Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 26, 2013

10.000 ευρώ για μια μακέτα που φτιάχνει και ένας αρχάριος του word!!!

Το πάρτυ συνεχίζεται σε όλους τους δημόσιους οργανισμούς...Λεφτά υπάρχουν αλλά μόνο για τους ημετέρους των πλουτοκρατών..

Δείτε για ποιό λόγο ξοδεύτηκαν 10.000 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..


Να πούμε ένα "μπράβο" στο δημιουργό καθώς χρησιμοποίησε διαφορετική γραμματοσειρά, το.....

Πλήρης εκφυλισμός: Με προτροπή της Ρεπού(Σ)τη (εδώ ταιριάζει...) νόμος για το γάμο των κίναιδων

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  "Εάν δε ταύτα τις ποιή,καταγνωσθέντως αυτού εταιρείν, θανάτω ζημιούσθω"
Δλδ..Όποιος κατηγορηθεί για "ομοφυλοφιλία να τιμωρείται με θάνατο.."

Νόμοι Σόλωνος

To μόνο που έλειπε από την Ελλάδα των 350.000 εκτρώσεων ετησίως και της οκονομικής εξαθλίωσης, είναι ο νόμος που θα επιτρέπει να παντρεύονται άτομα του ίδιου φύλου, κοινώς ομοφυλόφιλοι, αλλά φαίνεται ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης φροντίζει για την υλοποίηση και αυτής της μεταρρύθμισης: Σύμφωνα με έγγραφο του υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, η κυβέρνηση μελετά το θέμα και θα καταλήξει σύντομα σε απόφαση.
Φυσικά πίσω από την τοποθέτηση στην Βουλή του υπουργού Δικαιοσύνης βρίσκεται - ποιά άλλη; -  η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση, η οποία με την συμπαράσταση της Μαρίας Γιαννακάκη, τονίζουν σε ερώτησή τους ότι "ο αποκλεισμός των ομοφυλοφίλων από το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης συνιστά διάκριση".
Αμέσως ο υπουργός Δικαιοσύνης, απάντησε πως .....

Πακιστανοί και χρηματισμένοι "ελληνόφωνοι" τα "μέλη" του ΠΑκιστανικού ΣΟσιαΛΗστ(Ρ)ικού Κόμματος που εξέλεξαν του συνέδρους στο Μπένι

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δεν πρόκειται σε καμμια περίπτωση να δικαιολογήσουμε τη στάση του οποιουδήποτε που χρηματίζεται για να κάνει πράξεις που έρχονται σε βάρος του Έθνους και του λαού του....Ακόμη και αν στη συνέχεια το καταγγείλει .
Αν ο "εφιάλτης" ζητούσε ένα 'συγγνώμη" μετά την προδοσία θα του έδινε κάποιος άφεση αμαρτιών;
Είναι λυπηρό και ταυτόχρονα αηδιαστικό, περισσότερο από τους πακιστανούς που ψηφίζουν για το ΠΑΣΟΚ, να παραδέχονται "συνειδητοποιημένοι" Έλληνες ότι ξεπουλήθηκαν για...20 ευρώ και να "κοιμούνται ήσυχοι" στη συνέχεια επειδή το...ομολόγησαν!
Καταγγελία αναγνώστη: Πούλμαν με πακιστανούς στις κομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Καλησπέρα σας,
Πήρα το θάρρος να σας γράψω γιατί πραγματικά μετά από αυτό που έγινε σήμερα θα ήμουν πολύ δειλός... Εδώ και μέρες ο φίλος μου Νίκος Κ. που δραστηριοποιείται στην νεολαία του ΠΑΣΟΚ μου υποσχέθηκε πως θα μου βρει δουλειά μέσα στο Δήμο Περιστερίου. Μόλις του.....

Στο 11,9% η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανεβαίνει και ατσαλώνεται συνεχώς

Σταθερά τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας η Χρυσή Αυγή με συμπαγή εκλογική βάση, το ποσοστό όχι μόνο ανεβαίνει, αλλά ατσαλώνεται συνεχώς.

Η πανελλαδική έρευνα πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία ALCO για λογαριασμό του thepaper.gr από το διάστημα 15-19 Φεβρουαρίου. Έγινε με τη μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξεων σε τυχαίο, στρωματοποιημένο δείγμα 1000 ατόμων, ηλικίας άνω των 18.
Αναλυτικά τα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου:
Στην πρόθεση ψήφου, ο ......

ΘΛΙΒΕΡΟ ΡΕΚΟΡ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ..Καταρρέει δημογραφικά το Έθνος μας..

Στην Ελλάδα της κρίσης, όπου το ποσοστό της ανεργίας μεγαλώνει μήνα με το μήνα, και ο φόβος της απόλυσης κυριαρχεί, οδηγεί τα νέα ζευγάρια στο να σκέφτονται διπλά ή και τριπλά πριν πάρουν τη μεγάλη απόφαση να γίνουν γονείς. Το επιβεβαιώνουν τα στοιχεία των γεννήσεων και ο αριθμός των εκτρώσεων, ο οποίος στη χώρα μας σπάει κάθε παγκόσμιο ρεκόρ: 140 διακοπές κύησης ανά 1.000 Ελληνίδες.
Σύμφωνα με.....

