόμακρου και σκεπτικού Τάσου Κουράκη, εμπνέει τον Στέφανο Κασιμάτη -στη σημερινή στήλη του στην Καθημερινή- να θυμηθεί ένα άκρως "ερωτικό" ποίημα του βουλευτή και συντονιστή της Επιτροπής Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η φωτογραφία που προκάλεσε την ποιητική αναφορά, προέρχεται από την προχθεσινή επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο ερευνητικό κέντρο Δημόκριτος. Γράφει ο Στέφανος Κασιμάτης, γνωστός και ως Φαληρεύς: « ο φακός συνέλαβε τον Τάσο Κουράκη με το βλέμμα χαμένο στο άπειρο, στην πόζα που λέγεται «χαύνωσις ποιητική». Δεν αποκλείεται να είναι μία από εκείνες τις στιγμές που μέσα στον ποιητή γεννώνται οι αθάνατοι στίχοι, όπως λ.χ. εκείνοι από το ποίημά του «Δαχτυλομπογιές»:

«Εγώ σκυφτός -καθώς μπρούμυτα-
δακτυλοαφώ το σώμα της στη μαύρη......

Και πάλι ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή, μέσω του Χρήστου Παππά, στο πλευρό των Ελλήνων αδερφών μας από τη Βόρεια Ήπειρο...

Δείτε και το βίντεο...

Ανέλαβαν την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Λάρισα αναρχοαριστεροί "πίθηκοι"...Φυσικά και η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε πρώτα στο Indymedia

Διαβάστε την ανακοίνωση των πολτοποιημένων εγκεφάλων απευθείας μέσα από τη μαρξιστικό - διεθνιστικό μίξερ...

Φυσικά και η ανακοίνωση του εσμού των αναρχοανώμαλων καρκινωμάτων "ψαρεύτηκε" από τη διαδικτυακή τους γιάφκα..

Προκαταβολικά σας ζητούμε να συγκρατηθείτε διαβάζοντάς τη...

Ρεπορτάζ του ALPHA για την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά

Δείτε επίσης πως η εμετική - αριστερομπολσεβικο φυλλάδα (Ελευθεροτυπία) παρουσιάζει το θέμα και ποιά εικόνα έχει βάλει για το συνοδεύει!!!!

Δείτε το βίντεο..