Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 03, 2013

Ριπές Παναγιώταρου, Λαγού από την Κρήτη: "Δεν έχετε δει τίποτε ακόμη...Ήρθαμε και θα διώξουμε όλους τους ανθέλληνες"

Δείτε το βίντεο....

Απόφαση-κόλαφος κατά κυβέρνησης για μισθολόγια των ένστολων και άλλων που κρίθηκε ως αντισυνταγματική

Πολλαπλασιάζονται οι νομικές δυσκολίες για την κυβέρνηση στην μάχη που αναμένεται να δοθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τις μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια και ειδικά στις αναδρομικές κρατήσεις. Με απόφαση προπομπό, η Ολομέλεια του Πρωτοδικείου Αθηνών, σε κεκλεισμένων των θυρών διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, έκρινε ως αντισυνταγματικές τις μειώσεις που επέβαλε αναδρομικά το Μνημόνιο ΙΙΙ στους μισθούς, όχι μόνο των δικαστικών, αλλά και όσων αμείβονται με.......

Η μαύρη βίβλος του ΠΑΣΟΚ!

Τα μεγάλα σκάνδαλα των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, σκάνδαλα πολλά εκ των οποίων παραμένουν χωρίς να έχουν διερευνηθεί και χωρίς βέβαια να αποδοθούν οι ευθύνες από τη Δικαιοσύνη σε εκείνους που πρωταγωνίστησαν σε αυτά έρχονται ξανά στο προσκήνιο μετά την καταδίκη σε ισόβια κάθειρξη για υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος του πρώην βουλευτή της ΝΔ και δημάρχου Θεσσαλονίκης,  Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.
Αυτό γιατί ο Β.Παπαγεωργόπουλος είναι ο πρώτος πολιτικός που καταδικάζεται με την ανώτατη των ποινών αυτή της ισόβιας κάθειρξης για την κατάχρηση δημόσιου χρήματος. Μοιραία επομένως οι σκέψεις οδηγούνται σε άλλα σκάνδαλα τα οποία απασχόλησαν την ελληνική κοινή γνώμη στο παρελθόν, αλλά που είτε «ξεχάστηκαν» είτε οι υπεύθυνοι για αυτά ουδέποτε λογοδότησαν στη Δικαιοσύνη.  
Τα σκάνδαλα εκτός από.....

Δηλώσεις των Μπαρμπαρούση, Ηλιόπουλου για το θέμα της "διάλασης παίδων" της Χρυσής Αυγής..."Δεν θα αφήσουμε καμμια Ρεπούση να μάθει ανθελληνική ιστορία στα παιδιά μας", "Θα κάνουμε και κρυφα σχολεία αν χρειαστεί.."

Δείτε τα βίντεο...

Τα γνωστά καρκινώματα του αναρχοαριστερισμού ανέλαβαν την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση στην Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά

Μέσω του παρακρατικού, χρηματοδοτούμενο από τον Soros, Indymedia, ανέλαβε την ευθύνη της παρακρατικής - τρομοκρατικής επίθεσης στην Τ.Ο. Πειραιά της Χρυσής Αυγής μια ομάδα αναρχοαριστερών που αυτοονομάζονται "Οργάνωση Μηδενική Ανοχή"...

Το τραγικό της υπόθεσης ωστόσο είναι ότι αυτά τα λιπαρά μιάσματα χρησιμοποιούν μια φράση του μεγάλου στοχαστή Νίτσε, αδυνατώντας φυσικά να αντιληφθούν πως τα ιδεώδη του φιλοσόφου συνάδουν με τον ηρωϊκό τρόπο ζωής ενός μη υλιστή, ενός Εθνικιστή και μόνον..

Ακολουθεί η προκήρυξη:

Σαν σήμερα ο Ήρωας της ΕΟΚΑ, Γρηγόρης Αυξεντίου συναντά στο πάνθεον της Ιστορίας του υπόλοιπους Μεγάλους Έλληνες...ΑΘΑΝΑΤΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: 
"Αλλ’ εκούσιος ή ακούσιος ο θάνατος του ήρωος, είναι πάντοτε μία έκρηξις ηφαιστείου. Να έτσι εξαφνικά σπα το δο­χείον της ζωής του, συντρίβεται και συντρίβει όλα γύρω του, φλέγεται και φλέγει, φωτίζεται και φωτίζει – και τρομάζουν οι δειλοί και ταπεινοί και φθονεροί. Οργή Κυρίου… "

Ιωάννης Συκουτρής
"Ηρωϊκός Τρόπος Ζωής"

Ο Γρηγόρης Αυξεντίου γεννήθηκε στην κωμόπολη Λύση, της επαρχίας Αμμοχώστου, στις 22 Φεβρουαρίου 1928. Γονείς του Γρηγόρη ο Πιερής και η Αντωνού Αυξεντίου και αδελφή του η Χρυσταλλού Αυξεντίου - Σουρουλλά , σύζυγος του η Βασιλική Γρηγόρη Αυξεντίου.

