Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 19, 2013

Πυρ κατά των σταλινοτσολιάδων του ΚΚΕ από τον Χρήστο Παππά:"Η αιματοβαμμένη πορεία του ΚΚΕ θα είναι σκελετός στην ντουλάπα της νεοελληνικής ιστορίας"

.....απάντησε βέβαια και η...κομμουνίστρια της Εκάλης πως "Η Ιστορία με δημοκρατικές διαδικασίες θα δείξει ποιός θα μπει στο χρονοντούλαπο.."

Το ακούσαμε και αυτό.. Η υμνητής της "δικτατορίας του προλεταριάτου" επικαλείται τις δημοκρατικές διαδικασίες..

Και κάτι ακόμη να θυμίσουμε στην..μπολσεβίκα Κανέλλη.

Ας μας πει τα συλονικά ποσοστά των Κομμουνιστικών κομμάτων της Ευρώπης..Ούτε καν προσεγγίζουυν αθροιστικά το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στις τωρινές δημοσιευμένες δημοσκοπήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αγωγή Χρυσής Αυγής κατά εφημερίδας «Το Έθνος»


  Από το site της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Αγωγή κατετέθη σήμερα το πρωί από τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής κατά της εφημερίδας «Το Έθνος» για συκοφαντικό δημοσίευμα, που εμφανίζει τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο ως… «ιδιοκτήτη ροζ ξενοδοχείου», το οποίο μάλιστα κατάσχεται από τη εφορία!!! Φαίνεται πως το καθεστώς έχει λυσάξει με τη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής και μεταχειρίζεται τα πιο καταφανή ψέματα για να μας δυσφημίσει στον ελληνικό λαό. Ανάλογο δημοσίευμα είχαμε την ίδια ημέρα και στον «Ελεύθερο Τύπο», κατά του οποίου θα κατατεθεί αγωγή εντός των επομένων ημερών.
Σημαντικές λεπτομέρειες:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!! ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ «ΡΙΑΛΙΤΙ» ΜΕ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ελευθεροτέκτονες είχαν ανέκαθεν ένα «προβληματάκι» με την εικόνα που έβγαζαν προς τα έξω. Το γιατί είναι αυτονόητο: προφανώς, μία μυστική αδελφότητα στις τάξεις της οποίας συγκαταλέγονται ηγέτες κρατών και πανίσχυροι οικονομικοί παράγοντες και η οποία επιδίδεται σε μυστικιστικές τελετουργίες δεν δημιουργεί και τις καλύτερες συνθήκες πρόσληψης από την κοινή γνώμη.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο, τις τελευταίες δεκαετίες, μασονικές οργανώσεις από όλο τον κόσμο έχουν προσπαθήσει να αλλάξουν την κυρίαρχη γνώμη για τις δραστηριότητές τους.

Στο πλαίσιο αυτής της.....

Αρνείται ο Παναγιωτόπουλος να επαναφέρει την προϋπόθεση του "Γένους" για την είσοδο στις στρατιωτικές σχολές...

Το Ελληνικό Γένος δεν... έχει σημασία για τις στρατιωτικές σχολές !!! «Θυσία» στα μικροπολιτικά συμφέροντα κινδυνεύει να γίνει η μελλοντική ομοιογένεια και διατήρηση της μαχητικής ικανότητας του στελεχιακού δυναμικού των Ενόπλων Δυνάμεων αφού ο υπουργός Εθνικής Αμυνας αποφεύγει να επαναφέρει την προϋπόθεση του ελληνικού γένους για τους υποψηφίους για φοίτηση στις παραγωγικές στρατιωτικές σχολές (ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ).

Παρά το γεγονός ότι......

Χρήστος Παππάς: "Εξαντλήσατε τις αντοχές του Ελληνικού Λαού.."

Καταπέλτης ο Χρήστος Παππάς στη Βουλή

Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ… ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ!

Kammenos-Tsipras
Έχει χάσει τη… μπάλα ο… αριστεροδεξιοκεντρώος τηλεπρόεδρος των (δήθεν) «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Πάνος Καμμένος, που βλέπει το ΟΦΑ (Όπου Φυσάει ο Άνεμος) συνονθύλευμά του να βαράει διάλυση και κάνει κινήσεις πανικού και απελπισίας.
Έτσι, κατά την χθεσινή συνάντησή του με εκπροσώπους Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων από όλη την Ελλάδα (δηλαδή αργόσχολων αγροτοπατέρων, που είχαν επικεφαλή τους τον πρώην βουλευτή του ΚΚΕ Μπούτα…), ο… αμπλαούμπλας Πάνος πρότεινε να......