Νέα πρόκληση των γυφτοσκοπιανών...Θέλουν να δημιουργήσουν πανεπιστήμιο στην Έδεσσα


Την διάλυση του κράτους, ελέω των ανθελληνικών πρακτικών της κυβερνήσεως των υποτακτικών, επιχειρούν να εκμεταλλευτούν εκείνοι οι οποίοι επιβουλεύονται το όνομα της Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, κυριακάτικη εφημερίδα αποκαλύπτει πως σκοπιανοί παράγοντες, σχετιζόμενοι με το πανεπιστήμιο των Σκοπίων «Κύριλλος και Μεθόδιος», ενδιαφέρονται για την κίνηση παραρτήματος του πανεπιστημίου στην πόλη της Έδεσσας.
 
Κίνητρο για να.....

Χαμός στη Βουλή ξανά....Οι Χρήστος Παππάς και Παναγιώτης Ηλιόπουλος αφού ξεφτίλισαν Κυρίτση - Ρεπούση - Βούρτση (ΔΗΜΑΡ-ΝΔ) αποχώρησαν.....

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Ιωάννης Δραγασάκης):  Το λόγο έχει ο κύριος Παππάς, ο τελευταίος από τους Κοινοβουλευτικούς Εκπροσώπους, για έξι λεπτά.
(Σ.Σ.Για τον "Αριστερό" και νυν φιλομνημονιακό, μετά και από την πρόσφατη συνένετευξή του, οικονομικό κομισάριο του ΣΥΡΙΖΑ , ακόμα και η αναφορά στη Χρυσή Αυγή προκαλεί αποστροφή).




ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε. Από τη Χρυσή Αυγή.

Σας άκουσα όλους με προσοχή. Άκουσα τον....

Καταγγελία - αποκάλυψη για τον Άδωνι Γεωργιάδη...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ας μην αυταπατώνται ορισμένοι "μαζάνθρωποι.."..Στην "ελεύθερη ασυδοσία" που ονομάζεται "φιλελεύθερη δημοκρατία", ο πλουτοκράτης ή ο "κολαούζος" του πλουτοκράτη (βουλευτής) είναι....ελεύθερος να κάνει ότι θέλει στον εργαζόμενο...Γιατί; Γιατί το δικαιούται βάσει  οικονομίας και νόμων

Η ιστορία που καταδεικνύει το πραγματικό πρόσωπο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος με τον κυνισμό που διέπει τους κυρίαρχους της πολιτικής - επιχειρηματικής - κοινωνικής ελίτ της χώρας, δεν διστάζει να "πατήσει" πάνω σε απλούς πολίτες με δραματικό τρόπο και ταυτόχρονα να ψεύδεται ασυστόλως. Ποιος ο πραγματικός λόγος που ο Άδωνις Γεωργιάδης έκλεισε το βιβλιοπωλείο του;

Διαβάστε όλο το παρασκήνιο.
Όταν το Βήμα αναλαμβάνει να φτιάξει το φιλολαϊκό προφίλ του «πιο φανατικού υποστηρικτή του μνημονίου» ή πως ξεφορτώνεσαι γρηγορότερα έναν υπάλληλο. Παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα το «κλάμα» του Άδωνι Γεωργιάδη, για το κλείσιμο του βιβλιοπωλείου του. Και το πόσο υπερήφανος δηλώνει ότι αισθάνεται, για το γεγονός πως δεν απέλυσε κανέναν υπάλληλό του, παρά μόνο τους έκανε μετάταξη στην μητρική εταιρεία. Προφανώς, τα......

To American Dream του Αλέξη Τσίπρα


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι σαφές ότι ο Σιωνισμός έχει βρει το....μαξιλαράκι ασφαλείας να διαιωνίσει την πορεία αφελληνισμού της Ελλάδος..

Η συνάντηση Τσίπρα µε Μίλερ και Σπέκχαρντ, που «αρνήθηκαν» να παίξουν ακόµα και τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ


του Παναγιώτη Τζένου
«Οι δηµόσιες τράπεζες δεν υπάρχουν για να διασώζουν τους φίλους σας και τον πρώην πρέσβη των ΗΠΑ από το φαλιµέντο ή οµοτράπεζους πολιτικών προσώπων που διοργανώνουν ευχάριστα γεύµατα στο Ζάππειο».
Εχει περάσει καιρός από τότε που ο Αλέξης Τσίπρας κατακεραύνωνε µε την παραπάνω φράση τον τότε υπουργό Οικονοµικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, στη Βουλή για το σκάνδαλο της Proton Bank και χρέωνε στην «εγχώρια διαπλοκή» τον φυλακισµένο σήµερα Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και τον......

Πρώτες μούρες στην παρουσίαση βιβλίου του Μητσοτάκη δεξιούληδες(Καρατζαφέρης-Καμμένος) και αριστεροί(Κουβέλης-Καμίνης)

Φωτογραφία που καταδεικνύει την πλήρη συμπόρευση "δεξιών" - "αριστερών" - "πατριωτών" και λοιπών...."δημοκρατικών δυνάμεων"..

Primo De Rivera: Να γιατί αποτυγχάνουν όλες οι επαναστάσεις

" Όλες οι επαναστάσεις είναι έως τώρα ελλιπείς, δεδομένου ότι καμία από αυτές δεν.....