Έπεσε στις 3 Μαρτίου 1957 κοντά στην Ιερά Μονή Μαχαιρά, σε μάχη εναντίον των Άγγλων. Τελείωσε το δημοτικό σχολείο Λύσης και το Ελληνικό Γυμνάσιο Aμμοχώστου. Σπούδασε στη Σχολή Εφέδρων Aξιωματικών της Ελλάδας και υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό, με τον βαθμό του Έφεδρου Ανθυπολοχαγού.
Μετά την.....

«ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» ΠΡΟΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ… ΤΡΕΧΟΥΜΕ!

Μία και μοναδική είναι η έγνοια των καλοζωισμένων καθεστωτικών παπαγάλων της δυστυχίας μας: πως θα… κατατροπώσουν τη Χρυσή Αυγή, που αποτελεί τον μέγα και τον μοναδικό κίνδυνο για το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα που τους ταΐζει! Και τίποτα άλλο δεν κάνουν, παρά χτυπούν συνεχώς το καμπανάκι του κινδύνου προς τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου να αφήσουν τις… τσιριμόνιες και να ενωθούν προ του κοινού εχθρού, γιατί αργότερα θα… τρέχουν και δε θα φτάνουν! Κι όταν λένε όλα τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου, εννοούν όλα! Και τους νοσταλγούς του Στάλιν και τους ομολόγους τους, του Τσαουσέσκου. Σου λέει, αφήστε τις ποπουλίστικες σαχλαμάρες σύντροφοι, ότι «η Χρυσή Αυγή είναι το μακρύ χέρι του συστήματος». Εσείς είστε το.......

Το MEGA έκλεβε ρεύμα από την ΔΕΗ με πειραγμένους μετρητές....!

Πελάτες υπεράνω πάσης υποψίας περιλαμβάνονται στους μακροσκελείς καταλόγους με τις ρευματοκλοπές 2009-2012 που κατέγραψαν ειδικά συνεργεία της ΔΕΗ στην Αττική.

Την ώρα που το ντόμινο των απλήρωτων λογαριασμών παρασύρει στο σκοτάδι όλο και περισσότερα νοικοκυριά, ισχυροί παίκτες του επιχειρείν στην Ελλάδα, αλλάζουν τα φώτα στη ΔΕΗ, κλέβοντας τεράστια ποσά με τη μέθοδο των "πειραγμένων" μετρητών.  

Ένα από τα μεγαλύτερα φέσια στη ΔΕΗ προέρχεται, σύμφωνα με......

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ: Συγκλονίζει επιστολή μαθήτριας από τον Πύργο – “Είναι τιμή μου που είμαι Ελληνίδα”!

SHMAIA5
Συγκλονίζει η επιστολή μαθήτριας δημοτικού από τον Πύργο. «Είναι τιμή μου που είμαι Ελληνίδα», αναφέρει προκαλώντας ρίγη συγκίνησης, αλλά και αποδεικνύοντας πώς ακόμη υπάρχουν σε αυτή τη χώρα πραγματικά Έλληνες. Υπάρχει αχτίδα φωτός πως το Γένος αυτό δεν θα χαθεί, όπως επιδιώκουν κάποιοι εκμεταλλευόμενοι την κρίση και την παγκοσμιοποίηση.

Αυτοί που αντιδρούν σφόδρα στην επαναφορά του ελληνικού γένους ως απαραίτητη προϋπόθεση για την εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές και οργανώνουν ημερίδες και παραστάσεις για την ενίσχυση της άποψης ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι «μπείτε σκύλοι αλέστε». Ας διαβάσει ο κ. Πάγκαλος την επιστολή της μικρής μαθήτριας που θεώρησε «κουρέλι» τη ελληνική σημαία στα Ύμια και ο κ. Βαρβιτσιώτης που υποστήριξε αυτούς που την έκαψαν.
Ας παραδειγματιστούν όλοι......

Ε, είναι πολύ ΠΑΣ(Τ)ΟΚοι....

"Οι ανόητοι και οι έξυπνοι είναι ακίνδυνοι. Βλάπτουν μόνο οι μισοηλίθιοι και οι ημιμαθείς."
Γκαίτε

Δείτε πώς υποδέχονται τον Jeffrey Παπανδρέου οι πασόκοι σύνεδροι....