Τουρκικά υποβρύχια σε Ρόδο και Κρήτη - Σε ετοιμότητα οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις

Με ανθυποβρυχιακές ασκήσεις στο νότιο Αιγαίο και βολές επιφανείας αέρος στον Κόλπο Ξηρού απαντούν οι Τούρκοι στις ασκήσεις του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού που διεξήχθησαν την περασμένη εβδομάδα με αποκορύφωμα την «καταιγίδα» πυραύλων στην Κρήτη.
Οι Τούρκοι έχουν δεσμεύσει δύο περιοχές, από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, για ανθυποβρυχιακές ασκήσεις νότια της Κρήτης και απέναντι από τη Ρόδο, ανοιχτά του κόλπου Ακσάζ. Στην πρώτη περιοχή, βρίσκεται ήδη ένα υποβρύχιο, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχουν και πλοία επιφανείας. Απέναντι από τη Ρόδο θα πραγματοποιηθούν γυμνάσια από δύο τουρκικά υποβρύχια. Την ίδια στιγμή, ανοιχτά του κόλπου Ξηρού, σε δεσμευμένη περιοχή, βρίσκεται από χθες η τουρκική κορβέτα «Μπαντίρμα», κάνοντας βολές.
Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε.....

Απόσπασμα από το βιβλίο: «Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ»


«Για την ιουδαϊκή κυριαρχία στις ΗΠΑ, ο Ιουδαίος ιστορικός Μπίλ Ρουμπινστάϊν, δεινός μελετητής της σύγχρονης βρετανικής και ιουδαϊκής ιστορίας, καθηγητής της σύγχρονης ιστορίας στο ουαλικό πανεπιστήμιο του Αμπερύσβιθ και μέλος της βρετανικής «Βασιλικής Ιστορικής Εταιρίας», είχε ήδη γράψει χαρακτηριστικά προ 28 ετών στο βιβλίο του «Η Αριστερά, η Δεξιά και οι Ιουδαίοι» (The left, the right and the Jews / Λονδίνο - Croom Helm, 1982)  ότι, στην Αμερική: «57 από τους 500 εθνικούς ηγέτες που ήταν γνωστό το θρήσκευμά τους, ήσαν Ιουδαίοι στην καταγωγή, ποσοστό 11,4%. Το υψηλότερο ιουδαϊκό ποσοστό που υπήρχε μεταξύ των ποικίλων κυρίαρχων τάξεων, εμφανιζόταν  μεταξύ των αρχόντων των ΜΜΕ, όπου οι Ιουδαίοι έφθαναν το 25,8% του καταγεγραμμένου συνόλου.» Και επίσης :

ΣΟΚ (μόνο για τους μαζάνθρωπους): Γιός στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ καταζητείται για ληστείες και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση

 UPDATE 2:14μ.μ.
Δείτε βιογραφικό Οικογένειας:
1. Πατέρας και μάνα υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Παιανία - Γλυκά Νερά 
http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=572905

2. Μάνα συγγραφέας προγράμματος ΣΥΡΙΖΑ - Μέλος Επιτροπής Προγράμματος
http://www.syn.gr/programma/programma.htm

3. Μάνα μέλος Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ
http://syrizaserron.blogspot.gr/2012/06/blog-post_13.html

Δύο γνώριμοι στις Αρχές που είχαν συλληφθεί μετά την ληστεία στον Φιλώτα Φλώρινα για αντίσταση κατά της αρχής(!) καταζητούνται για την ληστεία με τα καλάσνικοφ στο Βελβεντό Κοζάνης και ως μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης. 
Σύμφωνα με την αστυνομία που έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία, ο ένας είναι ο Φοίβος Χαρίσης - Πούλος του Γεωργίου, ετών 23 και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι.....

Εθνική Αντίσταση: 2500 χιλιάδες χρόνια ΕΛΛΗΝΕΣ

Εκπληκτικό βίντεο

Παπαρήγα - Κανέλλη εναντίον Χρυσής Αυγής....


Συνέντευξη στην καθεστωτική ’’Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία’’ έδωσε η Αλέκα Παπαρήγα. Όπως συνηθίζεται της έγινε η ερώτηση για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για το αν την απασχολεί η ραγδαία διείσδυσή της στην νεολαία. Σε αντίθεση με την σταλινική πρακτική και λογοκρισία του… Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ) παραθέτουμε την πλήρη απάντηση της, συμπαθέστατης, κατά τ’ άλλα, Αλέκας: «Βεβαίως. Η ναζιστική οργάνωση εκμεταλλεύεται το ότι η......

Ηράκλειτος για το ιδεώδες των αρίστων

"Αιρεύονται γάρ έν αντί απάντων οι άριστοι, κλέος αέναον θνητών οι δε πολλοί κεκόρηνται όκωσπερ κτήνεα"

Από όλα τα πράγματα ένα μόνο προτιμούν οι άριστοι, την αιώνια δόξα των θνητών, ενώ οι πολλοί αρκούνται στο να χορταίνουν σαν τα ζώα.

Ηράκλειτος